Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bİ kahve iç canım iyi gelir...

güldürdün beni ne biçi,m renk dimi kırmızı bu arada seninle batımız aynııııı

bİ kahve iç canım iyi gelir...

güldürdün beni ne biçi,m renk dimi kırmızı bu arada seninle batımız aynııııı

Evetttt hemen bir kahve molası vermem lazım :)

Kırmızı göresimy ok boğa gibi olduk iyimi görünce deliye dönüyoruzzzzzzzz

Evet canım 26 Eylül büyük gün, gerçi bnmki şaşabilir ama olsun ben kendime o günü hedef koydum :)

slm kızlarr nasılsınız bakalım ben doktora gittim ve rahim filmi istedi regli sonrası gidecegim tüplerin açıksa aşılama yapacagız dedi..kapalıysada ameliyatt

ben de emin değilim ama durum o tarihi gösteriyor:)

slm kızlarr nasılsınız bakalım ben doktora gittim ve rahim filmi istedi regli sonrası gidecegim tüplerin açıksa aşılama yapacagız dedi..kapalıysada ameliyatt

hoşgeldin canım , hakkında hayırlısı olur inşallah , sakın stres falan yapma

Hoşgeldin iyiyiz ne olsun işte

Geçmiş olsun cnm inş ameliyata gerek kalmaz

bugun bı mıskınım bı tembelım anlatamam kolumu kıpırdatcak halım yok işte yapmam lazım ya calısırken duzenım vardı herpazar dıp kose temızlerdım hafta ıcıde evde olmayınca pıslenmezdım sımdı hep evdeyım ısın ucunu tutamıyorum hıc

kızlar tünaydınn
100 okudum ekleyiverin
benden başka okuyan yok mu kızlarr yoksa okumuyo muyuzz
serfik canım geldimi kırmızılar

inşallah canım gerek kalmaz bende korkuyorum ama rahim filmi cektirmeden de hiç bir ilerleme kaydedilmiyor..mecbureen işteee

benimde canım çok sıkılıyoo yaa
kızlarrr rahim filmi adetliyken mi çekiliyo bitinzemi diyiverinn bana

hoşgeldin istbull.. inşalah herşey yolunda gider cnm iyi haberlerle gelirsin.

tanselcim isim hazırda dursun çok yakın bi zamanda ihtiyacınız olcak.bak demedi deme....
isimlerimiz çok cıks karizmatik tamda tosuncuklarımıza yakışır şkilde

İsim Yaş Bat Durum (Hafta)
İstbul 25 - Beklemede :18:
Greenmoon 28 - Beklemede :18:
KristalBebek 25 - Aktif
Haticemavi 29 30 Eylül Aktif
Serfik 27 26 Eylül Aktif
Tansell 26 27 Eylül Aktif
Smy86 24 - Aktif
Rose86 25 - Aktif
Yokh 26 26 Eylül Aktif
Zozdemir 23 14 Haziran 13 + 3
Lugesma 25 25 Haziran 11 + 6
Mfalcon 26 19 Temmuz 7 + 3
Kk_bayansu 24 31 Haziran 9 + 1
HaticeCan 32 30 Temmuz 11 + 4

haticecan senin bebiş ultrasona göre sattan büyük galiba bayaa :44:

Son düzenleme:
inşallah canım gerek kalmaz bende korkuyorum ama rahim filmi cektirmeden de hiç bir ilerleme kaydedilmiyor..mecbureen işteee

cnm gecmıs olsun napcan bebege her gıden yol mubahtır onlar ıcın her seye katlanacagız bende gebelıkteyken 3 gunde bır alttan muane ederdı hep utanırım derdım ama bebegının ıyı haberınıo almak ıcın aglaya aglaya yatardım utandıgımdan deıl dr kotu bısey dıycek dıe 2 ay once mantar var dıe gıttım dr soyun yat masaya dedı yerın dıbıne gırdım bebek ıcın yatsaydım bısı dıyıde kur kuru yatmak sınırlerımı bozdu lafın kısası bebeklerımız ıcınse herseye katlanacagız

kızlar tünaydınn
100 okudum ekleyiverin
benden başka okuyan yok mu kızlarr yoksa okumuyo muyuzz
serfik canım geldimi kırmızılar

ekledim canım 100, hadi kızlarrr çok yavaş gidiyoruz 170 deyiz daha...

ne kırmızısııı yawwww ağzından yel alsın daha 10 günüm var

hoşbullduk canlarım benim .. benim bat 18 eylül mfalcon cumm..

rahim filmi de adet bitince.. bittigi andan itibaren 5-6 gün içinde cekilmesi gerekiyormuş tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…