- Konu Sahibi haticemavi
-
- #4.801
bİ kahve iç canım iyi gelir...
güldürdün beni ne biçi,m renk dimi kırmızıbu arada seninle batımız aynııııı
aynen bende hayatımda hıc kırmızı bıseyım olmamıstır ne bı kıyafet nede evımde bı aksesuar ama dedıgın gıbı ıllalah geldı ıyce
neymiş ismi bakalım
Evetttt hemen bir kahve molası vermem lazım :)
Kırmızı göresimy ok boğa gibi olduk iyimi görünce deliye dönüyoruzzzzzzzz
Evet canım 26 Eylül büyük gün, gerçi bnmki şaşabilir ama olsun ben kendime o günü hedef koydum :)
slm kızlarr nasılsınız bakalım ben doktora gittim ve rahim filmi istedi regli sonrası gidecegim tüplerin açıksa aşılama yapacagız dedi..kapalıysada ameliyatt
slm kızlarr nasılsınız bakalım ben doktora gittim ve rahim filmi istedi regli sonrası gidecegim tüplerin açıksa aşılama yapacagız dedi..kapalıysada ameliyatt
canım ismimiz hazırdı zaten TUĞRA ADEN erkekimin ismi:)
o kırmızıyı bnde hiç sevemdm yaaa kimse görmesin inşallah...
TEOMAN TOPRAK ve TUĞRA ADEN topicin erkeklerine bak beee heyttttt
evet ya ısımlerıde pek cıx allahım bızde ısım koycagımız gunlerı gorcezmı acaba ısımler hazırda bebeler yok
inşallah canım gerek kalmaz bende korkuyorum ama rahim filmi cektirmeden de hiç bir ilerleme kaydedilmiyor..mecbureen işteee
inşallah canım gerek kalmaz bende korkuyorum ama rahim filmi cektirmeden de hiç bir ilerleme kaydedilmiyor..mecbureen işteee
kızlar tünaydınn
100 okudum ekleyiverin
benden başka okuyan yok mu kızlarr yoksa okumuyo muyuzz
serfik canım geldimi kırmızılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?