Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ekledim canım 100, hadi kızlarrr çok yavaş gidiyoruz 170 deyiz daha...

ne kırmızısııı yawwww ağzından yel alsın daha 10 günüm var

heee motoru bozdum deyince geldi sandım bende sorry hadi inş gelmezz

kızlarrr ne kadar yavaşsınız hepbirlikte okuyup bitirelim

heee motoru bozdum deyince geldi sandım bende sorry hadi inş gelmezz

kızlarrr ne kadar yavaşsınız hepbirlikte okuyup bitirelim

Yok canım yaa bağırsaklar fena neyse ki toparladım biraz sabahtan beri yiyip içiyorum hastalanmamam lazım....

evet kızlar perşembe gününe yetiştirelim

İsim Yaş Bat Durum (Hafta)
İstbul 25 18 Eylül Beklemede :18:
Greenmoon 28 - Beklemede :18:
KristalBebek 25 - Aktif
Haticemavi 29 30 Eylül Aktif
Serfik 27 26 Eylül Aktif
Tansell 26 27 Eylül Aktif
Smy86 24 - Aktif
Rose86 25 - Aktif
Yokh 26 26 Eylül Aktif
Srdrhly 23 18 Eylül Aktif
Zozdemir 23 14 Haziran 13 + 3
Lugesma 25 25 Haziran 11 + 6
Mfalcon 26 19 Temmuz 7 + 3
Kk_bayansu 24 31 Haziran 9 + 1
HaticeCan 32 30 Temmuz 11 + 4

Son düzenleme:
amanın hatıce yok herkez fırar bakıyorumda hatıcemı topluyordu bızı bır araya daha batlarada var heyecan lazım topıge bence oldumu olmadımı test yaptınmı yapcanmı sonunda kırmızılarıda gorsek bu heyecanı yasıyoruz kızlar ne dıcem ama bılgınız varmı 2 gundur gobek delıgım kasınıyor tatlı tatlı boyle tam ıcı deıl ama kenarları yıyorum kendımı neden acaba

niye ki acaba canımm merak ettim ben de hayırlısı diyelim bakalım bu bi işarettir belki, benim de dünkü çalışmadan sonra fazla sıvıdan peçeteye minicik damarlı bi kan geldi sonra hiç gelmedi , hemen yerleşme olmaz herhalde ama umutlandım azcık

selam arkadaşlar nasılsınız.bende yeni katılıyorum aranıza
1 aysonra 2 yıla tamamlıyoruz inş evliliğimize.bizde çocuk istiyoruz.dualarınızı bekliyorumm

selam arkadaşlar nasılsınız.bende yeni katılıyorum aranıza
1 aysonra 2 yıla tamamlıyoruz inş evliliğimize.bizde çocuk istiyoruz.dualarınızı bekliyorumm

merhaba canım hoşgeldin,

1 ay sonra biz de 2 yılı tamamlıyoruz kocişle , ekimin kaçı canım?
dua sırasına seni de alalım o zaman tefriciye okuyoruz eğer katılmak istersen,
inşallah en kısa sürede bebek sahibi olursun:)

güle güle hatce iyi tatiller şekerim:80:

ayyyy tosunlar 2 oldu desene bende 4 gün sonra gidiyorum kontrole ama benimki daha belli olmaz 9+5 haftalık oluyo o zaman sanmıyorum cinsiytini gösterceğini ama benimkide tosunsa tosunlar bascak topiği

ahah bu harıka bı haber sana soylıyım benımde ılk gebelıkte yumurtlamadan 10 gun sonra gelmıstı yerlesme kanası benım erken gelmıstı yanı daha adetıme 1 hafta varken ben sevındırık oldum sımdı:18:

canlarım heyecanlandırdınız beni yaaa:))
ama ilişkiden sonra geldi böyle de oluyor mu, bu arada benim sağ kasık resmen ben burdayım diyor ama umutlanmıyorum canlarım
aslaaa

canlarım heyecanlandırdınız beni yaaa:))
ama ilişkiden sonra geldi böyle de oluyor mu, bu arada benim sağ kasık resmen ben burdayım diyor ama umutlanmıyorum canlarım
aslaaa

hadı buay umutlan ızın verdım sana cunkı gozle gorulcek delıller var busefer yerlesme kanamsı ıcın erken dıyıl dollenme 6 gun suruyo sonrada bebek yerlesmeye baslıyor kese buyudukce damarlarda catlama yapıyor yanıı hersey ola bılır bu ay

inşallah bitanem yaaa izin çıktıysa umutluyum o zaman ama olmazsa üzülmeyeceğim , yine sorayım ilişkiden sonra oldu normal midir peki, şuan pek akıntım yok bide ateş ölçüyprum yükselişe çıkıyor inş düşmez bide çok wc ye gidiyorum ama yapıyorum su içmediğim halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…