- Konu Sahibi haticemavi
-
- #4.821
ekledim canım 100, hadi kızlarrr çok yavaş gidiyoruz 170 deyiz daha...
ne kırmızısııı yawwww ağzından yel alsındaha 10 günüm var
heee motoru bozdum deyince geldi sandım bende sorryhadi inş gelmezz
kızlarrr ne kadar yavaşsınız hepbirlikte okuyup bitirelim
hoşbullduk canlarım benim .. benim bat 18 eylül mfalcon cumm..
rahim filmi de adet bitince.. bittigi andan itibaren 5-6 gün içinde cekilmesi gerekiyormuş tatlım
amanın hatıce yok herkez fırar bakıyorumda hatıcemı topluyordu bızı bır araya daha batlarada var heyecan lazım topıge bence oldumu olmadımı test yaptınmı yapcanmı sonunda kırmızılarıda gorsek bu heyecanı yasıyoruz kızlar ne dıcem ama bılgınız varmı 2 gundur gobek delıgım kasınıyor tatlı tatlı boyle tam ıcı deıl ama kenarları yıyorum kendımı neden acaba
selam arkadaşlar nasılsınız.bende yeni katılıyorum aranıza
1 aysonra 2 yıla tamamlıyoruz inş evliliğimize.bizde çocuk istiyoruz.dualarınızı bekliyorumm
güle güle hatce iyi tatiller şekerim:80:Kızlar listeyi ben yapmıyorum
duaya devam edin mutlaka
hepiniz allaha emanet olun hepinizi hiç tanımıyorda olsam sizi çok seviyorum kendinize iyi bakın hoşçakalınArada girmeye çalışıcam öpüyorum hepinizi
günaydınnn kızlarrrr....
çok çokkk mutluyum bugün... bebeğim çok sağlıklı maşallahhh pıtırcığıma... akşam bize heryerni gösterdi kuzucum çok net gördük yüzünü elllerini ayaklarını. allahım herkese yaşatsın bu duyguyu....
bideee asıl önemli konu sanırım bizim pipimiz varrrnet olarak sölemedi doktor ama büyük ihtimalle dedi...yanılma payı bıraktı kendine ama vardı resmini bile verdi....
ultrasonda hepiniz aklıma geldinz kızlarr sesli bi şekilde ben 1 sene bekledim allah kimseyi bekletmesin dedim doktorumda bi kahkaha attı çok alakasız bi yerde düşüncemi sesli sölediğim için...
çok eğlenceli ve çok mutlu bi andı...
niye ki acaba canımm merak ettim ben de hayırlısı diyelim bakalım bu bi işarettir belki, benim de dünkü çalışmadan sonra fazla sıvıdan peçeteye minicik damarlı bi kan geldi sonra hiç gelmedi , hemen yerleşme olmaz herhalde ama umutlandım azcık
hoşgeldin canımmmmm
bayansuu hoşgeldin....
serpill yerleşme kanamasıdır belki. ayy inşallah yaaa heycan yaptım birden
hoşbulduk canım ne güzel bebğinin cinsiyetide belli olmuş çin takvimine göre de erkekmiydi canım:26:
canlarım heyecanlandırdınız beni yaaa:))
ama ilişkiden sonra geldi böyle de oluyor mu, bu arada benim sağ kasık resmen ben burdayım diyor ama umutlanmıyorum canlarım
aslaaa
hadı buay umutlan ızın verdım sana cunkı gozle gorulcek delıller var busefer yerlesme kanamsı ıcın erken dıyıl dollenme 6 gun suruyo sonrada bebek yerlesmeye baslıyor kese buyudukce damarlarda catlama yapıyor yanıı hersey ola bılır bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?