Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

canlarım heyecanlandırdınız beni yaaa:))
ama ilişkiden sonra geldi böyle de oluyor mu, bu arada benim sağ kasık resmen ben burdayım diyor ama umutlanmıyorum canlarım
aslaaa
yine heyecan dolu günler kaç gün var batına canım
yok cnm kız gösteriyo orda. net kesin demedi ama ısrarla gösterdi pipisini 3 kere

banada kız gösteriyor bakalım hayırlısı olsun...erkek olmasını oğlum istiyor kız olmasını eşim ve ben bakalım ne olcak

2 yıldır evlısın hıc ılıskıden sonra senden kan gelmısmıydı

yine heyecan dolu günler kaç gün var batına canım

banada kız gösteriyor bakalım hayırlısı olsun...erkek olmasını oğlum istiyor kız olmasını eşim ve ben bakalım ne olcak

26eyl eğer şaşmazsa yine canım , hayırlısı bakalım ne diyim, kocam çok istiyor bende ama üzülüyor farkındayım inş olur bu ay

26eyl eğer şaşmazsa yine canım , hayırlısı bakalım ne diyim, kocam çok istiyor bende ama üzülüyor farkındayım inş olur bu ay

cnm bebk ıstedıkten sonra 3 keremı adet gordun 4 mu yanı buay 4.mu 5.mı denemenız ben cok duydum 5. ay tutanları

bu şekil gelmedi canım, peçeteye bulaşırdı dünkü sıvının içinde damarlı mercimek büyüklüğündeydi bide 4 gün önce geldi o mesela peçeteye bulaşmıştı açık pembe renkte:)

kızımya sen soyledınmı bu haberı vallaha yuzum guldu acık pembemı ayy benım gıbı kızım sen bak gorursun barız hamılesın benımde peceteye acık pembe gelmıstı aman allahımya saka gıbı amaa gorusuruz bebek gelıyoooooorrrr tecrubelıyım anacım nede olsaveeeeeeeeee

cnm bebk ıstedıkten sonra 3 keremı adet gordun 4 mu yanı buay 4.mu 5.mı denemenız ben cok duydum 5. ay tutanları

haziranda başladık canım, temmuz , ağustos , eylül bu 3. ay canım geçen düzensiz oldum ya bir kaç kişi adet düzensizleşir rahim gebeliğe hazırlanır dedi, bide rüya gördüm geçen annem hamile kalacaksın dedi, bakalım hayırlısı ise olsun ne diyim Rabbime sığındım

ayyy tmm cok heveslendırmeyım sonra senden daha cok uzulurum bak sımdı senın yerınde olsam eve gıder once karbonat testı yaparım adetıne 10 var daha ama pztsı ıdrar testı yaparım baktım olmadı haftaya kan testı sabırsızız ama umutluyuz yahu

bu arada herkese merhaba

Merhaba canım hoşgeldin, nasıl gidiyor hamişlik :)

canlarım heyecanlandırdınız beni yaaa:))
ama ilişkiden sonra geldi böyle de oluyor mu, bu arada benim sağ kasık resmen ben burdayım diyor ama umutlanmıyorum canlarım
aslaaa

Serfik dur canım uçma sonra fena oluyoruz bak, aynen dediğin gibi
Daima pozitif düşün ama umutlanmak bi yere kdr sonra insan çok üzülüyor
İnşşşşşşşşşşşşşşşşş sebebi bebektir canım ya,
Anladığım kadarıyla şüpheli ilişkiden 1 hafta snra oluyormuş yerleşme kanaması doğrumudur?

delisin sen kuzummmm yaaa nasıl seviniyorrrr sen içini rahat tut bitanem üzülmem ben merak etme kırmızı görsemde sonuçta belirti var herhalde umutlanacağım , teyze mi olacaksınız bakıyım ayyy inşallah yaaa hep aklımda kocama nasıl söyleyeceğimin planını yapıyorum benden çok sevineceğine eminim , çok heyecanlıyım

benimde çevremde 3. ay hamile kalanlar çok gerçekten bu ay haberini alcazinşallah

yok canım uçmuyorum merak etme yarı yarıya umudum ve umutsuzluğum ama kıpırtı var içimde yani hayırlsı bakalım:):)

ben testi yaptığım gün dayanamayıp telefonda yımırtlamıştım pozitif çıktı diyesesi çatallaşmıştı ama keşke sabretseydim yüzünüder görmek isterdim tabi ilk haberi aldığında

Kızlar bizim burda bir arkadaş var fal bakıyor , falımda biraz önce (allah ım sen affet) arap harfleriyle bebe yazısı çıktı , tövbe tövbe günah a da giriyorum ama fala inanma falsız kalma derler gırgır olsun bizim ki

yok canım uçmuyorum merak etme yarı yarıya umudum ve umutsuzluğum ama kıpırtı var içimde yani hayırlsı bakalım:):)

adet tarıhım senden bır gun sonra ama benım hıc belırtım yok hıc hemde tık yok yanı oyuzden sende belırtıler var sımdı benım ılk gebelıkte acık pembe gelmıstı oyuzden benımde gelmıs olsaydı o yerlesme kanaması denılen sey acık pembe bende buyuk ıhtımal hamıleyım derdım gelmedıgı ıcınde ıhtımal vermıyorum aama senın adına cok sevınırım hayırlısı olsun ıns ya 10 gun nasıl geccek sımdı pufff

canım hoşbulduk n ameliyatı oldun sen geçmiş olsun geçen yazıları okurken gördüm de sormayı unuttumsana yeniden başladın çalışmalra sanırım bende bu yokh niye yokkk diyordumm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…