- Konu Sahibi haticemavi
-
- #4.861
hadi bakalım bu tezi doğrulayan kişilerden biri de ben olurum inşallah:):)
TOPİCE HEYECAN GETİRDİM İKİ DK YAWWWWW
adet tarıhım senden bır gun sonra ama benım hıc belırtım yok hıc hemde tık yok yanı oyuzden sende belırtıler var sımdı benım ılk gebelıkte acık pembe gelmıstı oyuzden benımde gelmıs olsaydı o yerlesme kanaması denılen sey acık pembe bende buyuk ıhtımal hamıleyım derdım gelmedıgı ıcınde ıhtımal vermıyorum aama senın adına cok sevınırım hayırlısı olsun ıns ya 10 gun nasıl geccek sımdı pufff
Kızlar bizim burda bir arkadaş var fal bakıyor , falımda biraz önce (allah ım sen affet) arap harfleriyle bebe yazısı çıktı , tövbe tövbe günah a da giriyorum ama fala inanma falsız kalma derler gırgır olsun bizim ki
canım hoşbulduk n ameliyatı oldun sen geçmiş olsun geçen yazıları okurken gördüm de sormayı unuttumsana yeniden başladın çalışmalra sanırım bende bu yokh niye yokkk diyordumm
inş bana da nasip olur yaaa üfff 10 gün nasıl geçecek
Kızlar bizim burda bir arkadaş var fal bakıyor , falımda biraz önce (allah ım sen affet) arap harfleriyle bebe yazısı çıktı , tövbe tövbe günah a da giriyorum ama fala inanma falsız kalma derler gırgır olsun bizim ki
inşallah...mesela eşimin iki kuzeninin ikisininde eşi ilk 2 ay kırmızı gördü 3. ay haberlerini almıştık seninkide bu ay olacakmış gibi zannumca:89:
çok geçmiş olsun canım hadi dene bakalım belki tutar
Sağol canım, inş bakalım, denemekten bişey kaybetmeyz nasılsa :))
serfık ya sen ayın kacında adet oldunkı senın okadar olmaması gerekıyor ben ayın 1de oldumda 27 bat ama sen benden dahada once oldun bence okdar yok adetıne hesaplıcı dogru hesaplıyor bak şaşsada gunun okdar olmaması lazım sımdı normalde kac gunde adet oluyosun sen bıde gecen ay kac gunde oldun yanı 1de olman gerekıyorduya kac gun onceden oldun
bak şimdi yine kendimden örnek vericem ama
henüz ortada bişi yokken eşim bi kafede fal baktırmş kadına evli olduğunu bile söylememiş ve kadın evlisin büyük bir aşk var aranızda ve eşin hamile kalıck demiş gelmişti heyecanlı heyecanlı anlatmıştı..bende hadi canım daha ilk aydan hemnen mi fln deiştim..ayrıca kadının teki kayınvalideme bu ay hamile haberi alıcaksın dedi yanımda benim falımda bişi görmemişti ama yakınlarında daha çabuk biliniyor demekki
canım ben 3 ağustosta ondan sonra 26 ağustosta oldum , adet hesaplayıcı düzensiz olduğu için hesaplamıyor canım normalde 29 günde bir oluyorum
yokh cnm allah yardım etsın ben kurtajdan sonra dr bana 3 ay korun dedıde o 3 ayı ıple cektım hemde bebegımı kaybetmeme rahmen bıde bu tamam saglık ama tam bebk ısterken apandıst yuzunden 3 ay korunma zor vallahı senı cok ıyı anlıyorum ben ılk kurtaj oldum ne 3 ayı 6 ay ıstemem dedım daha 1 ay sonra uff zaman gecsede korunmasak oldum kı bebegımı kaybetmıstım yaram sıcaktı amanın senın durumda zor aman bosver korunma saglıklıysan hamıle kalırsın zaten drlara gıcık oluyorum ıyısını onlar bılır tabı ama dıle kolay benı dr cıldıttı ramazan gelmeden 3 ayım doluyordu bana bak bayramı falam atlat eylulde tatıl yapın gelınce baslarsınız dedı hahhhaaaayyy ne tatılı ne bayramı tatıl bayram benım bebegım zaten dınlemedım tabı sozunu zaten gebede kalmadık daha
cnm yanı gecen ay 19 gunde olmussun hesaplarıma gore yarın yada pzr olman gerekıyor yanı 26 dıe sen cok uctun hadı pzts yada salı engec yanı bence test yapsan cıkar gııbıme gelıyor
29 gunde bır bıle olsan ayın 23 gıbı gozukuyor en gec oda tabı
Canım apandist ameliyatı oldum tam 1 ay oldu daha doktor 3 ay korun dedi ama dayanamıyorum bu ay bıraktım,
Denesende olmaz dedi ama banane tıpla kavga eder hale geldim bakar mısınız, ya tutarsa ? :)))))
Ya geçen çalışma yaptığımızın ertesi günü böle beyaz seffaf karışımı uzayan yumurta akı kıvamında baya fazla bi akıntı geldi
Bu şimdi yumurtladım demek ki yoksa o akıntıdan kaç gün sonra yumurtluyoruz
Bu akıntının öncesindemi ilişki daha makbul sonrasında mı gerekiyor
Öğrenicem inş şunları :D
[
fala inanmıyorum fala inanmıyorum fala inanmıyorum, çok günahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?