Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hadi bakalım bu tezi doğrulayan kişilerden biri de ben olurum inşallah:):)

TOPİCE HEYECAN GETİRDİM İKİ DK YAWWWWW

inşallah...mesela eşimin iki kuzeninin ikisininde eşi ilk 2 ay kırmızı gördü 3. ay haberlerini almıştık seninkide bu ay olacakmış gibi zannumca:89:

hee valla tanselim bu 10 gün nasıl geçecek yaaa dur yaa belki belirti olmayacak süpriz yapacak sana umutsuz olma bnelki ben hamile değilim de sensindir, hadi takmayalım kafamıza stres yok üzülmek yokkkk

Bende fal baktırmak istiyorummmmmmmmm,
Gerçi bundan 4-5 ay önce birisi bana bakmıştı 2 aya kadar hamilesin sen bak görürsün demişti o zaman korunuyorduk bile
sonra o ay bırakınca da kalmadım, atıyomuş uyuz kadın hahaha :))

canım hoşbulduk n ameliyatı oldun sen geçmiş olsun geçen yazıları okurken gördüm de sormayı unuttumsana yeniden başladın çalışmalra sanırım bende bu yokh niye yokkk diyordumm

Canım apandist ameliyatı oldum tam 1 ay oldu daha doktor 3 ay korun dedi ama dayanamıyorum bu ay bıraktım,
Denesende olmaz dedi ama banane tıpla kavga eder hale geldim bakar mısınız, ya tutarsa ? :)))))

inş bana da nasip olur yaaa üfff 10 gün nasıl geçecek

Katılıyorum, zaman geçmiyor çok sıkıcıııııııııııı !

Ya geçen çalışma yaptığımızın ertesi günü böle beyaz seffaf karışımı uzayan yumurta akı kıvamında baya fazla bi akıntı geldi
Bu şimdi yumurtladım demek ki yoksa o akıntıdan kaç gün sonra yumurtluyoruz
Bu akıntının öncesindemi ilişki daha makbul sonrasında mı gerekiyor
Öğrenicem inş şunları :D

Son düzenleme:

bak şimdi yine kendimden örnek vericem ama
henüz ortada bişi yokken eşim bi kafede fal baktırmş kadına evli olduğunu bile söylememiş ve kadın evlisin büyük bir aşk var aranızda ve eşin hamile kalıck demiş gelmişti heyecanlı heyecanlı anlatmıştı..bende hadi canım daha ilk aydan hemnen mi fln deiştim..ayrıca kadının teki kayınvalideme bu ay hamile haberi alıcaksın dedi yanımda benim falımda bişi görmemişti ama yakınlarında daha çabuk biliniyor demekki

serfık ya sen ayın kacında adet oldunkı senın okadar olmaması gerekıyor ben ayın 1de oldumda 27 bat ama sen benden dahada once oldun bence okdar yok adetıne hesaplıcı dogru hesaplıyor bak şaşsada gunun okdar olmaması lazım sımdı normalde kac gunde adet oluyosun sen bıde gecen ay kac gunde oldun yanı 1de olman gerekıyorduya kac gun onceden oldun

yokh cnm allah yardım etsın ben kurtajdan sonra dr bana 3 ay korun dedıde o 3 ayı ıple cektım hemde bebegımı kaybetmeme rahmen bıde bu tamam saglık ama tam bebk ısterken apandıst yuzunden 3 ay korunma zor vallahı senı cok ıyı anlıyorum ben ılk kurtaj oldum ne 3 ayı 6 ay ıstemem dedım daha 1 ay sonra uff zaman gecsede korunmasak oldum kı bebegımı kaybetmıstım yaram sıcaktı amanın senın durumda zor aman bosver korunma saglıklıysan hamıle kalırsın zaten drlara gıcık oluyorum ıyısını onlar bılır tabı ama dıle kolay benı dr cıldıttı ramazan gelmeden 3 ayım doluyordu bana bak bayramı falam atlat eylulde tatıl yapın gelınce baslarsınız dedı hahhhaaaayyy ne tatılı ne bayramı tatıl bayram benım bebegım zaten dınlemedım tabı sozunu zaten gebede kalmadık daha

canım ben 3 ağustosta ondan sonra 26 ağustosta oldum , adet hesaplayıcı düzensiz olduğu için hesaplamıyor canım normalde 29 günde bir oluyorum

[
fala inanmıyorum fala inanmıyorum fala inanmıyorum, çok günahhhh

canım ben 3 ağustosta ondan sonra 26 ağustosta oldum , adet hesaplayıcı düzensiz olduğu için hesaplamıyor canım normalde 29 günde bir oluyorum

cnm yanı gecen ay 19 gunde olmussun hesaplarıma gore yarın yada pzr olman gerekıyor yanı 26 dıe sen cok uctun hadı pzts yada salı engec yanı bence test yapsan cıkar gııbıme gelıyor

Canım apandist ameliyatı oldum tam 1 ay oldu daha doktor 3 ay korun dedi ama dayanamıyorum bu ay bıraktım,
Denesende olmaz dedi ama banane tıpla kavga eder hale geldim bakar mısınız, ya tutarsa ? :)))))

Ya geçen çalışma yaptığımızın ertesi günü böle beyaz seffaf karışımı uzayan yumurta akı kıvamında baya fazla bi akıntı geldi
Bu şimdi yumurtladım demek ki yoksa o akıntıdan kaç gün sonra yumurtluyoruz
Bu akıntının öncesindemi ilişki daha makbul sonrasında mı gerekiyor
Öğrenicem inş şunları :D
[/QUOTE]

Canım sorma başta ay dedim zaten canım burnumda ne bebeği,
Ama bakıyorum daha 1 ay olmuş zaten öyle sıkıldımki mümkün değil 3 ay fln bekleyebilmem, hoş beklemeyipte bakalım olacak mı :)
Hadi kürtaj neyse ama apandistle ne alakası var dikişim yok nerdeyse, kapalı ameliyat oldum ben,
Hücreler yenilenirmiş kadın doğumcum öyle dedi, o 2 ay bekle dedi mesela, ameliyatı yapan uyuz diyo 3 ay diyeeee
Öf çok sıkıcı

Ya kızlar benim şu yukarıdaki soruma bi yanıt lütfen biliyorsanızzzzzzzzz

cnm yanı gecen ay 19 gunde olmussun hesaplarıma gore yarın yada pzr olman gerekıyor yanı 26 dıe sen cok uctun hadı pzts yada salı engec yanı bence test yapsan cıkar gııbıme gelıyor

3 ve 26 sın arasında 23 gün yok mu güzelim,i adetten sonraki 22. günüm bugün karıştım yawwww:44::44:

ne kadr çok gevezelik yapmışsınız yaaa....
serpilll çok heycan yaptım valla bnm tosunum bile tepki verdi okudukca böle bişiler yer değiştirdi kelebekler uçtu sanki içimde belirtiler süperrrrr, bide eşine sor bak o anlar ilşki sırasında farklı bişiler hissediyomu bi yumuşaklık varmı die. bnm eşim ben sormadan sölemişti bide dikkat et kendine yerleşiyodur bebeğin. bacaklarım çok ağrımıştı bnm , akıntı ve wc çok fazlaydı bide memişlerini bi kontrol et bakım... allahım inş güzel haberler ver bize amin...

kızlar bide zuhal görünmedi doğru düzgün nerelrde acaba. nasıl oldu ki merak ettm.

Canım sorma başta ay dedim zaten canım burnumda ne bebeği,
Ama bakıyorum daha 1 ay olmuş zaten öyle sıkıldımki mümkün değil 3 ay fln bekleyebilmem, hoş beklemeyipte bakalım olacak mı :)
Hadi kürtaj neyse ama apandistle ne alakası var dikişim yok nerdeyse, kapalı ameliyat oldum ben,
Hücreler yenilenirmiş kadın doğumcum öyle dedi, o 2 ay bekle dedi mesela, ameliyatı yapan uyuz diyo 3 ay diyeeee
Öf çok sıkıcı

Ya kızlar benim şu yukarıdaki soruma bi yanıt lütfen biliyorsanızzzzzzzzz
[/QUOTE]

yukardakı soruna cevap vereyım ozaaman ben akıntın oldugunda yumurtluyosun anlamına gelır yanı ılıskı zamanı demek yumurtlamaya basladıgın gunden ıtıbaren 24 saat oncesı ve 24 saat sonra cok onemlı yanı akıntıyı gordugun ana ılıskıye zaten sıpermler 24 saat canlı kalabılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…