- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #4.881
ne kadr çok gevezelik yapmışsınız yaaa....
serpilll çok heycan yaptım valla bnm tosunum bile tepki verdi okudukca böle bişiler yer değiştirdi kelebekler uçtu sanki içimdebelirtiler süperrrrr, bide eşine sor bak o anlar ilşki sırasında farklı bişiler hissediyomu bi yumuşaklık varmı die. bnm eşim ben sormadan sölemişti bide dikkat et kendine yerleşiyodur bebeğin. bacaklarım çok ağrımıştı bnm , akıntı ve wc çok fazlaydı bide memişlerini bi kontrol et bakım... allahım inş güzel haberler ver bize amin...
kızlar bide zuhal görünmedi doğru düzgün nerelrde acaba. nasıl oldu ki merak ettm.
3 ve 26 sın arasında 23 gün yok mu güzelim,i adetten sonraki 22. günüm bugün karıştım yawwww:44::44:
ayy bende cıkayımda bı falcı arayım barı bu ne boyle tobe tobede evet serfık esın anlar herkez oyle dıyo sen bu geece dene sansını esınle
kızlar bu ates olcme ıse yarıyormu ben hıc denemedım evde olcmek ıcın alet yok ama yarın ala bılırım ben hıc denemedım anlamada gercı ne nasıl alıyımmı bı alet ne dersınız boyle hamıle kalan varmı sıkca
ayy demı ama vıcık vıcık bazen dıyorum yenı evlıyken bukadar gorusmezdık aklımıza gelmedı ıkı gunluk cıftlerı gectık vallaha hee
hmm ozaman sımdı ıs ısten gectı ama adetten sonra alıyım ozaman yumurtlama zamanımda baslıyım takıplere ozaman tmm sımdı baslamanın anlamı yok adetten sonra baslarım ozamaan sorarım ıyce bılenlere
kızlar bişey sorucam son adet tarihim 28 ağustostu doktorun bana dediği ovulasyon günlerinde birliktelik yaşadım sonuncusu salı günüydübirkaç gündür belimde şiddetli ağrı oluyo kasıklarımda nadiren ağrı ve hareketlilik var acaba bebiş tutunmaya mı çalışıyo veya daha önce deneyimi olan var mı
bu konuda?
kızlar bişey sorucam son adet tarihim 28 ağustostu doktorun bana dediği ovulasyon günlerinde birliktelik yaşadım sonuncusu salı günüydübirkaç gündür belimde şiddetli ağrı oluyo kasıklarımda nadiren ağrı ve hareketlilik var acaba bebiş tutunmaya mı çalışıyo veya daha önce deneyimi olan var mı
bu konuda?
keşke biride bana cevap verse
bunu soyledıgın ıyı oldu cnm ozaman alayım ılk adewt gunu olcmeye baslarım sonra sana sorarım nedır ne deıldır dıe
benimde belim ağrıyordu canım özellikle yatarken çok farkediyordum kasık ağrısını fln pek takmadım çünkü regle yakında oluyor aynı şekildeama bel ağrısını haytırlıyoruım:97:
sen ateşini söylersin ben çizelge yaparım burda birlikte takip ederiz diğer topice sorarız canım
kızlar dün yağtığım testi banyodaki çöp kovasına atmıştım temizlerken gözüme ilişti 2 çizgi var gibiydi ama aradan koca 1 gün geçti :44::44:
iyice bakınca belli oluyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?