- Konu Sahibi haticemavi
-
- #4.901
topici heycanlandırdım canım baksana tansel havalra ucuyor canım benimm yaaa
teyzesi yer onun kıpırtıları, acaba oralarda bana mı bağırıyor teyzeeee arkadaş geliyor bana görüştük biz onunla....
sorarım ama pek zannetmiyorum anlar mı anlamaz mıbenim de ayaklarım çok ağrıyor ama adet olurken de böyle oluyorum ben , akıntım yok şuan wc ye gidiyorum valla su içmeden kaç günden beri, memelerde bişey yok sadece acıyor kuzum , bakalım hamiş değilsem benden çok üzülecekmişsiniz gibime geliyor ama
pek umutlanma canım zannedersem 3 dk içinde belli olması lazım istersen bi daha al yap ama sabah idrarıyla
cnım bide insan bi tuaf hissediyo kendini böle ayakları yerden kesilmiş gibi falan ne bilim karışık duygular içinde oluyo.
sen üzülme o yeter bize. diğer topkte yazıklarıma bi bak benm tüm belirtileri yazmıştım...
normalde bel ağrısı çeken biri değilimdir reglime yakında hiç hissetmedim korunmayı bıraktığımdan beri yaşıyorum bunu geçen ayda aynı şekilde belim ağrıdı ama kendimi epey yormuştum malum ramazan ayıydı gelen giden misafir yemek bayağ yorulmuştum ama bu ay bi yorgunlum yok yine başladı ağrım.
ama olsa dün çıkardı yaa 3 saat atmadım belki çıkar diye...
en sevmediğim dönem adetle yumurtlama arası beklemek ölüm geliyo
yoksa biran önce yumurtlama günüm gelsede faaliyete geçsekk
olleeeeyyy sen takıp etme nasılsa gebesın benımkını beraber takıp ederız kankam bana yardım edıcek kankam bana yardım edıcek
sırtüstü yatınca farkedilir bir ağrı oluyormu ben yatarken çok hissediyordum ağrıyı birkaç arkadaşımda da aynı şekilde bel ağrsı olmuştu ama bu kesin hamilesin demek değil tbi daha çok varmış adetine sabırlı olup kendini gözlemele farklı bişi görüsende gel paylaş bizimle canım ok
alemsin vallaa çok stresli bir zaman sana katılıyorumm ovulasyon zamanı ayrı bir heyecanlı zaten işe emekleyerek gidiyo insan yorgunluktan
bak yaaaaaa gebe diyor banaa dur kızımmmm azcık daha bekleyelim sen daha çok üzüleceksin sen üzüldün diye bende üzüleceğim amaaaa çatlak kankam benimmmmyardım edeceğim tabiii sen benim çatlağımsın:13:
cnım bide insan bi tuaf hissediyo kendini böle ayakları yerden kesilmiş gibi falan ne bilim karışık duygular içinde oluyo.
sen üzülme o yeter bize. diğer topkte yazıklarıma bi bak benm tüm belirtileri yazmıştım...
ama olsa dün çıkardı yaa 3 saat atmadım belki çıkar diye...
en sevmediğim dönem adetle yumurtlama arası beklemek ölüm geliyo
yoksa biran önce yumurtlama günüm gelsede faaliyete geçsekk
wc ve banyonuzu kaç günde bir temizliyosunuz merak ettim
temizlik topiklerine bakıorum da hergün temizleyenler çoğunlukta
ben mi çok tembelim acep 3 5 günde bir domestos luyorm
kızlar ben geldim sanırsam bu enfeksyon mide bulantısı yapıo bende :26:
buarada benim tosunum galiba çok tembel ben hiçbirsey hissetmiyorum
aynen bizde öyle yaa..böyle planlı olunca çok komiğime gidiyoo
pestilimiz çıkıo adam diyo yiter ya 1 2 3 öhhh
wc ve banyonuzu kaç günde bir temizliyosunuz merak ettim
temizlik topiklerine bakıorum da hergün temizleyenler çoğunlukta
ben mi çok tembelim acep 3 5 günde bir domestos luyorm
senı sevıyıımm sende benı sevıyınmıııı sevıyımde sevıyıımmm
seviyimmmmm evet seviyim evet seviyimmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?