Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

cnım bide insan bi tuaf hissediyo kendini böle ayakları yerden kesilmiş gibi falan ne bilim karışık duygular içinde oluyo.
sen üzülme o yeter bize. diğer topkte yazıklarıma bi bak benm tüm belirtileri yazmıştım...

ama olsa dün çıkardı yaa 3 saat atmadım belki çıkar diye...
en sevmediğim dönem adetle yumurtlama arası beklemek ölüm geliyo
yoksa biran önce yumurtlama günüm gelsede faaliyete geçsekk

hangı topık banada soylıyınyaa bende bakıyımmm lugesma umutlu oldugum ıcın deıl bılgım olsun dıe gercı bende gebelık yasadım ama kendımı dınlemedıgım ıcın bı belırtı hıssetmemıstım sadece cok sevdıgım cıkolatayı yıyememıs ogurmustum esım sok olmustu ozaman dedım ben gebeyım dıe hakkatende oyleydım baska bısı hatırlamıyorum halbukı 6 ay gectı daha ustunden ama

sırtüstü yatınca farkedilir bir ağrı oluyormu ben yatarken çok hissediyordum ağrıyı birkaç arkadaşımda da aynı şekilde bel ağrsı olmuştu ama bu kesin hamilesin demek değil tbi daha çok varmış adetine sabırlı olup kendini gözlemele farklı bişi görüsende gel paylaş bizimle canım ok

alemsin vallaa çok stresli bir zaman sana katılıyorumm ovulasyon zamanı ayrı bir heyecanlı zaten işe emekleyerek gidiyo insan yorgunluktan

wc ve banyonuzu kaç günde bir temizliyosunuz merak ettim
temizlik topiklerine bakıorum da hergün temizleyenler çoğunlukta
ben mi çok tembelim acep 3 5 günde bir domestos luyorm

olleeeeyyy sen takıp etme nasılsa gebesın benımkını beraber takıp ederız kankam bana yardım edıcek kankam bana yardım edıcek

bak yaaaaaa gebe diyor banaa dur kızımmmm azcık daha bekleyelim sen daha çok üzüleceksin sen üzüldün diye bende üzüleceğim amaaaa çatlak kankam benimmmm yardım edeceğim tabiii sen benim çatlağımsın:13:

evet yatarken hissediyorum gerinme isteği oluyo ağrısını hafifletmek için farklı şeylerde gözlemlerrsem muhakkak paylaşırım teşekkürler :)

alemsin vallaa çok stresli bir zaman sana katılıyorumm ovulasyon zamanı ayrı bir heyecanlı zaten işe emekleyerek gidiyo insan yorgunluktan

aynen bizde öyle yaa..böyle planlı olunca çok komiğime gidiyoo
pestilimiz çıkıo adam diyo yiter ya 1 2 3 öhhh

kızlar ben geldim sanırsam bu enfeksyon mide bulantısı yapıo bende :26:

buarada benim tosunum galiba çok tembel ben hiçbirsey hissetmiyorum

senı sevıyıımm sende benı sevıyınmıııı sevıyımde sevıyıımmm

hangi topic kuzummm bi söyle bakayım hemen

bekle bekle hep bekliyoruz zaten geçmiyor da günler üfff

valla hergün temizlemiyorum eve zor atıyorum kendimi her hafta temizlik yapıyorum zaten bide eşimle ayrı wc leri kullanıyoruz o alaturka seviyor ben alafranga haliyle pek kirlenmiyor bir tek akşam girmekle duşkabin içini de kirli görürsem banyok yaparken bi ovalıyorum o kadar yani

ooyyy zuzum tembel deme bızım ılk bebısımıze o beyfendı bı delıkanlıda oyuzden uslu duruyo kısıımmmm

aynen bizde öyle yaa..böyle planlı olunca çok komiğime gidiyoo
pestilimiz çıkıo adam diyo yiter ya 1 2 3 öhhh

Alemsiniz kızlar ya,
Benimki daha bu kadar çıldırdığımı bilmiyo yeni bıraktık ya korunmayı hiç öle gel çalışalım fln diyemiyorum utanıyorum, açılırım dimi zamanla
Başka türlü belli ediyorum doğal yani amacımız bu değilmiş gibi :))

ayy ne inanıyorsun sen onlara millet sifonu çektiğinede temilik diyor hergün çamaşırsyu mu dökülür umumi tuwaletmi burası walla haftada 3 kere yeter ben zaten tuvalette fazla durmaktan tiksinirim

Son düzenleme:
seviyimmmmm evet seviyim evet seviyimmmmmmmmmmmmm

neyse tıp yapalım nazar degmesın pıse bız hepımız bırıbırımızı sevıyoruz kıslar hepınızı sevıyoruz bız ısın sakasıda bakın nedıcem konuyu degıstırmek ıstersek bence kocıslerle tanısma hıkayelerımızı anlatalım yarın baslayalım herkez yazsın yarın yollasın benımkı bıraz uzun ama komık ben bu geceden baslarım yazmaya anca bıter sabaha

nbr zuzu bende bitmk bilmeyen bir başağrısı hissediyorum ay minoset içsemmi yaa offffffff:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…