- Konu Sahibi haticemavi
-
- #4.921
kızlar dün yağtığım testi banyodaki çöp kovasına atmıştım temizlerken gözüme ilişti 2 çizgi var gibiydi ama aradan koca 1 gün geçti :44::44:
iyice bakınca belli oluyodu
kızlar ben geldim sanırsam bu enfeksyon mide bulantısı yapıo bende :26:
buarada benim tosunum galiba çok tembel ben hiçbirsey hissetmiyorum
neyse tıp yapalım nazar degmesın pısebız hepımız bırıbırımızı sevıyoruz kıslar hepınızı sevıyoruz bız ısın sakasıda bakın nedıcem konuyu degıstırmek ıstersek bence kocıslerle tanısma hıkayelerımızı anlatalım yarın baslayalım herkez yazsın yarın yollasın benımkı bıraz uzun ama komık ben bu geceden baslarım yazmaya anca bıter sabaha
evet canlarım sizi seviyoruzzzz minik kuşlarım benim yarın ben çalışmıyorum ama yaaa neyse yazın siz okurum ben sonra da kendi hikayemi yazarım yalnız doğum anımdan başlamam lazım bu kadar uzun seneyi nasıl anlatacağım yawww
ooyyy zuzum tembel deme bızım ılk bebısımıze o beyfendı bı delıkanlıda oyuzden uslu duruyo kısıımmmm
oyy zuzummm dikkat et kendine,
tosuncuk uyuyordur annesi çikolata falan yee yiyebiliyorsan tatlı yiyince hareket edermiş bebeişler
nıe dogarkenmı tanıstın senınkıyle aynı ebe sıraylamı dogurttu vavvvvavvvv senınkı odulluk tanısma ozaman
teşekkür ederim pıtırcıklarım çok sıkıldım buarada serfikcan seni umutlandırmak işstemem ama benımde karnım agrımıstı adet belitileri vardı lavobaya gittim ve 6-7 damla kan demeyelimde pembe akıntım geldi sonrada bişi gelmedi hadi bakalım seninde inş öyle olr
merhaba canım hoşgeldin,
1 ay sonra biz de 2 yılı tamamlıyoruz kocişle , ekimin kaçı canım?
dua sırasına seni de alalım o zaman tefriciye okuyoruz eğer katılmak istersen,
inşallah en kısa sürede bebek sahibi olursun:)
tansellll varan 1 karbonat kabardııı, sırf haber vermek için girdim tatlım
ınamıyorum cnm tesaduf berde burdayım cıddımıısn kalbım cıkıcak sımdı yerınde yaaaa
bak sımdı cnm yarın ıdrar testı yap hadı sonra gır haberdar et ben catlıcam meraktan varsa cıkar ıns cunkı senın batına sen 26desende bence 1 2 gun var ayyyy
cık hadı sevındım tabı sevınmemmı uctum resmen havaya harıka bı ıhtımal daha bu gozle gorunen 3. belırtı
seni seviyuommmm kuzummm görüşürüz;99
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?