Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlar dün yağtığım testi banyodaki çöp kovasına atmıştım temizlerken gözüme ilişti 2 çizgi var gibiydi ama aradan koca 1 gün geçti :44::44:
iyice bakınca belli oluyodu

dün iyice bakmamışsındır belki. bnde yaptığımda çok silik çıkmıştı ve testi saklıyorum hala öle duruyor
tekrarla cnm bnce. iyi haberle rver bize.

kızlar ben geldim sanırsam bu enfeksyon mide bulantısı yapıo bende :26:

buarada benim tosunum galiba çok tembel ben hiçbirsey hissetmiyorum

bnde seni merak etmiştim cnm. olabilir enfeksiyon mide bulantısı yaparmış. dikkat et kendine. bide senin tosunun belkide ağır abi, yağız delikanlı olacaktır ondan öledir , benmkide zıpır fırlma bi tip haa hayyy dikkatli dinlersen hissedebilirsin belki belkide bn erken hissediyorum yada hissettiğimi sanıyorum bilemiyorum

bu arada diğer topik http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/453603-temmuz-ayinda-hamile-kalmak-isteyenler.html bu kızlar:d

Son düzenleme:

evet canlarım sizi seviyoruzzzz minik kuşlarım benim yarın ben çalışmıyorum ama yaaa neyse yazın siz okurum ben sonra da kendi hikayemi yazarım yalnız doğum anımdan başlamam lazım bu kadar uzun seneyi nasıl anlatacağım yawww

nıe dogarkenmı tanıstın senınkıyle aynı ebe sıraylamı dogurttu vavvvvavvvv senınkı odulluk tanısma ozaman

ooyyy zuzum tembel deme bızım ılk bebısımıze o beyfendı bı delıkanlıda oyuzden uslu duruyo kısıımmmm

oyy zuzummm dikkat et kendine,

tosuncuk uyuyordur annesi çikolata falan yee yiyebiliyorsan tatlı yiyince hareket edermiş bebeişler

teşekkür ederim pıtırcıklarım çok sıkıldım buarada serfikcan seni umutlandırmak işstemem ama benımde karnım agrımıstı adet belitileri vardı lavobaya gittim ve 6-7 damla kan demeyelimde pembe akıntım geldi sonrada bişi gelmedi hadi bakalım seninde inş öyle olr

kızlarya rose yok uzun zamandır nerde acaba yaa o hep yazardı tefrıcıye okurdu bızım gıbı bebek beklerdı allah allah merak ettım bak sımdı

nıe dogarkenmı tanıstın senınkıyle aynı ebe sıraylamı dogurttu vavvvvavvvv senınkı odulluk tanısma ozaman

anlatırım şeker pazartesi bizimkisi tam ödüllük dediğin gibi

inşallah zuzummmm yaa dua edin ne olurrr hayırlsı...

Ben çıkıyorum canlarım sizi seviyorummmmm haftasonu girmeye çalışırım kendinize iyi bakın , iyi haberlerle inşallah

Kızlarr çok fena afakanlar bastı beni, mesai bitti herkes gitti ben eşimi bekliyorum gelir brzdan,
Haftasonu bende giremiyorum, Pzt 'ye kadar aman fazla yazmayın okuması zor oluyor
Hepinizi öpüyorummmmmmmm ihi haftasonlarııııı

ayyy çook teşekkür ederim.tabi ki listeye katılmak isterim.1 kasım nikah tarihimiz.

rosecım sen gecmısı okuyorsun sanırım hem burdasın hem cevap yazmadın daha neyse sonra gorusuruz guzelım

bak sımdı cnm yarın ıdrar testı yap hadı sonra gır haberdar et ben catlıcam meraktan varsa cıkar ıns cunkı senın batına sen 26desende bence 1 2 gun var ayyyy

hamıle bı arkadas demıstı tascak sandım dıe normalde dıbıne coku verıyormus yaa kızlardan ınanmayan var ama ne bılıyım ben bellımı olur onceden koca karılar boyle ogrenırmıs

cık hadı sevındım tabı sevınmemmı uctum resmen havaya harıka bı ıhtımal daha bu gozle gorunen 3. belırtı

kısçelerim yahu hiç bırınız yoksunuz desenıze bıze serfık ve hatıcesızlık yaramıyor öpüyorum bebelerim hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…