- Konu Sahibi haticemavi
-
- #4.941
arkadaşlar adetimden gün geçti.idrar testi yaptım. negatif.geçen ayda yine adetim gecikmişti.adet söktürücü kullandım.sizce bu kullandığım ilacın etkisi de olmuş olabilri mi bu ay
guzelım hıc adet sokturucu kullanmadıgım ıcın bılemıycem demekkı adetlerın duzensız sokturucu kullandıgına gore yada ne oldukı sokturucu kullanmak zorunda kaldın bıde adetın kac gun gectı 3 gun gecınce cok acıkta olsa pembe cızgı cıkıyor
adetim düzensiz değil.35 günde bir adet oluyorum.fakat geçen ay 17 gün gecikti.kan testi yaptırdım.sonuç negatif çıkınca adet söktürücü kullandım.bu ay bugün 5.günüm.idrar testi yaptım bu sabah.tek çizgi çıktı.kafam karışık şimdi.fakat doktora gitmek istemiyorum yine
Amannn sikma canini tatlim hayirlisi olsun elbelt bigun kavuşucaksin sende bebişine sadece sabret ve dua et canimmkızlar benim kırmızılar geldi
yarın test alır pazar yaparım canım inş dediğin gibidir öpüyorum seni:))))
günaydınn canlar...
serpil cnm 2 gün sonra tekrar test yap.snden güzel haberler gelcek inş bu ay inanıyorum buna.
bu arada cmtesi 2li testi yaptırdım kızlar çok şükür herşey harika. kan sonuçlarınıda alcaz inş onlardada sorun çıkmıcak.
radyoloji uzmanı doktor bey cinsiyeti ile ilgili bişi demedi.erkek dedim yok öle bişi dedi sinr etti beni adam ya bi insan bukadr ukala olabilirdi. ama çok şükür ki benm pıtırcığım gününden 4 gün öne geçmiş gelişimi çok iyi ilerliyor. 2günde boyu 1cm uzamış çok mutlu oldum.
günaydın canım benim,
bilmiyorum ki bitanem yaa gelecek mi güzel haberler adet olacağım gibi hissediyorum ,
dün heyecanlandım ilk defa yaa hamileysem düşündüm birden içimden bişeyler gitti,
kalbim hızlı hızlı çarptı yaşayacağım süreçler aklıma geldi düşünmesi bile heyecan verici:):)
maşallah canım kuzucuk sağlıklı demek , karnımız da büyümüş ama gördüm :):) ben burdayım diyor annesi bide cinsiyetini öğrensek ,
ismiyle severiz artık:):)
Kızlar günaydın, nasılsınızzz?
Serfikcim hadi bakalım inş bu minik kanamalar ufaklığın yerleşirken sağa sola çarpışları sanki :))
ewet cnm büyüdü maşallahımız var.:) gördüklerin biraz gaz şişliğiydi ama şimdi gerçek anlamda öle oldumçok şükür kendm kilo almadım besliom kuzucuğumu.
gönlünden geçen neyse o olsun inş. nedense senn için kıpır kıpır içim bebiş oralarda biyerde gibi hissediyorum. seni ümitlendrmek istemiyorum inşallah düşündüğümz gibiidr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?