Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

arkadaşlar adetimden gün geçti.idrar testi yaptım. negatif.geçen ayda yine adetim gecikmişti.adet söktürücü kullandım.sizce bu kullandığım ilacın etkisi de olmuş olabilri mi bu ay

arkadaşlar adetimden gün geçti.idrar testi yaptım. negatif.geçen ayda yine adetim gecikmişti.adet söktürücü kullandım.sizce bu kullandığım ilacın etkisi de olmuş olabilri mi bu ay

guzelım hıc adet sokturucu kullanmadıgım ıcın bılemıycem demekkı adetlerın duzensız sokturucu kullandıgına gore yada ne oldukı sokturucu kullanmak zorunda kaldın bıde adetın kac gun gectı 3 gun gecınce cok acıkta olsa pembe cızgı cıkıyor

adetim düzensiz değil.35 günde bir adet oluyorum.fakat geçen ay 17 gün gecikti.kan testi yaptırdım.sonuç negatif çıkınca adet söktürücü kullandım.bu ay bugün 5.günüm.idrar testi yaptım bu sabah.tek çizgi çıktı.kafam karışık şimdi.fakat doktora gitmek istemiyorum yine

cnm bence dr gıtmelısın cunkı 17 gun gecmesı hıc normal deıl kıst falam olabılır buda hamıle kalamamana sebep olabılır dr gıtmek ıstemedıgın ıcın bebegını ertelıyo olabılırsın bence benım fıkrım hıc oyalanmadan gıt cnm

yarın test alır pazar yaparım canım inş dediğin gibidir öpüyorum seni:))))

Canimmmmm yanlis anlamadim dimiiiii belirtilerinmi varrr ayyy benide heyecan basti benide habersiz birakma valla insallah hamişsindir canimm inannn kendimmişgibi çok sevinirimm hadı hayirlisii allah yuzunuzu güldürür ınşallah

serfıkım pazar sabah sabah senı merakımdan gırdım ınan aklım sende kalbım pırpır telın olsa 5 dak bı ararmısım gıbıme gelıyor test yaptınmı dıe KIZLAR bunyem yıne bana oyun oynuyor ve ben kafayı yıycem haberınız olsun artık ıyı dıyılım goya sol kasıgım agrıyor belım agrıyor goya mıdem bulandı bu sabah ahh dıyorumya goya cunkı her ay bu bılınc altı belırtılerını yasıyorum ve sonra cok uzulup yıkılıyorum daha adetıe 9 gun var yasamak ıcınde cok erken bı gebelık gecırınce bıraz tecrubelıyım ozaman yumurtlamadan 10 gun sonra acık pembe akıntım gelmıstı yıne gelse tmm gebeyım dıcemde yok gelen gıden ama bende bu pıskolojı varken ben onuda getırrıırım

tmm tmm kesın kafayı yedım bana hıc yakısmıyorr gebelıge yabancı gıbı konusuyrum cahıl cahıl hıc yasamamıs gıbı daha yumurtlama bıtelı 5 gun oldu sacmaladım ben kızlar benı kale alıp cevap bıle yazmayın lutfen buarada esımle kıralık ev bakmaya gıdıcez bugun ve bızım ıcın hayırlısı dıe dua edın belkı tobe tobede kurtulurum su kaynanada

off kimseler yok sıkılıyorum nirelerdesiniz kızlarr
benim dün regl olmam lazımdı ama gelen giden yokk
hadi gelinde iki laflayakk

Günaydın canlarım nasılsınız:)

Tanselimin ısrarına istinaden dün test yaptım negatif çıktı , üzülmedim ama güldüm sadece nedenini ben de bilmiyorum:)
hamile değilim bence ama farklı bişeyler var ilişkiden sonra yine pudra pembesi gibi:) kan geldi peçeteye , bu sabahta wc de
iğne ucu kadar bir kan silerken iki defa yaşadım diğerinde ince çizgi gibi oldu silme yüzünden sanırım,sürekli acıkıyorum doymak bilmiyorum, kaç gündür karın ağrısı çekiyorum ayaklarım müthiş ağrıyor ve bunlar benim adet belirtim kendimi biliyorum o nedenle pek umudum yok, hayırlısı:)))

günaydınn canlar...
serpil cnm 2 gün sonra tekrar test yap.snden güzel haberler gelcek inş bu ay inanıyorum buna.

bu arada cmtesi 2li testi yaptırdım kızlar çok şükür herşey harika. kan sonuçlarınıda alcaz inş onlardada sorun çıkmıcak.
radyoloji uzmanı doktor bey cinsiyeti ile ilgili bişi demedi.erkek dedim yok öle bişi dedi sinr etti beni adam ya bi insan bukadr ukala olabilirdi. ama çok şükür ki benm pıtırcığım gününden 4 gün öne geçmiş gelişimi çok iyi ilerliyor. 2günde boyu 1cm uzamış çok mutlu oldum.

günaydın canım benim,
bilmiyorum ki bitanem yaa gelecek mi güzel haberler adet olacağım gibi hissediyorum ,
dün heyecanlandım ilk defa yaa hamileysem düşündüm birden içimden bişeyler gitti,
kalbim hızlı hızlı çarptı yaşayacağım süreçler aklıma geldi düşünmesi bile heyecan verici:):)

maşallah canım kuzucuk sağlıklı demek , karnımız da büyümüş ama gördüm :):) ben burdayım diyor annesi bide cinsiyetini öğrensek ,
ismiyle severiz artık:):)

Kızlar günaydın, nasılsınızzz?

Serfikcim hadi bakalım inş bu minik kanamalar ufaklığın yerleşirken sağa sola çarpışları sanki :))

ewet cnm büyüdü maşallahımız var.:) gördüklerin biraz gaz şişliğiydi ama şimdi gerçek anlamda öle oldum çok şükür kendm kilo almadım besliom kuzucuğumu.
gönlünden geçen neyse o olsun inş. nedense senn için kıpır kıpır içim bebiş oralarda biyerde gibi hissediyorum. seni ümitlendrmek istemiyorum inşallah düşündüğümz gibiidr.

Kızlar günaydın, nasılsınızzz?

Serfikcim hadi bakalım inş bu minik kanamalar ufaklığın yerleşirken sağa sola çarpışları sanki :))

günaydınn yokhhhhh iyidir sen nasılsın, inşallah dediğin gibidir yaramazlık yapıyordur onun kanamasıdır

tosuncuk olacak o zaman annesi maşallah

inşallah buralardadır teyzesi ama bu kadar belirt,ye bide hamile değilsem çok gülerim ddiğin gibi canım inşallah düşündüğümüz gibidir:)

gunaydın canlarım serfıkım nasılsın bebegım ıyısın ıyısın masallah bekle bakalım carsamba bı test daha yaparsın inş adet sancıları deıl bebk sancıları cnm goguslerıde varmı bı degısıklık ıgrendıgın bı yıyecek oldumu agzının tadı nasıl mesela hafıftende olsa mden bulanıyormu bel agrın varmı

Adetiniz geciktiyse,
Çok hafif, leke şeklinde bir kanama olduysa,
Ani mide bulantıları yaşıyorsanız,
Göğüslerinizde şişkinlik ve hassasiyet varsa,
Göğüs uçlarınızın ve çevresinin rengi genişleyip koyulaştıysa,
Sık tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorsanız,
Bazı yiyecek ve kokular aniden rahatsız etmeye başladıysa,
Yorgun hissediyorsanız,
Baş dönmeleri oluyorsa,
Karnınızda şişkinlik veya kramp hissediyorsanız,
Kabızlık veya mide yanması başladıysa,
Başağrılarınız oluyorsa,
Ruhsal durumunuzda ani değişiklikler oluyor, sebepsiz yere mutlu, üzgün veya kızgın hissediyorsanız

evet hamile olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…