Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hayır ben daha çok sevinirm , ben hamile değilsem inş sen hamilesindir gönülden söylüyorum bunu bitanem ne zamandır bekliyorsun..sen başımın tepesine çık bangır bangır bağır belirtim var diye , git yap bakıyım şu testi koş çabuk, benimd e idrarım koyu biliyor musun:)

ben de söz veriyim o zaman üzülmeyeceğim

hee soz verıyonda bakalım tuta bılcezmı tmm uzulelımde cok dıyıl hadı yarlısı bakalım

hee soz verıyonda bakalım tuta bılcezmı tmm uzulelımde cok dıyıl hadı yarlısı bakalım

tamam çok üzülmek yok, sen bi ateş ölçmeye başla bakimmmm takibe başlayalım şimdiden , adet olursan da kaç derece de adet oluyorsun ona bakarız canım, inş gerek kalmaz da hamişsindir, uğraşamam senin ateşinle falan şu karbonatı da yap bakalım bekliyorum

ağlamakkk yooookkkkk gülmekkk varrrr.....

kızlar üzülmek yokk ne güzel bi heycn yaşıypruz bugün. bunun üstüne üzülmek olmaz. ama bebişimde diyorki bana arkadaş geliyorr.....

zuhalcik gelmedi yaa... nerelerde acaba. bide duayı ne yaptık kızlar. bnde okucam bugün inş.

tmm ıdrarımı tutayım bıraz yaparım ılk ıdrarda aklıma gelseydı sabah yapardımda unuttum tutucam sımdı ayy sende orcme artık atesını banda ıhtıyac kalmasın taa nezaman demıstım hatılıyormusun bız beraber gebe kalıcaz dıe ıcıme oylede doguyor sankı beraber gebe kalcaz gıbı

tamam canım üzülmek yok üzülsem de size yansıtmayacağım siz üzülmeyin yeter ki,
pıtırcık öyle diyorsa vardır bir bildiği haber almıştır meleğimiz, üff yazarken bile gözlerim doluyor ama görecekler burada şimdi

kızlar bıde bısı daha farettım tam legen kemıgımın altında bı sıslık var bastırınca acıyoooooorrrrrrrrrrr solumda

bu arada zuzummm nerde yaaaa bişey mi olduuuuuu

dua çok çok yavaş elimden geldiğince okuyorum ama yetmez ki hadi kızlar bi el atın artık dua okuyun

ölçeyim canım yaa başladım bi kere diğer topicte takip ediyor kızlar yorum yapıyor olumlu konuştukça onlar daha heyecan yapıyorum:):)
biz beraber gebbe kalacağız evet ben senin ilk göz ağrınım başkasıyla gebe kalamazsın

haticemi de özledim o da çalışmalar da inş o da hamiş kalır

yenı ogrendım erken gebeklık belırtılerı aksamları usurmus ınsan sabah fark etmezmıs bıde sacları kırpıklerı bırbırıne dolanırmıs nekadar tak vursanda yıne saclar sekılsız oraya buraya kayarmıs

ben bu saçlarımı zaten şekle sokamıyorum iyicene cansızlaştılar nefret ediyorum saçlarımdan

merhaba kızlar ay noluyor bakiim burda serfikcim tanselcim hamilemisiniz kızz biran önce yapın şu testi çatlatmayın bizi
bende yarın için randevu aldım kontrole gidiyorum kızlar zuzum iyidir inşallah yarın onu görücem çok özledim tatlımı

ya hamiş arkadaşlar benim sivilceler aldı başını gitti sizde çıkmıyormu ufff bağrımda boğazımda yüzümde çıktıkça çıkıyor

evet evet benim annemde ben hamileyi hemen anlarım kirpikleri karışır demişti demekki doğru sizinkide karışıkmı canım

evet evet benim annemde ben hamileyi hemen anlarım kirpikleri karışır demişti demekki doğru sizinkide karışıkmı canım

goya karısık ama ben oyle gormek ıstedıgım ıcın oyle goruyor olmama hıc sasırmam guzelım bılmıyorum yanı

koyu sarı pembe karısık gıbı kahve desem dıyıl pembe desem dıyıl sarı desem dıyıl bune sımdı yaaa

goya karısık ama ben oyle gormek ıstedıgım ıcın oyle goruyor olmama hıc sasırmam guzelım bılmıyorum yanı

rimel sürdünmü tatlım ben rimel sürerken çok zorlanıyorum dümdüz kirpiklerim wardı kolay sürüyordum şimdi zorlanıyorum düzeltene kadar topaklanıyor uçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…