- Konu Sahibi haticemavi
-
- #4.981
yaaa sen hamıle kalsan ben dahacok sevınırım yaaa serfık olcem sımdı senı dusunurken bıde ben cıktm basınıza ayyy zaman gecmez yartın koca karı testını yapayım bakalım kabarcakmı 2 aydır cokuyordu kızlar cok su ıcerım ama ınanılmaz ıdararım koyulastı rengı bayabı
inş bebegımya sen bebesınle bıze dua edıyorsan bızım ıcımız cok rahat oyuzden serfıkte bende soz verıyoruz deılsekte uzulmuycez busene erkek senesıymıs ben kız senesını beklıycem dıe avutucuam kendımızı
hee soz verıyonda bakalım tuta bılcezmı tmm uzulelımde cok dıyıl hadı yarlısı bakalım
tamam çok üzülmek yok, sen bi ateş ölçmeye başla bakimmmm takibe başlayalım şimdiden , adet olursan da kaç derece de adet oluyorsun ona bakarız canım, inş gerek kalmaz da hamişsindir, uğraşamam senin ateşinle falanşu karbonatı da yap bakalım bekliyorum
ağlamakkk yooookkkkk gülmekkk varrrr.....
kızlar üzülmek yokk ne güzel bi heycn yaşıypruz bugün. bunun üstüne üzülmek olmaz. ama bebişimde diyorki bana arkadaş geliyorr.....
zuhalcik gelmedi yaa... nerelerde acaba. bide duayı ne yaptık kızlar. bnde okucam bugün inş.
tmm ıdrarımı tutayım bıraz yaparım ılk ıdrarda aklıma gelseydı sabah yapardımda unuttum tutucam sımdı ayy sende orcme artık atesını banda ıhtıyac kalmasın taa nezaman demıstım hatılıyormusun bız beraber gebe kalıcaz dıe ıcıme oylede doguyor sankı beraber gebe kalcaz gıbı
kızlaar ayy serfik tansel hadi bkalım inşallah hamilesinizdir siz de
yenı ogrendım erken gebeklık belırtılerı aksamları usurmus ınsan sabah fark etmezmıs bıde sacları kırpıklerı bırbırıne dolanırmıs nekadar tak vursanda yıne saclar sekılsız oraya buraya kayarmıs
yenı ogrendım erken gebeklık belırtılerı aksamları usurmus ınsan sabah fark etmezmıs bıde sacları kırpıklerı bırbırıne dolanırmıs nekadar tak vursanda yıne saclar sekılsız oraya buraya kayarmıs
evet evet benim annemde ben hamileyi hemen anlarım kirpikleri karışır demişti demekki doğru sizinkide karışıkmı canım
goya karısık ama ben oyle gormek ıstedıgım ıcın oyle goruyor olmama hıc sasırmam guzelım bılmıyorum yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?