- Konu Sahibi haticemavi
-
- #5.021
ya kızlar herkezde belirti olcak diye bişi yok
serfik ateşin düştümü senin ölçüyordun kaç derecede seyrediyor canım
srdrhly testttttttt yappppp çabuk hadi
ben bu tablodan anlamıyorum tabııkıde olcaksakta olalım artık vallahı sıkıldım ben 1 saat sevındık sımdı yıne moraller dustu
1.GÜN 26.Ağu ?
2.GÜN 27.Ağu ?
3.GÜN 28.Ağu ?
4.GÜN 29.Ağu 35.9
5.GÜN 30.Ağu 35.9
6.GÜN 31.Ağu 35.9
7.GÜN 01.Eyl 35.9
8.GÜN 02.Eyl 35.9 çalışma
9.GÜN 03.Eyl 35.9 çalışma
10.GÜN 04.Eyl 35.9
11.GÜN 05.Eyl 36.1
12.GÜN 06.Eyl 36 çalışma
13.GÜN 07.Eyl 36
14.GÜN 08.Eyl 35.9
15.GÜN 09.Eyl 36 çalışma
16.GÜN 10.Eyl 36.1
17.GÜN 11.Eyl 36.2 çalışma
18.GÜN 12.Eyl 36.2
19.GÜN 13.Eyl 36.4 çalışma
20.GÜN 14.Eyl 36.4
21.GÜN 15.Eyl 36.4 çalışma
22.GÜN 16.Eyl 36.5
23.GÜN 17.Eyl 36.6
24.GÜN 18.Eyl 36.5
25.GÜN 19.Eyl 36.3
ateş tablom bu canım
aynen öyle karnım ağrıyor ve kırmızı geliyor bu kadar mıydı sevincimiz heyecanımız
nasıl yani hastamı oldun
maşallah iyi gidiyor o.2 derece düşmüş bugün aama yarın bi daha ölç bakalım nolucak ya şu 36.6 yı niye boş geçtiniz belkide yumurtladın o zaman hemde ne zaman yumurtlayacağını bilemezsin canım diyen desin valla bence gün aşırı çalışmak şart adetin 2 gün sonra olsa bile
canım o günü boş bıraktık ama dün çalıştık yine yumurtlasam da bir gün sonrası da önemli dimi öyle biliyorum yazmadım artık yumurtlamam bitti diye , bide dün yine ilişkiden sonra sıvıyla birlikte çok çok çok açık pembelik geldi, sonra wc de de geldi bu sefer nokta halinde bu sabahta geldi iki kere ateş ölçme topicinde de adetine var ateşin iyi dediler ortalamanın altında değilmiş belki yerleşme olduğu için düştü dediler ama benim karnım neden bu kadar çok ağrımaya başladı peki, yine erken olacağım ve ben de bir sorun var geçen ay da erken oldum
Kızlar sizce ben hamilemiyim. Günüm 8 gün geçti. daha önceden adetim düzenliydi. Temmuzda 9 gün gecikti. Ağustosta 2 gün önce oldu. Şimdi yine 8. gün gelen giden
bişey yok. Günüm geçince 3. gün test yaptım negatif, 6. gün yaptım yine negatif, ve hala olmadım. Hergece hasta olacakmışım gibi karnım ağrıyor, arada belim ağrıyor, göğüslerim 15 gündür şiş. Şimdi ilk düzensizilkteki gibi olur diye 1, 2 gün daha bekliyim yine olmazsam doktora gideyim ve kan testi yaptırayım diyorum.
Bu kadar beklenilir mi derseniz, yaptığım testler negatif ve adet düzensiz olduğu için bekliyorum işte...
herkese merhaba.arkadşlar nasılsınız
yerleşme olduğu için bugün ateşin düştüyse yerleşme ağrın kesin olur bunu da atlama stres yok moraller yüksek lütfenn yani:76:
hemen açıklık getiriyorum...henüz kırmızı görmedim ama lekeler var saçmasapan anlamıyorum gerilmeye başladım...
tanselim normal döngün 29 günde bir dir ve 6 gün sürer 6.günün akşamı temzilenirim bu hep böyle olmuştur geçen ay düzenim bozuldu sadece 1 inde temizlendim ve bugün ayın 19 u ...wc de oturup geleni gideni takip etmek istiyorum karnımmmmm çooookkk ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?