- Konu Sahibi haticemavi
-
- #5.001
kızlar bu akıntı benden hala gelıyor 8 gun var daha adet olmam dımı
merhaba kızlar ay noluyor bakiim burda serfikcim tanselcim hamilemisiniz kızz biran önce yapın şu testi çatlatmayın bizi
bende yarın için randevu aldım kontrole gidiyorum kızlar zuzum iyidir inşallah yarın onu görücem çok özledim tatlımı
ya hamiş arkadaşlar benim sivilceler aldı başını gitti sizde çıkmıyormu ufff bağrımda boğazımda yüzümde çıktıkça çıkıyor
naber canım, bi belirtiler var bizde anlamadık gitti, benimde bir hafta önce bir sivilce bastı suratımı eşimde erkenliğe giren kızlar gibisi dedihalen duruyorlar, çok komik
cnm gecen ayda erken olmadım normalde 26 yada 27 gun suruyor bugun daha 19 bukadar erken olunurmu yaaa yanı temız gunum 20 gun suruyor en son 1 eylulde oldum 7de dus aldım bugun temızlıgımın 12. gunu yumurtlamada 8 ve 13 arasıydı yanı daha yımırtlamdan 10 gun gectı
inşallah kuzucuğum iki iyi haber alırız sizden çok sevinirim walla seni görmedim ama az çok 3 aydır tanıyorum bebeim..benim sivilcelerde çook komik regl dönemimde çıkardı şimdi ise daha fazla kapatıcı falanda sürmek istemiyorum saldım çayıra mevlam kayıra
merhaba kızlar ay noluyor bakiim burda serfikcim tanselcim hamilemisiniz kızz biran önce yapın şu testi çatlatmayın bizi
bende yarın için randevu aldım kontrole gidiyorum kızlar zuzum iyidir inşallah yarın onu görücem çok özledim tatlımı
ya hamiş arkadaşlar benim sivilceler aldı başını gitti sizde çıkmıyormu ufff bağrımda boğazımda yüzümde çıktıkça çıkıyor
sağol canım beniminşallah yaa tanselden de akıntı geliyor ona kafam takıldı bende de sivilce çıkmaz bu ay adetime 15 gün kala çıktı alnım doldu:)
ayyyy hamilesin galiba kızımm sensevinebilirsin yanee
üzülmeyin yaaa bendende geliyordu hemde ne akıntı sonra o akıntı yerini süt kesiği kıvamına bıraktı ve hala var o süt kesiği tarz akıntım:78:
heyecanım çok fazla nedense bide karnım ağrıyor tetikteyim adet olacağım diye...
tanselim duydun mu bak bayansu dan da akıntı çok gelmiş stres yapma bitanem ters teper ne olurrr
kristal bebek ve sende dahil birkaç arkadaş bana sen hamilesin bak görürsün fln demişti çıktı bak..bazen çok bariz belli olan belirtileri var ben regl günüm 7 gün geçmişti ve test yaptığımda hala çift çizgi görememiştim ama belirtilerim hamile olduğumu gösteriodu meğer geç döllenme olmuş belirtilere dikkat yani
ne belırtılerın vardı cnm sen tek tek yaz atlamadan hıc bırını hadı beklıyoruz serfıkle
kızlarr benmde bugün itibariyle regl 2 gün gecikti
gece wc kalktım 2 damla kahverengi akıntı geldi
tamam dedim oldum regl
ama gelen giden yok ağrıda yok sevinsem mi
aaa ask olsun sıtres kım ben kım sana bısı dıyımmı adet olursam sasırmam uzulmemeye calısırım ama ıcımde bı thaf bı hıs var esım dun hamılesın deyınce evet hamıleyım dedım sonra ben bu lafı her ay edıyorum galıba dedım ama dıyorum allah sasırtmasın hayırlısı olsun adette olsam ben hamıleyım ve 1 hafta bu dusuncemın tadını cıkarıcam
ne belırtılerın vardı cnm sen tek tek yaz atlamadan hıc bırını hadı beklıyoruz serfıkle
yattığımda belim ağrıyordu özellikle yatakta daha çok ve şuda önemli kasıktan belime giden ağrım vardı
ateşim vardı sürekli ölçtüğümde 37 nin altına düşmüyordu yaz günü hasta gibiydim
ağzımın tadı değişmişti ateşinde etkisi vardı bunda tabi
süt kesiği akıntım vardı
karıma sancılar giriodu kabız olmuştum
göğüslerim şişmişti ve en belli olanda koyu renkli halka dahada büyümüş ve etrefı kabarcıklarlanmıştı
kirpiklerim karıştı rimel sürerken baya zorlanıyorum
belki daha vardırda ben farketmemişimdir canım
kızlarr benmde bugün itibariyle regl 2 gün gecikti
gece wc kalktım 2 damla kahverengi akıntı geldi
tamam dedim oldum regl
ama gelen giden yok ağrıda yok sevinsem mi
koca karı testını yaptım heray oldugu gıbı kopurmedı tabıykı tamam bugunluk bebek muhabbetı yeter benım ıcınya benım karbonat kozuk yada ben curudum ammmaaannnn adı batsın su kırmızıların sanırım ben adet olcam oyuzden basladı akıntılarım ne halı varsa gorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?