Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

naber canım, bi belirtiler var bizde anlamadık gitti, benimde bir hafta önce bir sivilce bastı suratımı eşimde erkenliğe giren kızlar gibisi dedihalen duruyorlar, çok komik

cnm gecen ayda erken olmadım normalde 26 yada 27 gun suruyor bugun daha 19 bukadar erken olunurmu yaaa yanı temız gunum 20 gun suruyor en son 1 eylulde oldum 7de dus aldım bugun temızlıgımın 12. gunu yumurtlamada 8 ve 13 arasıydı yanı daha yımırtlamdan 10 gun gectı

naber canım, bi belirtiler var bizde anlamadık gitti, benimde bir hafta önce bir sivilce bastı suratımı eşimde erkenliğe giren kızlar gibisi dedihalen duruyorlar, çok komik

inşallah kuzucuğum iki iyi haber alırız sizden çok sevinirim walla seni görmedim ama az çok 3 aydır tanıyorum bebeim..benim sivilcelerde çook komik regl dönemimde çıkardı şimdi ise daha fazla kapatıcı falanda sürmek istemiyorum saldım çayıra mevlam kayıra

kafam karıştı tanselim neyin nesi o zaman bu , çok mu geliyor nasıl, geçen ay beni biliyorsun iki gün kahverengimsi lekeler geldi sonra birden söküldüm inş öyle olmaz , olursa da üzülme bitanem adet düzensizleşir rahim hazılranır derler ne biliyim takip et kendini merak ettim bende

sağol canım benim inşallah yaa tanselden de akıntı geliyor ona kafam takıldı bende de sivilce çıkmaz bu ay adetime 15 gün kala çıktı alnım doldu:)

bayansu hoşgeldin cnm... sabah sabah bi heycan tufanı esiyor burda. inşallah güzel haberler alcaz.
bnmde göğüs ve boynmun arasında birsürü sivilce çıktı. normalde bnm hiç sivilcem çıkmaz. göğüslerimde bile çıktı yüzmde bişicik yok şuanda...

sağol canım benim inşallah yaa tanselden de akıntı geliyor ona kafam takıldı bende de sivilce çıkmaz bu ay adetime 15 gün kala çıktı alnım doldu:)

ayyyy hamilesin galiba kızımm sen sevinebilirsin yanee
üzülmeyin yaaa bendende geliyordu hemde ne akıntı sonra o akıntı yerini süt kesiği kıvamına bıraktı ve hala var o süt kesiği tarz akıntım:78:

heyecanım çok fazla nedense bide karnım ağrıyor tetikteyim adet olacağım diye...

tanselim duydun mu bak bayansu dan da akıntı çok gelmiş stres yapma bitanem ters teper ne olurrr

aaa ask olsun sıtres kım ben kım sana bısı dıyımmı adet olursam sasırmam uzulmemeye calısırım ama ıcımde bı thaf bı hıs var esım dun hamılesın deyınce evet hamıleyım dedım sonra ben bu lafı her ay edıyorum galıba dedım ama dıyorum allah sasırtmasın hayırlısı olsun adette olsam ben hamıleyım ve 1 hafta bu dusuncemın tadını cıkarıcam

heyecanım çok fazla nedense bide karnım ağrıyor tetikteyim adet olacağım diye...

tanselim duydun mu bak bayansu dan da akıntı çok gelmiş stres yapma bitanem ters teper ne olurrr

kristal bebek ve sende dahil birkaç arkadaş bana sen hamilesin bak görürsün fln demişti çıktı bak..bazen çok bariz belli olan belirtileri var ben regl günüm 7 gün geçmişti ve test yaptığımda hala çift çizgi görememiştim ama belirtilerim hamile olduğumu gösteriodu meğer geç döllenme olmuş belirtilere dikkat yani

ne belırtılerın vardı cnm sen tek tek yaz atlamadan hıc bırını hadı beklıyoruz serfıkle

ne belırtılerın vardı cnm sen tek tek yaz atlamadan hıc bırını hadı beklıyoruz serfıkle

yattığımda belim ağrıyordu özellikle yatakta daha çok ve şuda önemli kasıktan belime giden ağrım vardı
ateşim vardı sürekli ölçtüğümde 37 nin altına düşmüyordu yaz günü hasta gibiydim
ağzımın tadı değişmişti ateşinde etkisi vardı bunda tabi
süt kesiği akıntım vardı
karıma sancılar giriodu kabız olmuştum
göğüslerim şişmişti ve en belli olanda koyu renkli halka dahada büyümüş ve etrefı kabarcıklarlanmıştı
kirpiklerim karıştı rimel sürerken baya zorlanıyorum
belki daha vardırda ben farketmemişimdir canım

kızlarr benmde bugün itibariyle regl 2 gün gecikti
gece wc kalktım 2 damla kahverengi akıntı geldi
tamam dedim oldum regl
ama gelen giden yok ağrıda yok sevinsem mi

abooo bu belırtıler bende yok tmm ben sustum bence hepsını ben ve pskolojım yapıyor rabbım buyuk serfıkım hadı artık sana kaldık yıne

tamam dedim oldum regl

benım gunum 2 gun gecse kendımı eczane kapısında bulurdum hayatımda cok hayalkırıklıgı yasadım ama hıc bızamanda 1gnden fazla sabredemedım

bekliyoruzzz evettttttt:)

benim de sadece bel ağrısı tutuyor. kişiden kişiye değişir diyip kendimizi teselli edelim tanselim

tamam dedim oldum regl

bir test yapsanız da biz de meraktan orta yerimizden çatlamasak efenim

koca karı testını yaptım heray oldugu gıbı kopurmedı tabıykı tamam bugunluk bebek muhabbetı yeter benım ıcınya benım karbonat kozuk yada ben curudum ammmaaannnn adı batsın su kırmızıların sanırım ben adet olcam oyuzden basladı akıntılarım ne halı varsa gorsun

tanselimmm benim de kırmızılar geliyor sanırımmmmm wc ye gittim koyu lekenden çooookkk açık nokta nokta akıntı olmuş biri de bitane de dağılmış var karnım da sızlıyor ve ben kesinlikle adet olacağım % 100 eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…