- Konu Sahibi haticemavi
-
- #5.041
herkese merhaba.arkadşlar nasılsınız
peki sen normalde hasta olmadan böyle lekelenirmiydin canım...bir anne o zuzunun karnında olduğunu tuhaf bir duyguyla hisseder zaten
canım benim inş yaa geçen ay yaşadığım stresi bilyorsun iki gün uğraştım bu lekelerle tabi daha fazlaydı nasıl stresliydim aynı şeyi yaşamak istemiyorumserfıkım ıns vardır cnm yoksa hemen olursun ıns ve bu stresten kurtulursun
bencede 10 gün önceden olacak halin yok
var sende bişeyler ama dur bakalım anlarız
zuzummmmm nerdesin bitanemmm sen yaaaa merak ettik seni
geldim canım geldim bugun biraz geç geldim kontrolümüz vardı.. tosunumu gördüm 88 gram olmuş sıpambuarada 2li test sonuçlarımında br sorun çıkmadı çok şükür kızlar
geldim canım geldim bugun biraz geç geldim kontrolümüz vardı.. tosunumu gördüm 88 gram olmuş sıpambuarada 2li test sonuçlarımında br sorun çıkmadı çok şükür kızlar
amanda aman aslan parcasına bakın sız hele sevındım cnm temız cıkmasına ıns dogurdugun gunlerde hayırlısı ıle gelır ama bu 9 ayın tadını cıkar ınsan kac kere gebe kalırkı dımı ama
bana bakın kızlar yiğenlerimizin resimleri paylaşın bizimle anlamam bak , bozuşuruz heeee...
tanselim gittin sandım bebeğim çıktın birdenbenim şimdi de akıntım başladı altıma yapıyor gibiyim
amanda aman aslan parcasına bakın sız hele sevındım cnm temız cıkmasına ıns dogurdugun gunlerde hayırlısı ıle gelır ama bu 9 ayın tadını cıkar ınsan kac kere gebe kalırkı dımı ama
desene dört mevsimi birden yaşıyorsun
vallahi kafayı sıyırcam şimdi neyin nesi bu anlamadım yaaaa, şu velet bi gelsin totosuna totosuna vuracağım
vallahi kafayı sıyırcam şimdi neyin nesi bu anlamadım yaaaa, şu velet bi gelsin totosuna totosuna vuracağım
özledim seni zuzumm yaaaa canım benim maşşallah paşama aslan gibi delikanlı olacak benim toprak ım yer teyzesi onuuuuuuu
SAĞOL TEYZESİ TEŞEKKÜR EDERZ 4 BOYUTLU FOTOSU VAR ÇOK TATLI.. buarada sen nasılsın var mı bir değişiklik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?