Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

peki sen normalde hasta olmadan böyle lekelenirmiydin canım...bir anne o zuzunun karnında olduğunu tuhaf bir duyguyla hisseder zaten

adet olmadan birgün önce kahve lekeler başlar sonra da adet olurum ama daha erken yaa olacaksa da şimdi olmasın düzenim bozulmasın istemiyorum

serfıkım ıns vardır cnm yoksa hemen olursun ıns ve bu stresten kurtulursun
canım benim inş yaa geçen ay yaşadığım stresi bilyorsun iki gün uğraştım bu lekelerle tabi daha fazlaydı nasıl stresliydim aynı şeyi yaşamak istemiyorum

bencede 10 gün önceden olacak halin yok
var sende bişeyler ama dur bakalım anlarız

geldim canım geldim bugun biraz geç geldim kontrolümüz vardı.. tosunumu gördüm 88 gram olmuş sıpam buarada 2li test sonuçlarımında br sorun çıkmadı çok şükür kızlar

özledim seni zuzumm yaaaa canım benim maşşallah paşama aslan gibi delikanlı olacak benim toprak ım yer teyzesi onuuuuuuu

geldim canım geldim bugun biraz geç geldim kontrolümüz vardı.. tosunumu gördüm 88 gram olmuş sıpam buarada 2li test sonuçlarımında br sorun çıkmadı çok şükür kızlar

amanda aman aslan parcasına bakın sız hele sevındım cnm temız cıkmasına ıns dogurdugun gunlerde hayırlısı ıle gelır ama bu 9 ayın tadını cıkar ınsan kac kere gebe kalırkı dımı ama

hoşgeldinn...çok sevindim maşallah tosununa canımbende yarın gidiyorum kötü bişey olmaz inşallah bu aralar psikolojik dalgalanma yaşıyorum zaten

amanda aman aslan parcasına bakın sız hele sevındım cnm temız cıkmasına ıns dogurdugun gunlerde hayırlısı ıle gelır ama bu 9 ayın tadını cıkar ınsan kac kere gebe kalırkı dımı ama

bana bakın kızlar yiğenlerimizin resimleri paylaşın bizimle anlamam bak , bozuşuruz heeee...

tanselim gittin sandım bebeğim çıktın birden benim şimdi de akıntım başladı altıma yapıyor gibiyim

bana bakın kızlar yiğenlerimizin resimleri paylaşın bizimle anlamam bak , bozuşuruz heeee...

tanselim gittin sandım bebeğim çıktın birden benim şimdi de akıntım başladı altıma yapıyor gibiyim

desene dört mevsimi birden yaşıyorsun

vallahi kafayı sıyırcam şimdi neyin nesi bu anlamadım yaaaa, şu velet bi gelsin totosuna totosuna vuracağım

oyyy ben onun totosunu ısırırım anam ya senın ne dengesız vucudun var he tam dayaklık vallahı dur bakayım bu ıyı bı belırtı akıntım derken nasılp bısı cnm nasıl bı akıntı yanı

kızlar cnm ıkı gundur bır tursu ıstıyor boyle karısık herseyden ayyy dedım vallahı ben tursu sevmemkı ama aklıma gelınce agzım resmen sulanıyor

Nasilsiniz napiosunuz kizlar ben okulun bahcesinde oglum bekliorum. İnternetten bagladim okulun interneti bi bakim dedimmm ee nevar ne yokkk bayansu yuzunu goren Cennetlik kizzzz

SAĞOL TEYZESİ TEŞEKKÜR EDERZ 4 BOYUTLU FOTOSU VAR ÇOK TATLI.. buarada sen nasılsın var mı bir değişiklik

zuzuuu eklesene resmini
ben de ekleyim ama benimkinde bişicikler yok zaten
sadece gümbür gümbür atan kalbimiz var
bir de inatçı olcaz galiba dimdik duruyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…