Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

oyyy ben onun totosunu ısırırım anam ya senın ne dengesız vucudun var he tam dayaklık vallahı dur bakayım bu ıyı bı belırtı akıntım derken nasılp bısı cnm nasıl bı akıntı yanı

vucüdüm da sahibi gibi dengesiz malesef:):) hep akıntıyı takip etmek için koyu çamaşır giyiyordum bugün de beyaz giydim , o lekeleri gördüm şimdi de ıslaklık var ama beyazlıkta var , karnımın ağrısı azaldı gibi belim ağrıyor bide göğüsler fena şişti tanselim balon gibiler yani ben bu ay adet olursam herşeyi tam anlamıyla yaşamış bir şekilde adet olacağım:):) ayrıca sen onun totsunu ısır ısır teyzesi olcak mı acaba yaaa yokken böyle seviyorsak var olunca ne yaparız bilmiyorum...

oyyyy vurma kızz annesiii yazıkkkk bebikime
kıyamazsın sen ona zaten

kıyamam dimi bi hissetsem var mı yok mu yazarken bile gözlerim doluyor kıyamam sanırımmmm.....

bu arada başka toicteki arkadaşlar toplanıp kahve falan içiyorlar biz de toplanalım kucaklayayım hepinizi sıcacık

Nasilsiniz napiosunuz kizlar ben okulun bahcesinde oglum bekliorum. İnternetten bagladim okulun interneti bi bakim dedimmm ee nevar ne yokkk bayansu yuzunu goren Cennetlik kizzzz

asıl onu ben sana söylicem niye girmiyosun tatlım özledim seni valla yokmu bebiş fln bende seneye okulların bahçesinde beklerim artık oğlumu elimde de bebk arabası olur beni görenler şoka girer artık gencecik yaşta 2 çocuğu var hhehehederler

hepımız ayrı sehırlerdeyız cnm ya keske oyle bısı olsa ınan cok ısterdım

amanda aman aslan parcasına bakın sız hele sevındım cnm temız cıkmasına ıns dogurdugun gunlerde hayırlısı ıle gelır ama bu 9 ayın tadını cıkar ınsan kac kere gebe kalırkı dımı ama

amin.. sağol tansell teyzesi teşekkür ederiz darısı başınıza inş.

hoşgeldinn...çok sevindim maşallah tosununa canımbende yarın gidiyorum kötü bişey olmaz inşallah bu aralar psikolojik dalgalanma yaşıyorum zaten

teşekkür ederim canım sağol.. ALLAH'ın izniyle hçbişi çıkmaz inş. sen içini ferah tut.

selam kızlar çok sıkıldım kendimi alışverişe attım çok güzel ciciler aldım
testt yapmıcam cumaya kadar
bu arada yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur bu her kadında böyledir değil mi
ben olmadım ama bugün 16. gün

oyyy ben onun totosunu ısırırım anam ya senın ne dengesız vucudun var he tam dayaklık vallahı dur bakayım bu ıyı bı belırtı akıntım derken nasılp bısı cnm nasıl bı akıntı yanı

vucüdüm da sahibi gibi dengesiz malesef:):) hep akıntıyı takip etmek için koyu çamaşır giyiyordum bugün de beyaz giydim , o lekeleri gördüm şimdi de ıslaklık var ama beyazlıkta var , karnımın ağrısı azaldı gibi belim ağrıyor bide göğüsler fena şişti tanselim balon gibiler yani ben bu ay adet olursam herşeyi tam anlamıyla yaşamış bir şekilde adet olacağım:):) ayrıca sen onun totsunu ısır ısır teyzesi olcak mı acaba yaaa yokken böyle seviyorsak var olunca ne yaparız bilmiyorum...

oyyyy vurma kızz annesiii yazıkkkk bebikime
kıyamazsın sen ona zaten

kıyamam dimi bi hissetsem var mı yok mu yazarken bile gözlerim doluyor kıyamam sanırımmmm.....

bu arada başka toicteki arkadaşlar toplanıp kahve falan içiyorlar biz de toplanalım kucaklayayım hepinizi sıcacık

amin.. sağol tansell teyzesi teşekkür ederiz darısı başınıza inş.

teşekkür ederim canım sağol.. ALLAH'ın izniyle hçbişi çıkmaz inş. sen içini ferah tut.

inşallah canım yaaa ben sana ne sorcaktım biliomusun...sivilcelenme oldumu suratında vs bende varda biraz

ayyyy bak şimdi bende alışverişe aşerdim
akşam bunu söyliim kocişe nolcak benim bu kıyafet aşkım bilmiyorum

benim çok akıntım vardı
ama 2 gündür kuru gibiyim
gece 3 gibi wc kalktım ahaa bi baktım kahve kırmızı arası 2 damla çok açık
dedim tmm oluorum ama yok birşey
bide ben çok ağrı yaşarım adet olcağım zaman ama hiç birşey yok
kasıklarımda batma ve göğüslerimde hassasiyet dışında
bide 4 gün önce test yaptım çıkmadı 3 saat
sabah bi baktım var gibiydi 2 çizgi
doktoru aradım olman lazım dedi olmadım dedim

hepımız ayrı sehırlerdeyız cnm ya keske oyle bısı olsa ınan cok ısterdım

tanselim öyle bi an geliyor ki açıpta teli söyleyeyim diyorum o derece yani:):), testi yaptım negatif internety kesikti telden bağlnamadım yedim kendimi , sonra da aklıma geldi hattımından bağlanamyım diye daha önceden neden gelmediyse hemen yazdım sana kuzummmm, keşke aynı şehirde olsak ama bir gün bursa ya gelirsem söyleyeceğim sana kesin buluşacağız yaniiii hatice ne yapıyor acaba , geziyordur şimdi

zuzuuu eklesene resmini
ben de ekleyim ama benimkinde bişicikler yok zaten
sadece gümbür gümbür atan kalbimiz var
bir de inatçı olcaz galiba dimdik duruyoruz

yaaa ekleyın hadı gebısler beklıyoruz bakıcaz hadıııı

eklerim kızlar ama yarın telefonumun kablosu yanımda değil yarın görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…