Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

serfıkım ıns bursaya geldıgınde bende cok bulusmak ısterım ozaman aklının bı kenarında bulunsun bursaya gelırsen benı arıcaksın malum hatıcemde bursalı bellımı olur 3muz bırden gezerım ellerımızde cocuk arabası hepımızın 6 aylık olmus bebıslerı

bu arada karbonatı bende denedim
çok pis kabardı taştı bardaktan
ama inanmıyorum doğru sonuç verdiğine

bende bursadayımm benide alınnnn

güle güle giy canım hepsi çok güzelll

canım inşallah yaa hep aklımdasın merak etme , ilk önce hamiş hamiş gezeceğiz , sonra ufaklıklarla da gezeriz ama mutlaka bursa ya gelince seni arayacağım belki haticem de gelir ne güzel olur:):)

bu arada karbonatı bende denedim
çok pis kabardı taştı bardaktan
ama inanmıyorum doğru sonuç verdiğine

ahahhh nıe oyle dedın kız bak sefkınde cok kabarmıs oda suphelı senınde kabarmıs sende suphelısın bendede bugun dıbıne coktu suphesızım zaten

nilüferdeyim canım media markt yanında çok mu açık verdim adresi

yok cnm bızde esımle dun kıralık evbakmaya basladık oralara bakıyoruz dun ıhsanıyede gezdık hep tam bı ev buldum sıte ıcınde en son mutfagına gırdım ev hosuma gıtmesıne ragmen mutfak yıktı dolaplar yenı yapılmıs ama ınanılmaz kucuk tu sadece bılasık makınasına boslukı bırakmıslar ve benım butun herseyım ankstre ne fırına ne ocaga yeer yok ev sahıbıne sorduk degısıklık yapa ılırmıyız dıe oda oralı olmadı cnm varmıdır oralarda kıralık ev ihsanıye esenevler ataevler besevlerde arıyoruz

benim teyzoşta namazgahta tanselimmmm:):)

bizim buralarda var tatlım hatta site içinde bile vardı tutuldu ama
yolda markete giderken arka taraflarda 3 4 tane gördüm geçen

benim teyzoşta namazgahta tanselimmmm:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…