- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #5.081
serfıkım ıns bursaya geldıgınde bende cok bulusmak ısterım ozaman aklının bı kenarında bulunsun bursaya gelırsen benı arıcaksın malum hatıcemde bursalı bellımı olur 3muz bırden gezerım ellerımızde cocuk arabası hepımızın 6 aylık olmus bebıslerı
serfıkım ıns bursaya geldıgınde bende cok bulusmak ısterım ozaman aklının bı kenarında bulunsun bursaya gelırsen benı arıcaksın malum hatıcemde bursalı bellımı olur 3muz bırden gezerım ellerımızde cocuk arabası hepımızın 6 aylık olmus bebıslerı
bu arada karbonatı bende denedim
çok pis kabardı taştı bardaktan
ama inanmıyorum doğru sonuç verdiğine
bu arada karbonatı bende denedim
çok pis kabardı taştı bardaktan
ama inanmıyorum doğru sonuç verdiğine
benim ki de kabarmaya başlayınca yarıda bıraktım valla
tansel neresinde oturuosun bursanın
namazgahtayım cnm sen
çok güzel canım alt taraflarıda bol hamiş elbisesi gibi
nilüferdeyim canım media markt yanındaçok mu açık verdim adresi
yarıda nasıl bıraktın doktunmu oanda anlayamadım:44::44::44:
sen bu karbonatı bi anlat bakıyım yavru kuşum nasıl yapılıyor yanlış mı yaptım yoksa:44::44:
yok cnm bızde esımle dun kıralık evbakmaya basladık oralara bakıyoruz dun ıhsanıyede gezdık hep tam bı ev buldum sıte ıcınde en son mutfagına gırdım ev hosuma gıtmesıne ragmen mutfak yıktı dolaplar yenı yapılmıs ama ınanılmaz kucuk tu sadece bılasık makınasına boslukı bırakmıslar ve benım butun herseyım ankstre ne fırına ne ocaga yeer yok ev sahıbıne sorduk degısıklık yapa ılırmıyız dıe oda oralı olmadı cnm varmıdır oralarda kıralık ev ihsanıye esenevler ataevler besevlerde arıyoruz
benim teyzoşta namazgahta tanselimmmm:):)
yok cnm bızde esımle dun kıralık evbakmaya basladık oralara bakıyoruz dun ıhsanıyede gezdık hep tam bı ev buldum sıte ıcınde en son mutfagına gırdım ev hosuma gıtmesıne ragmen mutfak yıktı dolaplar yenı yapılmıs ama ınanılmaz kucuk tu sadece bılasık makınasına boslukı bırakmıslar ve benım butun herseyım ankstre ne fırına ne ocaga yeer yok ev sahıbıne sorduk degısıklık yapa ılırmıyız dıe oda oralı olmadı cnm varmıdır oralarda kıralık ev ihsanıye esenevler ataevler besevlerde arıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?