- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #5.101
ne yaptın once sen soyle merak ettm vallaha
ama gülmek yok ben plastik bardağa karbonatı koydum üstüne yaptım iştegülmeyin bak kızarımmmm
evet cnmya soylemıstın sen bıran once teyzeyı zıyaret gel bakayım esınlede gel kosısle arkadas yaparız onlarıda
geldim canım geldim bugun biraz geç geldim kontrolümüz vardı.. tosunumu gördüm 88 gram olmuş sıpambuarada 2li test sonuçlarımında br sorun çıkmadı çok şükür kızlar
hmmm cnm oyle gozune carpan olursa bı zahmet tellerını alırmısın emlakcıdır buyuk ıhtımal yazarsın buraya esımde arar oyle gozune carpan olursa bellımı olur sana komsu falam olurmusum sen kıradamısın kendı evınmı
cnm çok sevndm test sonuçlarınıza. inşallah hep böyle sorunsuz gider. maşallah tosuncuğuna...
serpilcim genelde önce çiş sonra karbonat olur sen ters yapmışsın
serfık ıtıraf edıyorum cokm guldumsaf temız kalplı arkadasım benım
serfik allah iyiliğini versin katıldım gülmekten
bende yaptım onu plastik bardak kalmamış yeni aldıım tasa yaptım üzerine karbonat coss yaptı taştı
tasımda çöpe gitti
küstüm hepinize
küstüm hepinize
küsme tatlım
emin olki sen benim halimi görseydin katılırdın banyom ciş oldu hep
çok pis kabardı
küstüm hepinize
küsme tatlım
emin olki sen benim halimi görseydin katılırdın banyom ciş oldu hep
çok pis kabardı
ama tatlımm küsmeee.. bak zaten duygusalım ben ağlarım....
gerçekten bebiş varsa harika bi anı olcak hem öle düşün ilk ben böle öğrenmiştim bide ters uygulamışım falan dye anlatacaksın
kuscek bısı yok tatlım ayı yavrusunu severken oldururmus bızde senı cok sevıyoruz oyzdende bukadar takılıyoruz bıtanem benım oylede boylede kabarmıs ıste daha neolsun bendemı tersten yapsam belkı benımkıde kabarır
cnm bn kudurdum burda bi test yap yaptır kurtar bizi bu meraktan güzel haberleri ver bize....
evet yaa çişi yaprken bile zorlanıyor insan bide karbonatın üstüne yapınca foşşş diye kabardı klozetin içine fırlatacaktım bardağı:60.
öyle düşüneyim bari güzel bir anı olur ama hep tanselin suçu yap dedi bana nasıl yapacağını anlatmadı
aklıma geldikce katılıyorumm
aldım elime koca bi tas bide heycandan çişim geri kaçtı bekle bekle zar zor yaptım
bende çok kabarmaz sandım bi elimle tası tutttum bi elimle karbonat koydum anam o ne kabarmak elim yerler mahvoldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?