Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hmmm cnm oyle gozune carpan olursa bı zahmet tellerını alırmısın emlakcıdır buyuk ıhtımal yazarsın buraya esımde arar oyle gozune carpan olursa bellımı olur sana komsu falam olurmusum sen kıradamısın kendı evınmı

geldim canım geldim bugun biraz geç geldim kontrolümüz vardı.. tosunumu gördüm 88 gram olmuş sıpam buarada 2li test sonuçlarımında br sorun çıkmadı çok şükür kızlar

cnm çok sevndm test sonuçlarınıza. inşallah hep böyle sorunsuz gider. maşallah tosuncuğuna...

serpilcim genelde önce çiş sonra karbonat olur sen ters yapmışsın

tamam bakarım tatlım iletirim sana tellerini
kendi evim canım

serfık ıtıraf edıyorum cokm guldum saf temız kalplı arkadasım benım

serfik allah iyiliğini versin katıldım gülmekten
bende yaptım onu plastik bardak kalmamış yeni aldıım tasa yaptım üzerine karbonat coss yaptı taştı
tasımda çöpe gitti

Son düzenleme:
cnm çok sevndm test sonuçlarınıza. inşallah hep böyle sorunsuz gider. maşallah tosuncuğuna...

serpilcim genelde önce çiş sonra karbonat olur sen ters yapmışsın

serfık ıtıraf edıyorum cokm guldum saf temız kalplı arkadasım benım

amaaa gülmeyinnnnn üffff ne biliyim bennnnn , tamam akşam doğrusu yaparım

kuscek bısı yok tatlım ayı yavrusunu severken oldururmus bızde senı cok sevıyoruz oyzdende bukadar takılıyoruz bıtanem benım oylede boylede kabarmıs ıste daha neolsun bendemı tersten yapsam belkı benımkıde kabarır

küsme tatlım
emin olki sen benim halimi görseydin katılırdın banyom ciş oldu hep
çok pis kabardı

evet yaa çişi yaprken bile zorlanıyor insan bide karbonatın üstüne yapınca foşşş diye kabardı klozetin içine fırlatacaktım bardağı:60.

ama tatlımm küsmeee.. bak zaten duygusalım ben ağlarım....
gerçekten bebiş varsa harika bi anı olcak hem öle düşün ilk ben böle öğrenmiştim bide ters uygulamışım falan dye anlatacaksın

öyle düşüneyim bari güzel bir anı olur ama hep tanselin suçu yap dedi bana nasıl yapacağını anlatmadı

şaka yaptımmm yawww ben de çok güldüm burada ama hep enin suçun niye söylemiyorsun bana şöyle yapılacak diye insan ilk göz ağrısına yapar mı böyle

aklıma geldikce katılıyorumm
aldım elime koca bi tas bide heycandan çişim geri kaçtı bekle bekle zar zor yaptım
bende çok kabarmaz sandım bi elimle tası tutttum bi elimle karbonat koydum anam o ne kabarmak elim yerler mahvoldu

düştüğümüz hallere bak yaaaa komedi vallahiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…