Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kız tastan öyle taştıysa plastik bardakla heryer batmazmııı
ayyy şu muhabbete bak yaaa dışardan görenler ne diyor konuştuklarımıza acaba

sevgili topic ailem son durumum şu şekilde efenim...

lekelenme kesilmiş durumda karnım da çooookkk hafif bir ağrı var ,
ama lekelenme olduğu süreçte bayağı vardı, hafiften kasığım ağrıyor ve çok açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kız tastan öyle taştıysa plastik bardakla heryer batmazmııı
ayyy şu muhabbete bak yaaa dışardan görenler ne diyor konuştuklarımıza acaba

batırmamak için çişimi tuttum vallahi

dışlardan okuyan sevgili arkadaşlar biz çok akıllı bayanlarız lütfen kafayı yediğimizi zannetmeyinnnn

ayy koptum gulmekten bu çiş olayı acayıp olduu arkadaslar ya bı çiştir gıdıyoruz srdrhly nıe okadar cumaya kadar beklıyorsun ne sabır vallahı sendekı ben kacırmıs ola bılırım ama nekadarlık evlısın ve kadardır bebek beklıyrsun bıraz boyle artık bıkmıssın gıbı geldı ama asıl bız bıkmalayız KIZLAR bızım burda eczane var kız artık benı tanıyor test alcam taaa bılmedıgım eczanelere gıdıyorum

batırmamak için çişimi tuttum vallahi

dışlardan okuyan sevgili arkadaşlar biz çok akıllı bayanlarız lütfen kafayı yediğimizi zannetmeyinnnn

o yerleşme kanaması ve o anki ağrıda yerleme ağrısı olsun inşallah şekerim

kıscelerım ben şımcık cıkıyorum kocıs aradı iş cıkısı aylık alıs verısımızı yapmak ıcın markete gıdıyorum yaaa alısverıs yapmak cok guzel o reyonlarda gezdıkce ıcım kıpır kıpır oluyor gıyınmekte guzel tabı cok sukur herseyıde alabılıyoruz hıc bı reyonu bos gecmeden rabbım olmayan herkeze versın ıns kımseyı ac acıkta bırakmasın

2 senelik evliyim tatlım1 kere hamile kaldım kalbi durdu bebeğimin şimdi 6 aydır tekrar deniyoruz
aslında bende çok merak ediyorum ama yapmama kararı aldım çıkmayınca morelim bozuluyo çok
aynııı ben walla bende her seferinde farklı eczanelere gidiorum utanıorum walla 2 senedir gezmediğim eczane kalmadı yakınlarda

hadi güle güle camım hangi markete gidiosunuz
iyi alışverişler

cıkar ayak yazıyorum bende 2 yıldır evlıyım 7 ay once gelısmedıgı ıcın kurtaj oldum 9 haftalıkken sımdı 3 aydır denıyoruz yasak kalktıktan sonra ama ne bılıyım sankı hala ıcım kıpır kıpır

hayırlısıyla en kısa zamanda hamile kalırız inş hepimiz

hadi iyi alışverişller kuzummm yarın görüşürüzzz , al hepsinden harca paracıkları

Ben geldimmm !

ooo muhabbetlere bak kopmuşsunuz yaaa kaçırıyorum valla pzt yogunluğu malumm çok sıkıldımmmmm,

Ya bende çok merak ediyorum gelsin şu bat yeteeeeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…