- Konu Sahibi haticemavi
-
- #5.121
aklıma geldikce katılıyorumm
aldım elime koca bi tas bide heycandan çişim geri kaçtı bekle bekle zar zor yaptım
bende çok kabarmaz sandım bi elimle tası tutttum bi elimle karbonat koydum anam o ne kabarmak elim yerler mahvoldu
kız tastan öyle taştıysa plastik bardakla heryer batmazmııı
ayyy şu muhabbete bak yaaa dışardan görenler ne diyor konuştuklarımıza acaba
batırmamak için çişimi tuttum vallahi
dışlardan okuyan sevgili arkadaşlar biz çok akıllı bayanlarız lütfen kafayı yediğimizi zannetmeyinnnn
kız tastan öyle taştıysa plastik bardakla heryer batmazmııı
ayyy şu muhabbete bak yaaa dışardan görenler ne diyor konuştuklarımıza acaba
ayy koptum gulmekten bu çiş olayı acayıp olduuarkadaslar ya bı çiştir gıdıyoruz srdrhly nıe okadar cumaya kadar beklıyorsun ne sabır vallahı sendekı ben kacırmıs ola bılırım ama nekadarlık evlısın ve kadardır bebek beklıyrsun bıraz boyle artık bıkmıssın gıbı geldı ama asıl bız bıkmalayız KIZLAR bızım burda eczane var kız artık benı tanıyor test alcam taaa bılmedıgım eczanelere gıdıyorum
kıscelerım ben şımcık cıkıyorum kocıs aradı iş cıkısı aylık alıs verısımızı yapmak ıcın markete gıdıyorum yaaa alısverıs yapmak cok guzel o reyonlarda gezdıkce ıcım kıpır kıpır oluyor gıyınmekte guzel tabı cok sukur herseyıde alabılıyoruz hıc bı reyonu bos gecmeden rabbım olmayan herkeze versın ıns kımseyı ac acıkta bırakmasın
o yerleşme kanaması ve o anki ağrıda yerleme ağrısı olsun inşallah şekerim
2 senelik evliyim tatlım1 kere hamile kaldım kalbi durdu bebeğimin şimdi 6 aydır tekrar deniyoruz
aslında bende çok merak ediyorum ama yapmama kararı aldım çıkmayınca morelim bozuluyo çok
aynııı ben walla bende her seferinde farklı eczanelere gidiorum utanıorum walla 2 senedir gezmediğim eczane kalmadı yakınlarda
cıkar ayak yazıyorum bende 2 yıldır evlıyım 7 ay once gelısmedıgı ıcın kurtaj oldum 9 haftalıkken sımdı 3 aydır denıyoruz yasak kalktıktan sonra ama ne bılıyım sankı hala ıcım kıpır kıpır
kıscelerım ben şımcık cıkıyorum kocıs aradı iş cıkısı aylık alıs verısımızı yapmak ıcın markete gıdıyorum yaaa alısverıs yapmak cok guzel o reyonlarda gezdıkce ıcım kıpır kıpır oluyor gıyınmekte guzel tabı cok sukur herseyıde alabılıyoruz hıc bı reyonu bos gecmeden rabbım olmayan herkeze versın ıns kımseyı ac acıkta bırakmasın
yerleşme kanamasında karın ağrısı olur mu peki canım adet sancısı gibi
kızlar ben çıkıorum yarın görüşürüz :79:
evet olur diye biliyorum yani en azından bende olmuştu bel ağrılarında bu yüzden olabilir canım
kızlar ben çıkıorum yarın görüşürüz :79:
evet olur diye biliyorum yani en azından bende olmuştu bel ağrılarında bu yüzden olabilir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?