- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #5.141
Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr,
Naber fıstılar :)
ben geldim
var mı bir gelişme
srdrhly, serfik, tanselll
iyidir hayatım senden naber
midem bir garip aç desem değil yanıyo desem değil bulanıyo desem o da değil bi garip işte :44:
günaydınn........
nasılsınız bakalımm..
günaydın kızlarr...
gece hiç uyumadım , 4.30 da uyandım karın ağrısı almış başını gidiyor , kasık deseniz bir sancı vurdu yerimden zıpladım, bel kopuyor ve ayaklar müthiş ağrıyordu, kabus gibiydi yaaa, sabahta wc de peçeteye bol miktarda akıntı şeffaf ve sarı renkte uzayan bi şekilde neyin nesi bilmiyorum , ateş topicine yazdım bir akadaşta benim gibi düşündü acaba yumurtam yeni mi çatladı eğer öyle işte pazar günü çalıştık ve ben hiç yatmadım herşey benim için bitti yani bu ay
biz iyiyiz hayatım siz nasılsınız bakalım
günaydın kızlarr...
gece hiç uyumadım , 4.30 da uyandım karın ağrısı almış başını gidiyor , kasık deseniz bir sancı vurdu yerimden zıpladım, bel kopuyor ve ayaklar müthiş ağrıyordu, kabus gibiydi yaaa, sabahta wc de peçeteye bol miktarda akıntı şeffaf ve sarı renkte uzayan bi şekilde neyin nesi bilmiyorum , ateş topicine yazdım bir akadaşta benim gibi düşündü acaba yumurtam yeni mi çatladı eğer öyle işte pazar günü çalıştık ve ben hiç yatmadım herşey benim için bitti yani bu ay
hayatım eğer bu ay regl olursan doktora git gerçekten yeni yumurtluyorsan bir sorun vardır en azından yumurtlama konusunda
amaaaaa bence sen hamile olabilirsin canım umudunu yitirme tamam mı
bizde çok iyiyz bugün şükür. en azından mide bulantım yok şuana kadar. kahvaltımıda rahat yaptım..:)
cnm günaydınnn...
ne bu ümitsizlik... belkide bebişten dolayıdır o akıntı.. yumurtanın yeni çatladıını düşünmüyorum ben. ayrıca ilk zamanlarda olan akıntı yumurtlama akıntısına benziyor. ümitsiz olma bakım....
günaydın kızlar nasılsınız ben biraz kötüyüm dün bir baş ağrısı başladı bende ölücem zannettim gözümü açamadım bugünde vücudum bi tuaf midem bulanuyormu anlamıyorum kasıklarım agrıyor gibi uykum var canım hiç bişi istemiyor ayakta 10 dak. kalsam tansiyonum düşüyor
şuan ağlıyorum neden hep böyle olur bebek fikri aklımda yokken herşey düzenli gidiyordu , şimdi ise bişeyler oluyor adetim geçikiyor yumurtlama geç oluyor
yaa hayatım bu kadar çabuk bırakma kendini olacağı varsa olur niye dertleniyorsun zaten biliyorsun hamile kalmak da herşey bitti demek değil 9 ay ha sorun oldu ha olacak diye bekleyerek geçiyor yani ömrümüz stresle beklemekle geçiyor dert etme
ben hala güzel haberler alacağımıza inanıyorum
günaydın kızlar nasılsınız ben biraz kötüyüm dün bir baş ağrısı başladı bende ölücem zannettim gözümü açamadım bugünde vücudum bi tuaf midem bulanuyormu anlamıyorum kasıklarım agrıyor gibi uykum var canım hiç bişi istemiyor ayakta 10 dak. kalsam tansiyonum düşüyor
sana da günaydın bitanem
peçeteye gelen akıntı hani ilişkiden sonra yoğun bir akıntı gelir yaaa aynı onun gibiydi şeffaf ve sarı renkli karışık yoğundu , benim umudum kalmadı
sana da günaydın bitanem
peçeteye gelen akıntı hani ilişkiden sonra yoğun bir akıntı gelir yaaa aynı onun gibiydi şeffaf ve sarı renkli karışık yoğundu , benim umudum kalmadı
çok karnım ağrıyor şuan belim kopuyor hiç iyi değilim , doğru diyorsun hamile kalsan da stres bitmiyor ama umutluydum ne biliyim şuan akıntı yok sanki sabah toptan aktı ve gitti bekliyorum bakalım canım hayırlsı ne diyim ama kafam çok karışık dünkü lekeler neyi peki ve neden halen kasığım ağrıyor adet olacaksam olayayım artık gerçi onu da bilmiyorum yaa ne zama olacağım diye
cnm baş ağrıları çok normal. bana tecrübeli bir arkadaş su torbasını önerdi rahatlatıyormuş denedim gerçekten faydası var. ılık su koy su torbasının içine ve boynuna omuzlarına tut. rahatlatıyo. bnde çok halsizleştim bu ara uykularım geri geldi kafamı koyduğum yerde uyucam nerdeyse...
mide için hala bi çözüm bulamadım benmde öle bulanıyomu ağrıyomu anlamıyorum....
umudun olsun lütfen. bnce yumurtlaman bukadr geçikmez. bn adetim yakınken çok yoğun akıntı gördüm sonraları beyaz sarı arası bir renge döndü. off ya git bi test yaptır diyesim geliyo hem sende bu kadr kafaya takmazsın.... adete 10 gün kala genelde kadınlar kuru gnler geçirir cnm ama sende akıntılar devam ediyor.
ağlama lütfennn herşey olacağına varır. ama sen böle yazdıkca içime oturuyo valla. zaten duygusalım bak bnde ağlarım hee..
sen gidip bi test yapsana canım varsa neden böyle diye dert etmekten kurtulursun ama çıkmazsa zaten erken daha
ama senin zaten 25-26 eylül değilmiydi lugesmanın 5 gün önce çıkmıştı belki senin de çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?