Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

öyle şeyler hiç izlemedim , napıyım ama adetim düzensiz oldu herşeyi bekliyorum bu ay bi terslik var demek ki ne biliyim gece öldüm bittim ağrıdan eşimi uyandırdım , tanselim hiç bişey bilmiyıorum gerginim çok fazla, yarın test alır yaparım yine ama hiç ümidim yok

evet canım 26 eyl eğer düzenli olursa onu da bilmiyorum yani hiçbişey bilmiyorum yarın test yapacağım

cnm 26 eylul deme suna ılk ıkı ay hep battastık ben 1 eylulde olmamız gerekıyordu sen 26 agustosta oldun bense dogru tarıh 1 eylulde sımtı benım batım 27 eylul senınkı 26 olamaz cnm bence bı parmak hesabı yap sen bakalım en gec 23de olman lazım kı oda engec yanı ben boyle hesaplıyorum

serfıkım gecen av gıbı temız gunun 19 gun surseydı buay 1 gun gunun gecıyor oluyor cnm

ben karıştım tanselimmm bakıyorum da takvime benim cuma adet olmam lazım yani 3 gün sonra , bu nasıl bir karmaşa yaaa , sen doğru diyorsun bitanem özürdilerim

cnm farklı hissediyosan kendini vardır bebiş zaten.
bide bn çok uykucu olmuştum sürekli uykum vardı felaket yorgun hissediyodum kendimi. varmı sendede böyle şeylr. bak tansel ne güzel anlatmış sana. stres yapma cnm kafayıda yeme o lazım olcak sana....

dun eczaneden ben bı test aldım cnm yollayayım sana hemencecık ıstersen moral bozmak yok tmmmı

serfıkım gecen av gıbı temız gunun 19 gun surseydı buay 1 gun gunun gecıyor oluyor cnm

tanselim sen doğrusun , doğru hesaplıyorsun ben ise ateşe göre 18.gün çatladı dediler 14 gün sonra adet olursun dediler ona göre baktım ne biliyim yaaa evet benim cuma adet olmam lazım:44:

serpill cnm temmuz ayında hamile kalmak isteyenler topiğine bakıyorum senin için. bnde zuhalde orda kasıklarımda ara ara batmalar ve ağrı hissediyorum yazmışız. bn pır pır atıyo gibi hissediyorum die yazmışım bide kalça bel ağrılarımız olmuş. ağız kuruluğundanda bahsetmişim bide....

benm hala gelen giden yok haber vereyim dedim yarında olmassam perşembe gidicem doktora kızlar
ay iyice heyecan bastı

canım benim halsizlik var ama çalışmama engel olmuyor şuan, çok acıkıyorum , belim şiddetli ağrıyor , karnım ağrıyor , iki kasıkta da ara ara ağrı oluyor, göğüslerimde ağrı var ama öyle koyulaşma yok canım...bide tavuk yemek istemiyorum

dun eczaneden ben bı test aldım cnm yollayayım sana hemencecık ıstersen moral bozmak yok tmmmı

gönder canım gönder yapayım belki şansa çıkar:):) tamam bozmayacağım moralimi söz

Serpil minik kuşum eczaneden pretictör al kesin sonuç veren test dene kan testi kadar güvenilir

walla ben onuda yaptım hamile olduğum ay 4 gün vardı regl ama çıkmadı kan verdim onda çıktı anca canım
şu idrar testlerinin hiçbirine inanmıyorum ama tabi bünyeden bünyeye değişebilir

benm hala gelen giden yok haber vereyim dedim yarında olmassam perşembe gidicem doktora kızlar
ay iyice heyecan bastı

hehh cok sukur bı heyecan baslamıs ıcınde bende heyecanlandım sımdı cnm benım 3 gun gecmıs oldu al bı ıdrar testı yapya bekleme persembeye kadar yada gır hemen saglık ocagına yapsınlar orda bı ıdrar testı bekleme bence bırımız artık sevındırsın su topıgı

bugun sana sevınelım 2 gun sonra serfıke sevınelım 7 gun sonrada bana sevınelım ıns

sağol bitanem benim ben de dün okudum senin yazdıklarını nasıl mutluymuşsun gözlerim doldu okurken:) çok su içiyorum ben de canım ama işim gereği çok konuştuğumdan olabilir:):) bide gece karın ağrısından yüzüstü yattım elim kasığımdaydı minik minik atışlar hissettim ne olabilir ki acaba

ay iyice heyecan bastı

bi test yapar mısın lütfen şu moralim yerine gelsin

Serpil minik kuşum eczaneden pretictör al kesin sonuç veren test dene kan testi kadar güvenilir

alcam bitanem ama burada yapamam ki yaaa utanırım ayıp olur

yok kızlar yemin ettim yapmıcam cumaya kadar birşey perşembe de olmassam hastaneye gidicem orda yaptırırım kan testi
içimde kaynıyo benimde walla çok umutlandımm
hiç duydunuz mu yumurtlamadan 14 gün geçip adet sonra olan aslında tıbben mümkün değil ama:44::44:

ay iyice heyecan bastı

maşallh cnm inş güzel haberleirn glcek. sendeki sabırdan ötürü önünde saygıyla eğiliyorum.... çatlardım bn herhalde....

serpilim daha ne olsun... halay başı bn olcam valla güzel haberlerini alınca....

bugun sana sevınelım 2 gun sonra serfıke sevınelım 7 gun sonrada bana sevınelım ıns

tansel bu ay hepinizde var bişiler öle hissediyorum. haticede geldiğinde vercek güzl haberleri inş.

serfiikkk kızım bu ne bu kadar stres yapıosun eğer hamileysen ( ki inş hamişsindir hep dua ediyorum ) bebeğide üzüyosundur içinde sakin ol biraz bak bana
bütün sükunetimi koruyorum

inş bıtenem ıns yokya dıyorum bu ay bukadar umutlanma uzulceksın sonrada ıcım sen hamılesın ne konusuyosun bosuna dıyor belırtı melırtı artık bırbırıne gırdı bende evet sol kasıgım agrıyor bı sıslık var elleyınce acıyan belım arada kasıyor ama adetıme daha 7 gun var ama onun harıcınde ne bılıyım ben uyduruyo ola bılırım bıde dun gelen akıntılarım bugun koyu sarı sekılde devam edıyor bende anlamadım cahıl oldum ıyce

kızlar ben çıkıyorumm dişçiye ordan da kayınvalideme oturmaya gidicem akşama olmassınız büyük ihtimal o zaman yarın görüşürüz
dua edin hamiş arkadaşlar gelmesin kırmızılar
serfikk sende sıkma artık kendini rahat bırak vücudunu dinleme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…