- Konu Sahibi haticemavi
-
- #5.161
gunaydın kızlar gunaydın cnm sana bısı dıcemde bu akıntı yumurtlama akıntısı olma ıhtımalı sıfır bılıyorsun hıc anımasyonda kadın yumurtlaması regl nasıl baslar ızlememıssın ızlemenı tavsıye ederım adet bıter 1. sefer saglam yumurta gelır yerıne yerlesır ve sıperm bekler gelmedımı sonra 2 sefer saglam yumurta gelır sıperm gelır tuttu tutmadı sonra onlar orada yıgılmaya baslar follüp tuplerımıdır nedır he orda ılk 5 yada 1 hafta sakın kalıtelı ve seyrektır sonra kotu yumurtalar baslar gelmeye yanı saglıksız sonra yumurtların etrafı kan ıle dolmaya baslar ve 10 gun ıcınde adet baslar senın suan yumurtlaman mucıze pardonda 1 2 gune adet olman lazım cunkı suan kahve regı akıntı gelıyor desen ok tmm ama seffafsa bebeısten yarın test yap bence
sen gidip bi test yapsana canım varsa neden böyle diye dert etmekten kurtulursun ama çıkmazsa zaten erken daha
ama senin zaten 25-26 eylül değilmiydi lugesmanın 5 gün önce çıkmıştı belki senin de çıkar
öyle şeyler hiç izlemedim , napıyım ama adetim düzensiz oldu herşeyi bekliyorum bu ay bi terslik var demek ki ne biliyim gece öldüm bittim ağrıdan eşimi uyandırdım , tanselim hiç bişey bilmiyıorum gerginim çok fazla, yarın test alır yaparım yine ama hiç ümidim yok
evet canım 26 eyl eğer düzenli olursa onu da bilmiyorum yani hiçbişey bilmiyorum yarın test yapacağım
yok arkadaslar bızımkı bıraz abarttı askım benım gecen ay erken oldu dıe gunum saSTI DEDı bakın bırde ben anlatayım sımdı 26 agustosta oldu 1 eylulde banyo yaptı egr gecen ay gıbı erken olursa 19 gun temız surmus yanı dun bugun adet olması gerekır ama eskı duzenı gıbı 23 gun demız surerse 3 gun sonra olması gerekır SERFIK tarıhler boyle bılıyorum senınm bıraz kafan karısaık
sabah ki akıntıdan sonra hiçö akıntı gelmedi daha sanki toptan boşaldı bitti al sana akıntı der gibi , salak gibi umutlandın al gör akıntıyı der gibi, ağrımasın kasıklarım istemiyorum belirti falan, olacaksa olsun adet , dün eşime sanırım hamileyim bu ay çok farklı dedim sabah beni seviyor hamile misin yoksa diyerek o kadar mutlu oluyor ki çok istiyor , test yaptırmak benim de aklıma geldi ama bulunduğum yerde sağlık ocağı yok uzakta ve izin alıp çıkamam, ne olacaksa olsun artık, şimdi de sol kasığüım ağrıyor ne alakaysa iki kasık ağrır mı hiç iyice kafayı yedi
cnm 26 eylul deme suna ılk ıkı ay hep battastık ben 1 eylulde olmamız gerekıyordu sen 26 agustosta oldun bense dogru tarıh 1 eylulde sımtı benım batım 27 eylul senınkı 26 olamaz cnm bence bı parmak hesabı yap sen bakalım en gec 23de olman lazım kı oda engec yanı ben boyle hesaplıyorum
serfıkım gecen av gıbı temız gunun 19 gun surseydı buay 1 gun gunun gecıyor oluyor cnm
cnm farklı hissediyosan kendini vardır bebiş zaten.
bide bn çok uykucu olmuştum sürekli uykum vardı felaket yorgun hissediyodum kendimi. varmı sendede böyle şeylr. bak tansel ne güzel anlatmış sana. stres yapma cnm kafayıda yeme o lazım olcak sana....
dun eczaneden ben bı test aldım cnm yollayayım sana hemencecık ıstersenmoral bozmak yok tmmmı
Serpil minik kuşum eczaneden pretictör al kesin sonuç veren test dene kan testi kadar güvenilir
benm hala gelen giden yok haber vereyim dedim yarında olmassam perşembe gidicem doktora kızlar
ay iyice heyecan bastı
serpill cnm temmuz ayında hamile kalmak isteyenler topiğine bakıyorum senin için. bnde zuhalde orda kasıklarımda ara ara batmalar ve ağrı hissediyorum yazmışız. bn pır pır atıyo gibi hissediyorum die yazmışım bide kalça bel ağrılarımız olmuş. ağız kuruluğundanda bahsetmişim bide....
benm hala gelen giden yok haber vereyim dedim yarında olmassam perşembe gidicem doktora kızlar
ay iyice heyecan bastı
Serpil minik kuşum eczaneden pretictör al kesin sonuç veren test dene kan testi kadar güvenilir
hehh cok sukur bı heyecan baslamıs ıcınde bende heyecanlandım sımdı cnm benım 3 gun gecmıs oldu al bı ıdrar testı yapya bekleme persembeye kadar yada gır hemen saglık ocagına yapsınlar orda bı ıdrar testı bekleme bence bırımız artık sevındırsın su topıgı
ay iyice heyecan bastı
canım benim halsizlik var ama çalışmama engel olmuyor şuan, çok acıkıyorum , belim şiddetli ağrıyor , karnım ağrıyor , iki kasıkta da ara ara ağrı oluyor, göğüslerimde ağrı var ama öyle koyulaşma yok canım...bide tavuk yemek istemiyorum
gönder canım gönder yapayım belki şansa çıkar:):) tamam bozmayacağım moralimi söz
bugun sana sevınelım 2 gun sonra serfıke sevınelım 7 gun sonrada bana sevınelım ıns
sağol bitanem benim ben de dün okudum senin yazdıklarını nasıl mutluymuşsun gözlerim doldu okurken:) çok su içiyorum ben de canım ama işim gereği çok konuştuğumdan olabilir:):) bide gece karın ağrısından yüzüstü yattım elim kasığımdaydı minik minik atışlar hissettim ne olabilir ki acaba
bi test yapar mısın lütfen şu moralim yerine gelsin
alcam bitanem ama burada yapamam ki yaaa utanırım ayıp olur
maşallh cnm inş güzel haberleirn glcek. sendeki sabırdan ötürü önünde saygıyla eğiliyorum.... çatlardım bn herhalde....
serpilim daha ne olsun...halay başı bn olcam valla güzel haberlerini alınca....
tansel bu ay hepinizde var bişiler öle hissediyorum. haticede geldiğinde vercek güzl haberleri inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?