Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

inşallahh canım daha fazla beklemek istemiyorum..zaten bi olsun poposuna 2 şaplak atıcam niye bu kadar beklettin anneni diye

Ben geldimmm, öğle yemeğindeydim
Ya kızlar sol kasığımdaki sancı gelip gidiyor bi ara sıkıştırdı baya bi
gaz sancısı olsa böyle solda olur mu ki, ne ki bu ?

kızlar şimdi geldim doktordan kan verdim sonuçları bekliyorum
hem alttan hem karından baktı keseyi göremedi
sizce normal mi 4 haftalıkken gözükmemesi

4 haftalıkken gözükmez 5.haftada karından ultrasonla rahatlıkla gözükür merak etme

kasığın mı ağrıyordu canım , akıntın var mı takip et bakalım

Ah battaşım sen de olmasan :)

Sol kasığım sancıyor cnm ya ara ara batma var ani bir hareket yaptığımda daha artıyor,
Akıntı biraz var beyazla sarı arası bi renk,
Bide sbhtan beri sayamadım kaç kez wc gittim ya az az yapıyorum sürekli wc deyim yaaa

of yine bu belirtilere takılmak istemiyorum, ama elimde değil

Sen ne durumdasın?

benim batım 23 galiba canım tansel hesapladı şimdilik cuma gününü bekliyorum,
uzun süre süren kasık ve karın ağrısından sonra bugün rahatım akıntı çook az ve sarı leke bırakıyor çamaşırda
geçen ay da böyle olmuştu saırım adet olacağım herhalde ama bu ay çok çok farklı şeyler yaşadım hamile değilsem de
heyecanı güzeldi, sağ kasığıma bastırınca çok sancı oluyor sol da bişey yok ve wc ye çok gidiyorum bakalım hayırlısı

amaaan model seçtin mi bebişe

seçtim cnmm modeli güzel olursa paylaşırım sizinle sizin bebişlerede yaparız...

çok normal 5 haftada anca gözüküyor telaş yapma için rahat olsun...

serpil ve yokh ve tansell güzel haberlerinizi bekliyorum ben hala byük heycanla nedense ben hiç ümitsiz değilim:)

Hımm senin bat öne gelmiş ne güzel,
Benim hala 6 gün var aslında benimde çok belirsiz bu ay son iki ayda ameliyat ilaçlar falan derken çok değişti çünkü günlerim,
Ama ortalama ayın 26-27'si diye bekliyorum garantiye alayım diye..

Bu arada az önce 15 dk içinde yine 3 kez wc gittimm, akıntıma dikkat ettim beyaz gelmişti biraz yapışkan bişey böyle uzamayan cinsten..
Umarım hamileyizdir canım az da olsa umudum var benim, sende rahat ol çok kastık stresten bişey gelicek başımza allah korusun...

İnşallah Lugesma'cım sizin ufaklıklara kardeş yapalım diye çabalıyoruzzzz bakalım inş umutlar boşa çıkmaz,
Ben bu ay böyle bir garibim hem yok diyorum olmamıştır,
Hemde bakıyorum bikaç belirti yakalayınca boşuna olmaz bunlar diyorum,
Çok saçma bi durumdayım yani,
Bi git kan testi yaptır kurtul stresten diyorum bir de bekle diyorum günün geçsin
Off çok karışığım...

benim de BAT 23 Eylul :) Ben hic bir belirti hissetmiyorum ama..Sadece ayaklarım cok usuyor bu aralar ve bazen de birden bir ateş basıyor özellikle geceleri. Onun disinda kendimde belirti arayip duruyorum ama belirgin birsey yok malesef. Goguslerimde biraz dolgunluk/sızı var ama o da zaten adet oncesi de olabilecek bir durum. Bakalim hayırlısı, cumaya az kaldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…