- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #5.941
senin bat ne zamandi canim?Ben acaba iş çıkışı direkt kan tahliline mi gitsem kızlar ya kesin sonuç nasılsa, hiç tek çizgi çift çizgi uğraşmadan :)
Ne dersiniz???
senin bat ne zamandi canim?
canim benim yaaa tam ben geldim sen gidiyosun bnde sana son durumumu anlatcaktim doktordan geldim simdi ama sen de haklisin yerinde duramiyosundur sevin tabii simar cos eglen hepsi hakkin senin!!!!!rose rose rose naber cnm annemdeyımya bı bakıyorum yazılanlara bı cıkıyorum felegım sastı benımde
Ah bi bileydim işte onuuuuuuu cnm yaa,
Bugün yarın yada en geç 29'u canım, son 2 aydır düzensiz olduğum için aralığım biraz geniş bu ay :))
hosgeldin canimm dua olayi durdu zaten ya sorma...kizlar selam epeydir gelemedim.tabi dualarida okumaya yardim edemedim.nasilsiniz hersey yolundadir insallah.yeni hamilemiz varmi benden baska.
hosgeldin canimm dua olayi durdu zaten ya sorma...aslindan ben cok istiyorum baslamasini tekrar cunku duadan sonra hamile kalan o kadar cok oldu ki kesinlikle birimizin duasi digerine geciyo buna daha cok inanmaya basladim ve bende bu dua buyusunu yasamak istiyorum ama bakalim...
en son en taze hamisimiz tanselll bgun aldik haberini tepniyoruz adeta sevincten
kizlar selam epeydir gelemedim.tabi dualarida okumaya yardim edemedim.nasilsiniz hersey yolundadir insallah.yeni hamilemiz varmi benden baska.
sen hamile misin?
hmm anladım canım allah kimsenin ağzının tadını bozmasın inşalah bidaha sorun yaşamazsınız...sende hamiş hamiş üzme kendini dicem ama yapamıosundur eminimeşimin annesiyle ve eltimle kavga ettik ve haliyle bizim evin huzuruda kaçtı canım
kısacası eltim olucak kişi beni çok kıskanıyo hiç anlaşamıyorum
her yönden üstün olduğum için fesatlık çekiyo
amannn boşverr değersiz insanlar hakkında konuşmuyorum
artık bundan sonra bebeğim ilgilendirir beni ona birşey olmasın yeter
eşimde isterse yanımda olur istemesse yol orda
amann ne güzell kıs dikkat ette hemen 3. hamile kalmıyasın bunu doğurduktan sonra maşallahh senin fabrika bayağı verimli yanii :)))canım çok şükür ben iyiyim hamileliğin tadını çıkarıyorum son defa iki çocuk düşünürdüm hep zaten erkenden bitircem inşallah sen nasılsın
canımmmm
üzme kendini arkadaşım hiçbişey sağlığından önemli değil geçte olsa bebeğin biryerlerde sana gelmeyi bekliyor tedavini yine gör bebek düşünme ama istemiyorum deme be canımmm yazık değilmi
evet canım yawww valla oğlum benimkisi ile oynuyor eşimin pc de boş kalmıyor :) ikisindende fırsat buldukça giriorum vallaanladım canım bende bazen öyle eşimin işi fln olursa mesela xbox fln oynuyor bazen bende forumda takılıyorum napiim ayy canım sıkılıyorrrr
hayırlısı canım aslında adetin 3. günü gitmelisin hep doktorlar 3. günü çağırıyordu beni sen bilirsin yinede....ne biliyim canım adetliyken de gitmek işime gelmiyor bekleyeceğim haftaya kadar bakalım , ben de öpüyorum canım görüşürüz
amannnn bee şu BEĞEN butonuda kalmasaydı ne iyi olurdu :)) bayansu BEĞEN dim kıss:)))
çalışsın kölee
oyy oyy oyyy taze anne adayıda gelmişşşşşmişşşşş sonrada ben yetişemeden gitmişmişmiş :))) ayyy yavrum benimm hadiii hadii naz yapma sırası sanada geldiii:)))kızlar bırının mutlulugu ıle mutlu olmak ne guzel bı duyguymus bıraz once yıne test yaptım 2.cızgım yıne belırgın allahıma bınlerce sukur kkbayansu krıstel bebek rose hulya hepınızın ıyı dıleklerı ve benım adıma sevınmedız cok hoztu allah razı olsun hepımızın kucagını doldursun kızlar
kıssss benim kocişede yedireyim diorum ama onda bi sorun yok gerçi asla yemek ne suyunu ne kendisini ne pekmezini :)canım ben de keçiboynuzu pekmezi yedirmeye başladım ama sorun ben de sanırım haftaya salı dananın kuyruğu kopacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?