Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Ben acaba iş çıkışı direkt kan tahliline mi gitsem kızlar ya kesin sonuç nasılsa, hiç tek çizgi çift çizgi uğraşmadan :)
Ne dersiniz???

kizlar selam epeydir gelemedim.tabi dualarida okumaya yardim edemedim.nasilsiniz hersey yolundadir insallah.yeni hamilemiz varmi benden baska.

rose rose rose naber cnm annemdeyımya bı bakıyorum yazılanlara bı cıkıyorum felegım sastı benımde
canim benim yaaa tam ben geldim sen gidiyosun bnde sana son durumumu anlatcaktim doktordan geldim simdi ama sen de haklisin yerinde duramiyosundur sevin tabii simar cos eglen hepsi hakkin senin!!!!!
Ah bi bileydim işte onuuuuuuu cnm yaa,

Bugün yarın yada en geç 29'u canım, son 2 aydır düzensiz olduğum için aralığım biraz geniş bu ay :))

anladim canim... eger yumurtlama gunlerini degerlendirigni dusunuyosan ben senin yerinde olsam hemen yapardim idrar testini

kizlar selam epeydir gelemedim.tabi dualarida okumaya yardim edemedim.nasilsiniz hersey yolundadir insallah.yeni hamilemiz varmi benden baska.
hosgeldin canimm dua olayi durdu zaten ya sorma... aslindan ben cok istiyorum baslamasini tekrar cunku duadan sonra hamile kalan o kadar cok oldu ki kesinlikle birimizin duasi digerine geciyo buna daha cok inanmaya basladim ve bende bu dua buyusunu yasamak istiyorum ama bakalim...
en son en taze hamisimiz tanselll bgun aldik haberini tepniyoruz adeta sevincten

canim ya allah sizleride cok bekletmez insallah.bende dun aldim.ikizlerim oldugu halde bende kuduruyorum.ben cok istiyordum okunan dualara katkim olsun diye ama giremedim.okullar acildi birde okul hazirligi vs.derken hic giremedim.ama hep aklim burda.tanselle cok sevindim umarim saglikli bir gebelik gecirir

canim hayirli olsun inan cok sevindim.sanirim doguma beraber gidecez.benim dogum 1 haziran olacak.ama bellide olmaz dedi doktor.+-10 olabilir diyor.yaklasik okul tatili demek benim icin cok iyi oldu.senin ne zaman

sen hamile misin?

evet canim buxuk bir olasilikla yine ikiz.denemenin ikinci ayinda soka girdim.ki ben kizlardan sonra dogum kontrol hapi kullanmistim.hatta beklemeye dayanamam asilamaya giderim diyordum.rabbim hepimize nasip etsin.

kizlar simdilik ben cikiyorum.kendinize iyi bakin.dualarim sizinle.

hmm anladım canım allah kimsenin ağzının tadını bozmasın inşalah bidaha sorun yaşamazsınız...sende hamiş hamiş üzme kendini dicem ama yapamıosundur eminim ( neysee relaxlaaa biraz:)

amann ne güzell kıs dikkat ette hemen 3. hamile kalmıyasın bunu doğurduktan sonra maşallahh senin fabrika bayağı verimli yanii :)))

anladım canım bende bazen öyle eşimin işi fln olursa mesela xbox fln oynuyor bazen bende forumda takılıyorum napiim ayy canım sıkılıyorrrr
evet canım yawww valla oğlum benimkisi ile oynuyor eşimin pc de boş kalmıyor :) ikisindende fırsat buldukça giriorum valla

ne biliyim canım adetliyken de gitmek işime gelmiyor bekleyeceğim haftaya kadar bakalım , ben de öpüyorum canım görüşürüz
hayırlısı canım aslında adetin 3. günü gitmelisin hep doktorlar 3. günü çağırıyordu beni sen bilirsin yinede....

oyy oyy oyyy taze anne adayıda gelmişşşşşmişşşşş sonrada ben yetişemeden gitmişmişmiş :))) ayyy yavrum benimm hadiii hadii naz yapma sırası sanada geldiii:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…