Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

günaydın canım yaaa test yapmadın mı halaaaaaaaa

Heeeh işte bekliyorum gelin de anlatayım diye :))
Sabah gözümü açar açmaz predictor ile test yaptım ama tek çizgi çıktı
Uyandığımdan beri de ara ara sancı giriyo karnıma olacakmışım gibi sanki,
Bilmiyorum bugün olacağım sanırım :)

hmm olsun bitanem canını sıkma hayırlısı olsun demekkki vakti var. ama bak her ay düzenli olararak adet oluyorsun buda çok güzel senin saglıklı olduğunu gösteriyor

hmm olsun bitanem canını sıkma hayırlısı olsun demekkki vakti var. ama bak her ay düzenli olararak adet oluyorsun buda çok güzel senin saglıklı olduğunu gösteriyor

Evet canım, sağlık olsun tabiki ne yapalım,
Aslında eski düzenine dönüyor daha mutlu oluyorum,
Normalde 26-27 benim adet döngüm buna göre madem gelecek 29'unda falan olursam daha sevinicem :)
Karın ağrım geçti şuan, şimdide wc gittim geldim gelmemiş çok şükür :)
Bakalım beklemeye devam ne zaman gelecekkkk
Belkide gelmez geç döllenmedir dimi
Ben burda çok okudum adet günlerinde aynı adet sancısı gibi çekip olmamışlar sonra 1 hafta sonra falan çıkmış vs.
Yine başladım avunma turlarına :)))))

yohk cnm hayırlısı olsun yınede umudunu yıtırmemen guzel tabıykı bakıyorum serfık hıc gelmeemıs SERFIKIM en guzel anlarımı senınle paylasmak ısterdım ama sen dun yazdın depresyondan cıkmadan gırmeyı dusunmuyorum dıe neyse sen ıyı olda napalım

kızlar annemdeyım yıne kısa hazırlık yufka yapıyoruz cok takılamaıcam sabah saglık ocagına gıttım ordada ıdrar yaptılar cok sukur cıktı ama daha erken 15 gu sonra gel kayıtını baslatalım dedılerbugunde randevu alıcam hastaneden yogun dr bıraz 15 gun sonraya randevu verıyorlar bakalım daha ıyı kesemı belkıde beebgımı gorurum optum hepınızı

ooohhh yufkalar falan ne güzel cnm ya,
İyi hadi dediğin gibi direk bebişini görüverirsin, bu ne yoğunlukmuş öyle herkesin mi doğuracağı gelmiş karddeşimmm :)
Ben yine beklemelerdeyim kırmızılarım hala yok testler negatif hadi hayırlısı, yarına gelir belki :)

günaydınnn.........günaydın........

yokh hayırlısı olsun cnm senin için....
tanselim kolay gelsin yorma kendini.

bu arada kızlar dua okuyan oldumu sayı veren ben kaçırmış olabilirmiyim?

nabersiniz kızlar , dayanamadım girdim ama çok durmayacağım , henüz düzelmiş değilim keyfinizi bozmamak için düzelene kadar girmeyeceğim...

adetim azaldı çok şükür ama sağ kasığımda çok ağrı var , bacakla kasık arasındaki damarım şiş ve bastırınca çok ağrıyor, sağ ayağım ağrıyor beraberinde karın ve bel ağrısı devam etmekte birde bağırsak düzenim çok bozuldu bu da stres kaynaklı eminim , doktora gitme zamanımı bekliyorum ama biliyorum ki mutlaka bişey çıkacak ya kist ya enfeksiyon ama çoğunlukla kistten şüpheleniyorum , çocuk fikri tamamen aklımdan çıktı artık istemiyorum olacağına varsın herşey , tek çocuksuz ben değilim sonuçta bu hayat çocuksuz da geçer , üff ne biliyim sıkıldım ben yaaa 4 ay önce herşey daha güzeldi ne stres ne sıkıntı, Rabbime isyan asla etmiyorum herşey ondan sonuçta kistte çıksa boynum kıldan ince sesim asla çıkmaz bebekte olacaksa tek bir spermle bile tutar öyle işte kızlar ben biraz hassasım bu aralar maruz görün beni

Canım, içini ferah tut birşey çıkmayacak bak göreceksin boşuna üzüyorsun kendini
Bebek fikrini biraz aklından atınca daha kolay olacak eminim, benimde bunu yapmam lazım zaten
Bu kadar düşünüp kurarken biraz zor..
Bizi haberdar et merakta bırakma..

bu ağrılar hayra alamet değilim tatlım o nedenle kendimi alıştırıyrum bişey çıkacak diye çıkmazsa da süpriz olur ama ben artık bebek lafı duymak istemiyorum 4 ayda çok yıprattım kendmi bu kadar yeter bana sakin olmayı öğrenene kadar ertelemeye geçtim

Biliyorum canım anlayabiliyorm, benimde 2. ayım olmasına ramen ben bile istemeden de olsa çok fena kafaya takar oldum.
Hep diyorum ya keşke kazayla olsa falan ne tatlı olur, bu süreç bu beklemeler insanı yıpratıyor,
Rahat olmak lazım onu da biz yapamıyoruz,
Korunurken herşey ne kadar güzeldi oysa :))

Kızlar bu arada hala gelmedi kırmızılar
Karnım da ağrımıyoo, sarı akıntı gelmiş az önce baktım,
Durum bundan ibaret :)

serpilim cnm bana kalırsa kendini çok dinliyosun ondan bukadr yoğun bir şekilde ağrı hissediyorsun. çok iyi anlıyorum seni ama kendine bunu yapma yaşamış biri olarak bunu söylüyorum.
1 sene boyunca suanda senin bulunduğun modta dolandım ortalıklarda ama bndeki daha bi kötüydü. polikistik vardı bnde ve ileri safhası yumurtalık kanseri bu hastalığın bnde kanserim çoçuk falan olmıcak modunda gezindim ama inan elime hiçbişey geçmedi. kendimi yedim bitirdim. heray ne kadar kistim kaldığının tahminini yapıyodum ağrı sancı halsizlik ne arasan hepsi vardı. saçlarım dökülmeye başladı ki saçlarım kalçamda çok bakımlıydı şimdi kimbilir kimn kafasında postiş olarak asılı gittim bi kızgınlıkla kestirdim kısacık dökülecek kalmıcak diye sonrasında pişman olup günlerce ağladım. eşimi çokk sevdiğim halde boşanalım demeye başladım nedeni ben kanser olcam sana çoçuk veremicemdi. eşim bnden gizli gizli psikatrilerle görüşüp bana bişiler içirmeye çalışıyodu düzelicem umuduyla sürkli destekcimdi ama bn buna bile tahammül edemiyordum. daha neler neler bunları anlatırken bile kendime okadr kızdımki şuanda manyakmışım resmen.
ama aklımı başıma aldım bigün ve hiçbişeyi umursamıcam mutlu olcam kendimi üzmicem dedim çünkü ne yaparsam sadece kendime değil eşimede yaptım çok çok üzüldü ve onun ağladığını gördüm düzel artık lütfen diye biz 7 sene flört ettik ve evlendik herhalimizi biliriz birbirimizin onu böyle görünce dank etti herşey.hatta çoçuk deil kariyer yapcam demeye başladım ve öğrendimki meleğim benmle.
çok uzun yazığımın farkındayım ama birirnin seni güzelce bi dürtmesi lazım cnm. yaşadıklarımı düşün benm belki bişiler değişir. yazmak istemezdm bunları çünkü kendimee çok kızgınımmmm offfffff

yanlış yaptığımı bile bile kendimi bir çıkmaza sürüklüyorum şuan eşime hiçbişey yokmuş gibi davranıyorum ama içim içimi yiyiyor , göğsümden aşağısı tamamen ağrıyor şuan ağrı hissettikçe stresim daha da artıyor, kasığım , ayağım, belim, karnım ağrıyor ve idrar sıkıştırıyor beni sürekli , iyi değilim yaa
ama bu anlattıklarından sonra kendimi toparlamaya çalışacağım benim ki sadece ruhsal bir bulanım yoksa şuan da bebeğim olmuyor diye bunalıma girmiyorum sanırım hastalık korkum var benim Rabbim kimseye kaldıramayacağı yük vermesin vrmez de zaten ne biliyim canım yaaa bu aralar böyleyim işin tuhafı ne biliyor musun yaşadığım bütün bunlar gebelik belirtisi ile aynı internette yazdığım her şikayet gebelik belirtisi olark çıkıyor geçen gün adetliyken bile test yaptım , doktora gidiyim de atlatacağım bunşları merak etme canım kızsanız da haklısınız bana herşeyin farkındayım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…