Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ben de karanlık bir oda da hiçbirşey duymadan görmeden ve düşünmeden uyumak istiyorum mümkünse bir ay uyuyayım zuzumm

bana bak ayın basında ne dedım ben bebek ıstemıyorum allah ısteyene versın dedım demekkı bebek fıkrını kafadan atıcaksın hadı bakalım ona gore

bana bak ayın basında ne dedım ben bebek ıstemıyorum allah ısteyene versın dedım demekkı bebek fıkrını kafadan atıcaksın hadı bakalım ona gore

orası öyle ben istemiyorum zaten şuan kist olma olasılığı yüksek bende belirtilerim var canım o nedenle soğudum bebek fikrinden

olmaz kız 1 ay uyursan nasıl bebek olucak

güldürme beni zuzu bu halde yaaa ruh gibiym zaten , olmasın bebek boşver istemiyorum zaten ben

olmaz kız 1 ay uyursan nasıl bebek olucak

serfık bak bukadar tecrubelı var artık topıkte bana kalsa ates olcupte kurulmus saat gıbı esınle bırlıkte olma buay ateste orcme sal cayıra yumurtlamayıda dusunme sana bısı dıyım sımcık 8 ıle 13 yumurtlama tarıhımdı bız 9 11 13 degerlendırdık be belımın altına hafıf yuksek yastık koyup sabah namazına kadar yanı 5 saat falam oyle uyudum

yavru kuşum ben artık hiçbişey yapmıyorum herşeyi bıraktım doktora gideceğim ve nurtpu gibi bir kistim olduğunu söyleyecek bana o kadar eminim bu kahverengi akıntılar hiç hayra alamet değil sancılı adet yaşadım iki gün geberdim ve bunlar hep bi belirti

ayyy çok duygulandımmm bol bol ağlarızz artık tansellen ufak şeye açarız muslukları:84::84::84::84:

ayyy çok duygulandımmm bol bol ağlarızz artık tansellen ufak şeye açarız muslukları:84::84::84::84:

herseye razıyım ben aglamayada varsın her seyı bebegım getırsın o saglıkla gelsın ben onun her verdıgı sıkıntıyı cekerım

kızzzz yoksaaaaaaaaa sendemiiiii

bilmiyorum canım göreceğiz bakalım, karnım ağrıyorr azcıkınnnnnnn inş olmam :)

Ya benimde 9 11 14 17 'de çalışma oldu, benden 12'si yada 13'ü gibi beyaz akıntı geldi

Yaa tutmuşmudur ki o arada ben yine heycan yabtım

Yrn sabaha kdr nasıl bekliycem acaba, off çalışmasam şimdi ne güzel gidip kan testi yaptırırdım nefret ediyorum işten of

Son düzenleme:
herseye razıyım ben aglamayada varsın her seyı bebegım getırsın o saglıkla gelsın ben onun her verdıgı sıkıntıyı cekerım

işşşte cefakar türk kadını

yirim kız seni ay ne mutlu ettin bgn bizi allah razı olsun :))

öyle tabi tansell hormolar tavan yapsada anneyiz biz
yokh inşallah
canım güzel haberlerini alırız inşallah:79:

sende yarın bızı sevındır cnm ıns tamammı sende kocaman hamıleyım yaz yarın geldıgınde

öyle tabi tansell hormolar tavan yapsada anneyiz biz
yokh inşallah
canım güzel haberlerini alırız inşallah:79:

İnşallah kızlarrrrrrrr ben istemem mi sizi sevindirmeyiiiiiiiiiiii
Böyle koskocaman harflerle yazıcam ;

HAMİLEYİM !!!!!!!!!!!!!!!! diye

BU ARADA TEYZELERİ BİZ BUGÜN KESEMİZİ GÖRDÜK KÜÇÜCÜK BİRŞEY RESMİNİ VERDİ DOKTOR
ağlamamak için zor tuttum kendimi doktorun yanında
inanılmaz bir duygu bu

ayy kızlar kaybolmaya gelmiyo burdan ne çok gevezelik yapmışsınız. okuyamadım bitürlü
hülyacım en güzelini yapıyosun şuanda sadece bebeğini düşün... ne büyük bir heycan bu tadını çıkara çıkara yaşa. bebeğinin büyüdüğünü görünce daha büyük mutluluk yaşıyosun. bnm pıtırcık bile 1 haftada kocaman olmuş şok oldum çok sevndm. hareketlerini görünce çok daha büyük bir mutluluk yaşıyosun.

zuhalcim bnde aynı şeyi istiyorum yaaa... miskin miskin petek dibinde yatmak istiyorum.... çok şey istemion cnm az kaldı... sabır

kızlar bakın harika bir söz buldum hep bahsettiğimiz şey aslında bişeyi düşünmediğimizde gerçekleşiyor. ünlü bir kuantumcu sölemiş bunu....:)

"Beklemekte Olduğun Şey, Ancak Onu Beklemeyi Unuttuğunda Gerçekleşir
Bu Evrenin 'Sen Bakarken Soyunamıyorum' Deme Şeklidir"

Süper bi sözmüş, oldukça anlamlı

Keşke yapabilsek :)

Kızlar nerelere kayboldunuz hepiniz birden yaa,
Canım sıkılyorr ztn bide siz gittinizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…