- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #5.901
ben de karanlık bir oda da hiçbirşey duymadan görmeden ve düşünmeden uyumak istiyorum mümkünse bir ay uyuyayım zuzumm
ben de karanlık bir oda da hiçbirşey duymadan görmeden ve düşünmeden uyumak istiyorum mümkünse bir ay uyuyayım zuzumm
bana bak ayın basında ne dedım ben bebek ıstemıyorum allah ısteyene versın dedım demekkı bebek fıkrını kafadan atıcaksın hadı bakalım ona gore
olmaz kız 1 ay uyursan nasıl bebek olucak
olmaz kız 1 ay uyursan nasıl bebek olucak
iyim ya sadece soğusun kış gelsin istiyorum evde olmak istiyorum sen nasılsın?
serfık bak bukadar tecrubelı var artık topıkte bana kalsa ates olcupte kurulmus saat gıbı esınle bırlıkte olma buay ateste orcme sal cayıra yumurtlamayıda dusunme sana bısı dıyım sımcık 8 ıle 13 yumurtlama tarıhımdı bız 9 11 13 degerlendırdık be belımın altına hafıf yuksek yastık koyup sabah namazına kadar yanı 5 saat falam oyle uyudum
kızlar bırının mutlulugu ıle mutlu olmak ne guzel bı duyguymus bıraz once yıne test yaptım 2.cızgım yıne belırgın allahıma bınlerce sukur kkbayansu krıstel bebek rose hulya hepınızın ıyı dıleklerı ve benım adıma sevınmedız cok hoztu allah razı olsun hepımızın kucagını doldursun kızlar
ayyy çok duygulandımmm bol bol ağlarızz artık tansellen ufak şeye açarız muslukları:84::84::84::84:
kızzzz yoksaaaaaaaaa sendemiiiii
serfık bak bukadar tecrubelı var artık topıkte bana kalsa ates olcupte kurulmus saat gıbı esınle bırlıkte olma buay ateste orcme sal cayıra yumurtlamayıda dusunme sana bısı dıyım sımcık 8 ıle 13 yumurtlama tarıhımdı bız 9 11 13 degerlendırdık be belımın altına hafıf yuksek yastık koyup sabah namazına kadar yanı 5 saat falam oyle uyudum
herseye razıyım ben aglamayada varsın her seyı bebegım getırsın o saglıkla gelsın ben onun her verdıgı sıkıntıyı cekerım
işşşte cefakar türk kadını
yirim kız seni ay ne mutlu ettin bgn bizi allah razı olsun :))
sende yarın bızı sevındır cnm ıns tamammı sende kocaman hamıleyım yaz yarın geldıgınde
öyle tabi tansell hormolar tavan yapsada anneyiz biz
yokh inşallah
canım güzel haberlerini alırız inşallah:79:
İyice havaya girdim, patlamam dimi yavs_________________________________
BU ARADA TEYZELERİ BİZ BUGÜN KESEMİZİ GÖRDÜK KÜÇÜCÜK BİRŞEY RESMİNİ VERDİ DOKTOR
ağlamamak için zor tuttum kendimi doktorun yanında
inanılmaz bir duygu bu
off ya ne güzel evde olmak bende evde olmak istyorum kış gelsin sıcacık evde oturup televizyon izlemek istiyorum böyle evdedi peteklerin hepsini yakmam istemiyorum odanında kapısını kapatmak istiyorum içeri girip çıkarken kapıyı kapat çeri soğuk girmesin demekistiyorum televizyon izlerken nar yemek ve kestane yemek istiyorum gündüz evdeyken tv ilerken biraz uzanıp kestirmek istiyorum gündüz hava aydınlık olması gerejkirken hafif gri oluyorya öyle olmasını istiyoprumm yaaaaa çok mu şey istiyorummm :84::84::84::84:
kızlar bakın harika bir söz buldum hep bahsettiğimiz şey aslında bişeyi düşünmediğimizde gerçekleşiyor. ünlü bir kuantumcu sölemiş bunu....:)
"Beklemekte Olduğun Şey, Ancak Onu Beklemeyi Unuttuğunda Gerçekleşir
Bu Evrenin 'Sen Bakarken Soyunamıyorum' Deme Şeklidir"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?