Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Uykummmm var haftasonu hiç dinlenemedimmm :84::84:

Canım yaa kıyamam gebe gebe de yorgunluk çekilir mi hiç..

ben burdayım canım merk etme hadi sen bi git test yap da gel

Ayy tatlım dur gaza getirme bak zor duruyorum zaten :))
Testim evde duruyo sabah yapıvercem gelince deeee size söyliycem inş çıkar da :)

canım yaa kıyamam gebe gebe de yorgunluk çekilir mi hiç..

ayy tatlım dur gaza getirme bak zor duruyorum zaten :))
testim evde duruyo sabah yapıvercem gelince deeee size söyliycem inş çıkar da :)

ya ama suan yapsan eğer gebeysen çıkar hele ki pretictör almışsın mutlaka çıkar zaten içerisinde yazıyor günün herhangi bir saatinde yapabilirsin benim ilk orda çıktı kan diğer o ucuz testlerde çıkmadı orda çıktı dye gittim kan testi yaptırdım çıkmadı emin olamadım ertesi gün yine yapmıştm pretictörle yine çıkmıştı kandaki hormaonlarım geç salgılanmış yani illa sabahı bekleyip hem kedine hemde bize ızdırap çektirme batın kaçtı kaç güngeçti?

kızlarr tansele katılıyorummm
bende bu ay eşime keçi boynuzu pekmezi yedirdim bence faydası çok var

lugesma tatlım çok teşekkürederim inş hareketlerinide görmek nasip olur

yokh bence şimdi yapsan çıkar varsa inş vardır
ben akşam üstü yapmıştım hemen çıkmışdı

Ya canım aslında benim derdim tam batımı kestiremiyo olmam ondan ne kadar geç olsa iyi olur diye bekliyorum
Eylül 3 de oldum son reglimi, tahminimde 12-14 eylül arası bi yerde de yumurtladım, batım en geç 28 diye düşünüyodum,
Bugün 26'sı 3'ünden beri 23 gün geçmiş oluyo ne biliyim süre az sanki değer varsa da çıkmaz gibime geliyor :S
Sizin nasıldı bu gün aralıklarınız??? Hülyacım sen sonhangi testle yapmıştın??
Ya çok kararsızım, yoksa dediğin gibi predictor sabah akşam idrarı farketmiyo
Test zaten evde en erken gidince yapabileceğim ama gece öğrenirsem falan bişey girip yazarım mutlaka :)

yokhhh ben 5 gün önce test yapmış ve öğrenmiştim cnm hemde 2.5 tllik testle ayy kudurcam valla yaa..

yokh tatlım benden aldıgın bu gazla ılk ıdrar bekleme varsa kesın cıkar bak ol ıdrarda cıktı 2 saatlık ıdrarda yıne cıktı ohh sımdı kafam rahatladı emınım bebegımde rahatladı oldummu olcammı derken sımdı bebegım keyıf catıyor ıcerıde annnem artık benı bılıyor dıe

kızlar ruh sağlığım bozuldu sanırım , kendimi iyi hissetmiyorum karnım çok ağrıyor bastırınca da , hafiften kasığımda ağrı var , başımda şiddetli ağrım var , çok kötüyüm herşeyden nefret ediyorum yaaaa

rose rose rose naber cnm annemdeyımya bı bakıyorum yazılanlara bı cıkıyorum felegım sastı benımde

bıtanem ne oldu sana sımdı boyle sankı butun felaketler sende toplanmıs gıbı depresyona gırdın tmm sabır bak dr gıdıp ogrenıceksın herseyını cnm benım ya ılac ıc bas agrın ıcın neden boyle oldun senyaaa puuufff kıyamam heeee

kist düşüncesi yedi bitirdi beni tanselim zaten olmuyor şimdi hiç olmayacak çocuk ilaç tedavisi göreceğim, kesin kararlıyım istemiyorum bebek falan yeter ki bişey çıkmasın çok yıpratırım kendimi biliyorum bilmeden bu haldeysem öğrennince daha beter olacağım Allahım yardım et ne olursun yaa, düzelene kadar topice girmem belki moralinizi bozmak istemiyorum ciddi anlamda kötüyüm çünkü

yokhhh ben 5 gün önce test yapmış ve öğrenmiştim cnm hemde 2.5 tllik testle ayy kudurcam valla yaa..

Yaaaaa, cidden büyük şans cnm keşke bnmde çıksa yapıcam artk gidince ztn yanımda test yok mecbur eve gtmem lazım

Cidden bugün iyi gaz aldım tatlım bakalım patlama yaratacak mıyım gazla, ben olmiyim de patlayan :))

Tatlım ne oldu böyle, kist mist deyip olumsuz etkiliyosun kendini gerçekten bak rahat ol ya,
Düşünce gücü diye bişey cidden var buna inan olmayan şeyleri olduruyo insanoğlu sadece düşünerek!
Eve gidince yat dinlen biraz uyuyup kendine gel canım,
Yarın mı gidecektin doktora sen?

Son düzenleme:
selammmm bebislerr ben geldimmmm nasilsinz bakalimmmm
tanselllllll gel bi opeyim kuzum seni ya delirdim sevincten yemin ederim alt komsuma bile bahsettm ne gulup duruyosun deyinc kk dan arkadasim vardi hamileymis ona cok sevindim dedimmm

haftaya salı gideceğim yokh bu hafta doktorum yokmuş bekliyorum bakalım iyi değilim sadece ne olacak bu halim bakalım

rose hoşgeldin canım,

Ya kızlar bide şu sorun var o kdr sık wc çıkıyorum ki idrarım nerdese su gibi çıkıyo az az ve su renginde nerdeyse :) çok ta su içiyorum zaten
İdrara benzeyen bi hali yok maşallah sarılık falan hak getiree :))COLOR]

benım bıtanem neden kondurdun sen kendıne sımdı kıst dıe nerden bılıyosun kıst oldugunu hayret bıseysın ve benı kızdırıyosun belırtılere bakarsan hamıle olman lazım ama deılsın belırtılere bakarak kısttım var nasıl dıyosun cagarma cnm zorla o kıstı vucuduna ıns bısey cıkmıycak yaa daha 4nede cok var daha erken randevu alamadınmı

haftaya salı gideceğim yokh bu hafta doktorum yokmuş bekliyorum bakalım iyi değilim sadece ne olacak bu halim bakalım

Ay sen haftaya kadar yersin kendini bak ben sana söyliyim bi yolunu bul canım başka doktora git gerekirse hemen acile git
Bak çok kafana takıyorsun 1 hafta daha kendini hasta ediceksin ondan korkuyorum
Hiç bekleme bence o gelince onada gidersin yeterki şimdi bi git görün için rahat olsun tatlım

selammmm bebislerr ben geldimmmm nasilsinz bakalimmmm
tanselllllll gel bi opeyim kuzum seni ya delirdim sevincten yemin ederim alt komsuma bile bahsettm ne gulup duruyosun deyinc kk dan arkadasim vardi hamileymis ona cok sevindim dedimmm

cnm benımya darısı basına tatlım sokumu daha atamadım cok bekledım bu bebek ıcın rabbım hepımızı bekletmeden sevındırsın sımdı cıkıyorum aksama gırerım muck herkezwe

canım hayırlısı olur inşallah hadi bakalımm sıra sende olsun bakalım :)))

canim benim kirmizilari gorunce bende sen gibi oluyorum seni cok iyi anliyorum ama guclu ol birakma kendini su an da yaptgn en buyuk yanlis ne biliyomusun kendi kendine teshis koyman...yapma bunu canim bahsettgn k.rengi akinti bnde de vardi bi sure once hemen senin gibi kendi kendime arastrdim kesin bnde kist var ondan hamile kalamiyorum dedim karalar bagladim sonra doktora bi gittim meger enfeksiyon kapmisim kist felan yokmus tertemizmisim ilac yazdi kullandim hemen gecti.. bana ders oldu sonra bu halim kendi kendimi cok dinleyip teshis koymamam gerektgini ogrendim sonucta bosu bosuna uzuldugum yanima kar kaldi....ben inaniyorum senin ciddi bi problemin yok bak goruceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…