Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

serpiiiil lugesma bak ne güzel anlatmış kendi durumunu
ben lugesmanın 1 yılda kabul ettiğini daha çabuk kabul ettim galiba bende pco'luyum
doktor tedavi olarak bebek dedi ama biliyordum ki pco hamileliği engelliyo dedim hemen olmaz ne de olsa strese girme hiç
zaten arkadaşımın da 9 aydır olmadı benim de olmaz 1 yıl olmaması da normal amaaan amaaaaa bir yandan da içim içimi yiyo her an bu hastalık kiste çevirebilir daha kötüye gidebilir
sonra ben kendimi telkin ediyordum reglim düzenli işte ne isteyorum daha pco'lularda düzensiz olur normalde bi öyle bi böyle daha çok stres yapmamaya calışarak bir baktım bebiş benimle

Kısacası bu işin sonu stres yapmamaktan relax olmaktan geçiyor !!!!!!!!
Ay bunu ben nasıl başaracağım acaba serpil sana diyorum da millet bana gülüyor daha şimdiden ne haldesin diye
Ne arkadaşlarım var 3-4 yıldır isteyipte çocuk sahibi olamıyorlar,
Onlar bile gayet güzel umutla yaşayabiliyorsa bize ne oluyor allahaşkına !
Kızıyorum kendime, herşeyin başı sağlık, ötesi yok.
Önce biz iyi olmalıyız ki bebişler bizimle olsun

hepiniz haklısınız kızlar sonuna kadar ama ben çok hassas biriyim çok çok ince düşünürüm her olayda o nedenle bu kadar yıpranıyorum neyse düzeleceğim söz size

hepiniz haklısınız kızlar sonuna kadar ama ben çok hassas biriyim çok çok ince düşünürüm her olayda o nedenle bu kadar yıpranıyorum neyse düzeleceğim söz size

şöyle düşün şimdi kendini herşeyden sakınıyorsun değil mi çocuğum olursa ya bu yaptığım ona zarar verirse diye
stress bunların en kötüsü aslında
neyse zaten ben onu yazana kadar sen biraz daha toparlanmmışsın inşallah
sen sen ol stres yapma ve asla ama asla kendine teşhis koyma benim ne şikayetlerim vardı sorma soğuk soğuk terlemeler, ishaller, tansiyon düşmesi(6,4 e kadar ) filan eşim korkuyordu zehirlendim filan diye sonra dra gidiyorduk stres diyordu doktorlar bütün gece baktıktan sonra
ben inşallah eminim sende kist filan çıkmayacak stresten oluyo bunlar

inşallah tatlım yaaa bişey çıkmasın zaten çocuklara şeker dağıtacağım o derece tırsıyorum yani , benim vücudum stresten çok etkileniyor zaten direkt bağırsaklarım bozuluyor , hayırlısı artık ne diyim canım benim biraz daha rahatım şimdi merak etmeyin beni

kızlarr yaa şimdi size müthiş bi sorum var
bn istediğim gibi kıyafet nerden bulabilrim. dün bakıntım braz hamilelere göre bişicik kalmamış tamda sezon geçişi giyecek bişi bulamıyorum yaaa.... göbiş fırladı valla bu hafta daha bi büydü sanki. onu örtmeye bişiler lazım
istanbulda olanlar yer önerin bana yada bilenler....

Vallaaa bu göbiş olayı beni delirtiyor hadi sen hamilesin benim karnımı şuan görseniz şişkinlikten çatlıycam hastalansam rahatlasam bari :)
Tanımayan biri görse hamile sanacak beni yolda falan,
Aaa dicek kaç aylık sonra bende ona bi kafa atıcam zaten kafam bozuk

Bu arada diper topiclerde dolaştım birazda millette ne enteresan hikayeler var yaa,
Regl günü fln kan testi yapıp çıkmamış değerleri,
Regli 3-5 gün 1 hafta geçince bi daha bakmışlar
hcg 400 ler 500 ler
Çok enteresan değilmi ya kan hani kesindi adete 1 hafta kala çıkıyodu falan..
Hiçbişeye güvenemicez valla ne garip bişey bu iş anlamadım
Belki benimde böyledir ay çok iğrencim

canım lcw nın hamile koleksiyonu var , zarada da var sanırım bide osmanbey de de hamileler için mağazalar var galiba ,aaa bide cevahirde hamilelere özel bir mağaza var

canım benim de 3 gün geçtiğinde 17 çıkmıştı zaten benim geç döllenme

sen 6 aylıkken hamile olduğunu öğrenen arkadaşı gördün mü karın ağrısı ile gitmiş doktora 6 aylık hamile olduğunu öğrenmiş üstüne normal adetini de görmüş hiç bir belirtisi yokmuş şok oldum görünce

selam kızlar nasılsınız hastanelerde dolasırken pek giremedim.. rahim filmi çektirdim tüplerim acık cıktı..eşimin sperm testide 81milyon cıktı.yani kısacası ortada görünen bir sorun yok ama hala bişey olduugu yok..

canım benim de 3 gün geçtiğinde 17 çıkmıştı zaten benim geç döllenme

Bu durumdaaaaa Benimmmm haaalaaaa umuuuudum vaaaaaaaaar türküsünü çığrınmak istiyorum
aşka geldim artık kızlarrrrrrrrrr

Ay görmem mi tatlım ya şoka girdim o nasıl şeymiş öyle anlamadım, pes doğrusu

Selam cnm hoşgeldin,
Sorun olmaması çok iyi canım gözün aydın için rahat olsun bundan sonra,
Durmak yok yola devam :)

hiçbir sorun yoksa keçiboynuzu pekmezi yedir canım eşine, çok şükür bişeyin yokmuş , bende de inş bişey çıkmaz

hoşbulduk kızlarr zaten test sonuçları cıkana kadar içim içimi yedi kurmadıgım sey kalmadı aklımda
test sonuçlarıda iyi cıkınca büyük bir yük kalktı omuzlarımızdan..şimdi daha rahatım ..içimi kemiren acabalar yok artık en azından beynimde..belkide bu rahatlamaylada bebişim geliverir belli mi olur..hem rahim filmi cektirip hamile kalan bir cok insan var..

hiçbir sorun yoksa keçiboynuzu pekmezi yedir canım eşine, çok şükür bişeyin yokmuş , bende de inş bişey çıkmaz

Kızlar pozitif oluyoruzzz,
"Çok iyiyiz çok sağlıklıyız çok umutlu vee çok mutluyuz, en kısa sürede bebişimiz olacak buna inanıyoruz ........."
İyilikleri ve güzellikleri çağıralım, evrene pozitif şeyler gönderelimmmmmmm

ben de pes dedim valla hatta o hızla gittim test yaptım ama negatif:):) kasığım çok ağrıyor yaa belki vardır dedim ne kadar deliyim yaa:):)

istbull hoşgeldin tatlım.....

canım lcw nın hamile koleksiyonu var , zarada da var sanırım bide osmanbey de de hamileler için mağazalar var galiba ,aaa bide cevahirde hamilelere özel bir mağaza var

serpilcim lcw de artık almadığım bişi kalmadı. böğğ geldi herkes lcwden giyiniyor. haftasonu osmanbey yolları görünüyor ozaman ya da cevahir. anadolu yakasında hiçbi yr yok bildiğim.

inşallah hayatım artık kafanı rahat tut eşinde de sende de sorun yok maşallah sen de stres yapmazsan inşallah sorun olmadan bebişin gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…