Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

yokh bayılıyorum sana yaa... valla bitanesin sen nasılda motivasyonu yüksek birisin. sakın bozma bu tavrını....
ommmmmm...evren seni pozitifliklerle kuşatıyorum

ben de pes dedim valla hatta o hızla gittim test yaptım ama negatif:):) kasığım çok ağrıyor yaa belki vardır dedim ne kadar deliyim yaa:):)

Valla aramzda akrabalık falan varmı diye düşünmeye başladım
Geçen ay bende hem erken oldum hemde 2 gün boyunca mide bulantısından öldüm 2 gün hep yattım balıktan tiksindim falan,
Hasta Hasta üstüne mi görüyorum ki diye test yapmıştım hahaha

yokh bayılıyorum sana yaa... valla bitanesin sen nasılda motivasyonu yüksek birisin. sakın bozma bu tavrını....
ommmmmm...evren seni pozitifliklerle kuşatıyorum

Canım geçen ay baktım depresyonla fln olmuyo bu iş en güzeli artık gır gıra vuruyorum,
İnsan kendine ediyor başka kimseye bişey olmuyo valla,
Bu pozitiflik olayını o kdr abartmışım ki düşün bugün tek çizgiyi gördüm hala geç döllenme falan diye dolanıyorum :))
Hayat güzel cnm ya hiçbişey için sinir sahibi olmaya gelmezzzzzzzz,
Böyle yapıyorum hayata, hele bi kırmızılar gelsin onlarada böyle yapıcam

inşallah hayatım artık kafanı rahat tut eşinde de sende de sorun yok maşallah sen de stres yapmazsan inşallah sorun olmadan bebişin gelir

evet canım herkes oradan giyiniyor dediğim gibi cevahir de bir mağaza biliyoırum hamişler için sanırım lcw nın yada ylm nin bulunduğu katta hemen yanında yanlış hatırlamıyorsam bi bakarsın , osmanbeyde de hatırlıyorum ama inş yanlış değildir yormayayım seni boşuna

serfikcim keçi boynuzunu bi ara yedirmeye calıştım ama yemedi bizimki biras sevmiyo öyle seyleri..

yokhh canım ben bi pozitif olup aklıma getirmemeye calıştıgım an olacak gibi geliyor ama ne yaptıysam aklımdan silemedim su bebek istegini ve acaba bu sefer olmuşmudur sorusunu

mfalcon cum inşallah bu sefer olur..bende stresten uzak durmaya calışacagım.hem doktorum bana regli olursanklomen yazdı..ona başlayacagım bu reglimdee

lugesmacım hoşbuldum

sen bursadaydın dimi bak benim anne tarafıda o tarafta akraba sayılırız şekerim bide salı günü doktor dermiş ki bana hamilesin ne gülerim

ayy evt canım çok iğrenç o yaa ama benim kociş pek sevdi kaşık kaşık yiyor ben de suya açıp içiyorum kan yapsın diye ama çok kötü kokuyor öğürüp durdum dün yaa öhhhhhh.....ama çok işe yarılıyormuş eşin azcık dayanıpta içse iyi olur ama sen stres yapma bak ne güzel hiçbişeyin yok ben ise şuan kistmi var düşüncesi ile azcık kafam takık bugün daha takıktı da kzılar azcık kızdı banatoparladım kendimi salı inş güzel haber alırım bende bi ohh çekerim

sen bursadaydın dimi bak benim anne tarafıda o tarafta akraba sayılırız şekerim bide salı günü doktor dermiş ki bana hamilesin ne gülerim

evvveet Bursa, olabilir vaalla kızz :)

Ahahaha o doktoru alnından öpersin heralde, olurmu olur tatlım baksana neler duydukkk

6 aylık hamileymişmiş tööövbe estafurullaaaah, ulan hiçmi depreşmedi bu velet :)))

serfikcim inşallah sende güzel haberler verirsin bizlere içini ferah tut..Rabbim bizlere en kısa zamanda bebişler versin inşallahh

evvveet Bursa, olabilir vaalla kızz :)

Ahahaha o doktoru alnından öpersin heralde, olurmu olur tatlım baksana neler duydukkk

6 aylık hamileymişmiş tööövbe estafurullaaaah, ulan hiçmi depreşmedi bu velet :)))

hiçte kıpırdamamış velet valla , ne büyük süpriz ama vayy bee mucize bunlar işte Rabbimin hediyesi ,
doktor bana öyle bişey dese kalkıp göbek atarım orada yaaa halay çekerim
neyse derdim bebek değil şuan doktordan sağlamsın haberi almak:):)

Kop kop kop tey tey tey

Ne bomba olur yaa cidden, hayırlı haberlerle geleceksin ztn cnm ben buna inanıyorum.
Hatta sakın doktora bu koyduğun teşhisleri söyleme adamı da negatif etkilersin, mazallah diplomayı duvardan indirip sana hediye etmesin

Valla ne öle bi bakıoosun 6 aylık hamilesin 9 aya ne kalmış..
Bi tadına varamadan bi naz yapamadan kocayı bi süründürmeden ohooo ne anladım ben o hamilelkten :))

ayyy ne güzel ne güzel valla. çok çok haklısın. genç yaşımda aklar düştü saçlarıma kaşlarıma stresten. hem seni sinr edene strese sokana gülünce o daha çok sinr oluyo ve bunu izlemek paha biçilemez.... bn artık öle yapıyorum gülüyorum sürekli millet deli oluyoooo

cnm klomen yumurta gelişimine destekci bi sorun yoksa büyük ihtimalle işe yarar.
ama hayatında stres bitmez önemli olan takmamak bunu başarıcaksınız ben güveniyom size. serfik ve sana. yokh işi çözmüş maşallahhh
hamiş oluncada sıkıntı stres bitmiyoki keseyi görcemmi, gördükten sonra kalp atışını duycammı, sonra hareketlerini görcemmi 2li test nasıl çıkcak, hissedebilecemmi ne zman bni tepecek, ne zaman doğcak oooo bu işlerde stresli önemli olan tadını çıkartarak yaşamak.
bana bir arkadaşım demiştiki hiç unutmam o kötü dönemlerimde çoçuk olmuyo hastayım die neden kafana takıp stres yapıyosun ilerde hep çoçuklu bir aile olacaksınız o yada bu şekilde ama hiçbi zaman eşinle aynı şekilde genç ve başbaşa olmıcaksınız tadını çıkar demişti. sizde böyle yapın canlarım tadını çıkarın yaşadığınız anın. elbetteki melekleriniz zamanını bekliyo biliyolar geleceği günü.

doktorum bayan yokhhh bu gidişle zaten doktor olacağım artık bana gelirsiniz ben doğurturum sizi kızz 4 aydır deniyoruz biz 6 aylık nasıl hamiş olayım allah iyiliğini verisn koptum burda yaaa

doktorum bayan yokhhh bu gidişle zaten doktor olacağım artık bana gelirsiniz ben doğurturum sizi kızz 4 aydır deniyoruz biz 6 aylık nasıl hamiş olayım allah iyiliğini verisn koptum burda yaaa

Fena mı işte sende "Seninkide bişeymi bacım bak ben 4 aydır çalışıp 6 aylık yaptım naaaberr HıH" diye bi konu açarsın

Gelir aaaaaa uuuuuuu yaparız bizde şaşırmış gibi

Ayy çok gülüyoum hayr olsun bunun cezası kırmızı olmasın nayırrrrrrrrrr

millet doğum kontrol hapıyla, spiralle hamile kalıyo anlamıyor.
bi tanıdığım var spiral var kalmam diye rahat rahat dolanıyo bebek 3 aylık oluyo sancıyla kanamayla doktora gdiyo düşük yapıyor falan. bi arkadaşımda spiralle birlikte bebeği doğurdu çok şükür sağlıklı sıhatli.
4 aydır deniyorum diyip belkide 6 aylık neden hamiş olmayasın ki demi ama. evrene verdiğin mesajla alakalı

çok haklısın canım yaa daha 2 senelik evliyiz heba etmeye gerek yok ki bu güzel günleri kocişimle güzel vakit geçirmek varken hayatı kabusa çevirmenin anlamı yok çok doğru stres yok herşey Allah tan o uygun görüyor ki veriyor , şükürler olsu Rabbim e bu günümüze

Zaten başımıza ne geliyosa çok bilmekten geliyo ben size söyliyim:84:
Memleketin dağında köyünde 30 tane çocuk doğuran kadının yumurtadan ovulasyondan çatlamadan haberi varmı acaba sorarıms size
O yumurtayı anca kümeste görüyodur eminim
Ama her yıl çatır çatır doğruyooo bu nası işşşşşşşşşşşş, bu nası adaletttttt:60
:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…