- Konu Sahibi haticemavi
-
- #6.001
Kızlar pozitif oluyoruzzz,
"Çok iyiyiz çok sağlıklıyız çok umutlu vee çok mutluyuz, en kısa sürede bebişimiz olacak buna inanıyoruz ........."
İyilikleri ve güzellikleri çağıralım, evrene pozitif şeyler gönderelimmmmmmm
ben de pes dedim valla hatta o hızla gittim test yaptım ama negatif:):) kasığım çok ağrıyor yaa belki vardır dedim ne kadar deliyim yaa:):)
yokh bayılıyorum sana yaa... valla bitanesin sen nasılda motivasyonu yüksek birisin. sakın bozma bu tavrını....
ommmmmm...evren seni pozitifliklerle kuşatıyorum
inşallah hayatım artık kafanı rahat tut eşinde de sende de sorun yok maşallah sen de stres yapmazsan inşallah sorun olmadan bebişin gelir
istbull hoşgeldin tatlım.....
serpilcim lcw de artık almadığım bişi kalmadı. böğğ geldi herkes lcwden giyiniyor. haftasonu osmanbey yolları görünüyor ozaman ya da cevahir. anadolu yakasında hiçbi yr yok bildiğim.
Valla aramzda akrabalık falan varmı diye düşünmeye başladım
Geçen ay bende hem erken oldum hemde 2 gün boyunca mide bulantısından öldüm 2 gün hep yattım balıktan tiksindim falan,
Hasta Hasta üstüne mi görüyorum ki diye test yapmıştım hahaha
serfikcim keçi boynuzunu bi ara yedirmeye calıştım ama yemedi bizimki biras sevmiyo öyle seyleri..
yokhh canım ben bi pozitif olup aklıma getirmemeye calıştıgım an olacak gibi geliyor ama ne yaptıysam aklımdan silemedim su bebek istegini ve acaba bu sefer olmuşmudur sorusunu
mfalcon cum inşallah bu sefer olur..bende stresten uzak durmaya calışacagım.hem doktorum bana regli olursanklomen yazdı..ona başlayacagım bu reglimdee
lugesmacım hoşbuldum
sen bursadaydın dimi bak benim anne tarafıda o tarafta akraba sayılırız şekerimbide salı günü doktor dermiş ki bana hamilesin ne gülerim
evvveet Bursa, olabilir vaalla kızz :)
Ahahaha o doktoru alnından öpersin heralde, olurmu olur tatlım baksana neler duydukkk
6 aylık hamileymişmiş tööövbe estafurullaaaah, ulan hiçmi depreşmedi bu velet :)))
hiçte kıpırdamamış velet valla , ne büyük süpriz ama vayy bee mucize bunlar işte Rabbimin hediyesi ,
doktor bana öyle bişey dese kalkıp göbek atarım orada yaaa halay çekerim
neyse derdim bebek değil şuan doktordan sağlamsın haberi almak:):)
serfikcim inşallah sende güzel haberler verirsin bizlere içini ferah tut..Rabbim bizlere en kısa zamanda bebişler versin inşallahh
Canım geçen ay baktım depresyonla fln olmuyo bu iş en güzeli artık gır gıra vuruyorum,
İnsan kendine ediyor başka kimseye bişey olmuyo valla,
Bu pozitiflik olayını o kdr abartmışım ki düşün bugün tek çizgiyi gördüm hala geç döllenme falan diye dolanıyorum :))
Hayat güzel cnm ya hiçbişey için sinir sahibi olmaya gelmezzzzzzzz,
Böyle yapıyorum hayata, hele bi kırmızılar gelsin onlarada böyle yapıcam
serfikcim keçi boynuzunu bi ara yedirmeye calıştım ama yemedi bizimki biras sevmiyo öyle seyleri..
yokhh canım ben bi pozitif olup aklıma getirmemeye calıştıgım an olacak gibi geliyor ama ne yaptıysam aklımdan silemedim su bebek istegini ve acaba bu sefer olmuşmudur sorusunu
mfalcon cum inşallah bu sefer olur..bende stresten uzak durmaya calışacagım.hem doktorum bana regli olursanklomen yazdı..ona başlayacagım bu reglimdee
lugesmacım hoşbuldum
Kop kop kop tey tey tey
Ne bomba olur yaa cidden, hayırlı haberlerle geleceksin ztn cnm ben buna inanıyorum.
Hatta sakın doktora bu koyduğun teşhisleri söyleme adamı da negatif etkilersin, mazallah diplomayı duvardan indirip sana hediye etmesin
Valla ne öle bi bakıoosun 6 aylık hamilesin 9 aya ne kalmış..
Bi tadına varamadan bi naz yapamadan kocayı bi süründürmeden ohooo ne anladım ben o hamilelkten :))
doktorum bayan yokhhh bu gidişle zaten doktor olacağım artık bana gelirsiniz ben doğurturum sizikızz 4 aydır deniyoruz biz 6 aylık nasıl hamiş olayım allah iyiliğini verisn koptum burda yaaa
ayyy ne güzel ne güzel valla. çok çok haklısın. genç yaşımda aklar düştü saçlarıma kaşlarıma stresten. hem seni sinr edene strese sokana gülünce o daha çok sinr oluyo ve bunu izlemek paha biçilemez.... bn artık öle yapıyorum gülüyorum sürekli millet deli oluyoooo
cnm klomen yumurta gelişimine destekci bi sorun yoksa büyük ihtimalle işe yarar.
ama hayatında stres bitmez önemli olan takmamak bunu başarıcaksınız ben güveniyom size. serfik ve sana. yokh işi çözmüş maşallahhh
hamiş oluncada sıkıntı stres bitmiyoki keseyi görcemmi, gördükten sonra kalp atışını duycammı, sonra hareketlerini görcemmi 2li test nasıl çıkcak, hissedebilecemmi ne zman bni tepecek, ne zaman doğcak oooo bu işlerde stresli önemli olan tadını çıkartarak yaşamak.
bana bir arkadaşım demiştiki hiç unutmam o kötü dönemlerimde çoçuk olmuyo hastayım die neden kafana takıp stres yapıyosun ilerde hep çoçuklu bir aile olacaksınız o yada bu şekilde ama hiçbi zaman eşinle aynı şekilde genç ve başbaşa olmıcaksınız tadını çıkar demişti. sizde böyle yapın canlarım tadını çıkarın yaşadığınız anın. elbetteki melekleriniz zamanını bekliyo biliyolar geleceği günü.
doktorum bayan yokhhh bu gidişle zaten doktor olacağım artık bana gelirsiniz ben doğurturum sizikızz 4 aydır deniyoruz biz 6 aylık nasıl hamiş olayım allah iyiliğini verisn koptum burda yaaa
zuhal ve tansel nerde yaaa... hülyada görünmedi bugün.:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?