- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #6.021
millet doğum kontrol hapıyla, spiralle hamile kalıyo anlamıyor.
bi tanıdığım var spiral var kalmam diye rahat rahat dolanıyo bebek 3 aylık oluyo sancıyla kanamayla doktora gdiyo düşük yapıyor falan. bi arkadaşımda spiralle birlikte bebeği doğurdu çok şükür sağlıklı sıhatli.
4 aydır deniyorum diyip belkide 6 aylık neden hamiş olmayasın ki demi ama. evrene verdiğin mesajla alakalı
Fena mı işte sende "Seninkide bişeymi bacım bak ben 4 aydır çalışıp 6 aylık yaptım naaaberr HıH" diye bi konu açarsın
Gelir aaaaaa uuuuuuu yaparız bizde şaşırmış gibi
Ayy çok gülüyoum hayr olsun bunun cezası kırmızı olmasın nayırrrrrrrrrr
bi tanıdığım var spiral var kalmam diye rahat rahat dolanıyo bebek 3 aylık oluyo sancıyla kanamayla doktora gdiyo düşük yapıyor falan. bi arkadaşımda spiralle birlikte bebeği doğurdu çok şükür sağlıklı sıhatli.
4 aydır deniyorum diyip belkide 6 aylık neden hamiş olmayasın ki demi ama. evrene verdiğin mesajla alakalı
yokh patlattın beni burada Allah ım hakim ol banahavamdan da geçilmez heee
evren yavrım duy beni bakimmm 4 aydır çalışıyorum salı günü ufak bir velet istiyorum karnımda sana mesaj gönderiyorum alınca işaret gönder
Duy lan bizizzzzzzz yoksa varya testereyle doğrarım senin o kulaklarını
kızlar bişey sorabilir miyim benim adetim 22 sinde başladı yaa 2 gün kahve geldi 24 ünde patlama yaptı ben hangi günü başlama olarak sayacağım 22 si ise bugün 6.gün ve halen geliyor kaç gün sürecek ki bu sıkılmaya başladım artık
Zaten başımıza ne geliyosa çok bilmekten geliyo ben size söyliyim:84:
Memleketin dağında köyünde 30 tane çocuk doğuran kadının yumurtadan ovulasyondan çatlamadan haberi varmı acaba sorarıms size
O yumurtayı anca kümeste görüyodur eminim
Ama her yıl çatır çatır doğruyooo bu nası işşşşşşşşşşşş, bu nası adaletttttt:60:
yokkhhh çatladım burdaaa ayy rahat rahat gülemiyomda millet yanlış anlıcak şimdi
evren duydu sizi bence burdan kükrüyo size doğru duydum laaaaa diyo az bi işi varmış döncekmiş size....( gök gürlüyo ist anadolu bulutsuz yağmurlu)
Şimdi yukardan bi göktaşı düşmez dimi kafamıza fazla dayılandık sanki
İlk günü sayacaksın canım birisi doktora sormuştu bi sitede doktor öyle demiş ilk lekelenme gününden sayıoosun
yokkhhh çatladım burdaaa ayy rahat rahat gülemiyomda millet yanlış anlıcak şimdi
evren duydu sizi bence burdan kükrüyo size doğru duydum laaaaa diyo az bi işi varmış döncekmiş size....( gök gürlüyo ist anadolu bulutsuz yağmurlu)
kafamıza taş yağacak yokh susalım bence
uzun sürecek o aman benim ki geçen ay düzensiz ol bu ay da uzun sürsün sabır yarabbi sabırrrrr
bekliyoruz o zaman çabuk bitirsin işini::):)
Vallaaa ağzıma çıbık kraker teptim daha fazla gevezelik yapmiyim diye:2:
Bugünde bitti kızlar hee ne dersiniz, zaten lak lak yapmaktan çalışamaz oldum kovulacam az kaldı bana bakarsınız artık
yokh face var mı yaww gülcemalini görelim biiii :):)
kızlar nörüyonuz ya
benm vınn çok yavaş sinir oldum girip girip çıkıorum
eşim bu sabah süpürge yaptı yerleri sildi aklıma gelince gülüyorum
k bayansunun dediği gibi çalışsın köleee
ay çok güldüm bu mesaja
çıkma vaktim geldi benim de kızlar ben sana bakarım yokh topla pılını pırtını bekliyorum heee:):):)
Malesef yok facem yaa, uyuz kocam açmıo kendine sevmiyomuş feys meys o açmaynca bende açamıyorum
Bende sizi merak ediyorum aslnda
Aferim çalışsınn, geçen bnde kocama yaptırdım sil süpür toz al modu :))
Kocalar bugünler için niye aldık onları canım, gerdek yakın diye iyi günde kötü günde herşeye evet demeyi bildiler ben anlamam vallahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?