Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Yokh bunu çok beğendi!!!!

Ya şu beğenme olayı niye bitti ya deli oldum

yokh patlattın beni burada Allah ım hakim ol bana havamdan da geçilmez heee

evren yavrım duy beni bakimmm 4 aydır çalışıyorum salı günü ufak bir velet istiyorum karnımda sana mesaj gönderiyorum alınca işaret gönder

Duy lan bizizzzzzzz yoksa varya testereyle doğrarım senin o kulaklarını

kızlar bişey sorabilir miyim benim adetim 22 sinde başladı yaa 2 gün kahve geldi 24 ünde patlama yaptı ben hangi günü başlama olarak sayacağım 22 si ise bugün 6.gün ve halen geliyor kaç gün sürecek ki bu sıkılmaya başladım artık

Şimdi yukardan bi göktaşı düşmez dimi kafamıza fazla dayılandık sanki

İlk günü sayacaksın canım birisi doktora sormuştu bi sitede doktor öyle demiş ilk lekelenme gününden sayıoosun

yokkhhh çatladım burdaaa ayy rahat rahat gülemiyomda millet yanlış anlıcak şimdi
evren duydu sizi bence burdan kükrüyo size doğru duydum laaaaa diyo az bi işi varmış döncekmiş size....( gök gürlüyo ist anadolu bulutsuz yağmurlu)

ahahaha
Aynen ya bugün iyi güldük

Saat 17:37 itibariyle kırmızılardan ses yok, aman dilimi ısırayım
Ara ara bilgi geçiyorm size, flaş haber bülteni gibi oldum arada bi vtr geçip gidiyoorum

Şimdi yukardan bi göktaşı düşmez dimi kafamıza fazla dayılandık sanki

kafamıza taş yağacak yokh susalım bence

İlk günü sayacaksın canım birisi doktora sormuştu bi sitede doktor öyle demiş ilk lekelenme gününden sayıoosun

uzun sürecek o aman benim ki geçen ay düzensiz ol bu ay da uzun sürsün sabır yarabbi sabırrrrr

bekliyoruz o zaman çabuk bitirsin işini::):)

kafamıza taş yağacak yokh susalım bence

uzun sürecek o aman benim ki geçen ay düzensiz ol bu ay da uzun sürsün sabır yarabbi sabırrrrr

bekliyoruz o zaman çabuk bitirsin işini::):)

Vallaaa ağzıma çıbık kraker teptim daha fazla gevezelik yapmiyim diye:2:

Bugünde bitti kızlar hee ne dersiniz, zaten lak lak yapmaktan çalışamaz oldum kovulacam az kaldı bana bakarsınız artık

kızlar nörüyonuz ya
benm vınn çok yavaş sinir oldum girip girip çıkıorum

eşim bu sabah süpürge yaptı yerleri sildi aklıma gelince gülüyorum

k bayansunun dediği gibi çalışsın köleee
ay çok güldüm bu mesaja

Vallaaa ağzıma çıbık kraker teptim daha fazla gevezelik yapmiyim diye:2:

Bugünde bitti kızlar hee ne dersiniz, zaten lak lak yapmaktan çalışamaz oldum kovulacam az kaldı bana bakarsınız artık

çıkma vaktim geldi benim de kızlar ben sana bakarım yokh topla pılını pırtını bekliyorum heee:):):)

yokh face var mı yaww gülcemalini görelim biiii :):)

Malesef yok facem yaa, uyuz kocam açmıo kendine sevmiyomuş feys meys o açmaynca bende açamıyorum
Bende sizi merak ediyorum aslnda

Aferim çalışsınn, geçen bnde kocama yaptırdım sil süpür toz al modu :))
Kocalar bugünler için niye aldık onları canım, gerdek yakın diye iyi günde kötü günde herşeye evet demeyi bildiler ben anlamam vallahahahaha

amma kaynatmışsınız ayol oku oku bitmiyo

evde zaman geçmiyo kızlar havada iyice soğudu

hafta sonu düğün var gidip kurtlarımı dökmek istiyorum ama doktor yat dinlen dedi
eşimde duydu bunu gitme deyip duruyo

çıkma vaktim geldi benim de kızlar ben sana bakarım yokh topla pılını pırtını bekliyorum heee:):):)

Ah canımm benimm ya sağolasın, tmm biliyorumki bir kapım daha var bu hayattaaa bu bile yeter bana
Bende çıkıyorum birazdan tatlım, yarın görüşmek üzere

Hepinizi öpüyorum kızlarrrrrrrrrrr

aynen öyle canım dua etsin cam sildirmiyorum
bizim karşı binada evli çift var camları hep adam siliyo
imreniyorum walla
bizimki hayatta silmez millet görcek diye süpürge bile yaparken storları indiriyo

hee bide bizim nikah memuru bide baya espiriliydi
hülya ..... la dedi bizimki hemen evet dedi adamda diyo dur oğlum bi lafımı bitereyim
millet salonda katıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…