Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

heyecandan kırmızılarım geliyor sanırım karnım ağrımaya başladı, geliyor geliyor kırmızılar geliyor:):):)

ne kadar güzel güzel bi topige girdim sanirim.. insallah zamanla tanirim herkesi teker teker... aciktim bu arada yaaa ne yesemki

ay işlerim yoğun bakamıyorum fazla.haticeeeeeee bebişmi geliyor?????????teyze mi oluyorum yoksa????????? inşallah inşallah:))))

serfik sen de kırmızılar diye diye getireceksin zorla.senin kırmızılar gelmeden bana fenalıklar geldi:)))))

heyecandan kırmızılarım geliyor sanırım karnım ağrımaya başladı, geliyor geliyor kırmızılar geliyor:):):)

hahahahahah atlılar geliyorrrrr kaçın derrrrr gibi olmuş.öyle deme yokkkk

kışkışşşşşşşşşş kırmızılar kışşkışşşşşşşşşşşşşşşşşş dicez

bana da fenalık geldi ama napıyım karnım ağrımaya başladı yarında adet olabilirim bugünde cumayı atlatmadan kesin bişey diyemiyorum işte tetikteyim ve korkuyorum

allah iyiliğini verisn haticem kışkışlasak gider mi acaba:)

haticem ben 4 haftalık sende 3 hafta 1 günlük hamilesin

haticem gelcek gelcek valla yzdıklarını gördükce akıyo gözmden yaşlar allahtan kmse yok yakınımda :) seninde ara verdm derken bebeişin gelr inş. bu arada şu milletin lafları öldürüyo beni yaa onlaramı kalmış allam yaaa puff.... düşünme sen onları bu sefer gerile gerile gidersin. nazar değmesin diye söylemiyom hamileym dersin
serpil cnm gelmişler sana belli belli. ne güzl bir hycan ya. hesapladığın gibi bebeişlr sizinledir.

zor kadere emanet ettm seni sen benm kördüğümüm tutamaığım gözyaşım...
birgün gelirde biran çokca zamanlardan sonra geri dönüp baktığında bilmem anlarmısın o senn biranınınn bnim ömrüm olduğunu ne çok sevldğiniii.................
nev zor şarkısı çok sverm yazasım geldi.........

yok be canım benim ama inşallah bigün oda olacak sadece biraz heyecanlandık :)

bana geldiler esmam şimdi de kırmızılar geliyor sanırım 4 mevsime döndüm yaww olacaksa olsun olmayacaksa geri gitsin :)

nev i severim sözler güzel:)

allahım biz bekleyenlerin ellerini boş çevirme yarabbim kucağımızı çifter çifter doldur (bu bekleyenler içindi) hamile olan kardeşlerimize hayırlı hamilelikler hayırlı doğumlar sağlıklı bebekler nasip eyle bebeği olanlarında hayırlı sağlıklı büyütmeyi nasip eyle

merhaba kızlar muhabbete geldim

aminnnnnnnnnn inşallahhhhhhh....

hoşgeldin sefa getirdin...

ay be esma keşke öyle bişi olsa varya benden önce annem sıyırır heralde canım benim.şimdi öyle önceye gittim klomen diyince bebek yüzünden kendi hayatımdan oluyordum neler geçiridim rabbim herkese versin şu evladı.ne milletin çenesi kapanıyor ne bakışları nede başka bişiyler amannn. hiçbişey benden değerli değil amannnn eşim öyle demişti sen olmadıktan sonra cocuğum olmuş napayım biz berebr 10 seneyi bitirdik :)

ALLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH:84::84::84::84::84:
ALLAAAAH BEEEEE, İŞTE BUUUUUU
YEMİN EDERİM GÖZLERİM DOLDU ÇOK ÇOK ÇOK SEVİNDİM
BOK GİBİ Bİ GÜN GEÇİRDİM DIŞARLARDAYIM SABAHTAN BERİ KIZLAR YOKTUM YAZAMADIM HİÇ
ÇOK SİNİRLİ Bİ ŞEKİLDE GELDİM PC BAŞINA OTURDUM BİRAZ SİZLE KONUŞUP RAHATLAMAK İÇİN
VEE ROSE BÜTÜN SİNİRİMİ ALDI ÇOK MUTLU OLDUM CANIM, TEBRİK EDERİM...

hoşgeldin sefa getrdn... muhabbet bol bugün.

tansel fenalarda sanırım muhteşem 3lüyü bozamadı herhalde tansel, bebişive lavabo:) iyi olduğunu yazsında oda yetr.
mfalcon sana nolduki kuzum nerelerdesn?
hülyad gelmdi bugn dün girdi iyiym dedi çıktı. iyidir inş.
hatice nekadr doğru söylemişsin cnm ya kardeş gibiyiz burda gelmeynleri merak edip özlüyoruz. çok şkr allah bozmasın... bu topiğe gelenler çok şanslı bizim gibilerle tanıştıkları için

üzülmeyelim elimizden geleni yapıyoruz ama olmuyor tevekkül allaha
bayramlardan bende nefret eder oldum ammaaaan herkes ya hamile yada bebekli sinir oluyorum kıskanıyom onları ayrı bide kafam şişiyo birde bi ton şikayet ooonun çocuğu uyumazmış onun bunun midesi rahat vermezmiş ya bide sen naptın diyenler

sanki benden çok istiyolar çocuğum olmasını allahtan eşim destekçimde o susturuyo herkesi yoksa herkesin ne hocası bitiuyo ne doktoru nede bitkisel kürleri o susturuyo ondan çekiniyolar allahten

yokh hoşgeldin tatlım... bzde yıtındık valla senn gibi. bigüzel haberde serpilden var daha gelmedi kırmızılar bide haticenn 6 gün var bata ama kahve lekesi geldi.
bunlrda güzel haberler bi allahda bunlar için istiyoruz...

ahanda toprağım geldi işte bu beeeeee işte buuuuuuuuuuuu toprağım ya
niye kız nerdesin naptın bakam hayırdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…