- Konu Sahibi haticemavi
-
- #7.781
tamam sustummm , paralayacaksın şimdi beni
serpil sen 4 bende 3hafta 1 günlükmüyümay sen beni güldürdün allahta seni güldürsün
biz burda hemen hemen 4-5 aydır hergün beraberiz birbirimizin yüzünü hiç görmedik ama kardeşten öte olduk. kimseye anlatamadığımız herşeyi burda konuşuruz detleşiriz bazen kavga ederiz döveriz birbirimizi bazen ağlarız hep beraber bazende halay çekeriz :) birbirimize nazımızda geçer anlarız. anlaşırız bi şekilde hatta özleriz birbirimiz bigün gelmesin nerde bu deyip merak ederiz gelincede hesap sorarız :) buradaki herkesi çokk seviyorummmmmmm (ayrıca tansell mfalcon nerdesiniz siz bakımmmm)
heyecandan kırmızılarım geliyor sanırım karnım ağrımaya başladı, geliyor geliyor kırmızılar geliyor:):):)
ay işlerim yoğun bakamıyorum fazla.haticeeeeeee bebişmi geliyor?????????teyze mi oluyorum yoksa????????? inşallah inşallah:))))
serfik sen de kırmızılar diye diye getireceksin zorla.senin kırmızılar gelmeden bana fenalıklar geldi:)))))
hahahahahah atlılar geliyorrrrr kaçın derrrrr gibi olmuş.öyle deme yokkkk
kışkışşşşşşşşşş kırmızılar kışşkışşşşşşşşşşşşşşşşşş dicez
biliyorum hayatın senin yaşadıklarınıda daha öncede söyledim sen beni çok etkilemiştin hatırlarsan bana dr ara ver demiştin o lafından sonra ara verdim çünküsenin yawrun klomeni bırakınca ara verince geldi
haticem ben 4 haftalık sende 3 hafta 1 günlük hamilesin
serpilya kızım gaz verme bak sonu kötü oluyor sonra zaten yine bayram geliyor sevmiyom bayramlarıda milletide geçen bayram mahfettilerdi beni yok 30 olmuşum yok bilmem nolmuşum kaç sene olmuş millete kaldı şeytan diyo indir sümsüğü suratına bak bida konuşuyormu
ay işlerim yoğun bakamıyorum fazla.haticeeeeeee bebişmi geliyor?????????teyze mi oluyorum yoksa????????? inşallah inşallah:))))
serfik sen de kırmızılar diye diye getireceksin zorla.senin kırmızılar gelmeden bana fenalıklar geldi:)))))
haticem gelcek gelcek valla yzdıklarını gördükce akıyo gözmden yaşlar allahtan kmse yok yakınımda :) seninde ara verdm derken bebeişin gelr inş. bu arada şu milletin lafları öldürüyo beni yaa onlaramı kalmış allam yaaa puff.... düşünme sen onları bu sefer gerile gerile gidersin. nazar değmesin diye söylemiyom hamileym dersin
serpil cnm gelmişler sana belli belli. ne güzl bir hycan ya. hesapladığın gibi bebeişlr sizinledir.
zor kadere emanet ettm seni sen benm kördüğümüm tutamaığım gözyaşım...
birgün gelirde biran çokca zamanlardan sonra geri dönüp baktığında bilmem anlarmısın o senn biranınınn bnim ömrüm olduğunu ne çok sevldğiniii.................
nev zor şarkısı çok sverm yazasım geldi.........
allahım biz bekleyenlerin ellerini boş çevirme yarabbim kucağımızı çifter çifter doldur (bu bekleyenler içindi) hamile olan kardeşlerimize hayırlı hamilelikler hayırlı doğumlar sağlıklı bebekler nasip eyle bebeği olanlarında hayırlı sağlıklı büyütmeyi nasip eyle
merhaba kızlar muhabbete geldim
haticem gelcek gelcek valla yzdıklarını gördükce akıyo gözmden yaşlar allahtan kmse yok yakınımda :) seninde ara verdm derken bebeişin gelr inş. bu arada şu milletin lafları öldürüyo beni yaa onlaramı kalmış allam yaaa puff.... düşünme sen onları bu sefer gerile gerile gidersin. nazar değmesin diye söylemiyom hamileym dersin
serpil cnm gelmişler sana belli belli. ne güzl bir hycan ya. hesapladığın gibi bebeişlr sizinledir.
zor kadere emanet ettm seni sen benm kördüğümüm tutamaığım gözyaşım...
birgün gelirde biran çokca zamanlardan sonra geri dönüp baktığında bilmem anlarmısın o senn biranınınn bnim ömrüm olduğunu ne çok sevldğiniii.................
nev zor şarkısı çok sverm yazasım geldi.........
kizlar gunaydinnnn cok sskinim cok aptalim cok heycanliyim cunku
HAMILEYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HAMILEYIMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!
AY DELI OLDUM DUN OGRENDIM DOKTORA GTTIM NETE GRME FIRSATIM OLMADI BUTUN GECE UYUMADIM SABAHA KADAR HENUZ COK KUCUKMUS CTESI GEL DEDI DOKTOR HAYIRLI OLSUN DIYINCE TEPEMDEN ASAGI KAYNAR SULAR INDI ESIME DOGUMGUNU HEDIYESI BI CIFT PATIK ALDIM
COK SASKINIM HALA ELLERIM TITRIYO YAZAMIYORUM EVDE DE YATILI MISAFRIM VAR DUN ANIDEN GELDI NETE GIREMIYORUM O YUZDEN COK ISTIYORUM AMA
IL FIRSATTA TEKRAR YAZICAM CANLARIM HEPNIZI OPUYORUM
allahım biz bekleyenlerin ellerini boş çevirme yarabbim kucağımızı çifter çifter doldur (bu bekleyenler içindi) hamile olan kardeşlerimize hayırlı hamilelikler hayırlı doğumlar sağlıklı bebekler nasip eyle bebeği olanlarında hayırlı sağlıklı büyütmeyi nasip eyle
merhaba kızlar muhabbete geldim
ay be esma keşke öyle bişi olsa varya benden önce annem sıyırır heralde canım benim.şimdi öyle önceye gittim klomen diyince bebek yüzünden kendi hayatımdan oluyordum neler geçiridim rabbim herkese versin şu evladı.ne milletin çenesi kapanıyor ne bakışları nede başka bişiyler amannn. hiçbişey benden değerli değil amannnn eşim öyle demişti sen olmadıktan sonra cocuğum olmuş napayım biz berebr 10 seneyi bitirdik :)
ALLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH:84::84::84::84::84:
ALLAAAAH BEEEEE, İŞTE BUUUUUU
YEMİN EDERİM GÖZLERİM DOLDU ÇOK ÇOK ÇOK SEVİNDİM
BOK GİBİ Bİ GÜN GEÇİRDİM DIŞARLARDAYIM SABAHTAN BERİ KIZLAR YOKTUM YAZAMADIM HİÇ
ÇOK SİNİRLİ Bİ ŞEKİLDE GELDİM PC BAŞINA OTURDUM BİRAZ SİZLE KONUŞUP RAHATLAMAK İÇİN
VEE ROSE BÜTÜN SİNİRİMİ ALDI ÇOK MUTLU OLDUM CANIM, TEBRİK EDERİM...
ALLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH:84::84::84::84::84:
ALLAAAAH BEEEEE, İŞTE BUUUUUU
YEMİN EDERİM GÖZLERİM DOLDU ÇOK ÇOK ÇOK SEVİNDİM
BOK GİBİ Bİ GÜN GEÇİRDİM DIŞARLARDAYIM SABAHTAN BERİ KIZLAR YOKTUM YAZAMADIM HİÇ
ÇOK SİNİRLİ Bİ ŞEKİLDE GELDİM PC BAŞINA OTURDUM BİRAZ SİZLE KONUŞUP RAHATLAMAK İÇİN
VEE ROSE BÜTÜN SİNİRİMİ ALDI ÇOK MUTLU OLDUM CANIM, TEBRİK EDERİM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?