- Konu Sahibi haticemavi
-
- #7.801
ALLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH:84::84::84::84::84:
ALLAAAAH BEEEEE, İŞTE BUUUUUU
YEMİN EDERİM GÖZLERİM DOLDU ÇOK ÇOK ÇOK SEVİNDİM
BOK GİBİ Bİ GÜN GEÇİRDİM DIŞARLARDAYIM SABAHTAN BERİ KIZLAR YOKTUM YAZAMADIM HİÇ
ÇOK SİNİRLİ Bİ ŞEKİLDE GELDİM PC BAŞINA OTURDUM BİRAZ SİZLE KONUŞUP RAHATLAMAK İÇİN
VEE ROSE BÜTÜN SİNİRİMİ ALDI ÇOK MUTLU OLDUM CANIM, TEBRİK EDERİM...
yokh hoşgeldin tatlım... bzde yıtındık valla senn gibi. bigüzel haberde serpilden var daha gelmedi kırmızılar bide haticenn 6 gün var bata ama kahve lekesi geldi.
bunlrda güzel haberler bi allahda bunlar için istiyoruz...
ahanda toprağım geldi işte bu beeeeee işte buuuuuuuuuuuu toprağım ya
niye kız nerdesin naptın bakam hayırdır
kızım yaaa senasıl bişeysin , hep güldürüyorsun bni Rabbimde seni bebekle güldürsün emi:)))
Yalnız dikkat ettim beni hiç merak etmemişsinizşaka şaka..
Kızlar aranızda devlet dairesinde çalışan var mı ona göre ben küfredicem de ayıp olmasın
Ofisin idari bikaç işi vardı belediyedeydik in çık in çık salak oldum
Levent Kırca parodilerinden beterdi görseniz halimizi
Hepinizi o kadar seviyorum ki iyiki varsınız vallahi kendime geldim şuraya gelince ya,
Haberler süper Hatice yerleşti seninki demek koca totolu izini belli etti hahaha
Serfik seninkide gelmediğine göre oldu bu iş nerdeyse 30 gün olacak yarın sabah test yap bence
araya haftasonu sokupta bizi hasta etme burda :))
Bu ambiyansı bozmak istemezdim ama bende de kötü haber dünkü ovulasyon teste hepten negatif çıktı,
ilk günlerdeki silik çizgiler bile kayboldu
Kesin kaçırdım ben o silikler pozitifti belkide o test markasını mahkemeye vericem !
Arada 3 günlük bi boşluğumuz olmuştu kesin de o ara yumurtlamışımdır ben
Boşa gitti koca ay umudum yok anlıcaaanız,
Mucize bekliyorummmmmmmmmmm
Kızlar aranızda devlet dairesinde çalışan var mı ona göre ben küfredicem de ayıp olmasın
Hepinizi o kadar seviyorum ki iyiki varsınız vallahi kendime geldim şuraya gelince ya,
Haberler süper Hatice yerleşti seninki demek koca totolu izini belli etti hahaha
Serfik seninkide gelmediğine göre oldu bu iş nerdeyse 30 gün olacak yarın sabah test yap bence
Bu ambiyansı bozmak istemezdim ama bende de kötü haber dünkü ovulasyon teste hepten negatif çıktı,
Kesin kaçırdım ben o silikler pozitifti belkide o test markasını mahkemeye vericem !
yok be canım benim kırmızlar yolda gibi karnım ağrıyor hayırlısı artık , yarın olmazsam test yapacağım:)
bana bak senin bu testine de başlayacağım heee senne zaman adet oldun söyle bakıyım
mucizen gerçek olsun hayatım...
ANASI KİM KIZIM BANA BENZİCEK TABİOF ÇOK GÜLDÜM YOK ÖLE BİŞEY YA BİRAZ HEYACAN YAPTIM SADECE BEN OKADAR
Hahaha
Boşuna gelir mi kızım öyle leke falan benden niye gelmiyo şimdi heeeee heyecan yapacaz tabi,
Bırak şurda 2 hevesimiz oluyo onuda söndürme benim ztn kendi adıma moralim düştü
Baari sizlen mutlu olayım
Anne Olunca Anladm - Hesaplayclar - GEBELK TAKVM HESAPLAMA (HAMLELK TAKVM HESAPLAMA)
ŞUNU YAP BAKAYIM HEPİMİZİNKİ TUTTU BİZİM
tansellllllll ve minik kelebeğim hoşgeldinizzz
cnm benım hosbulduk gecmısı okuyayım dedım ama bıtıremedım senın heyecanını cok ıyı anlıyorum ve saatler gecıp sabah olmuycak gıbı gelıyordur sımdı sana yarın erkenden gırıcem senden haber almak ıcın suan nasılsın tatlım
kırmızılar geldi, çok üzgünüm:
kızlar iyi değilim
niye üzgünsün üzülmek yok bende haftaya sana eşlik ederim kardeş kardeş gezeriz napalım amannnnnnn
ben ekimi sevmim kasım güzel kasımm fıstık gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?