Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızım yaaa senasıl bişeysin , hep güldürüyorsun bni Rabbimde seni bebekle güldürsün emi:)))

ahanda toprağım geldi işte bu beeeeee işte buuuuuuuuuuuu toprağım ya
niye kız nerdesin naptın bakam hayırdır

kızım yaaa senasıl bişeysin , hep güldürüyorsun bni Rabbimde seni bebekle güldürsün emi:)))

Yalnız dikkat ettim beni hiç merak etmemişsiniz şaka şaka..
Kızlar aranızda devlet dairesinde çalışan var mı ona göre ben küfredicem de ayıp olmasın
Ofisin idari bikaç işi vardı belediyedeydik in çık in çık salak oldum
Levent Kırca parodilerinden beterdi görseniz halimizi
Hepinizi o kadar seviyorum ki iyiki varsınız vallahi kendime geldim şuraya gelince ya,
Haberler süper Hatice yerleşti seninki demek koca totolu izini belli etti hahaha
Serfik seninkide gelmediğine göre oldu bu iş nerdeyse 30 gün olacak yarın sabah test yap bence
araya haftasonu sokupta bizi hasta etme burda :))

Bu ambiyansı bozmak istemezdim ama bende de kötü haber dünkü ovulasyon teste hepten negatif çıktı,
ilk günlerdeki silik çizgiler bile kayboldu
Kesin kaçırdım ben o silikler pozitifti belkide o test markasını mahkemeye vericem !
Arada 3 günlük bi boşluğumuz olmuştu kesin de o ara yumurtlamışımdır ben
Boşa gitti koca ay umudum yok anlıcaaanız,
Mucize bekliyorummmmmmmmmmm

mucizen gerçek olsun hayatım...

yok be canım benim kırmızlar yolda gibi karnım ağrıyor hayırlısı artık , yarın olmazsam test yapacağım:)

bana bak senin bu testine de başlayacağım heee senne zaman adet oldun söyle bakıyım

ANASI KİM KIZIM BANA BENZİCEK TABİ OF ÇOK GÜLDÜM YOK ÖLE BİŞEY YA BİRAZ HEYACAN YAPTIM SADECE BEN OKADAR

Anne Olunca Anladm - Hesaplayclar - GEBELK TAKVM HESAPLAMA (HAMLELK TAKVM HESAPLAMA)

ŞUNU YAP BAKAYIM HEPİMİZİNKİ TUTTU BİZİM

yok be canım benim kırmızlar yolda gibi karnım ağrıyor hayırlısı artık , yarın olmazsam test yapacağım:)

bana bak senin bu testine de başlayacağım heee senne zaman adet oldun söyle bakıyım

Asıl ben bi başlayacağım o teste adilerrrrrrrrrr AİHM gidecemmmmmmm
Ben 3 ekimde oldum en son , inşallahhhhh gerçekten sondur rabbimmmmm !

mucizen gerçek olsun hayatım...

aminnnnnnnnnnn tatlım inşşşşşşşşşşş :26:

Ya girdim ben onu doğru çıkan ne sizde tarihler fln var? ben o verdiği tarihte ilişki yapmadım 17 eylül diyo hayvan şeyyyyy
Öncesi sonrası sayılıyomu :)))

tansellllllll ve minik kelebeğim hoşgeldinizzz

cnm benım hosbulduk gecmısı okuyayım dedım ama bıtıremedım senın heyecanını cok ıyı anlıyorum ve saatler gecıp sabah olmuycak gıbı gelıyordur sımdı sana yarın erkenden gırıcem senden haber almak ıcın suan nasılsın tatlım

cnm benm hayırlı olsun bebegın okudum cok sevındım ve ınan sasırmadım sankı boyle bır haber alcagımı bılıyordum senden saskınlıgın keseyı sonrada pıtpıtlarını gorunce yerını mutluluga bırakıcak ıns kucagınada almak nasıp olur cnm

Hoşgeldin canım, naber miden iyimi biraz daha?

kırmızılar geldi, çok üzgünüm:

Üzülme hayatım ne olursun !
Bu ay beraberiz bak haftaya benimkilerde gelecek..
Kasıma çok sıkı hazırlanırız olurmu?
Moralini bozma sakın, bak eğer bi ağlarsan çok üzersin beni
Hem bak şimdi hamile olsaydık temmuz ağustos ta doğuracaktık o sıcakta doğurulurmu totomuz pişer çocugunda bizimde,
İyi yanından düşün bak önümüzdeki aylarda gebe kalıp doğumu da eylül ekime denk getirriz ohh ferah ferah,
Gebeler siz üstünüze alınmayın tabi
Bardağın dolu tarafınız görmek istiiiiyorummmmmmmmm

Bal tarçın çörek otu

Bide bu karışım çok meşhur, bunu yaptım gebe kaldım diyo herkesssss :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…