- Konu Sahibi haticemavi
-
- #7.821
şuan hiç bişeye olumlu bakamıyorum, yaşamaktan nefret ediyorum, kimseyi görmek konuşmak istemiyorum
Serpil bak yokh arkadaşımız çok güzel yere parmak basmış sonra totomuz pişer memişlerimiz pişer dimii boşversene kızımm ohhhhh yandannn
hem sigarayı bırakmasak ta olur ohh bir ay daha içerim kahvemle birlikte,
çiğ köfte çok çekiyodu canım onu yerim falan ohhh böyle avutuyorum kendimi ben valla :)))
serpil' cim böyle yapma yaz buraya ne hissediyorsan, boşver bak ne olur 1 ay dediğin ne zmn nasıl geçiyor
yine ümitleneceğiz yine bekleyeceğiz bu beklemeler bile güzel
ben şahsen özlerim hamile bile kalsam bu heyecanları tadı başka herşeyin ya ne olursa olsun...
kızlar bulantımı sormusunuz 2 gundur cıkarmıyorum ama dıkkat edıyorum mıgdem hala cok fena suandada oyle mıgdem agzımda nanelı sakızla gecıstırıyorum ıste ama bugunume cok sukur dunkı pıtpıtlardan sonra halıme hıc uzulmuyorum
Gel kız kahveleri yaptım 2 tüttürelim
yüreğim acıyor kızlar, kendimi nasıl teselli edeceğim ben bu ay yavrumu bekliyordum rüyamda gördüm kızımı gelmeyecek mi yoksa göstermeyecek mi yüzünü bana hiç mi kavuşamayacağım ona......
Niye gelmesin yaa elbette gelecek sadece zamanı var demekki
yüreğim acıyor kızlar, kendimi nasıl teselli edeceğim ben bu ay yavrumu bekliyordum rüyamda gördüm kızımı gelmeyecek mi yoksa göstermeyecek mi yüzünü bana hiç mi kavuşamayacağım ona......
tatlim ben de senin yasadiklarinin aynisini yasadim.. bence iyi yönünden bakman gereken tek nokta kirmizilarin gecikmemesi... ben deli gibi 68gün boyunca ugrastim.. inan bu sürenin sonunda ümitlerin bosa cikmasi daha üzücü oluyor.. yeni bi dönem basladi onu degerlendirceksin.. insallah en kisa zamanda da melegin kucagin da olcak.. üzülme
moralim çok bozuk yokh, çok umutlanmıştım yaa o belirtiler neydi salak gibi nasıl ümitlendim , meryem suresini okutturacağım yengeme hamile kalmak için 41 gün okunuyormuş , ne yapıyım yaa yavrum olsun istiyorum canım yavrum ne olur çok bekletme ne olur
dediğin doğru tam zamanında oldu buna da şükür inş geçen ayki gibi kahverengiye dönüpte iki gün bana eziyet etmez direkt kırmıya döner ben kötü bir rahatsızlık geçeirdim geçen ay inş tekrarlamaz , sağol tesellin için canım, rabbim evlat hasreti çektirmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?