- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #7.841
yüreğim acıyor kızlar, kendimi nasıl teselli edeceğim ben bu ay yavrumu bekliyordum rüyamda gördüm kızımı gelmeyecek mi yoksa göstermeyecek mi yüzünü bana hiç mi kavuşamayacağım ona......
Biliyorum canım biliyorum bikaç aydır burda beraber yaşıyoruz bu duyguları hep,
Ben bu ay hiç dinlemiyorum kendimi belirti falan yalan öyle olsa geçen ay %100 hamile olurdum ben,
Her ay yaşıyoruz biliyosun,
Sakin olup sabır edicez başka yolu yok tatlım,
Sen kendini sıkma üzme stresin seni yıpratmasına izin verme,
En azından adetlerin ne kadar düzenli bak,
Benim onlarda sapıttı bi 26 gün bi 28 gün bi 30 gün sürüyo bende şaşırdım satı batı yumurtlamayı ne yapayım...
Allah hayırlı evlatlar nasşp etsin inş tez zamanda.......
serfık kızmaya basladım heeee bu ne asılık bak 9 ay bekledım bebegımı tam hamıleyım dedım 9 haftalık kurtaj oldum bunu yasayacagıma hamıle kalmasaydım dedım ve 15 ay sonra yıne hamıleyım sonunu bılmeden hayırlısıyla bak kıyasla 15 ay ve 5 ay sence bukadar ası olmaya degermı hatıcemı dusun onun hıkayesını unutma ve sabır
inşallah bitanem inşallah , önüme bakmam lazım inş sancılı bir adet geçirmem, yavrularımız bizi bekletmesin ne diyim yaa hayırlıs inşallah 6 ayım daha var bir seneyi doldurmaya inş olacak , eşimi de doktora göndereceğim o da baktırsın kendine birşey yoksa yolumuza devam ederiz napalım....
benim minik bir yiğenim var şuan mercimek kadar onun kokusuyla avuturum kendimi altlı üstlüyüz zaten yavrumu özledikçe ona sarılırım bağrıma basarım
canim benim büyük gecmis olsun.. tekrarlamaz insallah.. insallah daha fazla beklemeyiz.. benim bebek isteyeli bir sene oldu saka maka.. iste iki aydir korunuyorum.. bir ay da daha sabredip baslicam calismalara.. bakarsin sen önümüzdeki ay gelmissin güzel haberler vermissin, o zaman ben de heyecanla pesinden gelmisim ne güzel olur öyle
sende haklısın tanselim daha yeniyim ben 5 ay daha kötüsü de olabilirsdi hamile kalıp boş gebelik yaşamak ya da düşürmek buna da şükür tabi beni geren milletin sorgusu bide görümcem hamile kaldı yaa hep beni konuşacaklar serpil hamile kalamıyor diye offf
sende haklısın tanselim daha yeniyim ben 5 ay daha kötüsü de olabilirsdi hamile kalıp boş gebelik yaşamak ya da düşürmek buna da şükür tabi beni geren milletin sorgusu bide görümcem hamile kaldı yaa hep beni konuşacaklar serpil hamile kalamıyor diye offf
lafa bak lafa mercımek kadar yegenın buyuycek 7 ay geccek dogcak sen onu koklucan bebek hasretın geccek duyanda kısırsın 20 yıldır cocugun olmuyor sanacak belkı yegenın dogdugunda sen 5 6 aylık gebeolcan
olr mu dersin tanselim kalır mıyım hamile kuzenin eşi hamile kaldı bende kalırım yetişirim ona dedim iki ay sonra doğuracak şimdi yiğenim olacak ona da yetişirim diyorum bakmışsın o da doğmuş ben halen hamile kalamamışım off damara bağladım çok kötü
Ben tam korunmayı bıraktığım ay ağustosta hastalanıp hastaneye gidince o sancılarla,
Ya dış gebelik ya apandisit dediler sonuçları beklerken,
Ben o anda öldüm öldüm dirildim, allahım ne olur olmasın diye ....
O kadar çok istediğim bebği o gün olmasın istedim bunu yaşamak istemedim,
Allahtan öyle bişey çıkmadı sonra apandisti verdik oldu bitti
Ama ya olsaydı ne yapardım allahım
Böylesi daha acı, allahım göstermesin...
daha gexıyorum ben dee banada sorduklarında esım ıstemıyor bıraz gezelım dıyor derdım oyle savardım basımdan
sağol canım benim, inşallah söylediklerin olur da peşpeşe hamile kalırız , inşallah ilk aydan hamile kalırsın da bebeğin bekletmez seni...
hatıceee bırının dayak vaktı gelmıs kıs sen nerdesın yoksa ben tek basımamı doveyıımm
dayak atın bana yarın mutlu uyanmak istiyorum...
olr mu dersin tanselim kalır mıyım hamile kuzenin eşi hamile kaldı bende kalırım yetişirim ona dedim iki ay sonra doğuracak şimdi yiğenim olacak ona da yetişirim diyorum bakmışsın o da doğmuş ben halen hamile kalamamışım off damara bağladım çok kötü
Bende şimdi ameliyat oldum ona sığınıyorum bikaç ay daha doktor yasakladı diyerekten
Eşimin tarafı resmen gün sayıyo yaa ben ne yapayım ne kdr oldu ameliyat senin deyip ikide bir bastırıyolar
aman bıktım şu insanlardan....
bigün bozucam birini fena halde hadi diyorum üste çıkıyorum sanırlar olmuyo falan diye yine susuyorum
hatıceee bırının dayak vaktı gelmıs kıs sen nerdesın yoksa ben tek basımamı doveyıımm
mrb kızlar
biz gene bu ay bebek çalışmalarına başladık..geçen ay ilk kez bebek yapmaya niyetlendik,yumurtlamayı kaçırdık.. ama bu ay tetikteyim valla:)
10 ekimde son adetimi gördüm,artık bir hafta 10 gün çoook çalışmak lazım inşallah bu defa Rabbim bana da bekleyen herkese de nasip eder..diğer adetimin 8 kasımda olması gerekiyor,hamile kalıyım da olmasın diye dua ediyorum..güzel haberi alırsam sizlerle paylaşıcam..herkese iyi akşamlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?