Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

anca girebildim

helak oldum kusmaktan bulantılardan
gece bile devam etti toplam 1 saat uyku uyumadım
ne yesem çıkıyoo

srdrhly canim gecmis olsun.. kusmalar haricinde nasilsin?? hatirladin mi beni?? daha önce de karsilasmistik..

Günaydın kızlarrr kimsecikler yok heeeeey uyanınnnnnnnnnn hadiiiiiiiii

Gızzzlaaaaaaaaarr hoşgeldnizzz, maşallah bu ne enerji kimse yazmıyorrrrrrrr küsüp gidicem ammaaaaaaa

serfik nasılsın canım

iyiyim işte haticem başım ağrıyor, kırmızılarım çok şükür ki bu ay düzenli geldi kahverengi görmedim tek sevincim bu , dün gece çok ağladım rahatladım aslında eşimle konuştuk , yapmayalım çocuk dedim saçmalama dedi artık kasmıyorum kendimi etrafa da vazgeçtiğimizi söyleyeceğim , araba alacağız zaten bebek için erteliyorduk borca girmyelim diye olmuyor zaten bende bu sabah hadi araba alalım dedim eşime.....

dün gece çok dua ettim Allah ım bana ışık gönder bu mübarek gecede, rüya gördüm sonra:) bi akrabamız iki tane nikah şekeri yapıyordu trengarenk anlamı da istenilen şeyin gerçekleşmesiymiş endişe yapmaya gerek yokmuş tam isabet oldu:)))) yengemde istiareye yatacak rüyaları çıkıyor bakalım hayırlısı, meryem suresi içinde vekil bulursa okuyacak bana kısmet bakalım... böyle işte haticem kafam kazan gibi

amanin hayırlı olsun uzun zamandır sessizlik olmuştu bebişimiz hoşgeldi sefa geldi

roseee ağlattın bni cnm yaa... hayırlı olsun çok merak etmiştim seni.
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsn inş. ayy çok mutlu oldummm çoıkkkkkkkkkkkkk...
hayden halayaaaa

çok sevindim canım hayırlı olsun.darısı başımıza artık.aman dikkat et kendine

canlarim benim bitanesiniz siz hepinize binlerce kez tesekkur ederim bu mutlulugu benimle paylastgniz ve tum samimiyetnz icin benden cok sevinecegnzden suphem yoktu zaten hepinizi cok seviyorum hepinizden allah razi olsun iyi dilekleriniz icin dualarimda hep siz varsiniz simdi darisi siradaki dostlarimin basina olsun dun yazmistim ya halen misafirim var girip soyle saatlerce sevincimi haykirmak istiyorum ama napalim...yarin doktora gitcem tam kesin ayrintilari yarin vericekmis off cok heycanliyil cok tuhaf bi duygu tarifsiz duygular icindeyim heycan endise korku sevinc corba gibiyim walla

Canım benim bizde çok mutluyuz senin adına,
İnşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder rabbim,
Kan tahlili mi yaptı doktor nasıl öğrendin batın geçmişmiydi vs detayları istiyorum roseeeeeeeee :))
Bugün bende doktora gidicem bakalım yımırtalarım ne olmuş,
Bence yumurtlamadım yada kaçırdım ama doktorla teyit edelim bakalım 12 ye aldım randevu hayırlısı artık..

nasılsın taze annecik senin sevincin bizim sevincimiz neden bu topicteyiz birbirimiz için :) minik mercimeğine söyler misin bizim veletler nerdeler ne yapıyorlar görmüş mü onları totolarını kaldırıp ne zaman teşrif edeceklermiş:):):)

ayy serfik im yemin ederim 3gundur durup durup agliyorum halen.. nasilm bnde bilmiyorum saskinim uyuyamiyorum gunlerdir heycandan.. zaten sulugozdum daha cok aglak oldum su yazinda bile gozlerim doluyu hala inanamiyorum soz konusu olan anne adayi ben miyim diye ruya goruyorum gibi geliyo biliyo musun RABBIM en kisa zmanda size de yasatsin insallah bu duyguyu ve benim bu mutlulugumu da daim kilsin saglikla kucagimda goreyim insallah cok korkuyorum biliyo musun ya bise olursa diye kafam cok karisik hep soylerleri bilemezdim ama dogruymus cift cizgi goreyim diyosun dua ediyosun tamam RABBM nasip ediyo goruyosun bu kez kese goruncek mi diye basliyosun ikinci sinava cizgiyi gorunce pat 9ay sonra kucagnda bole bi garanti yok ki keske olsa..dis gebeligi var mol gebeligi var yok bilmem dusugu var kese kaybolmasi var var da var yani......
simdi sadece beni bekleyen sureci merak ediyorum tamamen yasanan sevinc sadece kollarina aldginda yasanir cunku bence
AALAHIM emanet bezelyem bakalim insallah simsiki tutunur annesine...
bu arada buraya yazip sizinle tanistgm icin o kadar mutluyum ki ogrendgm ilk an siz geldniz aklima uc aydir yaziyorum burda rabbim bi gun bunlari yazmayi nasip etcek nerden bilirdim siz benim ugurumsunuz.. sana altin tavsiyelerim var bak yani hepnize kizkardesim gibisinz hepiniz o yuzden simdi duam size nefesim kuruyana kadar isimleriniz dilimde haberiniz olsun
senin veledin nasi goz kirpcak sana goreceksin icimdeki his burda yazan her birimzn birer melegi olcagini coktan fisildadi kulagima

rose hoşgeldin.çok sevindim canım,hayırlı uğurlu olsun.kendine ve bebişe çok dikkat et aman.allah bizlere de nasip etsin inşallah:)

Ekim topiğinde her 10 kişiden 8i hamile çıktı, tek kelimeyle harika...
Allah nazarlardan saklasın
Ne ballı ay' mış ne mübarek...
Bize rastlayacak mı acaba, depresyona girdim yine bu ay hiç şansım yok,
Oysa anneme doğum günü hediyesi verecektim, yarın doğum günü...

rose hoşgeldin.çok sevindim canım,hayırlı uğurlu olsun.kendine ve bebişe çok dikkat et aman.allah bizlere de nasip etsin inşallah:)

canim benim ALLAH razi olsun AMIN ins en kisa zamanda siz de paylasin boyle duygularinizi burda sevincimiz bir olsun insallah dikkat etmek icin elimden geleni yapyorum ama 3 gun oldu daha ogreneli herkes tembih ediyo birden kalkma sarsilma ilk uc ay cok onemli saolsun her biri ayri bi telkinde bulunuyo ama ben daha alisamadgmdan cogu zaman unutuyorum hamile oldugumu yada hamile degil hastaymisim gibi hissediyorum kendimi sunu yapsam bse olur mu ay bu zarar verir mi.........
ben azami dikkat etmeye caliscam ama cok da abartmadan tabiki sakinan goze nolur hepimiz biliyoruz cunku ben dedim ya elimden geleni yaparim gerisi ALLAHIMA EMANET...
darisi tum isteyenlere olsun insallah su mubarek cuma gununde...
ayy kac cuma burda yalvardgimi bilirim simdi icimde bi melek var kizlar
tutmayin beni aglamak istiyorummmmm

serfikçim sonunda kırmızıların geldi demek.rahatlarsın artık.canım lütfen bu kadar karamsar olma.herşeyden vazgeçmiş gibisin bugün.yapma nolur! Allahım kulunu sınarmış.sen elinden geleni yap,gerisini allah bilir bitanem.böyle isyan etme.hepimiz anne olucaz inşallah.vazgeçme sakın!

ay o meleğimi verene kurban olurum ben.nasıl bir duygu olduğunu tahmin edebiliyorum.duyunca ben bile o kadar mutlu oldum ki anlatamam.içinde canından kanından bir melek taşıyorsun.var mı bundan öte bişey:)birkaç gündür hep hamilelik haberleri alıyorum.çok ama çok mıtluyum.bir okadar da duygusal tabi:)

AMIN CANIMMM
ben hep 2012 ye kadar allahim hayirliysa hamile kalmayi nasip et bana diye dua ederdim cok sukur rabbime bugunumu yasattgi icin..
sakin depresyona felan gireyim deme yokh cugum bak gelip kulaklarini cekerim yemin ederim bnde cok bekledim ama gercekten ne zaman oluruna biraktim o ay tuttu inanir misn hic bise hatrlamiyorum ne zaman olduguna dair kendimi zorlayinca ole anliyorum eskiden olsa gun gun iliski tarihi tutardim demek ki neymis gercekten ama gercekten stresini sonlandirip icini ferah tutunca yani vucudunun zihninin en ozgur oldugu donemde buluyomus seni melegin walla ben bunu bilir bunu soylerim
hem belki su an agzininzdan cikan her soz dua oluyo bilemezsiniz bakin ornek ben varim iste
yeter ki sabretmesini bilelim ALLAH hic bi kulunu geri cevirmez ole dmi??

serfik benimde beynim çatlıyor resmen çok ağrıyor başım.rosecim canım benim rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınada almayı nasip edecek canım bebeğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…