Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ben artik sadce kendimden bildgim icin burdaki hic bi arkadsimi umutsuz gormek istemiyorum en buyuk dusmaninmiz bu kizlar cunku strese girmek hemde ortada hic bise yokken...ben ne gunler yasadim dersiniz apartmanda sagim solum altim ustum kim varsa dogurdu bi ben kalmistim.. her sbah yan dairemdeki kizin bebegini sevme sesini duyarak aciyordum gozlerimi o bebgiyle konusmasina sahit olmak annem diye onu sevdigini isitmek her gun yuregimi sizlatrdi bi sure memleketine gittginde duymazdim sadece...yani ne kadar zor bilirim siz anlattikca bana beni anlatmis gibi oluyosunuz hepimizn hikayesi mutlu sonla biticek kimimzn ki er kimizn ki gec inanin buna

hayırlı olsun rose86 allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah

tesekkur ederim tatlim ALLAH senin de gonlune gore versin insallah
serfik benimde beynim çatlıyor resmen çok ağrıyor başım.rosecim canım benim rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınada almayı nasip edecek canım bebeğini.

saol bitanem hosgeldin insallah dudagindan dokulen her bir kelime dua olsun benim ve benim gibi olan her arkadasim icin...
cok heycanlandim hele dun bi bulsam hepinizi opucektim tek tek walla nyse burdan opeyim yani opelim bezelyem le birlikte

HEYYY BİZ GELDİK KIZLARR
nasılsınız bakalım vermı güzel bişiler bugünde.
serpil iyisin demi cnm.
hatice çok geçmiş olsunn gitsin biran önce baş ağrılrı.
rose meleğini allah sana bağışlasın hiç ayrılmayın. hepimz için bu duam.
favourite sen nasılsın tatlım...
yokh bunalımlaamı giriyon sen yoksa nerde o eski neşen...

biz çok iyiyiz kızlar çok şükür babamızada kavuştuk ohhh deymeyn keyfimize. ayrıca bugn cumaaa ne güzel bi gün ama çok yoğun.

migren ve boynumda kireçleme var benim kaskatı yım.
Ohh valla ne güzel neşen hiç bozulmasın canım yarın bol bol dinlenirsin

Ay ben böyle söylenince eşim dalga geçer benimle şeker var tansiyon var sol damarım tıkalı ohoooo
yavuzselimdeki acil kısmındaki tüm dr slm Hepsi tanır beni

Kızlar doktordan geldim az önce,
Açtı baktı sağolsun hiç sevmediğim şey renkten renge girdim yine

Neyse dedim ben test yaptım bu ay çift çizgi çıkmadı yumurtlamadım mı ben noldum dedim,
Baktı ve dedi ki bir çatlamış yumurtan var ve kistin dedi !
Nee kistmi dedim çatlayan yumurtadan dolayı önemli bişey değil dedi,
Eee dedim, adetliyken göreyim seni bi gel bana dedi vee ekledi tabi adet olursan dedi !!!!
Burda tabi bende şimşekler çaktıııııııı dedim o zmn hala umut var :))))
Sonra ses çıkarmadı.

Anladığım gibi bnmm yumurta çoktan çatlamış
Peki dedim çalışmaya devam etmeli mi, bu artık çatlamış ama adete yakın yumurtlayanlar var buna karşın tedbiri elden bırakmamak lazım dedi,
Veeee bu kdr stres yaptığım için bana kızdı sakin ol dedi,

Gelişmeler bunlar ne diyosunuz kızlar umudum var mı, eğer döllenme olduysa göremezmiydi neden bişey demedi???

ağla canım ağla mutluluk gözyaşların hiç eksik olmasın bebeğini kucağına almayı nasip etsin mevlam, sıkıntı bitmez dediğin gibi hamile kalırsın bir sürü stres daha bitmez ki bizim çilemiz raabbim hayırlısı versin ne diyim bezeleyeni öp bizim için:)

geldi canım geldi , dün çok kötüydüm çok ağladım ama bugün daha iyiyim kendimi çok yorgun hissediyorum inş bir gün biz de anne olacağız...

stres, stres,stres nefret ediyorum yaaa biz bu ay araba almaya karar verdik çocuk falan yok unutalım gitsin yani:)

serfik benimde beynim çatlıyor resmen çok ağrıyor başım.rosecim canım benim rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınada almayı nasip edecek canım bebeğini.

ben bi ilaç yuttum valla şimdi de gözümü açamıyorum haticem

hoşgeldin canım , kuzucukta hoşgeldin, ne mutlu eşinde gelmiş Allah ayırmasın,
iyi diyelim iyi olalım güzelim düne göre daha iyiyim bugünlerde geçecek inş gecikmeli de olsa birgün benimdemeleğim kollarımda olacak...

ne zaman çatladığını söyledimi bu akşamı boş geçme :)

umudun adet olana kadar hep vardır canım benim hadii hızla çalışmayı

kistinide önemseme edet olursan atarsın ama inşallah olmazsın ozamnda doğumda atarsın

Hoşgeldinizzz canım,
İyi olmanıza çok sevindim canım,
ben aslında iyiyim cnm da bi ara geldi geçti hüzünlendim fln, iyiyim şimdi :)
doktordan geldim onu anlattım size işte,
Bende havadisler bu kadar..

hoşgeldiniz şekercim:)ne güzel.Allahım sizi birbirinizden ayırmasın,keyfini neşeni hiç eksik etmesin.oğluşumu da çok çok öpüyorum.teyzesi yer onu:)

hadi bakalım hayırlsı canım yumurtan ne zaman çatladı acaba kaçıncı günün bugün canım ne zaman adet olmuştun sordum daha önce ama cevabı hatırlamıyorum sen adet olana kadar devam et ne olur ne olmaz ve stres yapma test falanda yapma ben tamamen herşeyi bıraktım test alacaktım vazgeçtim umrumda değil artık soran da çocuk yapmayacağım diyeceğim

Haticem zaman söylemedi, ama ben bunun için çalışmayım mı ben daha dedim,
Yok bu artık geçmiş dedi, ancak yeniden yumurtlarsan dedi..
Ben baya bi kaçırmışım yani çatlama olayını o kdr test yaptım bide o silikler demekki doğruydu dikkate almadım,
Yada ben yapmaya başladığım günü çatlama geçmişti onun kalıntılarıyla 3-4 gün daha silik çıktı sonrada kayboldu 3 gündür testlerde 2. çizgi hiç yok çünkü..
Haticem inşş dediğin gibi olur, o kist bebek te olabilir yani öylemmi ayy inş döllendiğini zaten anlayamazdı dimi,
Ya adet olunca gel tabi adet olursan* bu cümleye bayıldım öpecektim kadını :)
Neyse tmm bu kdr yeter daha fazla umutlanmıyoruzzzzzzz stoppppppp

Evet acaba ne zmn çatladı onu anlayabilir miydi acaba???
Söylemeyince sormadım tekrar bende,
ama geçmiş kiste dönmüş bence ben ayın 13-14 gibi çatladım, ateşimde öyle gösteriyodu zaten şüphelenmiştim,
Sat 3 Ekim 28-29 gibi sanırım beklemem lazım..

Ovulasyon testine inancımı yitirdim zaten cnm,
Doktor kızdı bile ne uğraşıyosun bunlarla sakin olmazsan olmaz dedi
Stres yapmamalısın dedi, sen haftada 2 ilişki devam et gerisini düşünme 1 yıldan önce bu çok normal dedi vs..
Kadın işi gücü bırakıp bana terapi yaptı bide yani halimi görünce...

yumurta çatladıktan 36-42 saat arasıdır çalışma sen bu zamanı geçtiysen şayet işe yaramaz.
Hayır kistini önemseme dedim ben. Hastalanınca atarsın ama eğer hastalanmazsanda yani bebek oluşursa şeyet kistinide doğumla gider onu düşünme dedim yanlış anladın.kist bebek olmaz.
Eğer adet olursan 2. Günü git dr öyleyken bakılır daha net görülür çünkü canım

Heeeee tmm anladım,
Cehaletime ver ne biliyim ilk kez böyle bişey duydum,
Neyse fazla umudum yok ztn, o salak test yüzünden ara vermiştik çünkü,
O ara sadece 2 kez ilişki oldu gün aşırı, ondada sanmıyorum tutsun,
Her halükarda kırmızıları bekliyoruz bakalım ne zaman gelicekler,
İnşallah gecikip yine umutlandırmazlar beni :2:

hayır canım bak ayın 3 ünde olmuşsun 17-18-19 çalışma günün 17 çatlamış olmalı 36-42 de 18-19 tekabül eder canım

28 gün ise ayın 1 ne gelir adet tarihinde. 1 olur ise 13-14-15-16- :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…