- Konu Sahibi haticemavi
-
- #7.881
ay o meleğimi verene kurban olurum ben.nasıl bir duygu olduğunu tahmin edebiliyorum.duyunca ben bile o kadar mutlu oldum ki anlatamam.içinde canından kanından bir melek taşıyorsun.var mı bundan öte bişey:)birkaç gündür hep hamilelik haberleri alıyorum.çok ama çok mıtluyum.bir okadar da duygusal tabi:)
hayırlı olsun rose86 allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah
serfik benimde beynim çatlıyor resmen çok ağrıyor başım.rosecim canım benim rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınada almayı nasip edecek canım bebeğini.
hatice sen nasılsın bugün?bir gelişme var mı?
başım çok ağrıyorr gözlerimi açamıyorum o derece
geçmiş olsun canım benimde gözlerim çok ağrıyor.bugün de işler çok yoğun!kafamı kaldıramıyorum
heyyy biz geldik kızlarr
Nasılsınız bakalım vermı güzel bişiler bugünde.
Serpil iyisin demi cnm.
Hatice çok geçmiş olsunn gitsin biran önce baş ağrılrı.
Rose meleğini allah sana bağışlasın hiç ayrılmayın. Hepimz için bu duam.
Favourite sen nasılsın tatlım...
Yokh bunalımlaamı giriyon sen yoksa nerde o eski neşen...
Biz çok iyiyiz kızlar çok şükür babamızada kavuştuk ohhh deymeyn keyfimize. Ayrıca bugn cumaaa ne güzel bi gün ama çok yoğun.
ayy serfik im yemin ederim 3gundur durup durup agliyorum halen.. nasilm bnde bilmiyorum saskinim uyuyamiyorum gunlerdir heycandan.. zaten sulugozdum daha cok aglak oldum su yazinda bile gozlerim doluyu hala inanamiyorum soz konusu olan anne adayi ben miyim diye ruya goruyorum gibi geliyo biliyo musun RABBIM en kisa zmanda size de yasatsin insallah bu duyguyu ve benim bu mutlulugumu da daim kilsin saglikla kucagimda goreyim insallah cok korkuyorum biliyo musun ya bise olursa diye kafam cok karisik hep soylerleri bilemezdim ama dogruymus cift cizgi goreyim diyosun dua ediyosun tamam RABBM nasip ediyo goruyosun bu kez kese goruncek mi diye basliyosun ikinci sinava cizgiyi gorunce pat 9ay sonra kucagnda bole bi garanti yok ki keske olsa..dis gebeligi var mol gebeligi var yok bilmem dusugu var kese kaybolmasi var var da var yani......
simdi sadece beni bekleyen sureci merak ediyorum tamamen yasanan sevinc sadece kollarina aldginda yasanir cunku bence
AALAHIM emanet bezelyem bakalim insallah simsiki tutunur annesine...
bu arada buraya yazip sizinle tanistgm icin o kadar mutluyum ki ogrendgm ilk an siz geldniz aklima uc aydir yaziyorum burda rabbim bi gun bunlari yazmayi nasip etcek nerden bilirdim siz benim ugurumsunuz.. sana altin tavsiyelerim var bak yani hepnize kizkardesim gibisinz hepiniz o yuzden simdi duam size nefesim kuruyana kadar isimleriniz dilimde haberiniz olsun
senin veledin nasi goz kirpcak sana goreceksin icimdeki his burda yazan her birimzn birer melegi olcagini coktan fisildadi kulagima
serfikçim sonunda kırmızıların geldi demek.rahatlarsın artık.canım lütfen bu kadar karamsar olma.herşeyden vazgeçmiş gibisin bugün.yapma nolur! Allahım kulunu sınarmış.sen elinden geleni yap,gerisini allah bilir bitanem.böyle isyan etme.hepimiz anne olucaz inşallah.vazgeçme sakın!
AMIN CANIMMM
ben hep 2012 ye kadar allahim hayirliysa hamile kalmayi nasip et bana diye dua ederdim cok sukur rabbime bugunumu yasattgi icin..
sakin depresyona felan gireyim deme yokh cugum bak gelip kulaklarini cekerim yemin ederim bnde cok bekledim ama gercekten ne zaman oluruna biraktim o ay tuttu inanir misn hic bise hatrlamiyorum ne zaman olduguna dair kendimi zorlayinca ole anliyorum eskiden olsa gun gun iliski tarihi tutardim demek ki neymis gercekten ama gercekten stresini sonlandirip icini ferah tutunca yani vucudunun zihninin en ozgur oldugu donemde buluyomus seni melegin walla ben bunu bilir bunu soylerim
hem belki su an agzininzdan cikan her soz dua oluyo bilemezsiniz bakin ornek ben varim iste
yeter ki sabretmesini bilelim ALLAH hic bi kulunu geri cevirmez ole dmi??
serfik benimde beynim çatlıyor resmen çok ağrıyor başım.rosecim canım benim rabbim sağlıklı bi şekilde kucağınada almayı nasip edecek canım bebeğini.
HEYYY BİZ GELDİK KIZLARR
nasılsınız bakalım vermı güzel bişiler bugünde.
serpil iyisin demi cnm.
hatice çok geçmiş olsunn gitsin biran önce baş ağrılrı.
rose meleğini allah sana bağışlasın hiç ayrılmayın. hepimz için bu duam.
favourite sen nasılsın tatlım...
yokh bunalımlaamı giriyon sen yoksa nerde o eski neşen...
biz çok iyiyiz kızlar çok şükür babamızada kavuştuk ohhh deymeyn keyfimize. ayrıca bugn cumaaa ne güzel bi gün ama çok yoğun.
kızlar doktordan geldim az önce,
açtı baktı sağolsun hiç sevmediğim şey renkten renge girdim yine
neyse dedim ben test yaptım bu ay çift çizgi çıkmadı yumurtlamadım mı ben noldum dedim,
baktı ve dedi ki bir çatlamış yumurtan var ve kistin dedi !
Nee kistmi dedim çatlayan yumurtadan dolayı önemli bişey değil dedi,
eee dedim, adetliyken göreyim seni bi gel bana dedi vee ekledi tabi adet olursan dedi !!!!
Burda tabi bende şimşekler çaktıııııııı dedim o zmn hala umut var :))))
sonra ses çıkarmadı.
Anladığım gibi bnmm yumurta çoktan çatlamış
peki dedim çalışmaya devam etmeli mi, bu artık çatlamış ama adete yakın yumurtlayanlar var buna karşın tedbiri elden bırakmamak lazım dedi,
veeee bu kdr stres yaptığım için bana kızdı sakin ol dedi,
gelişmeler bunlar ne diyosunuz kızlar umudum var mı, eğer döllenme olduysa göremezmiydi neden bişey demedi???
HEYYY BİZ GELDİK KIZLARR
serpil iyisin demi cnm.
biz çok iyiyiz kızlar çok şükür babamızada kavuştuk ohhh deymeyn keyfimize. ayrıca bugn cumaaa ne güzel bi gün ama çok yoğun.
HEYYY BİZ GELDİK KIZLARR
serpil iyisin demi cnm.
Kızlar doktordan geldim az önce,
Açtı baktı sağolsun hiç sevmediğim şey renkten renge girdim yine
Neyse dedim ben test yaptım bu ay çift çizgi çıkmadı yumurtlamadım mı ben noldum dedim,
Baktı ve dedi ki bir çatlamış yumurtan var ve kistin dedi !
Nee kistmi dedim çatlayan yumurtadan dolayı önemli bişey değil dedi,
Eee dedim, adetliyken göreyim seni bi gel bana dedi vee ekledi tabi adet olursan dedi !!!!
Burda tabi bende şimşekler çaktıııııııı dedim o zmn hala umut var :))))
Sonra ses çıkarmadı.
Anladığım gibi bnmm yumurta çoktan çatlamış
Peki dedim çalışmaya devam etmeli mi, bu artık çatlamış ama adete yakın yumurtlayanlar var buna karşın tedbiri elden bırakmamak lazım dedi,
Veeee bu kdr stres yaptığım için bana kızdı sakin ol dedi,
Gelişmeler bunlar ne diyosunuz kızlar umudum var mı, eğer döllenme olduysa göremezmiydi neden bişey demedi???
ne zaman çatladığını söyledimi bu akşamı boş geçme :)
umudun adet olana kadar hep vardır canım benim hadii hızla çalışmayı
kistinide önemseme edet olursan atarsın ama inşallah olmazsın ozamnda doğumda atarsın
hadi bakalım hayırlsı canım yumurtan ne zaman çatladı acaba kaçıncı günün bugün canım ne zaman adet olmuştun sordum daha önce ama cevabı hatırlamıyorum sen adet olana kadar devam et ne olur ne olmaz ve stres yapma test falanda yapma ben tamamen herşeyi bıraktım test alacaktım vazgeçtim umrumda değil artık soran da çocuk yapmayacağım diyeceğim
haticem zaman söylemedi, ama ben bunun için çalışmayım mı ben daha dedim,
yok bu artık geçmiş dedi, ancak yeniden yumurtlarsan dedi..
Ben baya bi kaçırmışım yani çatlama olayını o kdr test yaptım bide o silikler demekki doğruydu dikkate almadım,
yada ben yapmaya başladığım günü çatlama geçmişti onun kalıntılarıyla 3-4 gün daha silik çıktı sonrada kayboldu 3 gündür testlerde 2. çizgi hiç yok çünkü..
Haticem inşş dediğin gibi olur, o kist bebek te olabilir yani öylemmi ayy inş döllendiğini zaten anlayamazdı dimi,
ya adet olunca gel tabi adet olursan* bu cümleye bayıldım öpecektim kadını :)
neyse tmm bu kdr yeter daha fazla umutlanmıyoruzzzzzzz stoppppppp
yumurta çatladıktan 36-42 saat arasıdır çalışma sen bu zamanı geçtiysen şayet işe yaramaz.
Hayır kistini önemseme dedim ben. Hastalanınca atarsın ama eğer hastalanmazsanda yani bebek oluşursa şeyet kistinide doğumla gider onu düşünme dedim yanlış anladın.kist bebek olmaz.
Eğer adet olursan 2. Günü git dr öyleyken bakılır daha net görülür çünkü canım
evet acaba ne zmn çatladı onu anlayabilir miydi acaba???
Söylemeyince sormadım tekrar bende,
ama geçmiş kiste dönmüş bence ben ayın 13-14 gibi çatladım, ateşimde öyle gösteriyodu zaten şüphelenmiştim,
sat 3 ekim 28-29 gibi sanırım beklemem lazım..
Ovulasyon testine inancımı yitirdim zaten cnm,
doktor kızdı bile ne uğraşıyosun bunlarla sakin olmazsan olmaz dedi
stres yapmamalısın dedi, sen haftada 2 ilişki devam et gerisini düşünme 1 yıldan önce bu çok normal dedi vs..
Kadın işi gücü bırakıp bana terapi yaptı bide yani halimi görünce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?