Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Demekki doğruladı incir kürü yaptım ben bu ay kist dedi baksanıza,
daha önce bende yoktu böyle bişey,
inş kötü bişey değildir yav,
çatlamadan dolayı dedi ama ay ne bilim anlamıyorum ben bu işleri
Adetle atarım heralde..

canım 17 si gibi çatlaşmışsın yumurtayı çalışmadın mı o zaman sen ne zaman başladın ki....

Benim doktorumda 1 sene olmaması gayet normal diyor bişey diyemiyorum kızıyor sonra bana , doktorlar söylediğine göre vardır bişey o zaman neden 6 ay demesinler 1 sene diyorlar dimi, gel seninle anlaşalım stres yapmayalım

hayır canım bak ayın 3 ünde olmuşsun 17-18-19 çalışma günün 17 çatlamış olmalı 36-42 de 18-19 tekabül eder canım

28 gün ise ayın 1 ne gelir adet tarihinde. 1 olur ise 13-14-15-16- :)

Benim siklus biraz şaşık ondan :)
ay haticem dur ben en iyisi açık açık yaziyim, bu 17 18 19 dediğin ayın tarihlerimi yoksa adetin 17. günü mü?
Bak şimdi 3 ekimde adet oldum ekim 12 14 18 19 da ilişki oldu
14 le 18 arası çizgiler hepten silik diye çalışmadık biz zaten azcık tartışmıştık uyuz oldum yapmadım
Böyle yani ...

her vücut çatlatmaz canım çatlamayanlar ise kiste dönüşür bunlarda adet ile atılır.
Yumurta takibinde hasta iken başlanır.içini daha net görür ve eğer geçen aydan kalma bi kist veya herhangi bişey vücudunda kalmışmı diye bakılır temiz isen şayet yumurta takibine başlar ve 4-5 gün senin gidişatına bağlı tabi bu 2günde olur 5 günde çağırır seni muayene eder eğer çatlatabilirsen şayet devam der çatlatamazsanda iğne yapar çatlatır ozaman devam çalışmaya der adet gününü bekleriz sonuç içinde. Anlamadığın yer varsa sor canım bunların zerresini bende bilmiyordum çok normal yani takılırsan sor

Canım, 17sinde test çok silikti ama?
13 14 15 gibi test daha belirgindi ama yinede silikti ay ne bileyim ya
ay ne bileyim ben,
Ayın 12 14 17 18 böyle oldu çalışmalar :S

Doktor bana çok kızdı gerçekten sen dedi delimisin
Daha bu yaşta bu stres 2 ayda ne oluyosun valla olmaz bak böyle çocuğun dedi
bide dediki
anne olduğun zaman 1 saatlik izin alayım diyemiyosun artık annesin ve kaçışın yok ne kadar bunalsan da dedi
o yüzden bugünlerini bu heyecanlarını iyi değerlendir bi daha olmıycak çnkü dedi
Velhasıl herşey normalde stres yaparsan olmaz dedi
malzemeler var dedi şuna benzetti,
un var şeker var ee karıştırıyosun herşey iyi ama helva yok
bunu sen sağlarsın dedi

söz verdim stres yapmıcam takipte etmicem artık serpilcim gel tut elimi sende sakin olcaz emi

hatice sana yapma derken ben de dün akşam adamla tartıştım ve küstüm.neyseki sabah barıştık.cicim ayları ya küslük uzun sürmüyor:))ama ben hala fazla yüz vermiyorum!

yumurtan ayın 9 gibi başlamış oluşmaya ayın 16-17 sinde çatlamış.
Sen ayın 17-18-19-çalışçaktın

bak adetin 28 günde bir oluyorsanda ayın 1 inde hastalancaksın 29 günde bir oluyorsan ayın 2 sinde adet olcaksın canım

kızlar morelim çok bozuk. hiç umudum yok. sitresten her yerim ağrıyor. hergün ağlamaktan canım çıkıyor. adetim biteli 5 gün oldu akıntımdan minik kan gelmeye başladı. yumurtlamamda bu ay olmayacak galiba sitresten. kendimi çok mutsuz hissediyorum. düşünmemeye çalışsamda olmuyor.

canım sen nekadarlık evlisin ve nekadrdır bebk istiyorsunuz eğer bana bikaç falan yazayım deme küfür ederim bak

srdrhly canim gecmis olsun.. kusmalar haricinde nasilsin?? hatirladin mi beni?? daha önce de karsilasmistik..

saol canım evet tanıdım hly nın olduğu topikteydin

kusmalar harici iyiyim çok şükür kanamam yok 1 haftadır yavaş yavaş büyüyoruz
allahıma şükür

12-14-18-19 çalıştık işte yaa olmuşsa olmuştur ne yapayım artıkk
Geçen ay 30 günde oldum normalde 26-28 civarıdır ama son aylarda düzensiz işte...
15 aylık evliyim ben canım temmuzda bıraktık korunmayı, sonrasını biliyosun zaten ertesi ay ameliyat oldu yine korunduk mecbur
Bu 3. ayım aslında,
Aceleciyim ben de ne yapayım, mahalle baskısı var onlar yaptı zaten beni böyle istemiyodum ben bebek mebek

tanseeeeeeeeell burda mısın? nasılsın canım benim? minik bacaksızı hiç sormuyorum.onun keyfi yerinde annesinin göbişinde sıcacık kıvrılmış yatıyor.oooh gel keyfim gel:) anneciğinin midesi bulanıyomuş umrunda mı!o anca pıtpıtlasın:))

ay adam bir dağınık bir pasaklı anlatamam.hergün peşini toplamaktan fenalık geldi!acaba diyorum hamiş kalır kalmaz kocişi anasının evine mi yollasam?:))

annesının evinde nasıl yaşadıysa yaşadı. Kendi huyunu suyunu aşıla baştan bak benden sana tavsiye senin iyi günün kötü günün olur öğret herşeyi.benim eşim çok pıhpıhlanmış kalkıp su bile almazdı o derece

ama şimdi yemek temizlik herşey yapar hiç bir dağıtmaz bilir dağıtınca kendi toplucak
Evlendiğimden beri başıma gelmeyen şey kalmadı desem yeridir.çoğu zamna hastalıkla uraştım ama beni kimselere düşürmedi allah razı olsun herşeyi yaptı yedirdi giydirdi herşeyi yaptı evim pırılpırıldı.o konuda hakkını yiyemem ama onu ben böyle öğrettim hep iyi olucam diye kaide yok.kaynanam bu konuda şikayetçi ama ben çocuğuma gül gibi baktım ahh yazık şimdi ne hallerde der söylenir uyuz karı

temmuzdan berimi yapmayın be kızım yazık hem kendini daha şimdiden mahfetmenin ne gereği var dr doğru demiş kızmaktada çok haklı. Seneye temmuzdan sonra dr gitmen lazım aslında boşu boşuna üzmeyin kendinizi daha dur ya bimillah serfikle senin kafaları alıp tokuşturmalı bu ne acele kızım.

Biliyorum ben deliyim :26:

biliyorum ben deliyim :26:

delimi.şimdi çok akıllısın bak ben zayıftım ilaçlarla iğnelerle şimdi gitmeyen koca bi göbeğim var.ruh sağlığım bozuldu tüm hormanlarımı herşeyi birden tepetaklak yaptı.hele o ilaçları alınca yaşadığın acı ağrı cabası.iğneleride göbeğinden yapıyorlar bi ara kevgir gibi olmuştu sıvı bişey içcem acaba göbeğimden çıkarmı diye düşünürdüm daha 3 ay olmuş üzülüyorsun yapmayın lütfen kızlar ya toplayın kendinizi hele durun bakalım sanki yıllar geçmiş kısırsıznız çocuğunuz olmıycak hiç sanki neler düşünüyorsunuz gezin tozun boll bolll ohhhh kafayada takmayın herşeyin vakti zamanı vardır.siz gece oldumu hemen gün doğsun istiyorsunu.gün doğucak ama saati zamanı gelince kızlar ayyy kızdırmayın benii

haticem son kontrolumde doktor ağzında geveleyerek kistik yumurta demişti sence bu ne demek acaba benim yumurtam çok büyümüşdü de çatlamadı mı bu ay ne dersin kuzum

tuttum elinden yokh sakin olmaya söz veriyorum ve artık bebek düşünmüyorum robot olmaktan çıkalım , çalışmalarımız sadece özlediğimiz için olsun:):) anlaştık kuzum bende haziranda başladım aynı sayılırız yani:)

serfik sen nasıl oldun tatlım?daha iyi misin?çok merak ediyorum seni!

iyiyim canım toparlıyorum kendimi bebek düşünmüyorum artık bebek konuşulan ortamlarda da durmamaya çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…