- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #7.901
evet acaba ne zmn çatladı onu anlayabilir miydi acaba???
Söylemeyince sormadım tekrar bende,
ama geçmiş kiste dönmüş bence ben ayın 13-14 gibi çatladım, ateşimde öyle gösteriyodu zaten şüphelenmiştim,
sat 3 ekim 28-29 gibi sanırım beklemem lazım..
Ovulasyon testine inancımı yitirdim zaten cnm,
doktor kızdı bile ne uğraşıyosun bunlarla sakin olmazsan olmaz dedi
stres yapmamalısın dedi, sen haftada 2 ilişki devam et gerisini düşünme 1 yıldan önce bu çok normal dedi vs..
Kadın işi gücü bırakıp bana terapi yaptı bide yani halimi görünce...
hayır canım bak ayın 3 ünde olmuşsun 17-18-19 çalışma günün 17 çatlamış olmalı 36-42 de 18-19 tekabül eder canım
28 gün ise ayın 1 ne gelir adet tarihinde. 1 olur ise 13-14-15-16- :)
demekki doğruladı incir kürü yaptım ben bu ay kist dedi baksanıza,
daha önce bende yoktu böyle bişey,
inş kötü bişey değildir yav,
çatlamadan dolayı dedi ama ay ne bilim anlamıyorum ben bu işleri
adetle atarım heralde..
canım 17 si gibi çatlaşmışsın yumurtayı çalışmadın mı o zaman sen ne zaman başladın ki....
Benim doktorumda 1 sene olmaması gayet normal diyor bişey diyemiyorum kızıyor sonra bana , doktorlar söylediğine göre vardır bişey o zaman neden 6 ay demesinler 1 sene diyorlar dimi, gel seninle anlaşalım stres yapmayalım
benim siklus biraz şaşık ondan :)
ay haticem dur ben en iyisi açık açık yaziyim, bu 17 18 19 dediğin ayın tarihlerimi yoksa adetin 17. Günü mü?
Bak şimdi 3 ekimde adet oldum ekim 12 14 18 19 da ilişki oldu
14 le 18 arası çizgiler hepten silik diye çalışmadık bizzaten azcık tartışmıştık uyuz oldum yapmadım
böyle yani ...
canım, 17sinde test çok silikti ama?
13 14 15 gibi test daha belirgindi ama yinede silikti ay ne bileyim ya
ay ne bileyim ben,
ayın 12 14 17 18 böyle oldu çalışmalar :s
doktor bana çok kızdı gerçekten sen dedi delimisin
daha bu yaşta bu stres 2 ayda ne oluyosun valla olmaz bak böyle çocuğun dedi
bide dediki
anne olduğun zaman 1 saatlik izin alayım diyemiyosun artık annesin ve kaçışın yok ne kadar bunalsan da dedi
o yüzden bugünlerini bu heyecanlarını iyi değerlendir bi daha olmıycak çnkü dedi
velhasıl herşey normalde stres yaparsan olmaz dedi
malzemeler var dedi şuna benzetti,
un var şeker var ee karıştırıyosun herşey iyi ama helva yok
bunu sen sağlarsın dedi
söz verdim stres yapmıcam takipte etmicem artık serpilcim gel tut elimi sende sakin olcaz emi
hatice sana yapma derken ben de dün akşam adamla tartıştım ve küstüm.neyseki sabah barıştık.cicim ayları ya küslük uzun sürmüyor:))ama ben hala fazla yüz vermiyorum!
tamamdır kavga etmeyede başladıysenız karı koca olmuşsunuz demektir
srdrhly canim gecmis olsun.. kusmalar haricinde nasilsin?? hatirladin mi beni?? daha önce de karsilasmistik..
yumurtan ayın 9 gibi başlamış oluşmaya ayın 16-17 sinde çatlamış.
Sen ayın 17-18-19-çalışçaktın
bak adetin 28 günde bir oluyorsanda ayın 1 inde hastalancaksın 29 günde bir oluyorsan ayın 2 sinde adet olcaksın canım
ay adam bir dağınık bir pasaklı anlatamam.hergün peşini toplamaktan fenalık geldi!acaba diyorum hamiş kalır kalmaz kocişi anasının evine mi yollasam?:))
12-14-18-19 çalıştık işte yaa olmuşsa olmuştur ne yapayım artıkk
geçen ay 30 günde oldum normalde 26-28 civarıdır ama son aylarda düzensiz işte...
15 aylık evliyim ben canım temmuzda bıraktık korunmayı, sonrasını biliyosun zaten ertesi ay ameliyat oldu yine korunduk mecbur
bu 3. Ayım aslında,
aceleciyim ben de ne yapayım, mahalle baskısı var onlar yaptı zaten beni böyle istemiyodum ben bebek mebek
temmuzdan berimi yapmayın be kızım yazık hem kendini daha şimdiden mahfetmenin ne gereği var dr doğru demiş kızmaktada çok haklı. Seneye temmuzdan sonra dr gitmen lazım aslında boşu boşuna üzmeyin kendinizi daha dur ya bimillah serfikle senin kafaları alıp tokuşturmalı bu ne acele kızım.
biliyorum ben deliyim :26:
her vücut çatlatmaz canım çatlamayanlar ise kiste dönüşür bunlarda adet ile atılır.
Yumurta takibinde hasta iken başlanır.içini daha net görür ve eğer geçen aydan kalma bi kist veya herhangi bişey vücudunda kalmışmı diye bakılır temiz isen şayet yumurta takibine başlar ve 4-5 gün senin gidişatına bağlı tabi bu 2günde olur 5 günde çağırır seni muayene eder eğer çatlatabilirsen şayet devam der çatlatamazsanda iğne yapar çatlatır ozaman devam çalışmaya der adet gününü bekleriz sonuç içinde. Anlamadığın yer varsa sor canım bunların zerresini bende bilmiyordum çok normal yani takılırsan sor
canım, 17sinde test çok silikti ama?
13 14 15 gibi test daha belirgindi ama yinede silikti ay ne bileyim ya
ay ne bileyim ben,
ayın 12 14 17 18 böyle oldu çalışmalar :s
doktor bana çok kızdı gerçekten sen dedi delimisin
daha bu yaşta bu stres 2 ayda ne oluyosun valla olmaz bak böyle çocuğun dedi
bide dediki
anne olduğun zaman 1 saatlik izin alayım diyemiyosun artık annesin ve kaçışın yok ne kadar bunalsan da dedi
o yüzden bugünlerini bu heyecanlarını iyi değerlendir bi daha olmıycak çnkü dedi
velhasıl herşey normalde stres yaparsan olmaz dedi
malzemeler var dedi şuna benzetti,
un var şeker var ee karıştırıyosun herşey iyi ama helva yok
bunu sen sağlarsın dedi
söz verdim stres yapmıcam takipte etmicem artık serpilcim gel tut elimi sende sakin olcaz emi
serfik sen nasıl oldun tatlım?daha iyi misin?çok merak ediyorum seni!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?