Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Tatlım hiç karamsar değilim inan üzüldüğüm falan da yok ,
Varsın bu ay da olmasın zaten çok ümidim yok,
Ama şu bekleme heyecanını sevdim ben ne bileyim böyle tatlı bi hali var bugünlerin de,
Yoksa hiç öyle karalar bağlamaya niyetim yok,
Doktora gidişim de zaten kontrol amaçlıydı ameliyattan sonra 2 ay korun gel demişti bana,
Sürem dolunca acaba herşey yolunda mı diye gittim,
Çok şükür sorun yok, doktorumda o kdr tatlı bir bayan ki nasıl rahatlattı beni,
Sizler zaten canımsınız,
Ben valla hastalanınca oh diyorum bu ay da rahatım sigarayı bırakmama gerek yok kafama göre hoplar zıplarım
Cidden bi rahatlık çöküyor, vücudumu da dinlemiyorum bu ay hiç belirti melirti şu bu hiçbişey yok hissetmiyorum duymuyorum...
Hayat güzel valla bazen bebek bakımı konusunda bile kendime güvenemiyorum ulan senin neyine diyorum,
Sonra yine istiyorum ama engel olunmuyor bu dürtüye bi kere düştü ya aklıma,
Bişeyi de aklıma taktıysam o olana kadar gözümü kırpmam ben yapım bu elimde değil...
Ama hayat o kadar güzelki,
Hiç kendimi hırpalamaya niyetim yok...

hah şöyle yaa yak siganı al kahveni çık dışarı gece bulvar harika bak keyfine.çocuk eninde sonunda olucak bidaha bu yaşadıklarını yaşamıycaksın.çok erken çünkü hele bi seneyi devir ondan sonra ne olması gerekiyorsa olur ama eminimki siz doldurmadan gelicek melekleriniz keşke bende bursada olsaydım özledim yaww

Ohh süperiz artık bizi kimse tutamaz hayatım, kader arkadaşıyız vee eminim en kıs sürede güzel haberler duyuracağız burdan...

Stres yapmıyorum demek bebeği aklımdan çıkarıyorum demek değil ki serpilcim ya...
Neden aklımızdan çıkaralım neden kaçalım,
Sadece sırf ona odaklanmadan günlük hayatımıza devam edeceğiz,
Evet gerçek hayatımızda kimseyle konuşamayız benim şahsen bu kadar açık olabildiğim başka biryer daha yok,
Ama sizden de saklarsam düşüncelerimi o zaman olmaz, özümü inkar etmiş olurum.
Bebek çok istiyorum, bu yola bi kere çıktım evet ama ne zaman gelirse gelsin kabulüm,
Buna odaklanarak yaşamayacağız...
Hepsi bu sonra o zaten kendiliğinden gelecek...
Eşim benimle özlediği için birlikte oluyor ne acı oysa ben ona kedinin ciğere baktığı gözle bakıyorum 2 aydır,
Haberi bile yok, bu strese onu da dahil edersem işi daha da zorlaştırırım çünkü öyle hissediyorum,
o yüzden kendi kendime yarattığım bu stresi bu gerginliği kendi kendime sonlandıracağım...

Son düzenleme:

Vallaa kız sen kahve dedin kahve geldin önüme,
Ah sigaramda olaydı burda içemiyorum şimdi,
Abicim sigarasız içtiğim kahveden hiçbişey anlamıyorum ben yaaa,
Haticem atla gel haftasonu gezip tozalım azcık yaa

gördüğü yumurtanın kiste dönüşebilir olasılığını söylemiş sadece canım .
Her kadının vucudu oluşturur ve adetle atılır eğer atılmazda büyürse büyümeye devam ederse yani ozaman kist olarak adlandırılır onlarında biçok çeşidi var.kist olsa ağrın olur şişlik yaşarsın batman olur vs...

Sen onu anlamazsın hayatım anca dr anlar.

ayy kızlar noluyonuz beeee....
ağzına sağlık haticm yokhla serfiki bi güzel pataklmak lazım valla.
2-3 ay olmadı die kafayı yicekler yaa... lütfen canlarım sttres yok artık. bnm hikayemide az çok biliyosunuz. bnm suratıma doktor tek çaren bebek ama bu durumda bebeğin olmaz dedi düşünün yani. szede doktorlarınız kızıyo bu ne stres die. duymıyım bida üzgünüm ah vahh olmadı şu bu die...

çok yoğun bi gün kızlar lak lak yapamıom sizlerle ama buralardayım he gözüm üstünüzde
hülya hoşgeldin cnm. bulantıların inş erkenden geçer ama bi kaç hafta daha çekersin ac karnına bal ye bi kaşık cnm o azaltıyor...

ah içim gidiyor zaten.cumartesi iş çıkışı geliyorum oda 9-10 oluyor eve gelmem.pazarda akşam üzeri dönüyorum.bişey anlamıyorum anacığımın yüzünü görüp dönüyom.bayramda gelirim canım.ondada büyükbaş ziyareti yine bişey anlamadan dön buraya.izindeyken gezmiştik hergün.her yere gitmiştim özlediğim.bekarken çok deli yaşadım ah bursa dili olsada anlatsa sevgileirmiii

tam sopalıklar dimi kız ayyy delirtiler beni. Ama bak şimdi ne güzel konuşuyolar bebek düşüncesi yok.gezmek var eğlenme varr ohhh.anam bunlar 9 ay nasıl dayandı analarının karnında.9 ay bile olmadan bebek istiyolar.kafayı yemişler bakın keyfinizi bee

herkesler iyi cnm sen nasılsın asıl bebeğmz nasıl

lugesma bıraz endıselıhyım tatlım yada pımpırık dıyelım kafam karısık 3 gundur kusmalarım bıttı mıgde bulantılarımda cok cok azaldı acıkcası normalmı 10 surermıkı yoksa bısımı oldu sorunmu var ıyı deılımmm

dr arayıp sorsana hayatım yada git belkide normaldir yaşadığın hemen panikleme dur bakalım.

hala ıstahsızım zorla yemek yıyorum kokulara karsı cok hassasız evde koku duymayaym ıstıyorum ama okadar gunde en fazla keskın koku duyunca bogg yapıyorum oda pskolojıkmı bılmıyorum kı:44:

dr arayıp sorsana hayatım yada git belkide normaldir yaşadığın hemen panikleme dur bakalım.

dun deıl ondan oncekı gun aslında kalp atıslarını gordum dr hersey yolunda dedı panıkte yapmak ıstemıyorum bıde salı gunu kontrolum var beklıyım dıyorum

zaten istesemde çıkarama görümcem hamile ve sürekli onu gördükçe aklıma geliyor evden dışarı çıkmak sitemiyorum bu yüzden sanki inat gibi de herkes hamile anacım nasıl bişey anlamadım iyiki hamile kalmak istedim herkesler kaldı bi ben kalamadım tövbe yarabbi, o nedenle ben aklımdan çıkarmadan rahatlayamayacağım olacağı varsa olur zaten millet tek denemede hamile kalıyor haber olmadan boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bence benim yumurta büyüdü çatlamadı haticem öyle hissediyorum çatlamada sıkıntı var sanırırm böyle düşünüyorum hayırlsı ne diyim...

yaa esmam ben stresi bu ay kafamdan çıkarmıştım ki görümcem hamile kalınca işler değişti işte düzelirm merak etmeyin boşveridm artık....

slm canlarım nasılsınız bakalım

iyidir canım sen nasılsın?

kızlarrr inşallah hepiniz kavuşursunuz yaa bebeğinize bi olan dertli bide olmayan valaaa

amin canım inşallah, çok doğru dedin valla

dun deıl ondan oncekı gun aslında kalp atıslarını gordum dr hersey yolunda dedı panıkte yapmak ıstemıyorum bıde salı gunu kontrolum var beklıyım dıyorum

bak ne güzel herşey yolundaymış işte pinpiriklenme yawrum ya. Ama için ferhlatmak istiyorsan cebi yokmu bu kadının ara sor bence.ben saat kaç olursa olsun ararım dr

doğru söylüyosun valla canım ya bunlara yakın olup sürekli dürtmek lazım.

cnm gönlünü ferah tut bşicik yoktur. artık büyüdü annesi seni zorlamamaya karar vermiştir. allahın izniyle bişicik olmaz. bn hala yaşadığın korkuyu yaşıyom cnm. ilerleyn zamanda tam hissedemiyosunda belirtide yok aklı çıkıo insanın. allaha emanet meleklerimz. kanaman yada akıntında koyulaşma yoksa tedirgin olma hiç keyfini yaşa

ayy serpillll valla bnde senle birlikte strese giriyom hee....
canım tkip etme bu ay yumurtayı çatlamayı falan boşver herşeyi. emin ol çok iyi anlıyorum seni ama bnde senn gibi düşündüm sonuca varmadım sonra saldım çayıra mevlam kayıra dedim takmadım ki ben bebeğim olmıck bnm diyip eşimden boşanmak istiyodum çok sevdiğim halde düşünsene psikolojimi şimdi akşamı zor ediyom yüzünü görmeden bide ayrılacktım neler çektrdm adama.allahım korusun yaşatmasın.düşünmedm bi baktım bebeğim bnmle. o yzden kendini yıpratma. bnmde kuzenm hamile kalmıştı bn uğraşırken hadi birlkte doğuralım der dururdu şimdi o 7 ayında bnde 5 ayıma girdim rabbim bilio zamanını o yzden üzme stres yapma kendne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…