- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #7.941
ah içim gidiyor zaten.cumartesi iş çıkışı geliyorum oda 9-10 oluyor eve gelmem.pazarda akşam üzeri dönüyorum.bişey anlamıyorum anacığımın yüzünü görüp dönüyom.bayramda gelirim canım.ondada büyükbaş ziyareti yine bişey anlamadan dön buraya.izindeyken gezmiştik hergün.her yere gitmiştim özlediğim.bekarken çok deli yaşadım ah bursa dili olsada anlatsa sevgileirmiii
slm canlarım nasılsınız bakalım
kızlarrr inşallah hepiniz kavuşursunuz yaa bebeğinize bi olan dertli bide olmayan valaaa
hala ıstahsızım zorla yemek yıyorum kokulara karsı cok hassasız evde koku duymayaym ıstıyorum ama okadar gunde en fazla keskın koku duyunca bogg yapıyorum oda pskolojıkmı bılmıyorum kı:44:
ayy serpillll valla bnde senle birlikte strese giriyom hee....
canım tkip etme bu ay yumurtayı çatlamayı falan boşver herşeyi. emin ol çok iyi anlıyorum seni ama bnde senn gibi düşündüm sonuca varmadım sonra saldım çayıra mevlam kayıra dedim takmadım ki ben bebeğim olmıck bnm diyip eşimden boşanmak istiyodum çok sevdiğim halde düşünsene psikolojimi şimdi akşamı zor ediyom yüzünü görmeden bide ayrılacktım neler çektrdm adama.allahım korusun yaşatmasın.düşünmedm bi baktım bebeğim bnmle. o yzden kendini yıpratma. bnmde kuzenm hamile kalmıştı bn uğraşırken hadi birlkte doğuralım der dururdu şimdi o 7 ayında bnde 5 ayıma girdim rabbim bilio zamanını o yzden üzme stres yapma kendne..
tanselim canını sıkma benimde midem bulandı ama çok değildi sonra sadece sabahları erken kaltıgım için oluyordu hatta haftasonu geç kaltıgımda olmuyordu bende senın gibi kuskulanıyordum ama senin gibi kokukalara karsı çok fenaydım belki hatırlarsıneşmden bile uzak duruyordum.. Bir koku duyucamda kötü olucam die çok korkuyordum birde iştahsızlık çok fenaydı hiç bişey yiyemiyordum karnım açtı ama canım istemiyordu o yüzden korkma bişi olmaz..
Kızlar buarada merhaba anbca yazabiliyorm çok yogunum bide basım çok agruyor uykusuzluktan gece hiç uyumadım
bende kusmak istiyorummmmmmmmmm olar mı
Hemde kocamın suratına doğru böyle böööööööööğğ diye, gıcık etti zaten beni dün akşam
rosssssssssssseeeeeeeeeeeeeee kız naber bak benım bebısım ugurlu geldı yanına arkadas dıe senınkını cagırdı demekkı hulya benı cagırdı ben senı bakalım senınkı kımı cagırcak
olar olarr olmazmı hiçççç tam suratına 12 den vur
canim benim yerim ben senin bebisiniiiii... evet ya bak kaderin cilvesine bbirbirmize teselli verirken ayni anda hamislik yasiyoruz aramizda sanirim hafta farki var nerden bilirdim seni bekliyomusum meger kac aydir hamis kalmak icin bana kocis degil sen lazimmissin kiss cok seviyorum seni ya herkesi herseyi icim kipir kipir
Kızlar bu topikte ben serfik yokh dışında herkes hamile
Kızlar bu topikte ben serfik yokh dışında herkes hamile
olucak hatıcem sızde olucaksınız ve topıgımızın adını degstırcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?