Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Doğru canım valla öyle gel git yolda geçiyor bişey anlamaz insan,
Şöyle koccaa bir tatil lazım sana bol bol doy Bursa' ya...
Bayram tatili şıp diye geçer zaten oraya buraya gez bilmem ne anlamayız bile...

slm canlarım nasılsınız bakalım

İyiyiz canım sen nasılsın asıl, bebiş azcık dinlendiriyodur anacığını çok bulandırıp yordu yarın yine başlar merakk etme tatlım

kızlarrr inşallah hepiniz kavuşursunuz yaa bebeğinize bi olan dertli bide olmayan valaaa

amin inşallah canım, bütün isteyenlere ..

hala ıstahsızım zorla yemek yıyorum kokulara karsı cok hassasız evde koku duymayaym ıstıyorum ama okadar gunde en fazla keskın koku duyunca bogg yapıyorum oda pskolojıkmı bılmıyorum kı:44:

tanselim canını sıkma benimde midem bulandı ama çok değildi sonra sadece sabahları erken kaltıgım için oluyordu hatta haftasonu geç kaltıgımda olmuyordu bende senın gibi kuskulanıyordum ama senin gibi kokukalara karsı çok fenaydım belki hatırlarsıneşmden bile uzak duruyordum.. Bir koku duyucamda kötü olucam die çok korkuyordum birde iştahsızlık çok fenaydı hiç bişey yiyemiyordum karnım açtı ama canım istemiyordu o yüzden korkma bişi olmaz..

Kızlar buarada merhaba anbca yazabiliyorm çok yogunum bide basım çok agruyor uykusuzluktan gece hiç uyumadım

bu ay hiç takip etmedim kendimi bitanem doktora gitmek zorunda kalınca o söyledi diyorum yaa görümcem hamile kalınca ilk aydan hassaslaştım heyecanlandım o nedenle bu kadar asileştim, bu ay artık böyle olmayacak aslında şuan bebeğin b sini duymak sitemiyorum burda konuşmalar hariç
köşe bucak kaçıyorum insanlardan bunu da atlatacağım inş, yengem istiareye yatacak benim için rüyaları çıkıyor dün istedim ondan inş kötü bişey çıkmaz çıksada artık kendimi hazırlarım napıyım

yok cnm bınlerce sukur ne kanamam ne lekelenme nede agrı yada sancım sımdı bıraz arastırdım bazı vucudlar gebelıge cabuk alıstıkları ıcın bunye hemen uyum sagladıgı ıcın mıgde kusmaları ve bulantıları atarmıs hayırlısı ıns bıseycıgım yoktr
kızlar ıkı cızgıyı gorene kadar olay gorursun aman kesem normalmı kesen cıkar kalp atısını duycammı sıtrest hıc bıtıyor yahuuu

Bende kusmak istiyorummmmmmmmmm olar mı
Hemde kocamın suratına doğru böyle böööööööööğğ diye, gıcık etti zaten beni dün akşam

rosssssssssssseeeeeeeeeeeeeee kız naber bak benım bebısım ugurlu geldı yanına arkadas dıe senınkını cagırdı demekkı hulya benı cagırdı ben senı bakalım senınkı kımı cagırcak

selam kizlarr...nasilsnz sabahtan beri sabah cikmak zorunda kaldim evde yalniz olmadgmdan rahat davranamiyorum smdi firsat bulmusken bi bakayim bakalim kim var kim yok dedim..
cok yorgun hissediyorum kendimi ya sadece su icmek ve uyumak istiyorum erken mi girdim bu hallere yoksa normal olan bu mu bilmiyorum ama tek bildgim deli gibi susadigim dudaklarim kuruyo bole bi gorseniz iciyorum iciyorum doymuyorum belirti olarak da akintim cok siddetli olmamakla birlikte devam ediyo bide gogus hassasiyetim var yururken bile aciyoo sanki:26:

zuzum aynen sen ne yasadıysan sımdı bende onu yasıyorum ınan farsızım bazem esım bıle kokuyo gıbı gelıyorkı oyle tıtız adamdır bısı dıyemıyorum oda yanlıs anlamasın dıe hmm yoksam benımde oglusummu olcak kıs olsa fena olmazdı amaaa hayırlısı tabıykın

rosssssssssssseeeeeeeeeeeeeee kız naber bak benım bebısım ugurlu geldı yanına arkadas dıe senınkını cagırdı demekkı hulya benı cagırdı ben senı bakalım senınkı kımı cagırcak

canim benim yerim ben senin bebisiniiiii... evet ya bak kaderin cilvesine bbirbirmize teselli verirken ayni anda hamislik yasiyoruz aramizda sanirim hafta farki var nerden bilirdim seni bekliyomusum meger kac aydir hamis kalmak icin bana kocis degil sen lazimmissin kiss cok seviyorum seni ya herkesi herseyi icim kipir kipir

oy oy cnm benımya bak demekkı bırbırımıze samımı ınanıp dua etmısız kı rabbım beraber sevındırdı bızı evet 40 mız karıscak sende bı cızelge yapsana kendıne takıp edelım

Ay bu ne yaaaaaaaaaa

Herkes burda ama yazan yok o nasıl işşşş yaa..

bende kırmızılarımdan bahsedeyim bari:) şükür normale döndü 3 adet önceki gibi normal olmaya başladımbin şükür olsun o nedenle çok mutluyum her şey normal dönüyor:):)

ama kızlar bu topıkte gercekten bı ugur var 15 ay bebek olmasın topıge takıl 2 ay sonra gebe kal cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…