- Konu Sahibi haticemavi
-
- #7.961
oy oy cnm benımya bak demekkı bırbırımıze samımı ınanıp dua etmısız kı rabbım beraber sevındırdı bızı evet 40 mız karıscak sende bı cızelge yapsana kendıne takıp edelım
olucak hatıcem sızde olucaksınız ve topıgımızın adını degstırcez
Bence topici altın kızlar hamiş kalsın :113: şeklinde değiştirelim
ruyada gibiyim tanselim hala o kadar hasrettim ki bu ani yasamaya RABBIM sonuna kadar yasamayi nasip etsin hepimize sevinclerimizi......
ben size cok alistim size dua ederken butun kalbimle duyumsayarak ediyorum yuzunuzu gormesem de her biriniz yeri ayri bende..
hele senin... cunku tam pes edip kacarken sen tuttun elimden ve beni geri dondurdun ve bak simdi olanlara
mucize gibi.. en buyuk destekcim sizlersiniz kizlar iyi ki varsiniz..
cizelge konusunda nasil yapiliyo bilmiyorum ki canim becerebilirsem yapayim tamam mi
doktor bana 4 haftalik gibi dedi ama ctesi gel tam net o zaman belli olur dediminik sipalarin 40ni beraber yapariz ne dersin
haticem bence sende hamilesin kızma ama:)
Bence topici altın kızlar hamiş kalsın :113: şeklinde değiştirelim
serfik deget kızım ya adam ceketini bile atmadı üzerime nasıl olcak o iş
ee bu ne demek oluyo canim sizin melekler yolda ona gore hazirlikli olun bizim hamisligimiz sizin icin calan bi uyari alarmiKızlar bu topikte ben serfik yokh dışında herkes hamile
canim gec guncelleniyo ben yaziyorum ama bakAy bu ne yaaaaaaaaaa
Herkes burda ama yazan yok o nasıl işşşş yaa..
canim benim cok sevindim insallah hep bu uyum devam eder senin icinbende kırmızılarımdan bahsedeyim bari:) şükür normale döndü 3 adet önceki gibi normal olmaya başladımbin şükür olsun o nedenle çok mutluyum her şey normal dönüyor:):)
ama kızlar bu topıkte gercekten bı ugur var 15 ay bebek olmasın topıge takıl 2 ay sonra gebe kal cok sukur
katılıyorum sana:113::113:
tansell serfik+ libertam selinblk zhrdrhn mfalcon haticemavi+ favourite81+ rose86 zozdemir
ayyy ben katılmıyorummm gencim güzelimmmmmmm çıtır kızlar yapın ozaman olurr
tatlim netteki sitelere sat girince dogum 18 haziran cikiyo ama bilmiyorum yarin doktordan ogrenirim hayrlisyla artikıns tatlım ıns senın dogum nezaman gelıyor sanırım sende hazıran olmalısın
canim benim tesekkur ederim kesinlikle sabretmenin mukafatinin en canli ornegi gibiyim uc ay oncek yazilarim bunun en gercek ispati darisi isteyen tum arkadaslarimn basina olsun insallahrose86 tebrik ederim canım çok sevindim..sabırla bekleyince Allah mükafatını veriyor işte..sağlıklı bir hamilelik geçirip,hayırlı bir bebek sahibi olursun inşallah
oyle sızde zırt pırt kusmeyın adamlara bılıyosunuz onlarsız sız bır hıcsınız oyle beklersınız su kopruyu gecın bı gebıs kalın sonra kuser kuser durursunuz tamammı
ay kırgınım tansell küsmek ne gelip adam gibi gönlümü almadığı sürecede barışmıycam onunla.oda inat bende bak kaç gün oldu.ne hali varsa görsün anasıyla.aman onu düşünmüycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?