- Konu Sahibi haticemavi
-
- #7.981
ay kırgınım tansell küsmek ne gelip adam gibi gönlümü almadığı sürecede barışmıycam onunla.oda inat bende bak kaç gün oldu.ne hali varsa görsün anasıyla.aman onu düşünmüycem.
kızım dün senden leke gelmedi mi sinir etme beni yaaa neydi o peki açıklık getir o zaman
kız mfalcon hadı cınsıyetını nezaman ogrenıcez artık kocaman oldunuz yahu
ay kırgınım tansell küsmek ne gelip adam gibi gönlümü almadığı sürecede barışmıycam onunla.oda inat bende bak kaç gün oldu.ne hali varsa görsün anasıyla.aman onu düşünmüycem.
roseee senın sımdı ıstedıgınden berı kacıncı ayda tutmus oldu
ay bilmiyorum ki tanselcim yaaa ben de istiyorum da bizim bebişin keyfine bakar biliyorsun
hmm kurban kesme meselesıydı dımı ablama sorayım ayyy vallahı ne desen ne yapsan haklısın
o sadece bi parçası canımya.deli kaynım var bide genç yaşta dul kalmış kaynanam ikiside eşime bel bağlamış anlıycan. Hala eskisi gibi görüyorlar birbirini.ne saat kavramı var ne zaman anlıycan derdi sorunu hiç bitmez.benim ailem hiç istemedi aileme kafa tutupta geldim.tek çocuk başka şehir başka kökkenden karadenizliler eşimler falan.sevmesem onunda beni deli gibi sevdiğini bilmesem 1 dk durmam ama onsuz olamam.iki ileri bi geri gidiyor işte
kızlar birşey sorucam..bu ara tahminen yumurtlama günlerimdeyim,bi siteden hesaplamıştım.günlük yada gün aşırı ilişkimiz oluyor..3-4 gündür sabah saatlerinde çamaşırımda pembe bir leke oluşuyor,akıntı gibi de değil kanama da değil bi anlam veremedim.aynı şeyi yaşayan var mı?herhengi bir zararı olur diye endişe ediyorum ona göre doktora gidicem..bilgisi olan varsa lütfen bana yardımcı olsun:44:
kızım dün senden leke gelmedi mi sinir etme beni yaaa neydi o peki açıklık getir o zaman
bilsem söylücemde bende bilmiyorum canım dr gitmedim ağrın olursa gel dedi dün bişeyim yok benim sadece başım çok ağrıyor okadar
iltihap olabilir m, acaba canım sende iltihapta ilişkiden sonra kanama yapabilir, canın yanıyor mu peki çalışmalarda
hayır öyle bir yanma ağrı falan olmuyor pek..ama bu ayki adetimin bitmesinden beri her ilişkinin üstünden 8-10 saat sonra böyle bir leke görüyorum
ay çıldırıcam son sayfayı açamıyorum bi türlü !!!!!!!!!
aaa ama olmaz oyle sımdı kontrolun nezaman ozaman artık bellı olur tabı naz etmezse
Şaka gibi sağ alt köşese orkid ultra confort reklamı çıkıyo
Dalgamı geçiyolar bizimle ya,
Kim istiyo bunu kullanmayı şu topiclerde allaaaşkına :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?