Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ay kırgınım tansell küsmek ne gelip adam gibi gönlümü almadığı sürecede barışmıycam onunla.oda inat bende bak kaç gün oldu.ne hali varsa görsün anasıyla.aman onu düşünmüycem.

kızım dün senden leke gelmedi mi sinir etme beni yaaa neydi o peki açıklık getir o zaman

kız mfalcon hadı cınsıyetını nezaman ogrenıcez artık kocaman oldunuz yahu

kızım dün senden leke gelmedi mi sinir etme beni yaaa neydi o peki açıklık getir o zaman

kız hatıce senden lekemı gelmıstı ben kacırmısım hemen anlat bakalım ne lekesı bu sımdı adetıne kac gun var hadı anlat beklıyorum

Son düzenleme:
ay kırgınım tansell küsmek ne gelip adam gibi gönlümü almadığı sürecede barışmıycam onunla.oda inat bende bak kaç gün oldu.ne hali varsa görsün anasıyla.aman onu düşünmüycem.

Al benden de o kadar, adamlara zulüm
Yımırtlamam da bitti işim kalmadı onla, 1 ay vaktim var şimdi,
1 ay içinde ayaklarıma kapanmazsa adet bitimi ben kapanırım artık ne yapalım

roseee senın sımdı ıstedıgınden berı kacıncı ayda tutmus oldu

soyle soleyeyim kuzum ben iki yillik evliyim ve evliligimde bir yili doldurduktan sonra bebek fikrine isinmaya basladim ama bu 12 aylik surecte 12 ayin 12sni de israrla denedim olmadi diyemem cunku cok duzensiz araliklarla yasiyordum birlikteliklerimi ve sacma sapan biseye sinirleniyodum istemiyorum iste dye kaprise giriyodum bole bole kac ovulasyon gunu kacirdgim aylarm oldu ve kacrmadiklarimi da odev gibi yapiyodum desem yeridir yani sifir duyguyla...ama sadece su son 3-4 aydir kendimce biseyler ogrenip daha duzenli yasamaya basladim ve 3. ayimda tuttu tam da bu ay gercekten kafamdan silmis yeni bi baslangica kendimi hazirlamistim ki bu surprizle karsilastm

kızlar birşey sorucam..bu ara tahminen yumurtlama günlerimdeyim,bi siteden hesaplamıştım.günlük yada gün aşırı ilişkimiz oluyor..3-4 gündür sabah saatlerinde çamaşırımda pembe bir leke oluşuyor,akıntı gibi de değil kanama da değil bi anlam veremedim.aynı şeyi yaşayan var mı?herhengi bir zararı olur diye endişe ediyorum ona göre doktora gidicem..bilgisi olan varsa lütfen bana yardımcı olsun:44:

hmm kurban kesme meselesıydı dımı ablama sorayım ayyy vallahı ne desen ne yapsan haklısın

o sadece bi parçası canımya.deli kaynım var bide genç yaşta dul kalmış kaynanam ikiside eşime bel bağlamış anlıycan. Hala eskisi gibi görüyorlar birbirini.ne saat kavramı var ne zaman anlıycan derdi sorunu hiç bitmez.benim ailem hiç istemedi aileme kafa tutupta geldim.tek çocuk başka şehir başka kökkenden karadenizliler eşimler falan.sevmesem onunda beni deli gibi sevdiğini bilmesem 1 dk durmam ama onsuz olamam.iki ileri bi geri gidiyor işte

cnm bu evlılıge bı bebek gerek ıns o geldıogınde esınde artık kendı aılesı evı ve yuvası oldugunu ogrenır merak etme

iltihap olabilir m, acaba canım sende iltihapta ilişkiden sonra kanama yapabilir, canın yanıyor mu peki çalışmalarda

iltihap olabilir m, acaba canım sende iltihapta ilişkiden sonra kanama yapabilir, canın yanıyor mu peki çalışmalarda

hayır öyle bir yanma ağrı falan olmuyor pek..ama bu ayki adetimin bitmesinden beri her ilişkinin üstünden 8-10 saat sonra böyle bir leke görüyorum

hayır öyle bir yanma ağrı falan olmuyor pek..ama bu ayki adetimin bitmesinden beri her ilişkinin üstünden 8-10 saat sonra böyle bir leke görüyorum

istersen bi doktora gözük ne olur ne olmaz için de rahatlamış olur, gittiğin bi doktor var mı arayıpta sorabilirsin...

ay çıldırıcam son sayfayı açamıyorum bi türlü !!!!!!!!!

son sayfadasın yokh:)

Şaka gibi sağ alt köşese orkid ultra confort reklamı çıkıyo
Dalgamı geçiyolar bizimle ya,
Kim istiyo bunu kullanmayı şu topiclerde allaaaşkına :)))

haticeeeem ay hadi inşallah bu ay sende müjde verirsin

yokh hayatım ben hamile olmadan evvel şöyle dörtlülerinden bir orkid almıştım topuyla duruyorlar baktıkça gülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…