- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #8.001
haticeeeem ay hadi inşallah bu ay sende müjde verirsin
yokh hayatım ben hamile olmadan evvel şöyle dörtlülerinden bir orkid almıştımtopuyla duruyorlar baktıkça gülüyorum
istersen bi doktora gözük ne olur ne olmaz için de rahatlamış olur, gittiğin bi doktor var mı arayıpta sorabilirsin...
bakayım da ozaman aynı şekilde devam ederse doktora sorayım..teşekkürler canım
Kızlar bu topikte ben serfik yokh dışında herkes hamile
kızlar birşey sorucam..bu ara tahminen yumurtlama günlerimdeyim,bi siteden hesaplamıştım.günlük yada gün aşırı ilişkimiz oluyor..3-4 gündür sabah saatlerinde çamaşırımda pembe bir leke oluşuyor,akıntı gibi de değil kanama da değil bi anlam veremedim.aynı şeyi yaşayan var mı?herhengi bir zararı olur diye endişe ediyorum ona göre doktora gidicem..bilgisi olan varsa lütfen bana yardımcı olsun:44:
Tatlım kara borsada sat sen en iyisi onları, sen doğurup adet olana kadr modası geçer nslsa
haticeeeem ay hadi inşallah bu ay sende müjde verirsin
yokh hayatım ben hamile olmadan evvel şöyle dörtlülerinden bir orkid almıştımtopuyla duruyorlar baktıkça gülüyorum
ayy inanmiyorum cizelge eklemeyi becerebilmisim nasil olmus kizlar tansellllimmmmmbak yaptim dedgini
ayy inanmiyorum cizelge eklemeyi becerebilmisim nasil olmus kizlar tansellllimmmmmbak yaptim dedgini
sorma yaaa annem menapozda ablam kardeşimde yok kaldılar dolapta öyle
aynen benımde 4lu papet oylece duruyo keramet galıba paletlerdealırkende allahım ıns kullanmak zorunda kalmam demıstım
gecen alısverıse cıktık esımle orkıdlerın onunden gecıyoruz allahım sepete atmamak nasıp guzel bır duyguymus dıyorum resmen kocıste guluyo markette bana
Severek evlendik birbirimizi 7 sene tam bekledik ben bursa o istanbulda iş ciddiye binince kaynaanm beni görünce istemedi kapalı köyden ev kızı istiyormuş. Eşimin dikte etmesiyele oldu yani.evlendik balayından geldik bi hafta sonrasısıydı heralde kapımın önüne bişey ler yapılmıştı.bişeyler buldum sonra. Kedi köpek gibiydik resmen.eve girince başlıyorduk ama dışarda hiç bişey yok sadece yatmaya geldiğimizi çok bilirim gece 12 kadar gezerdik bizim orda sahildee cafe var lugesma bilir belki papatya diye her akşam orda otururduk.sonra sonra düzeldi.tam ip kopacak derken her sene bişey yaşadım ilk sene düşüp düşüp bayılıyordum.sonra bi sabah bursadaydım düştüm sokakta dişlerimi suratımı falan gitti kaybettim onun tedavi süreci geçen senede kadınsal hastalıktan ölümden döndüm bunlar hep ekim kasım ayında oldu hersene.bu sene nolur bilmiyorum o yüzden sevmiyorum.bide şimdi böyle olunca hiç bişey düşünmek istemiyorum iyi veya kötü
Severek evlendik birbirimizi 7 sene tam bekledik ben bursa o istanbulda iş ciddiye binince kaynaanm beni görünce istemedi kapalı köyden ev kızı istiyormuş. Eşimin dikte etmesiyele oldu yani.evlendik balayından geldik bi hafta sonrasısıydı heralde kapımın önüne bişey ler yapılmıştı.bişeyler buldum sonra. Kedi köpek gibiydik resmen.eve girince başlıyorduk ama dışarda hiç bişey yok sadece yatmaya geldiğimizi çok bilirim gece 12 kadar gezerdik bizim orda sahildee cafe var lugesma bilir belki papatya diye her akşam orda otururduk.sonra sonra düzeldi.tam ip kopacak derken her sene bişey yaşadım ilk sene düşüp düşüp bayılıyordum.sonra bi sabah bursadaydım düştüm sokakta dişlerimi suratımı falan gitti kaybettim onun tedavi süreci geçen senede kadınsal hastalıktan ölümden döndüm bunlar hep ekim kasım ayında oldu hersene.bu sene nolur bilmiyorum o yüzden sevmiyorum.bide şimdi böyle olunca hiç bişey düşünmek istemiyorum iyi veya kötü
cnm bnm inş bu sene kasımı bebeğinle geçirirsn. papatya'nın dili olsada konuşsa neler anlatır neler bnm ne anılarım var orda heygidi heyy... bizim kaçamaklarımız hep orda olurdu. şimdide eski günleri anmak için gidiyoruz.
o kaynananı boğasım geldi ya... allahım bn nasıl bi kaynana olcam acaba huyum suyum değişmesin ben melek kaynana olım inş.
cnm bnm inş bu sene kasımı bebeğinle geçirirsn. Papatya'nın dili olsada konuşsa neler anlatır neler bnm ne anılarım var orda heygidi heyy... Bizim kaçamaklarımız hep orda olurdu. şimdide eski günleri anmak için gidiyoruz.
O kaynananı boğasım geldi ya... Allahım bn nasıl bi kaynana olcam acaba huyum suyum değişmesin ben melek kaynana olım inş.
pıst dunur korkutma benı kızımı vermem bak
korkuyorum açıkçası 3 sene üst üste hep ekim kasım aralık ayında oldu bunlar.papatya hemen hemen her akşam gideriz biz yazın.arkadaşlarla oyun oynamaya.yürüyerek evden 10-15 dk falan sürüyor.4. Sene bakalım :)
öpüldünüz canlar hepinize güzel mutlu haftasonları. Güzel haberlerle görüşmek üzere....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?