Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

haticeeeem ay hadi inşallah bu ay sende müjde verirsin

yokh hayatım ben hamile olmadan evvel şöyle dörtlülerinden bir orkid almıştım topuyla duruyorlar baktıkça gülüyorum

Tatlım kara borsada sat sen en iyisi onları, sen doğurup adet olana kadr modası geçer nslsa

ne geveze hatunlarmışsınız hee... bi kayboldum 5 sayfa ilerlemiş.
bu muhabbetleri allah daim etsn inş. hergün böle olsun.

Kızlar bu topikte ben serfik yokh dışında herkes hamile

o nedemek şimdik bak peşpeşe geliyo bebekler sıradaki sizlersinz demkki.

selin birinden duymuştum meğer hamiş kalmış ondan lekesi oluyomuş her ilşkiden sonra inş sende öledir canm. ama bi gitmekte fayda var bnce.

mfalcon az kaldı tatlım öğrenmene. bana 12 haftada erkek gibi demişti 15 haftada onayladı hayırlı sağlıklı sıhatli olsun cnm.

100bin baloncuk yuttum sanki

ayy inanmiyorum cizelge eklemeyi becerebilmisim nasil olmus kizlar tansellllimmmmm bak yaptim dedgini

haticeeeem ay hadi inşallah bu ay sende müjde verirsin

yokh hayatım ben hamile olmadan evvel şöyle dörtlülerinden bir orkid almıştım topuyla duruyorlar baktıkça gülüyorum

aynen benımde 4lu papet oylece duruyo keramet galıba paletlerde alırkende allahım ıns kullanmak zorunda kalmam demıstım
gecen alısverıse cıktık esımle orkıdlerın onunden gecıyoruz allahım sepete atmamak nasıp guzel bır duyguymus dıyorum resmen kocıste guluyo markette bana

Severek evlendik birbirimizi 7 sene tam bekledik ben bursa o istanbulda iş ciddiye binince kaynaanm beni görünce istemedi kapalı köyden ev kızı istiyormuş. Eşimin dikte etmesiyele oldu yani.evlendik balayından geldik bi hafta sonrasısıydı heralde kapımın önüne bişey ler yapılmıştı.bişeyler buldum sonra. Kedi köpek gibiydik resmen.eve girince başlıyorduk ama dışarda hiç bişey yok sadece yatmaya geldiğimizi çok bilirim gece 12 kadar gezerdik bizim orda sahildee cafe var lugesma bilir belki papatya diye her akşam orda otururduk.sonra sonra düzeldi.tam ip kopacak derken her sene bişey yaşadım ilk sene düşüp düşüp bayılıyordum.sonra bi sabah bursadaydım düştüm sokakta dişlerimi suratımı falan gitti kaybettim onun tedavi süreci geçen senede kadınsal hastalıktan ölümden döndüm bunlar hep ekim kasım ayında oldu hersene.bu sene nolur bilmiyorum o yüzden sevmiyorum.bide şimdi böyle olunca hiç bişey düşünmek istemiyorum iyi veya kötü

ayy inanmiyorum cizelge eklemeyi becerebilmisim nasil olmus kizlar tansellllimmmmm bak yaptim dedgini

Süpperr olmuş tatlımmmmmmm güle güle kullan

sorma yaaa annem menapozda ablam kardeşimde yok kaldılar dolapta öyle

Bugün çıkışta 4654564564 paket orkid alıcam o zaman keramet bundaysa

Canım,
Allah bir daha yaşatmasın böyle şeyler,
Sen çok güçlüsün inşallah biraz senin gibi olabilir bizde, böyle olmak zorundayız,
Bu hayatta mutlu olmanın başka yolu yok,
Herşeye üzülüp ağlamanın kimseye faydası yok...
Allah sağlığımızı eşimizi dostumuzu elimizden almasın gerisi yalan,
İnşallak herşey yoluna girer, eşinle halledip bebişinizi beklersiniz, o da bekletmez sizi inşallah gelir hemen...

cnm bnm inş bu sene kasımı bebeğinle geçirirsn. papatya'nın dili olsada konuşsa neler anlatır neler bnm ne anılarım var orda heygidi heyy... bizim kaçamaklarımız hep orda olurdu. şimdide eski günleri anmak için gidiyoruz.
o kaynananı boğasım geldi ya... allahım bn nasıl bi kaynana olcam acaba huyum suyum değişmesin ben melek kaynana olım inş.

kızlar ben rahim spazmı diyebişey duydum benim gibi karın spazmı geçiren (hani geçen yaşadığım bağırsak sorunu gibi) insanlarda da olabiliyormuş , bebek olmama sebebi bu mu oldu acaba bu ay?

pıst dunur korkutma benı kızımı vermem bak

Canlarım,
Ben yavaş yavaş kaçıyorum artık,
İyi haftasonları herkese Pazartesi görüşürüzzzzz, ama fırsat bulursam yine girerim,
Öpüyorum herkesi...

korkuyorum açıkçası 3 sene üst üste hep ekim kasım aralık ayında oldu bunlar.papatya hemen hemen her akşam gideriz biz yazın.arkadaşlarla oyun oynamaya.yürüyerek evden 10-15 dk falan sürüyor.4. Sene bakalım :)

pıst dunur korkutma benı kızımı vermem bak

tanselim kızına kızım gibi bakacağıma and içerim :)
allah kötü eetmesn bizi ya. bn kaynanamla arkadaş gibiyimdir çok şükür maşallah hiç öle bana karşı bişeyini görmedm bnde öle olcam
tansel bu arada kız dioz hep inş öle olur. gönlündeki olur inş.

bnm evdn 5 dk hatice belkide ben hep seni göryüodum ama bilmiyodum bzde oyun oynrız orda masamız hep kalabalıktır
inşallah 4. sene ekim ayı uğurlu gelir sana güzelmi güzel bi melek gelir evinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…