- Konu Sahibi haticemavi
-
- #8.021
kızlar pregnyl i vurduktan sonraki 11.günümde, ovulasyon sonrası 10. günümde yani bugün hcg baktırdım 11,4 çıktı sanırım hala pregnylin etkisi devam ediyor adetime 3 gün var, gebelik olsaydı daha yüksek çıkardı.. moralim bozuk....
sizlerle dertleşmeyi de özledim....
kızlar pregnyl i vurduktan sonraki 11.günümde, ovulasyon sonrası 10. günümde yani bugün hcg baktırdım 11,4 çıktı sanırım hala pregnylin etkisi devam ediyor adetime 3 gün var, gebelik olsaydı daha yüksek çıkardı.. moralim bozuk....
sizlerle dertleşmeyi de özledim....
cnm benım bızde senı cok ozledık ben pek anlamam ama ıns gebelık yuzubden yukselmıstır tatlım oyle dusuk dıe dusunme bak mfalcon yaptırdıgında 17 cıkmıstı kı adedıne daha 3 gun var bıze haber ver cnm
Canım daha adetine de varmış değer yükselir belki
Sen içini ferah tut kötü düşünme,
İnşallah bu defa oldu hayırlı haberlerini bekliyoruz..
Tanseeeeeeeel ordamısın canım, naber?
Cumartesi günü kimsecikler yok burda bi seni yakaladımmm :)
merhaba kizlar...
moralim cok bozuk benim cok kotuyum doktora gittim bgun ve haftama gore ultrason goruntusu ve beta degerlerimin normal olanin altinda bi yerde oldugunu soledi cok cok kucukmus ve beta degerim de cok az katlanmis((((((((((((((( kendini herseye hazirla gibisinden konustu saatlerdir agliyorum bitmis durumdayim hakimmda hayirlisi tabiki hep bunu soledim durdum ama dusuk yada farkli bi nedenle bu gebelik sonlanirsa bi daha uzuuuuuun bi sure kendime gelemem ondan eminm dualarinizi bekliyorum
merhaba kizlar...
moralim cok bozuk benim cok kotuyum doktora gittim bgun ve haftama gore ultrason goruntusu ve beta degerlerimin normal olanin altinda bi yerde oldugunu soledi cok cok kucukmus ve beta degerim de cok az katlanmis((((((((((((((( kendini herseye hazirla gibisinden konustu saatlerdir agliyorum bitmis durumdayim hakimmda hayirlisi tabiki hep bunu soledim durdum ama dusuk yada farkli bi nedenle bu gebelik sonlanirsa bi daha uzuuuuuun bi sure kendime gelemem ondan eminm dualarinizi bekliyorum
Severek evlendik birbirimizi 7 sene tam bekledik ben bursa o istanbulda iş ciddiye binince kaynaanm beni görünce istemedi kapalı köyden ev kızı istiyormuş. Eşimin dikte etmesiyele oldu yani.evlendik balayından geldik bi hafta sonrasısıydı heralde kapımın önüne bişey ler yapılmıştı.bişeyler buldum sonra. Kedi köpek gibiydik resmen.eve girince başlıyorduk ama dışarda hiç bişey yok sadece yatmaya geldiğimizi çok bilirim gece 12 kadar gezerdik bizim orda sahildee cafe var lugesma bilir belki papatya diye her akşam orda otururduk.sonra sonra düzeldi.tam ip kopacak derken her sene bişey yaşadım ilk sene düşüp düşüp bayılıyordum.sonra bi sabah bursadaydım düştüm sokakta dişlerimi suratımı falan gitti kaybettim onun tedavi süreci geçen senede kadınsal hastalıktan ölümden döndüm bunlar hep ekim kasım ayında oldu hersene.bu sene nolur bilmiyorum o yüzden sevmiyorum.bide şimdi böyle olunca hiç bişey düşünmek istemiyorum iyi veya kötü
ama kızlar bu topıkte gercekten bı ugur var 15 ay bebek olmasın topıge takıl 2 ay sonra gebe kal cok sukur
Kızlar bu topikte ben serfik yokh dışında herkes hamile
merhaba kizlar...
rosecummm canımm kız çok sevindim senin adına maşallahhhh aşallahh ne zaman hamiş kaldın bakimm sen benden habersiz şurda 10 gün girmedim topiğe :)) kaç haftalık tatlım allah analı babalı sağlıkla doğmasını nasip eder inşallahh darısı tüm bekleyenlerin başına inşallahhhhh:)) cnım benim yaaaa kim bilir ne kadar sevinçlisindir....merhaba kizlar...
merhaba kizlar...
arkadaşlar benim adetime 6 gün var fakat bir haftadır sık idrara çıkma , akıntıda artma, kasıklarda devamlı sızlama, göğüslerde hassasiyet ve büyüme , bel ağrısı , bacak ağrısı , idrarın renginde koyulaşma ve kokusunda keskinleşme , devamlı uyku hali iştah artması karında şişkinlik ve ara ara baş dönmesi var erken olduğu için test de yapamıyorum , inanmamama rağmen karbonat testi de yaptı köpürdü hatta ama kafam öyle karışıkki bazen çok umutlanıyorum bazende umutlarımın boşuna olduğunu düşünüyorum günlerde geçmiyor bir türlü sizin fikrinizi almak istiyorum ..
kızlaaaaarrr HAMİLEYYYİİİİMMMM!!! değerim 4 katına çıkmış 43.7 olmuşçok heyecanlıyım çok korkuyorum bana dua edin devam etsin şimdi kimseye de söyleyemiyorum bi eşim biliyor bir de sizlere haber verdim hemen ay çok fenayım şu an ne yapacağımı şaşırmış durumdayım, 1 hafta bekleyip ultrasonda falan görmeden söylemiycem kimseye inşallah geçen seneki gibi kimyasal falan olmaz ama bu sefer iyi olacak herşey gibi geliyor. adete 2 gün var daha imdiden 43 çıktı
Allah hepinizden razı olsun yanımda olduğunuz ve bana dua ettiğiniz için sizin dualarınızın gücüne de inanıyorum bakın bana tefriciye okunmasının ardından yalnızca 3 ay geçti dahabütün hamilelerimiz sağlıkla doğursunlar bebeklerini, hamile olmayanlar en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlara sahip olsunlar amiiiinnnn
teşekkür ederiiiim amin.. darısı başına canımtüm evlat isteyenleri umutsuz evlatsız bırakmasın Rabbim hep böyle dua ettim şimdiye kadar kendime dua ederken hep sizleri de geçiriyorum aklımdan, kader arkadaşıyız çünkü, sakın moral bozmayın oluyor işte bir şekilde ben 2 yıldır bekliyorum bak...
kızlaaaaarrr HAMİLEYYYİİİİMMMM!!! değerim 4 katına çıkmış 43.7 olmuşçok heyecanlıyım çok korkuyorum bana dua edin devam etsin şimdi kimseye de söyleyemiyorum bi eşim biliyor bir de sizlere haber verdim hemen ay çok fenayım şu an ne yapacağımı şaşırmış durumdayım, 1 hafta bekleyip ultrasonda falan görmeden söylemiycem kimseye inşallah geçen seneki gibi kimyasal falan olmaz ama bu sefer iyi olacak herşey gibi geliyor. adete 2 gün var daha imdiden 43 çıktı
Allah hepinizden razı olsun yanımda olduğunuz ve bana dua ettiğiniz için sizin dualarınızın gücüne de inanıyorum bakın bana tefriciye okunmasının ardından yalnızca 3 ay geçti dahabütün hamilelerimiz sağlıkla doğursunlar bebeklerini, hamile olmayanlar en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlara sahip olsunlar amiiiinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?