Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ayy canımm çok sevindim yaaa allahım nasip etti işte herşeyin vakti var işte ama biz insan oğlu sabırsızlıktan ölüyoruz:))hadi hayırlısı artık inşallahh ultrasondada görürsün bi sorun çıkmaz hilalcim...inan çok mutluoldum..darısı tüm isteyenlereeee inşallah....

hayatım o kadar sevindim ki anlatamam canım yaaa
inşallah herşey yolunda gider ve sen kucağına almak da nasip olur çok bekledin ama meleğin sonunda geliyor

Günaydın canlar,
Nasılsınız, nasıl geçti tatil ?
Haftasonu greenmon sağolsun yüzümü güldürdü
Darısı bizlerin başına inş :)

Günaydın canlar,
Nasılsınız, nasıl geçti tatil ?
Haftasonu greenmon sağolsun yüzümü güldürdü
Darısı bizlerin başına inş :)

cumartesi bebişimi gördüm iyiydi yani :) geldim hilalimin güzel haberini durdum inş. rose da bugün güzel haberle gelir de daha da mutlu oluruz

sen neler yaptım canım

cumartesi bebişimi gördüm iyiydi yani :) geldim hilalimin güzel haberini durdum inş. rose da bugün güzel haberle gelir de daha da mutlu oluruz

sen neler yaptım canım

Ayy cnm benim, teyzelerinden de selam söyleseydin pıtırcığaaa :)
İnş güzel haberler bekliyoruzzz kızlardan ya,
Canım valla benim sıradan bi haftasonuydu, dünde evde yattım bütün gün anlamadım bi baktım pzt olmuş

günaydınnn güzellerr......
yorucu bir haftasonu geçirdim misafirim vardı bu hafta yine.

cnm inşaallahh güzel haberlerle gelirsin. korkma endişe etme sen daha çok erken ondan öle çıkmıştır. sağlıkla kavuşacaksın bebeğine ben buna inanıyorum.

hilal okadr sevndimki canım anlatamam. allahım hayırlı etsn inş. çok çok mutlu oldum deymeyn keyfime sabah sabah muthiş bi haber aldım...

ayyy canım benim çok sevindim rabbim inşllah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder.yaşasın yaa ohh bee

kızlar günaydınnn güzel bi haftaya başladım sabah sabah grenmoon sağolasın :)
rose canım allahın izniyle bebeğin sana tutunacak canım iyi düşünelim iyi olsun

mfalcon, yokh, haticeee
nasılsınız...
mfalcon maşallah bebeğine inş. kan sonuçlarında temiz çıkar. usg iyi olduğu sürece onlardada bişi çıkmıyo.
yokh bütün haftasonu yatarakmı geçirilir kız
haticem nasılsın varmı gelen giden bişiler kaldı 2 gün. sendende güzel haberler duycaz inş. bu ay çok bereketli maşallah...

bu arada bişi dicem ama kızmayın bnde kendime kızdım sonradan.
cmtesi gece dışarı çıktık arkadaşlarla. anadolu yakası sarmadı bastık gittik taksime. taksim olunca disco bar olmadan olmaz dedik.
ses ve sigara dumanı. sonradan çok pişman oldum ama gitmiş bulunduk bikere arkadaşlarıda kıramadık. 10 dk bi dışardaydım sürekli eşimle birlkte dumandan kaçtım. okadar ses bebeğimi etkilermiki bilemedim. ama çok mutluydu bnm pıtırcığım sürekli zıpladı.
günah çıkarmış gibi oldum rahatladım yaw. bidaha olmaz kızmayn bana

günaydın canım iyyim sen nasılsın boşver iyi yapmışın sitres atımışsın ama yinede sigara dumanına dikkat et
evet canım son 2 gün ama bilmiyorum hayırlısı

günaydın canım iyyim sen nasılsın boşver iyi yapmışın sitres atımışsın ama yinede sigara dumanına dikkat et
evet canım son 2 gün ama bilmiyorum hayırlısı

hayırlı olcak inş. nedense öle bi his var içimde inş yanıltımıyordur beni.
süper stres attım valla. ama ne bilim böle suçlu hissettm kendmi. bebeğimde anlayışla karşılamıştır bizi diye düşünüyorum.

lugesma hayatım zaten doktorum da istersen kan testi yapmayabiliriz direk üçlü yaparız dedi ama ben yinede kan da yaptırdım
kız benim yeğnimi niye o kadar gürültüde bırakıyorsun hemde sigara dumanı filan neyse canım bir daha olmasın sen de pişman olmuşsun zaten

haticem hadi bakalım bak hilal de hamile inş. sıra sende

Günaydın kızlar nasılsınız....

Hilalcim çok mutlu oldum bitanem ben sana demiştim yeni evin sana uğur getirecek diye hisselerim beni yanıltmadı:) inşallah sağlıklı bir şekilde meleğini kollarına alırsın, bizim içinde dua et ne olur o kadar ihtiyacımız var ki....

Kızlar benim sanırım psikolojim bozuk , herşeye sinirlerin herşeyi stres yapar oldum , en ufacık şeye sinirleniyorum ve bağırsaklarım yine başladı , psikiyatriye gitmeyei düşünüyorum atlatamıyorum bu stresle zaten benim çocuğum olmaz eğer bişeyim yoksa tabi bide rahim filmi için erken mi acaba yaptırsam mı belki tüplerim kapalı neden bekliyim ki bir sene kapalıysa zaten olmayacak dimi akıl verin bana gerçi onu yaptırmaya da korkuyorum

bu arada adetim yine bir tuhaf şimdide uzamaya başladı normalde bugün iyicene azalıp yarın bitmesi gerekti ama halen bol kahverengili ve arada kırmızılı gelmekte bana ne oluyor kızlar yaa 5 ay önce hiçbir derdim sıkıntım yokken herşey karmançorman oldu bebek sahibi olayım derken aklımı da sağlığımı da kaybedeceğim sanırım

cnm bnde sadece 2li testi yaptrdım başkada bişi yaptırmadım bayramdan sonrada renkli usg var ve tetanoz aşısı var. boşa strese giriyosun testler yüzünden. hiç kafa kurcalamaya gerek yok bence. nerdeyse yarıladk biz ççok şükür. ama çok özledm kuzumu ya 1 ay çok uzun bayramdan sonra randevumuz zaman hiç geçmicek gibi.
bidaha olmaz zaten mfalcon

benim arkadaşım radyolog hafta gitcem bakalım diye belki annesine ve teyzesine gösterir cinsiyetini

kızlar cumartesi günü eve giderken eczaneye uğradım ve test aldım uzun zamandır almamıştım.ama yapmadım.eşimin arkadaşıda rüyasında görmüş fatih senin ikizin olacak demiş çok güldüm. Biz biri bulamıyoz
çarşamba günü olursamda olurum napayım

hamilesinnn bence haticem hissediyorum:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…