- Konu Sahibi haticemavi
-
- #8.041
kızlaaaaarrr HAMİLEYYYİİİİMMMM!!! değerim 4 katına çıkmış 43.7 olmuşçok heyecanlıyım çok korkuyorum bana dua edin devam etsin şimdi kimseye de söyleyemiyorum bi eşim biliyor bir de sizlere haber verdim hemen ay çok fenayım şu an ne yapacağımı şaşırmış durumdayım, 1 hafta bekleyip ultrasonda falan görmeden söylemiycem kimseye inşallah geçen seneki gibi kimyasal falan olmaz ama bu sefer iyi olacak herşey gibi geliyor. adete 2 gün var daha imdiden 43 çıktı
Allah hepinizden razı olsun yanımda olduğunuz ve bana dua ettiğiniz için sizin dualarınızın gücüne de inanıyorum bakın bana tefriciye okunmasının ardından yalnızca 3 ay geçti dahabütün hamilelerimiz sağlıkla doğursunlar bebeklerini, hamile olmayanlar en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlara sahip olsunlar amiiiinnnn
kızlaaaaarrr HAMİLEYYYİİİİMMMM!!! değerim 4 katına çıkmış 43.7 olmuşçok heyecanlıyım çok korkuyorum bana dua edin devam etsin şimdi kimseye de söyleyemiyorum bi eşim biliyor bir de sizlere haber verdim hemen ay çok fenayım şu an ne yapacağımı şaşırmış durumdayım, 1 hafta bekleyip ultrasonda falan görmeden söylemiycem kimseye inşallah geçen seneki gibi kimyasal falan olmaz ama bu sefer iyi olacak herşey gibi geliyor. adete 2 gün var daha imdiden 43 çıktı
Allah hepinizden razı olsun yanımda olduğunuz ve bana dua ettiğiniz için sizin dualarınızın gücüne de inanıyorum bakın bana tefriciye okunmasının ardından yalnızca 3 ay geçti dahabütün hamilelerimiz sağlıkla doğursunlar bebeklerini, hamile olmayanlar en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlara sahip olsunlar amiiiinnnn
Günaydın canlar,
Nasılsınız, nasıl geçti tatil ?
Haftasonu greenmon sağolsun yüzümü güldürdü
Darısı bizlerin başına inş :)
cumartesi bebişimi gördüm iyiydi yani :) geldim hilalimin güzel haberini durdum inş. rose da bugün güzel haberle gelir de daha da mutlu oluruz
sen neler yaptım canım
merhaba kizlar...
moralim cok bozuk benim cok kotuyum doktora gittim bgun ve haftama gore ultrason goruntusu ve beta degerlerimin normal olanin altinda bi yerde oldugunu soledi cok cok kucukmus ve beta degerim de cok az katlanmis((((((((((((((( kendini herseye hazirla gibisinden konustu saatlerdir agliyorum bitmis durumdayim hakimmda hayirlisi tabiki hep bunu soledim durdum ama dusuk yada farkli bi nedenle bu gebelik sonlanirsa bi daha uzuuuuuun bi sure kendime gelemem ondan eminm dualarinizi bekliyorum
mfalcon, yokh, haticeee
nasılsınız...
mfalcon maşallah bebeğine inş. kan sonuçlarında temiz çıkar. usg iyi olduğu sürece onlardada bişi çıkmıyo.
yokh bütün haftasonu yatarakmı geçirilir kız
haticem nasılsın varmı gelen giden bişiler kaldı 2 gün. sendende güzel haberler duycaz inş. bu ay çok bereketli maşallah...
günaydın canım iyyim sen nasılsın boşver iyi yapmışın sitres atımışsın ama yinede sigara dumanına dikkat et
evet canım son 2 gün ama bilmiyorum hayırlısı
lugesma hayatım zaten doktorum da istersen kan testi yapmayabiliriz direk üçlü yaparız dedi ama ben yinede kan da yaptırdım
kız benim yeğnimi niye o kadar gürültüde bırakıyorsun hemde sigara dumanı filanneyse canım bir daha olmasın sen de pişman olmuşsun zaten
haticem hadi bakalım bak hilal de hamile inş. sıra sende
cnm bnde sadece 2li testi yaptrdım başkada bişi yaptırmadım bayramdan sonrada renkli usg var ve tetanoz aşısı var. boşa strese giriyosun testler yüzünden. hiç kafa kurcalamaya gerek yok bence. nerdeyse yarıladk biz ççok şükür. ama çok özledm kuzumu ya 1 ay çok uzun bayramdan sonra randevumuz zaman hiç geçmicek gibi.
bidaha olmaz zaten mfalcon
hayırlı olcak inş. Nedense öle bi his var içimde inş yanıltımıyordur beni.
Süper stres attım valla. Ama ne bilim böle suçlu hissettm kendmi. Bebeğimde anlayışla karşılamıştır bizi diye düşünüyorum.
kızlar cumartesi günü eve giderken eczaneye uğradım ve test aldım uzun zamandır almamıştım.ama yapmadım.eşimin arkadaşıda rüyasında görmüş fatih senin ikizin olacak demiş çok güldüm. Biz biri bulamıyoz
çarşamba günü olursamda olurum napayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?