- Konu Sahibi haticemavi
-
- #8.061
lugesma hayatım zaten doktorum da istersen kan testi yapmayabiliriz direk üçlü yaparız dedi ama ben yinede kan da yaptırdım
kız benim yeğnimi niye o kadar gürültüde bırakıyorsun hemde sigara dumanı filanNeyse canım bir daha olmasın sen de pişman olmuşsun zaten
Haticem hadi bakalım bak hilal de hamile inş. Sıra sende
günaydın kızlar nasılsınız....
Hilalcim çok mutlu oldum bitanem ben sana demiştim yeni evin sana uğur getirecek diye hisselerim beni yanıltmadı:) inşallah sağlıklı bir şekilde meleğini kollarına alırsın, bizim içinde dua et ne olur o kadar ihtiyacımız var ki....
Kızlar benim sanırım psikolojim bozuk , herşeye sinirlerin herşeyi stres yapar oldum , en ufacık şeye sinirleniyorum ve bağırsaklarım yine başladı , psikiyatriye gitmeyei düşünüyorum atlatamıyorum bu stresle zaten benim çocuğum olmaz eğer bişeyim yoksa tabi bide rahim filmi için erken mi acaba yaptırsam mı belki tüplerim kapalı neden bekliyim ki bir sene kapalıysa zaten olmayacak dimi akıl verin bana gerçi onu yaptırmaya da korkuyorum
bu arada adetim yine bir tuhaf şimdide uzamaya başladı normalde bugün iyicene azalıp yarın bitmesi gerekti ama halen bol kahverengili ve arada kırmızılı gelmekte bana ne oluyor kızlar yaa 5 ay önce hiçbir derdim sıkıntım yokken herşey karmançorman oldu bebek sahibi olayım derken aklımı da sağlığımı da kaybedeceğim sanırım
canım nasılsın cumartesi sende bebeğini görmüşsün ne güzel bak allahın izniyle herşey yolunda çok güzelya siz böyle anlatınca içim kıpır kıpır oluyor siz kimbilir nasılsınızdır.
Inşallah canım benim rabbim neyi nasıl kararladıysa vakit saat bekliyorum :)
kızlar günaydııııııııın:)herşey yolunda mı????
hamilesinnn bence haticem hissediyorum:):)
günaydın hoşgeldin canım nasılsın.güne güzel başladık yeni bebeğimizzzzzzzz geliyorrrrrrrrrrrrrr
günaydın canım benim.serpil kendine fazla yükleniyorsun biraz rahat ol yawrumya bişeyleri oluruna bırak artık sıkma bukadar kendini.rahim filmini hemen çekmezler canım önce hormon testlerin falan yapılır muayenen olur falan sonraki işlemdir o. Bir yılı geçmeden dr hemen başlamazlar o işlemlere ama rahat etmek istiyorsan dr konuş
inanmıyorum hatice:))) kimin bebişi geliyoooooooo?
çarşamba günü gözüme görünme serpil
ah serpilim başlamışsın yine telaşlara ne yapcaz seninle yaaa
böyle giderse kendini çok üzeceksin
selam kuzucuklarımmmm :)) nasılsınızz bakıimmmmm
kızlar cumartesi günü eve giderken eczaneye uğradım ve test aldım uzun zamandır almamıştım.ama yapmadım.eşimin arkadaşıda rüyasında görmüş fatih senin ikizin olacak demiş çok güldüm. Biz biri bulamıyoz
çarşamba günü olursamda olurum napayım
Günaydın kızlar nasılsınız....
Hilalcim çok mutlu oldum bitanem ben sana demiştim yeni evin sana uğur getirecek diye hisselerim beni yanıltmadı:) inşallah sağlıklı bir şekilde meleğini kollarına alırsın, bizim içinde dua et ne olur o kadar ihtiyacımız var ki....
Kızlar benim sanırım psikolojim bozuk , herşeye sinirlerin herşeyi stres yapar oldum , en ufacık şeye sinirleniyorum ve bağırsaklarım yine başladı , psikiyatriye gitmeyei düşünüyorum atlatamıyorum bu stresle zaten benim çocuğum olmaz eğer bişeyim yoksa tabi bide rahim filmi için erken mi acaba yaptırsam mı belki tüplerim kapalı neden bekliyim ki bir sene kapalıysa zaten olmayacak dimi akıl verin bana gerçi onu yaptırmaya da korkuyorum
bu arada adetim yine bir tuhaf şimdide uzamaya başladı normalde bugün iyicene azalıp yarın bitmesi gerekti ama halen bol kahverengili ve arada kırmızılı gelmekte bana ne oluyor kızlar yaa 5 ay önce hiçbir derdim sıkıntım yokken herşey karmançorman oldu bebek sahibi olayım derken aklımı da sağlığımı da kaybedeceğim sanırım
selam kuzucuklarımmmm :)) nasılsınızz bakıimmmmm
psikolojim iyi değil kendimi toparlayamıyorum aşırı hassas bir insanım kendimi mahvediyorum tam kafamı sakinliyim yine bir hamile haberi ve yine derin düşünceler , bu arada buradaki hamiş haberleri değil tabiki sakın canlarım yanlış anlamayın çevremden bahsediyorum , aşırı stres , gerginlik kocama sürekli bağırıyorum ne olacak benim bu halim ya tamamen bu bebek fikrinden vazgeçeceğim ya da Allah ım tez zamanda bana meleğimi göndersin
haticem kafayı sıyırdım sanırım hiçbir şeye tahammülüm yok , kendimden nefret edyorum zaten neden bu kadar asabi oldum , rahat olmaya çalışıyorum sanki inadına inadın abütün hamileler karşıma çıkıyoru ya da hamile kalınıyor ve ben yine hayattan kopuyorum , korunmak istiyorum boşver diyorum bebeği falan sağlığımdan önemli mi ama onu da istemiyorum, anne olmak istiyorum, ben destek almadan bu ruh halimi atlatamayacağım sanırım , tamam diyorum hesap kitap yapmayacağım kendimi ovulasyon hesaplama da buluyorum , beynime hükmedemiyorum haticem sanırım bebekten vazgeçme zamanım geldi , bu böyle olmayacak korunmaya başlayacağım kendimle başa çıkamıyorum eşiminde beynini yemeye başladım iki gün sonra tekmeyi vurur bana
serpilcim acil psikiyatriste gitmelisin inan çok iyi gelicek sana bak benim eltim gtti ilaç verdi doktor şimdi kendisi melek gibi olmuş :) çocuklara karşı bağırmam gitti diyor, panik ataklığım giti diyor keşke daha önceden başlasaymışım diyor kendisi inan sende rahatlarsın hem stres yaptıkça zararı hem kendine hemde eşine olur. ne olur kendini mutsuz etmenin yollarını arama kurtulmak için yollar ara bak dost acı söylermiş..sonra eşinde sana karşı soğur bilmiyorum ona çok yansıtıyormusun lütfen arkadaş tavsiyesini yabana atma hemen bi psikiyatriste git bende gitmeyi düşünüyorum valla:)))psikolojim iyi değil kendimi toparlayamıyorum aşırı hassas bir insanım kendimi mahvediyorum tam kafamı sakinliyim yine bir hamile haberi ve yine derin düşünceler , bu arada buradaki hamiş haberleri değil tabiki sakın canlarım yanlış anlamayın çevremden bahsediyorum , aşırı stres , gerginlik kocama sürekli bağırıyorum ne olacak benim bu halim ya tamamen bu bebek fikrinden vazgeçeceğim ya da Allah ım tez zamanda bana meleğimi göndersin
Bana bir kahve ısmarlarsın artık , kutlama şerefine:)
günaydın hayatım hoşgeldin
h
kendine başka bir uğraş bulsan kafanı ona yoğunlaştırsan ne bileyim istediğin bir hobi kursuna filan başlasan bebek düşüncesinden rahatlarsın ve sana iyi gelir belki ne dersin
bu arada hoşbulduk tatlımmmm sağolasınn seni sormuyorum hiçç okudum zatenn :))günaydın kristal hoşgeldin nasılsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?