Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

canım nasılsın cumartesi sende bebeğini görmüşsün ne güzel bak allahın izniyle herşey yolunda çok güzelya siz böyle anlatınca içim kıpır kıpır oluyor siz kimbilir nasılsınızdır.

Inşallah canım benim rabbim neyi nasıl kararladıysa vakit saat bekliyorum :)

günaydın canım benim.serpil kendine fazla yükleniyorsun biraz rahat ol yawrumya bişeyleri oluruna bırak artık sıkma bukadar kendini.rahim filmini hemen çekmezler canım önce hormon testlerin falan yapılır muayenen olur falan sonraki işlemdir o. Bir yılı geçmeden dr hemen başlamazlar o işlemlere ama rahat etmek istiyorsan dr konuş

inşallah hayatım o vakit saat yakındır
beni de biliyorsun rahattım hamilelik hemen olmıcak diye beklerken hop hamileliğimi öğrendim sonra bebiş vardı yoktu ağladım ağladım 5 gün işgence gibiydi sonra bebişim de geldi
herşey bir sabır heran bir imtihan şimdi inanamıyorum yaaa kolları parmakları burnu gözü oluşmuş çok şaşırıyorum yaradan ne güzel yaratıyor yaaa

haticem kafayı sıyırdım sanırım hiçbir şeye tahammülüm yok , kendimden nefret edyorum zaten neden bu kadar asabi oldum , rahat olmaya çalışıyorum sanki inadına inadın abütün hamileler karşıma çıkıyoru ya da hamile kalınıyor ve ben yine hayattan kopuyorum , korunmak istiyorum boşver diyorum bebeği falan sağlığımdan önemli mi ama onu da istemiyorum, anne olmak istiyorum, ben destek almadan bu ruh halimi atlatamayacağım sanırım , tamam diyorum hesap kitap yapmayacağım kendimi ovulasyon hesaplama da buluyorum , beynime hükmedemiyorum haticem sanırım bebekten vazgeçme zamanım geldi , bu böyle olmayacak korunmaya başlayacağım kendimle başa çıkamıyorum eşiminde beynini yemeye başladım iki gün sonra tekmeyi vurur bana

ah serpilim başlamışsın yine telaşlara ne yapcaz seninle yaaa
böyle giderse kendini çok üzeceksin

psikolojim iyi değil kendimi toparlayamıyorum aşırı hassas bir insanım kendimi mahvediyorum tam kafamı sakinliyim yine bir hamile haberi ve yine derin düşünceler , bu arada buradaki hamiş haberleri değil tabiki sakın canlarım yanlış anlamayın çevremden bahsediyorum , aşırı stres , gerginlik kocama sürekli bağırıyorum ne olacak benim bu halim ya tamamen bu bebek fikrinden vazgeçeceğim ya da Allah ım tez zamanda bana meleğimi göndersin

testi yaptım ve 2 çizgiyi gördüm demeni bekledim okumaya başlarken. allahım inş yaa görcen o 2 çizgiyi bnde neden buna çok inanıyom serpil gibi. yapsanmıki o testi

cnm gnaydın noluyoz yine karalara bürünmüşüz. ahh güzelim ahh daha önceki hırpalamalarımızı hatrlamıyosun sanırım geçmişi oku bi sen bnce açtırma yine ağzımı bana
hatice ne güzel demiş 1 sene olmadan rahm filmi falan çkmezler daha. braz sabır be tatlım. ne bu stres. çok iyi anlıyorum seni sölemek hiçde kolay değil. ama yaşamış biri olrak kendine edersn diyorum.
regl düzensizleşmesinin nedeni korunmasız ilişki bence. çünkü bünyen spermlere alışmaya çalışıyo. sen kafanda kurdukca bağırsaklarında öle olmazz böle olur die seni süründürüyo. yapma canm lütfen yapmaaaa.........daha 5 ay oldu bu ne gergnlk bn 13 ay sonnunda kavuştum bebeğime. inş bnm kadar beklemezsin ama daha çok erken. etrafında hamilelere bakcağına bebek için yıllardır uğraşanlara bak kendine moral ver. bnm amcamın 14 sene olmadı bebeği karı koca hastalık sahibi oldular neler yaşadılar 14 senede denemedkleri bişi kalmadı ama rabbim okadr büyükki 2 tane peşpeşe bebekleri oldu şimdi ikiside okula gitmeye başladı.

selam kuzucuklarımmmm :)) nasılsınızz bakıimmmmm

günaydın hayatım hoşgeldin

kendine başka bir uğraş bulsan kafanı ona yoğunlaştırsan ne bileyim istediğin bir hobi kursuna filan başlasan bebek düşüncesinden rahatlarsın ve sana iyi gelir belki ne dersin

serpil emin ol bu evreleri hepimiz yaşadık canım.ben boşanmaya bile kalktım.eğer rahmim yumurtalığım falan alıncaktı allaha şükür alınmadı.dönmicekti geri.kendimdende eşimdende zaman zaman okadar nefret ettimki.her hamile gördümde veya duyduğumda ağlardım banyoya kapanır bağıra bağıra ağlardım.ama zamanla noluyorsa azalıyor bu alışıyormusun yada kabulleniyormusun bilmiyorum adına ne dersen de.sen daha tedavi görmeden bu haldesin.inan bana o süreçte insan başka bi boyuta geçiyor tamemen.ruhsal olarak zaten vucudunun yaşadıkları aboww

rabbim çok bekletmez inşallah.içinde neler yaşadığını çok iyi biliyorum ama biran önce topla kendini.bebek fikrinide aklından çıkarma olucak sadece bukadar herşeyini ona yorma.

serpilcim acil psikiyatriste gitmelisin inan çok iyi gelicek sana bak benim eltim gtti ilaç verdi doktor şimdi kendisi melek gibi olmuş :) çocuklara karşı bağırmam gitti diyor, panik ataklığım giti diyor keşke daha önceden başlasaymışım diyor kendisi inan sende rahatlarsın hem stres yaptıkça zararı hem kendine hemde eşine olur. ne olur kendini mutsuz etmenin yollarını arama kurtulmak için yollar ara bak dost acı söylermiş..sonra eşinde sana karşı soğur bilmiyorum ona çok yansıtıyormusun lütfen arkadaş tavsiyesini yabana atma hemen bi psikiyatriste git bende gitmeyi düşünüyorum valla:)))

hoşbulduk meleğimm nasılsın baklalımm küçük melek nasıllll:)

günaydın kristal hoşgeldin nasılsın:)
bu arada hoşbulduk tatlımmmm sağolasınn seni sormuyorum hiçç okudum zatenn :))

greenmoon tebrik ederim canım hayırlı olsun bebişin.çok sevindik.hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim.darısı hepimize inşallah:)

esma oğluşumuz nasıllar?mutlu mu kendileri?

serfik çok üzüyosun sen beni.kendini çok üzüyosun,çok tasa yapıyorsun.yapma böyle nolur.zararı gene sana olacak.en kısa zamanda seninde bebiş müjdeni alcaz inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…