- Konu Sahibi haticemavi
-
- #8.081
selam kuzucuklarımmmm :)) nasılsınızz bakıimmmmm
hoşbulduk meleğimm nasılsın baklalımm küçük melek nasıllll:)
bu arada hoşbulduk tatlımmmm sağolasınn seni sormuyorum hiçç okudum zatenn :))
aman ne güzel allah bozmasın dahada iyi yapsın inşallahhhh tatlımmiyiyiz kristalimo da iyi ben de iyiyim
şekerimm yüzünü gören cennetlik :)))) bu arada günaydın hoşgeldinn ben kendi adıma söyliyim iyiyim sen nasılsın...bebiş nasl cinsiyet bellimi:)günaydın kızlar nasılsınız? greenmoon çok tebrik ederim canım çok sevindim sabah sabah ne üzel haberdi çok sevindimm tak,i serpilli okuyana dek ya serpil sen beni delirticeksin kızım kendi kendini hasta ediceksin ya dövücem seni en sonundabu ne stres ya böyle yazık.. kızlar buarada ben doktorumada sordum int çok araştırdım bişi olmaz yazıyordu bende saçımı boyadım sonra üzüldüm
testi yaptım ve 2 çizgiyi gördüm demeni bekledim okumaya başlarken. allahım inş yaa görcen o 2 çizgiyi bnde neden buna çok inanıyom serpil gibi. yapsanmıki o testi
cnm gnaydın noluyoz yine karalara bürünmüşüz. ahh güzelim ahh daha önceki hırpalamalarımızı hatrlamıyosun sanırım geçmişi oku bi sen bnce açtırma yine ağzımı bana
hatice ne güzel demiş 1 sene olmadan rahm filmi falan çkmezler daha. braz sabır be tatlım. ne bu stres. çok iyi anlıyorum seni sölemek hiçde kolay değil. ama yaşamış biri olrak kendine edersn diyorum.
regl düzensizleşmesinin nedeni korunmasız ilişki bence. çünkü bünyen spermlere alışmaya çalışıyo. sen kafanda kurdukca bağırsaklarında öle olmazz böle olur die seni süründürüyo. yapma canm lütfen yapmaaaa.........daha 5 ay oldu bu ne gergnlk bn 13 ay sonnunda kavuştum bebeğime. inş bnm kadar beklemezsin ama daha çok erken. etrafında hamilelere bakcağına bebek için yıllardır uğraşanlara bak kendine moral ver. bnm amcamın 14 sene olmadı bebeği karı koca hastalık sahibi oldular neler yaşadılar 14 senede denemedkleri bişi kalmadı ama rabbim okadr büyükki 2 tane peşpeşe bebekleri oldu şimdi ikiside okula gitmeye başladı.
günaydın hayatım hoşgeldin
kendine başka bir uğraş bulsan kafanı ona yoğunlaştırsan ne bileyim istediğin bir hobi kursuna filan başlasan bebek düşüncesinden rahatlarsın ve sana iyi gelir belki ne dersin
testi yaptım ve 2 çizgiyi gördüm demeni bekledim okumaya başlarken. allahım inş yaa görcen o 2 çizgiyi bnde neden buna çok inanıyom serpil gibi. yapsanmıki o testi
cnm gnaydın noluyoz yine karalara bürünmüşüz. ahh güzelim ahh daha önceki hırpalamalarımızı hatrlamıyosun sanırım geçmişi oku bi sen bnce açtırma yine ağzımı bana
hatice ne güzel demiş 1 sene olmadan rahm filmi falan çkmezler daha. braz sabır be tatlım. ne bu stres. çok iyi anlıyorum seni sölemek hiçde kolay değil. ama yaşamış biri olrak kendine edersn diyorum.
regl düzensizleşmesinin nedeni korunmasız ilişki bence. çünkü bünyen spermlere alışmaya çalışıyo. sen kafanda kurdukca bağırsaklarında öle olmazz böle olur die seni süründürüyo. yapma canm lütfen yapmaaaa.........daha 5 ay oldu bu ne gergnlk bn 13 ay sonnunda kavuştum bebeğime. inş bnm kadar beklemezsin ama daha çok erken. etrafında hamilelere bakcağına bebek için yıllardır uğraşanlara bak kendine moral ver. bnm amcamın 14 sene olmadı bebeği karı koca hastalık sahibi oldular neler yaşadılar 14 senede denemedkleri bişi kalmadı ama rabbim okadr büyükki 2 tane peşpeşe bebekleri oldu şimdi ikiside okula gitmeye başladı.
şekerimm yüzünü gören cennetlik :)))) bu arada günaydın hoşgeldinn ben kendi adıma söyliyim iyiyim sen nasılsın...bebiş nasl cinsiyet bellimi:)
günaydın kızlar nasılsınız? greenmoon çok tebrik ederim canım çok sevindim sabah sabah ne üzel haberdi çok sevindimm tak,i serpilli okuyana dek ya serpil sen beni delirticeksin kızım kendi kendini hasta ediceksin ya dövücem seni en sonundabu ne stres ya böyle yazık.. kızlar buarada ben doktorumada sordum int çok araştırdım bişi olmaz yazıyordu bende saçımı boyadım sonra üzüldüm
oyy maşallahhhhh annesiii:)) hadi bakalım ismini düşündünüzmü? esmanınkide erkek galibaa bu sene erkek senesiii sanırımmmmbizde iyiz canım sağol işlerim yoğun o yüzden iremiyorum ama kasım sonun da işten ayrılıcam o zaman sık sık görüşürüz benim tosun paşam geliyor Allah 'ın izniyle.
hoşbulduk meleğimm nasılsın baklalımm küçük melek nasıllll:)
bu arada hoşbulduk tatlımmmm sağolasınn seni sormuyorum hiçç okudum zatenn :))
greenmoon tebrik ederim canım hayırlı olsun bebişin.çok sevindik.hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim.darısı hepimize inşallah:)
esma oğluşumuz nasıllar?mutlu mu kendileri?
serfik çok üzüyosun sen beni.kendini çok üzüyosun,çok tasa yapıyorsun.yapma böyle nolur.zararı gene sana olacak.en kısa zamanda seninde bebiş müjdeni alcaz inşallah:)
günaydın kızlar nasılsınız? greenmoon çok tebrik ederim canım çok sevindim sabah sabah ne üzel haberdi çok sevindimm tak,i serpilli okuyana dek ya serpil sen beni delirticeksin kızım kendi kendini hasta ediceksin ya dövücem seni en sonundabu ne stres ya böyle yazık.. kızlar buarada ben doktorumada sordum int çok araştırdım bişi olmaz yazıyordu bende saçımı boyadım sonra üzüldüm
okudum anladın diyorsunnn:):):)
ahh ahhh şu psikolojimi bir düzeltsem kendime çare arıyorum ama bulamıyorum
zuzummmm valla döv beni , dayak at bana, hasta oldum zaten psikolojim iyi değil, kendimi toparlayamıyorum yaa....
doğal boya mı canım
mfalcon, yokh, haticeee
nasılsınız...
mfalcon maşallah bebeğine inş. kan sonuçlarında temiz çıkar. usg iyi olduğu sürece onlardada bişi çıkmıyo.
yokh bütün haftasonu yatarakmı geçirilir kız
haticem nasılsın varmı gelen giden bişiler kaldı 2 gün. sendende güzel haberler duycaz inş. bu ay çok bereketli maşallah...
günaydın canım iyyim sen nasılsın boşver iyi yapmışın sitres atımışsın ama yinede sigara dumanına dikkat et
evet canım son 2 gün ama bilmiyorum hayırlısı
Günaydın kızlar nasılsınız....
Hilalcim çok mutlu oldum bitanem ben sana demiştim yeni evin sana uğur getirecek diye hisselerim beni yanıltmadı:) inşallah sağlıklı bir şekilde meleğini kollarına alırsın, bizim içinde dua et ne olur o kadar ihtiyacımız var ki....
Kızlar benim sanırım psikolojim bozuk , herşeye sinirlerin herşeyi stres yapar oldum , en ufacık şeye sinirleniyorum ve bağırsaklarım yine başladı , psikiyatriye gitmeyei düşünüyorum atlatamıyorum bu stresle zaten benim çocuğum olmaz eğer bişeyim yoksa tabi bide rahim filmi için erken mi acaba yaptırsam mı belki tüplerim kapalı neden bekliyim ki bir sene kapalıysa zaten olmayacak dimi akıl verin bana gerçi onu yaptırmaya da korkuyorum
bu arada adetim yine bir tuhaf şimdide uzamaya başladı normalde bugün iyicene azalıp yarın bitmesi gerekti ama halen bol kahverengili ve arada kırmızılı gelmekte bana ne oluyor kızlar yaa 5 ay önce hiçbir derdim sıkıntım yokken herşey karmançorman oldu bebek sahibi olayım derken aklımı da sağlığımı da kaybedeceğim sanırım
kızlar cumartesi günü eve giderken eczaneye uğradım ve test aldım uzun zamandır almamıştım.ama yapmadım.eşimin arkadaşıda rüyasında görmüş fatih senin ikizin olacak demiş çok güldüm. Biz biri bulamıyoz
çarşamba günü olursamda olurum napayım
slm canlarım ohh 10 dak gecmısı okuyorum vallahı anca bıttı benım serfıkım yıne bunalımlara gırmıs ve rabbımı kusturmenden korkuyorum cnm aman dıkkat et ası ve nankor olma cumlelerımı sakında yanlıs anlama senı sevdıgımden dıyorum senın yllarından gectıgım ıcın dıorum bak topıktekılere kımse bebegnı rahatlıkla almadı gobusıne herkezın ah vah dencek bır hayat hıkayesı ve bebeksız gecırmıs oldugu coookk ayları var cnm arkadasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?