Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

günaydın kızlar nasılsınız? greenmoon çok tebrik ederim canım çok sevindim sabah sabah ne üzel haberdi çok sevindimm tak,i serpilli okuyana dek ya serpil sen beni delirticeksin kızım kendi kendini hasta ediceksin ya dövücem seni en sonunda bu ne stres ya böyle yazık.. kızlar buarada ben doktorumada sordum int çok araştırdım bişi olmaz yazıyordu bende saçımı boyadım sonra üzüldüm

şekerimm yüzünü gören cennetlik :)))) bu arada günaydın hoşgeldinn ben kendi adıma söyliyim iyiyim sen nasılsın...bebiş nasl cinsiyet bellimi:)

bu sefer benim de hisselerim çok kuvvetli gibi esmam çok da söylemeylim tersi olursa haticenin hışımına uğrayacağız valla:)

stresten kurtulamadığım için daha çok strese giriyorum nasıl bir şeyse bu , napcam ben yaa aşırı sinirliyim , çok haklısın daha yeniyim az bi zaman oldu biliyorum Rabbime şükür isyan etmekten çok korkuyorum Rabbimin gücüne gitmesin iyice ona yöneldim zaten , belki sebep oldu bana , off esmam off bugünlerde geçicek biliyorum kızmayın bana ama ben görümcemi kısknıyorum sanırım bugün bebeğini görmye gidecek abim nasıl hevesli seviyor falan içim gitti eşim üzülüyor mu diye kafama takıyorum bu sefer ne biliyim yaa........koyvereceğim bu hayata.........

haftaiçi iş haftasonu ev işi kendime vakit ayıramıyorum ki dün isyanlardaydım zaten temizlik yap yap nereye kadar can taşıyorum bende yaa ,3 saat ütü yaptım dün , yoruluyorum artık beynim yorgun , vücudum yorgun

siz de olmasınız kim anlar beni yaa iyi ki varsınız..................

hatice senin de bebiş geliyor mu ne? ay çok heyecenlandım şimdi!müjdeni bekliyorum ona göre!

Tansell sen nasılsın canım?

AH BE ESMA BEN HAYATIMDA SİLİKTE OLSA GÖRMEDİM KIZ ONU AMA İNŞALLAH BİGÜN ONU BURDAN BENDE BAĞIRCAM BANA BURASI SİZLER O KADAR İYİ GELDİNİZKİ.EN SIKI DOSTUM KARDEŞİM OLDUNUZ BANA.İLK SİZE SÖYLERİM ZATEN TOPİĞİ DAĞITICAMMMMMMMMM AY SİZ BÖYLE SÖYLEYİNCE BENDE UMUTLANIYORUM.AMA KARNIM AĞRIYOR OLMIYCAĞINI BİLİYORUM.AMAN BU HAFTA MORALİMİ BOZULMIYCAM HİLALİM HAMİLE Bİ ARK DAHA HAMİLEYDİ KIZI OLCAKMIŞ BEN KIZ MANYAĞIM

kızlar bişey söylücem ama gülmeyin markofoni den alışveriş yapan varmı ben cumartesi günü bebedor dan biberon aldım bakın sizde çok güzeldi aldım napayım

şekerimm yüzünü gören cennetlik :)))) bu arada günaydın hoşgeldinn ben kendi adıma söyliyim iyiyim sen nasılsın...bebiş nasl cinsiyet bellimi:)

bizde iyiz canım sağol işlerim yoğun o yüzden iremiyorum ama kasım sonun da işten ayrılıcam o zaman sık sık görüşürüz benim tosun paşam geliyor Allah 'ın izniyle.

hoşgeldin canım nasılsın.aman o boya işini napıcaksak bende beyazda çok doğal boya ile boyasaydın ve dibinde çok tutmadığın süreece 3 aydan sonrasına izin var diyolar

bizde iyiz canım sağol işlerim yoğun o yüzden iremiyorum ama kasım sonun da işten ayrılıcam o zaman sık sık görüşürüz benim tosun paşam geliyor Allah 'ın izniyle.
oyy maşallahhhhh annesiii:)) hadi bakalım ismini düşündünüzmü? esmanınkide erkek galibaa bu sene erkek senesiii sanırımmmm

hoşbulduk meleğimm nasılsın baklalımm küçük melek nasıllll:)

bu arada hoşbulduk tatlımmmm sağolasınn seni sormuyorum hiçç okudum zatenn :))

okudum anladın diyorsunnn:):):)

ahh ahhh şu psikolojimi bir düzeltsem kendime çare arıyorum ama bulamıyorum

zuzummmm valla döv beni , dayak at bana, hasta oldum zaten psikolojim iyi değil, kendimi toparlayamıyorum yaa....

doğal boya mı canım

slm canlarım ohh 10 dak gecmısı okuyorum vallahı anca bıttı benım serfıkım yıne bunalımlara gırmıs ve rabbımı kusturmenden korkuyorum cnm aman dıkkat et ası ve nankor olma cumlelerımı sakında yanlıs anlama senı sevdıgımden dıyorum senın yllarından gectıgım ıcın dıorum bak topıktekılere kımse bebegnı rahatlıkla almadı gobusıne herkezın ah vah dencek bır hayat hıkayesı ve bebeksız gecırmıs oldugu coookk ayları var cnm arkadasım

evet diyorum tatlımm :)) hatta yorumumuda yazdımmm inşallah okumuşsundur?

cnm buarada senı cok cok tbr ederım degerım dusuk kesın ılactan yazmısın 3 gun once bende bak adetıne daha 6 gun var anca degerın yukselıyordur demıstım ve yanılmamısım cnm hayırlı olsun melegın ıns ve kucagına almak nasıp olsun cok sevındım

kıslarrr hayıt tohumu kullanan varmıı aranızda kullananların çoğu hamiş kalıyormuş :))

günaydın canım iyyim sen nasılsın boşver iyi yapmışın sitres atımışsın ama yinede sigara dumanına dikkat et
evet canım son 2 gün ama bilmiyorum hayırlısı

Yaaaaaaa ne zaman ben giremesem çeneniz düşüyor amaaaa, burda dursam yazmaz kimse :)
Kızlar hepiniz hoşgeldiniz, özledim sizi :)

Serfik çık şu depresyondan yitter ya bebek mahsus gelmiyor valla bak sana söyliyim

Haticem o teste iyi bak çift çizgi gössterecek sana ben inanıyorum bu ay :)

Ben iyice karıştım ateş tabloma göre yumurtam 20 sinde çatlamış,
21inde doktor çatlamış demişti ama o kdr yakın olsa daha çalışmaya devam et demezmiydi???
Artık bunun için geçmiş dedi?

Yok derdim bat günümü kestirememek, acaba kaçında beklesem bilmiyorum,
31'inde bi test yapim diyorum ama ne olur ne olmaz alışkanlık yaptı zaten

tanselim hoşgeldin yaww nasılsın nasıl oldun.kaynanan napıyor kız burada ev işini naptın slm söyle benden

cnm suanda ne desem bos bılıyorum ama sakın ıcındekı umudu yıtırme ve bak mfalcona senden farksız hıc bısı yasamadı ama suanda 13 haftalık hamıs
sakın uzulme cnm esınıde kendınıde uzme zamanla ıyı haberlerını alıcaz bak buna ınanıyorum ve gecdollenmedır rahat ol dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…