- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #19.061
ayyy ayy ayy sok oldum kalptengıdıyorum kek bogazımda kaldı esma doguruyoyu okuyunca hatıce odumu patlattın
ESMAA cnm vakıt gelıp cattı desene ayy allah bı avazda kurtarsın cnm bukadar gezmeye calısmaya cocuk ısyanlar yasadı sen heran hazırlıklı ol pek beklıyecegı yok oglumuuzun saglıcakla gelsın ıns
HATICEM kız masallah senın oglusuna yaa herseyı barız bellı cıkmıs ınan renklı usg gır resmen bebegıne asık olucaksın benden soylemesı ıple cekın 21. haftayı
nekadar dogru dımı erkek hastalıkları uzmanı dıe bır bolum yok ve onlar hıc bırzaman o catal denılen masaya yatmıycaklar ama cennet annelerın ayyaklarının altında babaların deıl
aman bırak şunları bi grip olurlar sanki ameliyattan çıktı sanırsın 1 hafta söylenirler analarıda hiç kıyamaz aman bişey olmasın koca kazığına
doğumuda geçtim hayatın da 1 seferde olsa adet sancısı çekmelerini isterdim doğumdan beter çektiğin derdi :))))))))))) gözümün önüne geldi ağrıdan yerlerde kıvrandıkları : ))))))))))))))))) değil 1 hafta 1 ay yerinden kıpırdamazlar :)))))))))))
cok guldum derya demek sen her ay adet oluyosuna aaaa nekadar ayıp heray adamın basını yıyorsun
Ufakken tartışıyorduk erkekle kızlar eşittir tamamı diyeIçlerinden biri çıkıp
o zaman sizde ayakta işeyin işerkende isim yazında göreyim demişti unutamıyorum bu lafı :)))))))))))))
tobe yarabbım ısımmı yazıyormus erkekler hıcte duymamıstım manyak bunlar hepsının kokune kıbrıt suyu sıpermlerı olmasa ıse yaradıkları yok dıyesım var ama ben kocamı cok sevıyorum uyuz muyuz ama koca ıste
vallaaa tepemin tasını attırmasınlar
sidik yarışıysa mevzuuuuuu onu da yaparım
isim mi yazcaz hiç problem değil
altına imzamı bile atarım
tobe yarabbım ısımmı yazıyormus erkekler hıcte duymamıstım manyak bunlar hepsının kokune kıbrıt suyu sıpermlerı olmasa ıse yaradıkları yok dıyesım var ama ben kocamı cok sevıyorum uyuz muyuz ama koca ıste
ne sevicem be adı üzerinde koca iyi bişey olaydı gonca derlerdi adına
anca bizi kocatsınlar yaşlandındım ulan onun yüzünden
Akşam beni kızdırdı gitsin anasına sevmiyorum anasınıda danasınıda zaten
çok canım sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?