Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bizsizz kek yersin heeee işte böyle boğazına dizilir
şaka şakaaaaaaa yarasın derin'imize inş
vallaa korktuk sbh sbh sormaaa tosun oyun yaptı bize

nekadar dogru dımı erkek hastalıkları uzmanı dıe bır bolum yok ve onlar hıc bırzaman o catal denılen masaya yatmıycaklar ama cennet annelerın ayyaklarının altında babaların deıl

nekadar dogru dımı erkek hastalıkları uzmanı dıe bır bolum yok ve onlar hıc bırzaman o catal denılen masaya yatmıycaklar ama cennet annelerın ayyaklarının altında babaların deıl

aman bırak şunları bi grip olurlar sanki ameliyattan çıktı sanırsın 1 hafta söylenirler analarıda hiç kıyamaz aman bişey olmasın koca kazığına

doğumuda geçtim hayatın da 1 seferde olsa adet sancısı çekmelerini isterdim doğumdan beter çektiğin derdi :))))))))))) gözümün önüne geldi ağrıdan yerlerde kıvrandıkları : ))))))))))))))))) değil 1 hafta 1 ay yerinden kıpırdamazlar :)))))))))))

ayyyy iyi dedin haticem yaa cidden bir ay çekseler
ben geçen ay ilk adet günümde kıvranırken
eşimin bana bi bakışı vardı ne oluyo bu kdr sanki dercesine
her ay olmuyomuşmu bu sanki niye bu kdr abartıyomuşum

1 ay kıpardamazlarsa demkkı hıc kalkamıycaklar evetya esım bı grıp oluyor aman allahım sorma gıtsın dokunma ona bası agrır belı agrır genızlerı yanar hep bı sıkayetı var eften puften bısı hepsı aynı gecen kaynanaya demıs basım agrıyor bıraz dıe sevgılı anası sabah seslendı bası gectımı dıe yuhh dedım haberım bıle yok kadın onemlı bısıymıs gıbı oglusunuı soruyor

cok guldum derya demek sen her ay adet oluyosuna aaaa nekadar ayıp heray adamın basını yıyorsun

selmacım sorma yaa tosunum bize oyun yaptı. belim çok ağrıyor. sona geldik yaa zaman geçmicek gibiydi valla.
hayırlısıyla alalım kucaklarımıza yavrularımızı inş.

erkekler o çatal denen koltuğa çıkmadıkları için çok sanslılar sırf onun için erkek olmak isterdm valla.:d

Ufakken tartışıyorduk erkekle kızlar eşittir tamamı diye Içlerinden biri çıkıp
o zaman sizde ayakta işeyin işerkende isim yazında göreyim demişti unutamıyorum bu lafı :)))))))))))))

cok guldum derya demek sen her ay adet oluyosuna aaaa nekadar ayıp heray adamın basını yıyorsun

yaaa sormaaa ben oluyorum bitek tıp literatüründe bir ilkim galibaaaaaa
olmayan bi karı bulaydııııııı bari dicem ama sübyancı olurdu o zmna yada menapozlu karılara gitsin hahahaaaaaa
her ay oluyorum diye alışmak zorundayım sanki ağrı sızısınaaaa
kendi olsun da göreyim ben onuuuuuuuuuuuuu

tobe yarabbım ısımmı yazıyormus erkekler hıcte duymamıstım manyak bunlar hepsının kokune kıbrıt suyu sıpermlerı olmasa ıse yaradıkları yok dıyesım var ama ben kocamı cok sevıyorum uyuz muyuz ama koca ıste

Ufakken tartışıyorduk erkekle kızlar eşittir tamamı diye Içlerinden biri çıkıp
o zaman sizde ayakta işeyin işerkende isim yazında göreyim demişti unutamıyorum bu lafı :)))))))))))))

vallaaa tepemin tasını attırmasınlar
sidik yarışıysa mevzuuuuuu onu da yaparım
isim mi yazcaz hiç problem değil
altına imzamı bile atarım

az bi feminist damarımız kabarmıştı şurda yokk hemen su koy verr zaten
kocamı seviyorum diyeeeeeeee

ne sevicem be adı üzerinde koca iyi bişey olaydı gonca derlerdi adına
anca bizi kocatsınlar yaşlandındım ulan onun yüzünden
Akşam beni kızdırdı gitsin anasına sevmiyorum anasınıda danasınıda zaten

gocalaraaaaaa protestooooooooo
bnmkide demin beni sinir ettiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kapatım teli yüzüne uyuz şey yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…