Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

derya kanaman başlamış, yeni dönem hayırlısı olsun diyelim, rahatla biraz artık bunun arkası çok bekletmez gelir bebek merak etme.. ben hep dua ediyorum haticeye dua eden arkadaşı gibi, ben doğum yapmıcam ama sezaryene girerken adını söyliycem emin ol, gerçi benim sezaryana kadar sen hamile kalırsın zaten

esmaa geçmiş olsun canım yat bol bol bikaç hafta daha dayansın da 3 kg ı bulsun inşallah, doğsa da sağlıkla yaşar ama seni ilk zamanlar zorlar biraz beslenmesiyle uğraşırsın çok.. hayırlısı olsun yaa ben de son haftalara kadar çalışayım diyordum ama korkmaya başladım ben de çok ayakta kalıyorum..

hatice oğluşun geliyormuşş!!!!!! maşallah paşana doktoruna bravo erkenden gördü valla, artık isim düşünmeye başlayın bakalım.

özge dün hareket hissediyormusun diye sormuştun ben de yok demiştim ya, tam da üzerine dün gece ballı süt içip yatttım, hissettim yaaa ama bu sefer 11-12 ye kadar uyumadım öyle yattım bekledim benimki baya vuruyordu soldan ve ara ara göbek kısmımdan canım yaa kıkırdayıp durdum yatakta eşim de ne gülüyosun diyo uykunun arasında onun hissetmesi zor dışardan tabi şimdi.. sonra günboyu hissetmedim ama çok meşguldüm çok kötü bir hastam vardı hep ayakta onun başında uğraşıp durdum, ama eve gelip biraz oturunca az önce yine vurdu duydum yavrukuşumu gazdan bariz farklı yaa insan anlıyor hissedince, seninde az kaldı hissetmene 1 haftaya kalmaz, ama 24. haftaya kadar duymayanlar var yine de korkma canımm

ne oldu kuzucuk acaba regl dönemi sinir bozuklugumu?

olabilir cnm yaa ne bileyim çok sıkıcı bi gündüüü bitsin artıkk

hilalcim hoşgeldinnn
canım benim sağolasın allah razı olsun hepinizden,
evt cnm kanamam başladı çok şükür çok gecikmedi, hayırlısyka bitsinde
yeni döneme başlayalım inşşş
elimde olmadan düşünmüyo değilim ya yine aynı şeyi yaşarsam diye ama
umutluyum pozitif düşüneceğimmm
bnmde dualarım hep sizinle
hayırla sağlıkla kavuşun yavrularınıza inş..
benide unutmadığınız için çok tşkler inşş en kısa sürede gelir bebeğim ...

maşallaah kısçene demek tekmeleri iyiden iyiye artırdı

Son düzenleme:

maşall kuzuma o zaman dün konuştuk ya tekmemi görün dedi heralde hayırlı olsun canım bakalım benmki ne zaman başlayacak saglıklı olsunlarda onlarda olur heralde kızını ismini koymuştun demi tatlım

paşam rahat durmamış ha esmcım korkutmş seni kıyamam ya ama hareketlernden belliydi kı bian önce gelmek istyr annesiyle babsına herşeyide hazır biliyr ya dayanamıyor neyseki sıkıntı olmaz canım gelsede çünkü kilosu iyi maşallah geçende bi arkadaş dogurdu 2700 gr bebişi gayet saglıklı çok şükür sende tasalanma inş biraz daha bekler ama gelsede sıkıntı olmaz inş canım

haticecm paşa kı bu resmen gerçi ben cinsiyet bölgesinden anlamaıyorum ama tip aynı o belli ayaklarını yerm onun nasılda kaldırmış allahım korusun

maşall kuzuma o zaman dün konuştuk ya tekmemi görün dedi heralde hayırlı olsun canım bakalım benmki ne zaman başlayacak saglıklı olsunlarda onlarda olur heralde kızını ismini koymuştun demi tatlım

evet yaa duydu heralde alın size tekme dedi çocuk seninki de başlar yakındır insan inanamıyor hissedince ama gülüp gülüp duruyorum hissettikçe heyecan yaptım canım..

isim miray olacak canım, şimdilik son fikrim bu belli olmaz tabi.. sen isim düşündün mü kız olursa şu erkek olursa bu falan diye, ay çok zor oluyor isim bulmak, birçok isimde tanıdıklar ve onların çocukları var, çok farklı isimler de bana göre değildi, beğendiğim biçok isme eşim lakap takıp dalga geçti soğuttu bisürü isimden de en kolayı bu sanırdım ama canım çıktı bulana kadar valla.

günayyydınnnn günayydınnn....
kızlar doğru düzgün uyuyamadım ağrım oldu gece. sabah azcık daha koyu akıntım oldu. şimdide babamızı gönderdik. uykum var ama uyuyamıyorum. işede gitmedm pazartesi gidip raporu vercem inş.
offff evde zaman nasıl geçerrr kiii:) ayy bugnleri iple çektim ama çok acamıyım bu konuda nasıl gececek zaman.:)

günaydınn kızlar
esma evde yalnız kalma sakın ne olur ne olmaz yat sakın kalkma yerinden laf dinle birazda al kumandayı eline çek battaniyeyide üzerine ohh dışarısı çok soğuk nasıl kar yağıyor dışarda

ewet kuzum yaa baya soğuk. şunu anladım ki evde yatmak bana göre değilmiş:) azcık daha zaman geçsinde anacığımı çağırcam kahvaltı yaparız hem :) battaniye kumanda ve pc büyük arkadaşlarım artık sanırım.

azcık araştırma yaptım nişan gelmesnden 2 hafta sonra en gec doğum olurmuş. bide aklıma takılan bişi daha var acaba hastanede alttan muayene ettilerya ondanmı geldi bu leke diye. acılmada onlar yüzünden olmuş olabilirmi acep?

Günaydın kızlaaaaarrrrrr

bi uyandık heryer bembeyazz şuanda tipi şeklinde hala doldurdu heryeri
yuppi erken çıkarız belki, istanbul ne durumda?

Esmacım ohh keyfini çıkar, yokmu komşun arkdşın fln çağır kahvaltıyaa
yada anneni çağır gelsin birileri lak lak yaparken anlamazsın :)

herkese günaydınnnnn yine soğuk yine beyaz kış bitsin artıkkkkk gerçi yaz sezonu bizim işler daha yogun olur ama olsun yaz iyidir

herkese günaydınnnnn yine soğuk yine beyaz kış bitsin artıkkkkk gerçi yaz sezonu bizim işler daha yogun olur ama olsun yaz iyidir

günaydın cnm
evetttttttt bende yaz istiyorum artıkkkkkkkk
şu kabanlardan bıktımmmmmmmm
sandalet giymek istiyorum incecik badiler şortlar offfff

günaydın cnm
evetttttttt bende yaz istiyorum artıkkkkkkkk
şu kabanlardan bıktımmmmmmmm
sandalet giymek istiyorum incecik badiler şortlar offfff

günaydın kızlaaarr nasılsınız ?? bende yaz gelsin istiyorum hehe bebeişimi doğurayım . hem yagmur camurdan usandım artık yaa.

günaydın kızlar,
bu nasıl tipidir böyle gözüm kapalı yürüdüm yolda bide uçuşa geçiyordum rüzgardan:)
bir karın var bende bugün aldı başını gitti , gaz dolanıp duruyor şiştim şiştim patlayacağım
doktor bana iki bardak süt iç demişti ben de sıcak süt içemem soğuk sütleri dayadım kendime
acaba o mu gaz yaptı

canım süt feci gaz yapar sana tavsıyem marka yazabılıyormuyuz bılmıyorum ama adı p ile başlayan sut var hanı son reklamında birtek annem olsun bana birşey olmaz diye şarkısı var :9 onun laktozsuz sütü var ondan iç gaz yapmıyor.

günaydın kızlaaarr nasılsınız ?? bende yaz gelsin istiyorum hehe bebeişimi doğurayım . hem yagmur camurdan usandım artık yaa.

günaydın cnm iyiyizz valla kar altında kaldık sen nasılsın?
evt yaaa yaza siz doğuracaksınızz, bende hamiş oluurum inş bu yazı iple çekiyorum :)

günaydın cnmm, sorma hava berbatttt
eve gidip battaniye altına girmenin hayaliyle yanıyorum şuanda :)
ayy sende bnm gibisin bnde sıcak içemem soğuk içince de gaz yapar gerçekten..
bence ondan olmuştur canım, dolaptan çıkardığıın gibi içme sütü öyle buzz gibi
cezveye al hemen bi hızlı ateşi aç kapa 1dk fln azıcıkta olsa ılınıyo ısınmıyo ama o soğukluğunu alıyo en azından
demir gibi şeyi içmekten iyidir ben öyle yapıyorum..

anladım canım hangisi olduğunu tamam ondan alayım bari bide küçük kutu alıyorum bardakla içemiyorum inek gibiyim yaa cok cok kamışla süt çekiyorum

kuzu yaaa ben bardaktan süt içemiyorum şuan illa pipetle içeceğim o yüzden ısıtamıyorum oda sıcaklığında ne kadar durursa işte böhhh sıcak süt geldi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…