Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

selam kizlar
nasilsiniz napiyosunuz kac gundur giremiyorum yogun is temposundan..
bizim ev arama telasimiz hala bitmedi malesef
gecmisi bile okuyacak vakit bulamiyorum pert oldum yorgunluktan
firsat bulup girmisken size de bi slm vereyim dedim
ozledim sizleri cok... umarim hepiniz cok cok iyisinizdir
opuyorum hepinizi fistiklar Allaha emanet olun simdilik hoscakalinnn

allah yardımcın olsun cnm zor ya evv bulmak hele taşınmak 2 kez taşındım bende bilirim ne zordurr

kızlar günaydın nsılsınız ? ve ben sonunda bebeğimin cinsiyetini öğrendim erkek :)

canım kolay gelsin işin zor vallaa taşınmak zaten zor
bide şehir değiştirmek hepten zor
inş hemencik bulup yerleşirsin cnm..

Günaydınlarrr fıstıklarrrrrrrrrrrr

günaydınnnnnnnn arkadaşlar -12 derece buz tuttumm

günaydınnn kızlarr
anammm topiğe bir paşa daha katıldı erkek liderliği var burda

kızlar günaydın nsılsınız ? ve ben sonunda bebeğimin cinsiyetini öğrendim erkek :)

neeeeeeeeeeeeeeee
damadım mı geliyorrrrrrrrr haydeee halayaaa
canımmm gözün aydın sonunda öğrendin hadi bakalım bir paşamız daha geliyor
kız gibi nazlı olcak ama bu paşaaa :))

canlarımmm günyadınnn... nasılsınız bakem.. dün saydırmışsınız bana raporumu verdm masamı topladım erkendende eve geldim :)
paşamda bnde çok iyyim ama bel ağrısı fenaymış hiçbişeye benzemiyo:)

bahar tosunun hayırlı bir evlat olur inş cnm. sağlıkla gelsin bebeğin.
zuhal gelmiş gitmiş. görürsen okursun inş muz kivi anne karnında bebeğe direk kilo yapıyomuş bol bol tükeet. farkındamısınız bizim topicin erkekleri aceleci gelmek istiyolar hemen:)

serpill hala gelmemiş. 2li sonuçlarını alıp doktoramı gitti acaba dün.

haticeee maşallahhh yavrummm çok iyisin bulantı falan yok:)

deryaaa uykum var yazmamışsın bugün:)

günaydın cnm allah bagıslasın yavrunu...erkek sanırım senın bebek? kusura bakmazsan bısey soracam erkek bebek ıcın tavsıyelerın ne dır??ılıskı gunu veya baska bırsey???

hoşgeldin kızzzzzzz atom karınca öyle dicem sana bundan snra :)))
aman aman iyi olmana sevindim bel ağrısı normaldr tabi iyice büyüdü göbek artık
aama son gnler şekerim oğlun gelince unutcan hepsini artık
hayırlısıyla gelsin sağlıkla inş...

uykum var yazmamışm hakkaten bende diyorum ne eksik
öküz gibi uykum var kızlarrrrrrrrr zor uyandımmm gerçekten bak
akşam olsun eve gidelimmmmmmmmmm
şimdiden başladım eyvahlar olsun saat daha 10 bile değil

günaydın cnm allah bagıslasın yavrunu...erkek sanırım senın bebek? kusura bakmazsan bısey soracam erkek bebek ıcın tavsıyelerın ne dır??ılıskı gunu veya baska bırsey???

hoşgeldin nur. allahın takdiri diyebiliyorum sadece başkada bişi bilmiyorum. uzun uğraşlar sonucunda rabbm bize güzel bi tosun paşa nasip etti çok şükür. sennde gönlündekini hakkında hayırlı eylesin inş. bnce özellikle bir uğraş işine girme evlat hep candan öte can.

günaydın hepinize, dün hastaneydeydim bütün gece kustum ve siyah siyah gelmeye başladı sonunda klozetin başında yığıldım kaldım, dahiliye gastrloji inceledi mide kanamasından şüphelendiler şükür bişey çıkmadı midemde gastrit var , serum yedim falan dün bebeğimi gördüm tekme atıyordu bana kıpır kıpırdı ama çok üzgünüm ikili test bthcg yüksek çıktı, doktorun dediklerini söylüyoru ultrasonda yaş riski 1/798 ultrason sonucunda 1/3798 ense 1,73 burun gayet güzel var, kan sonucunda yaş 1/798 sonuç risk 1/2000 yani riskim azalıyor ama bthcg yüksek çıktı doktor ikiz gebelik miydi başta dedi yok dedim kanaman var mı dedi leke var arada dedim, kendi 20.haftada 4 lü test yaptıracağız dedi, kendi 3 gebeliğinde de btcg yüksek çıkmış sadece biri sakatmış ama yaşım 38 di dedi , her şey allahtan ama ben bebeğimi çok sağlıklı görüyorum inşallah bişey çıkmayacak olursa da ne yapalım allah ın takdiri

haticem mesajını çok geç gördüm uyuyordum o yüzden gece mesaj atmadım

aman derya bende her sabah uyandıgımda bugun erken yatıcam diyorum ama akşam olurca uykum gelmiyooo söyle güzel bir türk kahvesi iç kendine gelirsin valla ben ofise gelir gelmez içerim gözlerim fal taşı gibi açılır :))))))

sagol cnm ,,tabıkı oyle ıns hayırlısı olsun da razıyım tabıkı hayrlısı hangsyse o olsn..bende de kıst vardı amelıyat oldum 20 gun oldu olalı 2 ay falan korunacam sonra dneemelere baslayacagz ıns...sen de de mı vardı kıst?

valla kız doğru söledin atom karınca gibiyim duramuyom durduğum yerde:) evi temizlesem diyorum ama yemiyo yani bide eşim giderken ne nerde tespit yapıyo yerleri değişirse fena bozuşuruz die tehdit ediyo bni bişi yapmıyım die şimdi paşa paşa kıcımın üstünde oturuyom. saat 10 10 defa aradı kahvaltı yap sunu ye bunu ye die

hoşgeldin tam sopalıksın artık doğdu doğacak çocuk sen hala iştesin ağrıların gayet normal tosunum sığmıyor artık

şükür canım iyyim bulantım hiç yokki benim perşembe akşamı yine görecem tosunumu kan tahlili sonuçlarını almaya gitçem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…