Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hiç deme yaaa aynı benm odun kocam aslında merak edyrda ne zırt pırt dr gidyrz diyr bide ya tekrar göstermezse diyr sonra bidahamı gidicez diyr ya ama varya göstermemesi benmde hevesimi kırdı kıııı

kıymasote, kahvaltılık yanınada çay zaten kocam yok yemekte yalnızım :)

ohh afiyet olsun şekerim
off bnde yalnz olsam hiç düşünmem direk kahvaltılık yada makarna
kocama kıyamıyorum bide diyete başladı yine :))
ekmek yemicekmiş nasıl olcaksa o nasıl doyurcaz bilmem.....

yokmu artırannnnnnn başka ne yapılır yavvvvv akşam yemeği hafif bişi söyle

hiç deme yaaa aynı benm odun kocam aslında merak edyrda ne zırt pırt dr gidyrz diyr bide ya tekrar göstermezse diyr sonra bidahamı gidicez diyr ya ama varya göstermemesi benmde hevesimi kırdı kıııı

yav zırt pırt olurmu ayda bir gitmiyomusunuzz
o kdr uzakmısınız siz il'e, ne olacak cnm yol çok problem olmuyorsa
gidilir üşenmesin bakim baba olcak daha bebek bakcak alıştır kızım şmdiden zora :)
ay ben olsam boğmuştum iyi sabrediyosun özgecim hoş bnmki kendi durmaz meraktan çatlayan tipler olduğumz için
anamın karnında nasıl durdum 9 ay 10 gün bilmiyorum :))

yok kı ben 2 haftada bir gittm hamile kaldım kalalı hep dr daydım yani sık sık gitmekte iyi olmuyo gelince biraz geçiyr hemen bişimi oldu acaba niye hissetmedm filan kuruntularım fazla oluyo ondan adam usandı maddi açıdanda sıkışıgı adamda haklı biraz ama tabi haksızda

slm canlar temızlık yaptım anca geldım pc basına ama eskısı gıbı yapamıyorum heryerım agardı neyse

cınsıyet konusunda bende sabrınıza hayranım ben dr gıttıgım gun esıme dedım eger gostermezse baska bı ozel hastane var ına oraya gıdıcem dedım gelmezsen sen gelme dedım ama gosterdı gostermeseydı kesınlıkle baska dr gıdecektım yetrkı ogreneyım dıyor ınsan para mara dusunmuyor ama kızım bıraz zorlasada 17 haftada gosterdıııı

yemek konusuna gelınce kaynana kocasını bırakıp gıttıgı ıcın yemek derdım cok ıstahlıda masallah menumu soyluyorum yayla corbası tavuk gogsunden yapılmıs mantar sote ve salcalı makarna

solda cıkan turkcell reklam kızı aynı ben zuzuya benzettım kız zuhal gırıp cıkmıısın ama ben yınede dıyım bu kızı gordukce aklıma sen geldın

selmaaa akşam yemeğe sana geliyorz

barbunyam var onumu yapsam acep üff o da zor pişiyo yokmu kolay pişirmenin bi yoluuu

barbunyam var onumu yapsam acep üff o da zor pişiyo yokmu kolay pişirmenin bi yoluuu

bende dün taze fasulye barbunya pilav yapmıştım 2-3 akşamlık yemeğim var
En kolay pişen yemekler kız bunlar buzluktan çıkartım sabah bikaç saat sonra yaptım 20 dk barbunya tamamdır.
10-15 dk fasulye oldu

önceden haşlamışındır tabi koy düdüklüye ohh tamam
bnmki öylee saf haliyle duruyo dolapta
haşlıcam daaa pişcekte uff geçen yaptım hasşlayıp normal tencereye aldım kısık ateşte olsun dedim
2 saatte pişti, sinir bastı artık
şmdi düdüklüye koyarım gerçi
nasıl yapayım önce bi haşlayıp ardından düdüklüye alsam 20 dk ya pişer heralde dimeee..

Son düzenleme:
at dudukluye duduklude pısır tatlım yoksa bende 1 saat pısmesını beklıyorum ama duduklude yarım saate pıser

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…