Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

haslamayla falam ugrasma yıka at dudukluye koy koganı 2 dıs sarımsak salca ıcıne de ekle suyunu pısır gıtsın

Anacım sağolsun valla kışlıklarımı hazırlıyor poşet poşet şimdi çok iyi oluyor herşey organik domatesi yazın rendeleyip suyunu poşetliyorum hemen yemeğe harika oluyor sizde yapın kızlar

aaa evde o dr ortker suflem var pratık sız yemek yerken hemen atar fırına sıcacık yerız ne zahmetı ısteyenı9n bı yuzu vermeyen zencı

taze fasulye pişmiş sadece canım
barbunya saf haliyle ama yazın bahçeden toplayıp atıyorum herşey bursadan

haslamayla falam ugrasma yıka at dudukluye koy koganı 2 dıs sarımsak salca ıcıne de ekle suyunu pısır gıtsın

diyosun
kuru barbunya ama bu kara suyu içinde kalmazmı öyle haşlamadan koyarsam
ne dersinnn

Anacım sağolsun valla kışlıklarımı hazırlıyor poşet poşet şimdi çok iyi oluyor herşey organik domatesi yazın rendeleyip suyunu poşetliyorum hemen yemeğe harika oluyor sizde yapın kızlar

ohhhhh senden iyisi yok vallaa
geçen bizde yapmıştık ne iyiydi
çıkarıp çıkarıp pişiriyodum kızz, bu sene yapmadım salak gibi
şmdi yemek arıyorm işte böyle

aaa evde o dr ortker suflem var pratık sız yemek yerken hemen atar fırına sıcacık yerız ne zahmetı ısteyenı9n bı yuzu vermeyen zencı

başka şey isteyeymişim olcakmış bakkk şansımaa
oohh ne güzel olur o şimdi........
ben ondan evde bi kere yaptım çok kolay hemde yaa çok da güzel oluyo :)

yazın herşeyi atıyorum ben napayım yoksa hangi birini yetiştiririm biberleri bile küçük küçük doğradım attım dolaba şimdi çıkardığım gibi hemen at tavaya anında çözülüyor et mesela doğranmış haşlanmış dolapta hazır çıkar hemen at yemeğe yoksa saatlerce pişmez bi dünya uğraş dur Anacığımmmm seni çokkkk seviyorumm

taze fasulye pişmiş sadece canım
barbunya saf haliyle ama yazın bahçeden toplayıp atıyorum herşey bursadan

uyuz garga seni

bana valla annem almış cuma pazarndan
kuru barbunya güya köydenmiş mişşş
piişirdim ilk lezzetliydi gerçi baya kısık ateşte pişti ondan olabilir

kendi ellerinle yap ama öyle hazır falan olmasın lütfen dimi kız

ayy sadece yüssüz değil bide çok acımasısızzzz :)

Son düzenleme:

kız balık kolay pişer varmı evde yada giderken alabilecegin biyer varsa at fırına yanınada bir çorba salata ohh misss

kız balık kolay pişer varmı evde yada giderken alabilecegin biyer varsa at fırına yanınada bir çorba salata ohh misss

aa güzel fikir kızzz yolumun üstünde yok ama eşime sölerim
olmazsa alsın da gelsin istiyosaa,
şu iglonun dondurulmş balıığını merak ediyoruz aslında
bulsak ondan alıcaz
yednizmi hiçççç, rose tavsiye etmişti sanırım

Pizza yap hem kolay hem güzel :))))))
evde kuru ekmeğin varmı taze olur Dilimle üzerine evde ne varsa peynir biber salam ne istersen doğra ufak ufak yumurta kır içine karıştır ekmeklerin üzerine koy birer kaşık at fırına ohh miss 10 dk pizza :))))))))))

msj attım nerdesin lannn dedim :)))))))) cvp vermedi

off çok canım sıkıldı benim toprağım taww karnımda acıktı

waaay bu pizzayı da tuttum yapcam bi ara :))
bu akşama zeytinyağlı türlü yapmaya karar verdim kocamında isteğiylen
bakalım neye benzicek :)))

bnmde çok cnm sıkıldı yaaav hatçeeeeee akşam olsun artıkın
serpili cidden merak ettim yalnız ......

ooo zor iş artık canım hiç mutfağa girmek istemiyor kolay şeyler yapmaya çalışıyorum eşim bi tek yumurta yapmasını biliyor civciv cıkaracam gibi geliyor :))))))))))

ooo zor iş artık canım hiç mutfağa girmek istemiyor kolay şeyler yapmaya çalışıyorum eşim bi tek yumurta yapmasını biliyor civciv cıkaracam gibi geliyor :))))))))))

bncede yaa çok zor geliyo ama ne zmndır sölüyodu yapimde kurtulayım dilinden :)
hahahaaa civciv çıkarcan hee o da güzel
kocana çeşit ögret azcık bakkk senin için iyi olur
bnmki o konuda iyi maşallah yapıyo baya bişi canı isterse
bi gebe kalayım mutfaga girmicem aartk zati

veeeeeeeeeeeee 17:52 iştee bu beeeee
azıcık kalmış gidiyorummmmmmmmmm :))))

sanırım kaynanamın bize gelme grişimleri başarısızlıkla sonuçlandı hala ses yok :))))))))))

hatçeeeeeeeeeeeeeee
nereye gittin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
küscem bak çabuk gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…