- Konu Sahibi haticemavi
-
- #19.501
deryaa rahat ol yaa benim hiç erkek dr um olmadı ama eşim bişey demese gerçekten umurumda olmaz erkek veya kadın doktor, kadın doğum uzmanı o sonuçta... ben de bayan doktorlara o kadar çok muayene oldum kii hele ovulasyon takibi sırasında günaşırı vaginal usg yaptırdıktan sonra hiçbişeyden çekinmem artık
burcu Allah büyüktür, başka yerden güldürür yüzünüzü inşallah, borç ta ödenir biter hepmizin borçları var kredileri var yavaş yavaş ödenip bitecek sabredin, birbirinize destek olun yeter..
hatice yeğeninize maşallah kilosu baya iyiymiş, inşallah senin tosun da böyle sağlıkla doğar
serpil ya sana üzülüyorum gebe kalalı rahat edemedin, bebeğini kucağına alınca unutacaksın inşallah hepsini canım.
esma suyun gelse anlarsın merak etme, ama akıntın sana aşırı fazla gibi gelirse de dr una gitmeyi ihmal etme yine de..
bahar temizlikçini değiştir mümkünse, benimki de hasta hiç güzel temizleyemiyor, çok eksik bırakıyor işleri, birini bulsam değiştiricem, kendisiyle de konuşucam ihtiyacı var maddi yardım yapıcam arada ama, bana gerçekten sağlam temizlik yapan biri lazım malesef, kendim temizlemeye ne gücüm ne vaktim var çünkü..
benim kızım bütün gün mesanemin üstünde tepinip durdu teyzeleri yaahele gofret yedikten sonra çıldırıyor çok tatlııı
deryaa rahat ol yaa benim hiç erkek dr um olmadı ama eşim bişey demese gerçekten umurumda olmaz erkek veya kadın doktor, kadın doğum uzmanı o sonuçta... ben de bayan doktorlara o kadar çok muayene oldum kii hele ovulasyon takibi sırasında günaşırı vaginal usg yaptırdıktan sonra hiçbişeyden çekinmem artık
burcu Allah büyüktür, başka yerden güldürür yüzünüzü inşallah, borç ta ödenir biter hepmizin borçları var kredileri var yavaş yavaş ödenip bitecek sabredin, birbirinize destek olun yeter..
hatice yeğeninize maşallah kilosu baya iyiymiş, inşallah senin tosun da böyle sağlıkla doğar
serpil ya sana üzülüyorum gebe kalalı rahat edemedin, bebeğini kucağına alınca unutacaksın inşallah hepsini canım.
esma suyun gelse anlarsın merak etme, ama akıntın sana aşırı fazla gibi gelirse de dr una gitmeyi ihmal etme yine de..
bahar temizlikçini değiştir mümkünse, benimki de hasta hiç güzel temizleyemiyor, çok eksik bırakıyor işleri, birini bulsam değiştiricem, kendisiyle de konuşucam ihtiyacı var maddi yardım yapıcam arada ama, bana gerçekten sağlam temizlik yapan biri lazım malesef, kendim temizlemeye ne gücüm ne vaktim var çünkü..
benim kızım bütün gün mesanemin üstünde tepinip durdu teyzeleri yaahele gofret yedikten sonra çıldırıyor çok tatlııı
günaydın arkadaşlar ben yine havlu attım sabah sabah kırmızıları gördüm
bu kaçıncı umut
bu kaçıncı yıkılış
günaydın kızlar
melek rabbim sabrımızı sınıyor canım vakit ve saat sadece inşalah çok beklemezsin sende
kızlar bu arada bişey sorcam araştırdım kan ilacından yazıyor siyah dışkı olan varmı
bu kaçıncı umut
bu kaçıncı yıkılış
günaydın kızlar
melek rabbim sabrımızı sınıyor canım vakit ve saat sadece inşalah çok beklemezsin sende
kızlar bu arada bişey sorcam araştırdım kan ilacından yazıyor siyah dışkı olan varmı
evet maltafer kullanıyorum.
derya naptın kız nasıl geçti
günaydın kısçeler...
melekk üzülme bitanem yaa vaktini bekliyor rabbim hayırlısını sağlıklısını versin ama bi doktora gitsen
bi takibe başlasan iyi olmaz mı...
haticem bilmiyorum ki canım kan ilacı yapıyor olabilir bu arada sen dün doktora gidecektin dimi yanlış hatırlamıyorsam
yokh dün ne oldu ki hatice pis pis gülüş atmış yorgan mı silkeledin
günaydın kısçeler...
melekk üzülme bitanem yaa vaktini bekliyor rabbim hayırlısını sağlıklısını versin ama bi doktora gitsen
bi takibe başlasan iyi olmaz mı...
haticem bilmiyorum ki canım kan ilacı yapıyor olabilir bu arada sen dün doktora gidecektin dimi yanlış hatırlamıyorsam
yokh dün ne oldu ki hatice pis pis gülüş atmış yorgan mı silkeledin
yavrularım dün gittim doktoruma,
ben tabi kastım ya kendimi adamda anlamış olacak ki
sıkışıkmısın ultrasonla bakalım dedi yk dedim(bilsem çıkarken yaparmıydım çişimi)
sonra müsaitsen vajinal bakalım dediçokta kibar yahu
hee dedim misaitim :)))
neyse kızlar ben bile görüdm yımırtam oluşmaya başlamış
sol yanımda her zmnki gibi :)
13 mm şuan çok güzel dedi 20 mm civarı çatlıyor çalışmalara devam dedi.
dün 8. günümdü bu arada.
(bu ne zmn çatlar anlayan varmı ne kdr sürede büyüyolar?)
ümitliyim senden en kısa sürede geleceksn bak gebe olarak dedi,
6 ay daha olmazsa eşinle gelirsin dedi,
stres yapma takip etme akışına bırak dedi fiks laflar,
öyle yani ama yımırtayı bile görünce orda o kdr barizki bi fena oldum
o bebek olcak dimi bigün olcakkkkkk orda kıpraşcak büyücek böyle
ya nasıl iş rabbim ne büyük ya....
bu akşam gidicem canım
derya dr gidicekti dün canım
yavrularım dün gittim doktoruma,
ben tabi kastım ya kendimi adamda anlamış olacak ki
sıkışıkmısın ultrasonla bakalım dedi yk dedim(bilsem çıkarken yaparmıydım çişimi)
sonra müsaitsen vajinal bakalım dediçokta kibar yahu
hee dedim misaitim :)))
neyse kızlar ben bile görüdm yımırtam oluşmaya başlamış
sol yanımda her zmnki gibi :)
13 mm şuan çok güzel dedi 20 mm civarı çatlıyor çalışmalara devam dedi.
dün 8. günümdü bu arada.
(bu ne zmn çatlar anlayan varmı ne kdr sürede büyüyolar?)
ümitliyim senden en kısa sürede geleceksn bak gebe olarak dedi,
6 ay daha olmazsa eşinle gelirsin dedi,
stres yapma takip etme akışına bırak dedi fiks laflar,
öyle yani ama yımırtayı bile görünce orda o kdr barizki bi fena oldum
o bebek olcak dimi bigün olcakkkkkk orda kıpraşcak büyücek böyle
ya nasıl iş rabbim ne büyük ya....
hadi tosunumuzu gör de gel bakalım yarın pipili resmini istiyoruz
kan sonuçları cıkıcaktı bugün canım onu almaya gidicem sen nasılsın bugün
inşallah güzel çıkar sonuçlar canım , ben 20. haftaya kadar diken üstündeyim bekliyorum, bugün daha iyiyim yemey başladım
iki poğaça yedim doymadım ama miemi zorlamıyorum kusmaya devam küçücük kaldım yaa renk kalmadı yüzümde
hee unutmuşum bak ben hadi kurtuldun doktordan ohh maşallah yumurtada yerinde
kocaman olsun içi bebiş dolsun inşallah ben sana diyorum sen fazla beklemezsin kızım rabbim büyük
olacak kısa zamanda yola girdin sen ohh ne güzel mutlu oldum:)
hadi bakalım boş duranı kimse sevmezmiş adama sabah akşam aç karnına bi kaşık keçiboynuzu pekmezi aktardan ne bulursan al cezerya fıncık ceviz incir yiyin bol bol her gün yorganı silkele çırp güzelcene hadi inşallah
kan sonuçları cıkıcaktı bugün canım onu almaya gidicem sen nasılsın bugün
inşallah güzel çıkar sonuçlar canım , ben 20. haftaya kadar diken üstündeyim bekliyorum, bugün daha iyiyim yemey başladım
iki poğaça yedim doymadım ama miemi zorlamıyorum kusmaya devam küçücük kaldım yaa renk kalmadı yüzümde
saol canm benm inş bende öle diyorum ....deryaa rahat ol yaa benim hiç erkek dr um olmadı ama eşim bişey demese gerçekten umurumda olmaz erkek veya kadın doktor, kadın doğum uzmanı o sonuçta... ben de bayan doktorlara o kadar çok muayene oldum kii hele ovulasyon takibi sırasında günaşırı vaginal usg yaptırdıktan sonra hiçbişeyden çekinmem artık
bu kaçıncı umut
bu kaçıncı yıkılış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?