- Konu Sahibi haticemavi
-
- #19.521
yavrularım dün gittim doktoruma,
ben tabi kastım ya kendimi adamda anlamış olacak ki
sıkışıkmısın ultrasonla bakalım dedi yk dedim(bilsem çıkarken yaparmıydım çişimi)
sonra müsaitsen vajinal bakalım dediçokta kibar yahu
hee dedim misaitim :)))
neyse kızlar ben bile görüdm yımırtam oluşmaya başlamış
sol yanımda her zmnki gibi :)
13 mm şuan çok güzel dedi 20 mm civarı çatlıyor çalışmalara devam dedi.
dün 8. günümdü bu arada.
(bu ne zmn çatlar anlayan varmı ne kdr sürede büyüyolar?)
ümitliyim senden en kısa sürede geleceksn bak gebe olarak dedi,
6 ay daha olmazsa eşinle gelirsin dedi,
stres yapma takip etme akışına bırak dedi fiks laflar,
öyle yani ama yımırtayı bile görünce orda o kdr barizki bi fena oldum
o bebek olcak dimi bigün olcakkkkkk orda kıpraşcak büyücek böyle
ya nasıl iş rabbim ne büyük ya....
kızlar böyle yapıyor serpil tansel nasıldı.cilveliler çok
ultrasonda bizimki büyük görünüyoryarın 14 olcaz seninde öylemi yoksa aynımı gidiyor
inş canlarım allahın izniyle doktorda gazı verdi bakalım duvara toslamayız inş :))
yaa haticem gün aşırı şey etsek olmazmı çok yorucu oluyo bide siyatik ağrım tuttu 2 gndür
çalışacam yaa inadına dün gece basamadım bacaağımın üstüne, bu gece silkelicem inş :))
yaa bu adamım şu pekmezi içmeyi hep unutuyo bende hatırlatmaktan yoruldum
düzenli içmiyo vallaaa bölük pörçük hiç işe yaramıcak böyle üzüyo beni
hadi cnm inşş hayırlı haberlerlee bekliyoruz
oğlumuza selam söyle :)
ye canım ye zorla fln götür bişiler hafif ama faydalı bişiler bulmaya çalış
ne olabilir bnde bilmiyorum ama :)
kıyamam sana azcık makyaj yap bi giyin süslen insan kendine geliyo,
kus kus nereye kdr miden delindi yav
benimde meleğim olsun((bitane düşük yaptım 6 ay önce bu sefer meleğim olsun beni hiç bırakmasın ((((
inşallah neşe rabbim gönlüne göre versin en kısa sürede meleğin gelsin
inş tatlım yaa allah herkezin isteğini gönlüne göre versin inşşş hepimizn kucakları dolsunda yazalım buraya inş bizde hamileyim dieee allahım sen yaşat inşşşşşş.....
benimde meleğim olsun((bitane düşük yaptım 6 ay önce bu sefer meleğim olsun beni hiç bırakmasın ((((
günaydın kızlarcidden hastalandım ya :2: burnumu çeke çeke bi hal oldum gece 1 buçukta tattım bizimki 12 buçukta yatmıştı ateşim olduğunu farkettim kısa kollu ve ince bişeyler giyip yattım sabah burnum tıkanmış midem bulanıyo başım ağrıyo eşim kahvaltı hazırlamıyomusun dedi bende söledim hasta oldum galiba keşke demeseydim gece geç saatte yatıyosun sabahta kahvaltı hazırlamamak için hastayım diyosun dedi yalan sölüyosun hasta falan değilsin bütün başıma gelen herşey senn yüzünden dedi ki demediği hiç bişey kalmadı çok mutsuzum yani kalktım çay koydum kahvaltısını yaptı ben o kadar içerde ağladım gelmedi yanıma çıktı gitti ...şuan ateşim kaç derece bilmiyorum ama yanıyorum resmen nefes bile alcak halim yok ...ne yapcam ben böle ya
amin inşallah neşe , inan hamile kalması bir sorun hamile kaldıktan sonra yaşanılan telaşlar başka bir sorun rabbim herşeyin hayırlısını versin
slm kızlar nasılsınız
dun seker yuklemem vardı ıyy koca gun yattım mıgde bulantısından ogure ogure ıctım berbat bısıydı ogleden sonra sonuc alıp pzt gosterıcem kısmetse
bıde sagolsun kızım hıc uyutmuyor kızlar saaha kadar tekmelıyor cok sukur ve 3 gundur uykudan uyandırmaya basladı allahıma sukurler olsun ama doguncada sabahaa kadar kudurursa yandık
neyı fark ettım bılıyomusunuz esım elını koyunca tekme atmayı vururdu ama sanırım bızım kız baba sıcaklıgında sakınlesıyor yda cok terbıyelı masallah
ayy cok konustum dımı
hay allah oldu mu şimdi böyle demek neyse sen kocanı takma kafana çok gergin belli ki canım zor günler geçiriyor sakın üzme kendini git bi ılık duş al derecen varsa ateşini ölç yüksekse hemen doktora git ama duş al mutlaka tamam canım ihmal etme bi sağlık ocağı varsa yakınında oraya bile gidebilirsin
günaydın kızlarcidden hastalandım ya :2: burnumu çeke çeke bi hal oldum gece 1 buçukta tattım bizimki 12 buçukta yatmıştı ateşim olduğunu farkettim kısa kollu ve ince bişeyler giyip yattım sabah burnum tıkanmış midem bulanıyo başım ağrıyo eşim kahvaltı hazırlamıyomusun dedi bende söledim hasta oldum galiba keşke demeseydim gece geç saatte yatıyosun sabahta kahvaltı hazırlamamak için hastayım diyosun dedi yalan sölüyosun hasta falan değilsin bütün başıma gelen herşey senn yüzünden dedi ki demediği hiç bişey kalmadı çok mutsuzum yani kalktım çay koydum kahvaltısını yaptı ben o kadar içerde ağladım gelmedi yanıma çıktı gitti ...şuan ateşim kaç derece bilmiyorum ama yanıyorum resmen nefes bile alcak halim yok ...ne yapcam ben böle ya
idare eder canım, ıyyy nasıl yatırdın bende nasıl yaptırcam onu bilmiyorum iğrenç bişey bi kere yaptırmıştım...
maşallah derin hanım a aman hiç durmasın hep hissettirsin kendini , babadan korkuyor mu ne:)
hay allah oldu mu şimdi böyle demek neyse sen kocanı takma kafana çok gergin belli ki canım zor günler geçiriyor sakın üzme kendini git bi ılık duş al derecen varsa ateşini ölç yüksekse hemen doktora git ama duş al mutlaka tamam canım ihmal etme bi sağlık ocağı varsa yakınında oraya bile gidebilirsin
geçmiş olsun canım bi ılık duş al iyi gelir kocanıda takma kafana inşallah en kısa sürede herşey yoluna girer.
berbattı cnm tadı booggg kı ben asla seker kullanmam cay ve kahvede serbetlı tatlım yemem boglemeye baslayınca dedım selma cıkarsan ne olcak yıne ıcırcekler kacısın yok dedı ama kotuyduuuuu
sen nasıl oldun cnm
sorma cnm benm olmadı böle ne yapalım katlancaz zor günler geçiriyo üzerime böle gelmesi çok zoruma gidiyoşuan hem yanıyorum hemde donuyorum duşa girme fikri bile donduruyo beni dereceyide nereye koydum hatırlamıyorum alıp başımı gitmek istiyorum bugün
çok üzüldüm cnm geçmiş olsun erkeler böle napcan üzlme sen inşş senin yüzünn güldüğü günllerin olur inşş kadınlarımız güçlü zatenn herşeye biz sabrediyoruz...sen kendini düşün boşver moralini çok bozma....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?