Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

çok sevindim ya valla hadi bakalım derya sen zaten yola girmiştin devamı gelcek inş

kızlar böyle yapıyor serpil tansel nasıldı.cilveliler çok
ultrasonda bizimki büyük görünüyor yarın 14 olcaz seninde öylemi yoksa aynımı gidiyor

bi doğsun sidikli cilveliycem ben onu
14+1 oldum canım bir gün geriden geliyoruz bizde
bizim tosunun maşallahı var iri yarı adam olacak valla maşallah ona:)

zorluyorum deryam yaa cidden sırf bebek beslensin diye elimden geleni yapıyorum
geçen makyaj yaptım çok keyifliydim hopp bi kustum içim dışıma çıktı
makyaj hak getire canım hiç bişey yapmak istemiyr baha r gelsin artık içim kıpır kıpır
olsun cici giyineyim belki kendime gelirim

inş tatlım yaa allah herkezin isteğini gönlüne göre versin inşşş hepimizn kucakları dolsunda yazalım buraya inş bizde hamileyim dieee allahım sen yaşat inşşşşşş.....

amin inşallah neşe , inan hamile kalması bir sorun hamile kaldıktan sonra yaşanılan telaşlar başka bir sorun rabbim herşeyin hayırlısını versin

günaydın kızlar cidden hastalandım ya :2: burnumu çeke çeke bi hal oldum gece 1 buçukta tattım bizimki 12 buçukta yatmıştı ateşim olduğunu farkettim kısa kollu ve ince bişeyler giyip yattım sabah burnum tıkanmış midem bulanıyo başım ağrıyo eşim kahvaltı hazırlamıyomusun dedi bende söledim hasta oldum galiba keşke demeseydim gece geç saatte yatıyosun sabahta kahvaltı hazırlamamak için hastayım diyosun dedi yalan sölüyosun hasta falan değilsin bütün başıma gelen herşey senn yüzünden dedi ki demediği hiç bişey kalmadı çok mutsuzum yani kalktım çay koydum kahvaltısını yaptı ben o kadar içerde ağladımgelmedi yanıma çıktı gitti ...şuan ateşim kaç derece bilmiyorum ama yanıyorum resmen nefes bile alcak halim yok ...ne yapcam ben böle ya

slm kızlar nasılsınız
dun seker yuklemem vardı ıyy koca gun yattım mıgde bulantısından ogure ogure ıctım berbat bısıydı ogleden sonra sonuc alıp pzt gosterıcem kısmetse
bıde sagolsun kızım hıc uyutmuyor kızlar saaha kadar tekmelıyor cok sukur ve 3 gundur uykudan uyandırmaya basladı allahıma sukurler olsun ama doguncada sabahaa kadar kudurursa yandık
neyı fark ettım bılıyomusunuz esım elını koyunca tekme atmayı vururdu ama sanırım bızım kız baba sıcaklıgında sakınlesıyor yda cok terbıyelı masallah
ayy cok konustum dımı

hay allah oldu mu şimdi böyle demek neyse sen kocanı takma kafana çok gergin belli ki canım zor günler geçiriyor sakın üzme kendini git bi ılık duş al derecen varsa ateşini ölç yüksekse hemen doktora git ama duş al mutlaka tamam canım ihmal etme bi sağlık ocağı varsa yakınında oraya bile gidebilirsin

idare eder canım, ıyyy nasıl yaptırdın bende nasıl yaptırcam onu bilmiyorum iğrenç bişey bi kere yaptırmıştım...
maşallah derin hanım a aman hiç durmasın hep hissettirsin kendini , babadan korkuyor mu ne:)

Son düzenleme:
melekcım kırmızıları gormussun bu son olsun ıns
sakın uzme kendını dıyemem uzulursun ama sabır ne kadar zaman dır beklıyorsun bılmıyorum ama sabır

çok üzüldüm cnm geçmiş olsun erkeler böle napcan üzlme sen inşş senin yüzünn güldüğü günllerin olur inşş kadınlarımız güçlü zatenn herşeye biz sabrediyoruz...sen kendini düşün boşver moralini çok bozma....

geçmiş olsun canım bi ılık duş al iyi gelir kocanıda takma kafana inşallah en kısa sürede herşey yoluna girer.

berbattı cnm tadı booggg kı ben asla seker kullanmam cay ve kahvede serbetlı tatlım yemem boglemeye baslayınca dedım selma cıkarsan ne olcak yıne ıcırcekler kacısın yok dedı ama kotuyduuuuu
sen nasıl oldun cnm

sorma cnm benm olmadı böle ne yapalım katlancaz zor günler geçiriyo üzerime böle gelmesi çok zoruma gidiyo şuan hem yanıyorum hemde donuyorum duşa girme fikri bile donduruyo beni dereceyide nereye koydum hatırlamıyorum alıp başımı gitmek istiyorum bugün

geçmiş olsun canım bi ılık duş al iyi gelir kocanıda takma kafana inşallah en kısa sürede herşey yoluna girer.

saol hatçe ama iş durumu düzelene kadar bu adamında düzeleceği yok ben dün o ağladı diye yedim bitirdim kendimi bugün onun yaptığı insafsızlık değil mi nasıl yalan sölediğimi düşünür bir kere bile yalan sölemedim ona herşeyi kızsada bağırsada doğru söledim ama olmuyo işte kimseye doğru olmayacaksın

tahmin edebiliyorum bide limon sıkıyorlar içine öhhhhhhhhhhhh...

ben daha iyiyim bugün şükür midem çok az ağrıyor bişeyler yiyebiliyorum iki poğaca yedim doymadım mesela ama zorlamıyorum şimdilik yemek için kusmalara devam
ne olacak böyle minnacık kaldı göbüş ne zaman büyüyecek.

sabır canım sabır , alıp başını bi doktora gitsen diyorum iyi olduğunu düşünmüyorum çünkü ateşin yüksek belli ki

şuanda depresifim dünyalar bile serse ayağıma gözümde yok derdini paylaşıyorum açken yemek yiyemiyorum gecenn köründe yemek istese bile kalkıp yaparım uykuma düşkün olduğum halde kahvaltısız gitmesin diye hergün 7 de kahvaltı hazırlarım ya bilmiyorum artık bişey dicek söz bulamıyorum saol canm sizide üzüyorum ama ne yapayım burdada yazmasam patlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…