Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

maşallah kızıma selma sen yandın kızım bu kız şimdiden böyleyse

kızlar ev buldum gıbı ama hayırlısı ayagıma geldı desem yerı var gecen gece dua ettım allahım yokmu bı akram selma gel otur desın dedım ve oyle bı akra cıkıp gel selma otur dedı 5 katlı evın 3 katı kırayı bıle kadın 450 dıyodum ama sıze 400 dedı parke paytırcak pımapen yaptırcak evın ılk katı otapark 2 katında yalovadan akbaramızın kızı o eve gelın geldı 3 olursa 4 ve 5 kadın dublex olarak kullanıyor ve ınanılmaz ıyı bı kadın 5 sene 10 sene ev alanakadar nekadar ıstersen otur apartmana yabancı gırmesın ıstıyorum dedı emlakcı parası yok depozıto yok annecıgıme daha yakın ama muhıt esımın asla dusunmedıgı benımde olursa sevıncegım bı muhıt esım bıraz ıh mıh yaptı bende sen kafayı yedın galıba dedım boyle sartlarda kım kıme ev verır karı koca akrabalar.bende evı gormedım daha ama artları eksılerınden daha cokk elektırık su dogalagaz ustumuze alma dedı yok oglum evlencek cık dedım yok
ne dersınız kızlar 4 gıbı esımle bakmaya gıdıcez cok olsun ıstıyorum hayırlısıysa esımınde ıcıne sınsın ıstıyorum belkı banyosu mutfagı kotudur ama gormedımde daha

annemlere giderim diye düşünmüş cüzdanımı almış kimliğim bile yok şuan evde inanmıyorum ben bu adama ya iyice abarttı af ALLAHIM af çekilecek dert değil ama senden gelen hoştur demekten başka çarem yok şu durumda

ay inşallah içinize sinerde olur biran önce çıkarsın sende ordan aman annene yakın olması çok güzel yer nerdeki eşin istemiyor

demekkı gıde bılecegını tahmın ettı ve ondan aldı kımlıgını yoksa nıe alsın sabret bakalım guzelım kolay deıl ama adamları ıdare etmekte kolay deıl evet esın hata yapmıs kahvaltı yapmasa ne olur cokmu onemlı al bı pogaca ye gıtsın bazı adamlar boyle sorun makınası oluyor 20 gun once arkadasım dogum yaptı 2 gun once gıttım kız mutsuz esı yuzunden logusalıgımı burnımdan getırdı dıyor kızın ayagı sısmıs davul gıbı kocası bagırmıs hıc bıseyın bıtmedı hep senlemı ugrascam dıe.dussune bılıyomusun dogum yapmıs karısına dıyor bunu mutlu olcagına vee arkadasım suan hastanede yatıyor bebege annesı bakıyor

kısacası hepsı aynı sakın bıtek benım basımda var dıe dusunup uzulme sabret

inşallah olur canım allah gönlünüze göre versin

nasıl yani kimliğini mi almış ara burcu yaa çok hastayım hastaneye gideceğim ateşim var de günah yaa üzüldüm şimdi

ay inşallah içinize sinerde olur biran önce çıkarsın sende ordan aman annene yakın olması çok güzel yer nerdeki eşin istemiyor

nerde cnm bılıyormusun yıldırım merkezde yıldırım beledıyesını bılırsın onun ust tarafında sana saypayı bılsende orda desem yanıı belkıde bılıyosundur

sabretmekten başka bişey gelmiyo aklıma şuan evet çünkü kızdı bağırdı üstüme yürüdü ben yataktaydım o zaman ağlamaya başladım geldi sarıldı şimdi söle neyin var dedi ben ağlamaktan bişey diyemedim tabi konuşacak hal bırakmadıki salya sümük ağlıyorum gözüde kör değil ama neymiş hiç bişeyim yokmuş bende sen bana laf edeceğine otur düşün bu kız her sabah uykusundan feragat edip bana kahvaltı hazırlıyo bugün hazırlayamadıysa illaki sebebi vardır anlayışlı olmak senn kitabında yazmıyosa ben zorla yazdıramam bıktım bu durumdan önce bağır çağır üzerime yürü daha sonra neyin var diye sor ne sölicem neyim olduğunu ben bu duruma daha fazla katlanmıcam haberin olsun dedim sustu çekip gitti kaç gündür onun derdiyle uğraşıyorum bana herşey senn yüzünden oluyo sen bana uğursuzluk getirdin diyo nasıl durayım yanında tabi alır gider cüzdanı sıkıyo biraz

inşallah olur canım allah gönlünüze göre versin

nasıl yani kimliğini mi almış ara burcu yaa çok hastayım hastaneye gideceğim ateşim var de günah yaa üzüldüm şimdi

onun bu haline çok şaşkınım aradım bende değil dedi gidemezsin otur oturduğun yerde dedi manyaklaştı iyice evde limonda yok ıhlamurda of of of of kafayı yemiş durumdayım sanıyoki eve geldiğinde yemek hazır olcak temizlik yapılmış olcak ve onun dediği doğru çıkcak

kızlar sizden halen sarı akıntı geliyor mu
bide ben su içmeme rağmen rahat 2 lt içiyorum
fazla da olabiliyor idrar yine boya gibi akşama doğru düzeliyor

canlarım nasılsınız bakalım...

melekcim üzülmek yok sıpalar gelecek bigün azcık daha sabır.

deryaaa yumurtan çok iyi büyümüş cnm. yorgan silkelemeyi sakın ihmal etme. bazen bigünde bezende 4 gnde büyür yumurtan. o yüzden sen bol bol çalış. doktorda ne güzel moral vermiş bak en kısa zamanda gelcek bu sıpa.

serpilcim iyi olmana sevndm cnm inş böle gidersin. riskli dönemi atlattınız çok şükür biraz daha sabret sana böle hissettiriyo kızcen azcık daha büyüsün tekmelerle hissettirecek.

selmaaa maşallahh kızına cnm. bebekler anne karnında nasılsa dünyaya geldiklerindede öle olurmuş uykusuz gecelere alış şimdiden tatlım:) inş sakin bi bebek olur.

biz doktor amcamıza gittik kızlar çok şükür bi sorun yok. tosunum kocaman olmuş maşallahh kuzuma. yüzü falan okadr nettiki usgde tombiş tombiş yanakları. 46 cm olmuş 2600 gr kilosu.1 haftada yaklaşık 250 gr almış. 1 hafta daha sabredersek herşey çok daha güzel olcak. acılmamda olmamış iyi yatmşım yani:) nst ye giriyorum artık o kalp atışı kıpırtıları okadr nettiki dinlemek büyük bir huzur veriyo. geceleri uykusuzum artık hiç rahat uyuyamıyorum uykumda inleyip duruyomuşum ağlıyomuşum. zaman ilerledikce zorlaşıyomuş kızlar en güzel zamanlar 20 haftalar:)

kayınvaliden falan yok mu senin yakınında sinirlendim şimdi yaa hastasın yaa gir bi ılık duş al kuzum iyi gelecek hadi üzüldüm çok fazla

inş tatlım yaa allah herkezin isteğini gönlüne göre versin inşşş hepimizn kucakları dolsunda yazalım buraya inş bizde hamileyim dieee allahım sen yaşat inşşşşşş.....

allah gönlüne göre versin canım inş meleğin gelir..

geçmiş olsun cnm yaa dikkat et kendine
eşine gelince ayıp etmiş solundan kalkmış anlaşılan
ama herkesin olur arada öyle eşref saatleri
senlik bi durum yok bence hiiiiiçç takılma
görürsün akşam bişi yokmuş gibi gelir, sen kendini yediğinle kalırsın
boşver gitsiiinnnnnnnnnnnnnnnn

nerde cnm bılıyormusun yıldırım merkezde yıldırım beledıyesını bılırsın onun ust tarafında sana saypayı bılsende orda desem yanıı belkıde bılıyosundur

canımmm hoşgeldinnnnn,
kız annemlere çok yakın o evv, komşu mu geliyon bizee yoksa
şaypanın orda yeni binalarmı yoksa selmaa onlarda çok güzeller ama o fiyata onlar olmayadavbilir
eğer onlardansa ztn bitanede bana bul bende geliyorum :))))))

Son düzenleme:
haticem kan ilacı kullanırken kapkara yapıyosun tuvaletini bişi yok onda yani.

serpil en az 3 lt içmen gerekiyor cnm. sabahları koyu olması normal idrarın sen daha fazla su içmye çalış.

burcu üzme kendini cnm sabret dua et yapabileceğin başka bişi yok. eşinde anlar hatasını ama oda bunalımda özverili olması gereken herzamanki gibi kadınlar. dikkat et kendine sen. sıcak bişiler iç ılık bi duş al çek battaniyeyi üstüne yat.

serpılcan sakın o antılar bıtıcek falam dıe bekleme bıtmıyor benımde hala sarı beyaz bolca akıntım var dun ıdrar tahlılım temız cıktı demekkı ıntıhapla deıl hamılelkle alakası var ıcın rahat olsun cnm

Son düzenleme:
yok cnm nerde keske yenı bınalardan olsa bende ıstememı deıl ordakı evlere baktık 650den baslıyor ve aıdatı cok fazla o evlerın ev sayapayı al sırtına gec caddeden karsıya hemen ılk ara sokak caddenın altındakı sokak yanııı

yok yok başına vurmuş seninkinin,
ara annen gelsin bari yakınsa o getirsin bişiyler,
kahve içer oturur laflarsınız brz kafan dağılır
yapma bişy cnm boşver
al bi battaniye yayıl salona geldiinde de kalkma
hastasın yani varmı ötesi

Esma'cım, iyi mi büyümüş ona gözüm gibi bakcam şmdi
bugünlerim çok değerli önümüzdeki 4-5 gün yorgan çırpmaya tam gaz devam :))
inşşş hayırlısıyla gelir bebeğim canım.

maşallah tosunumuza yaa koca adam oldu artık
paşa o paşaaa
artık son gnler cnm zor olur elbet az kaldı ha gayret az daha sabretse oğlumuz

hee anladım merhametin arka sokağını diyosun,
hayırlısı canım işlek yer oralar güzel çarşı pazar hep yanında
ulaşım kolay vs
o yeni evlerde varmı öyle kiralık peki ben hiç bakamadım daha
şaypa arkana alıp tam solundakini diyorum ama , diğer o mezarlık karşısındakileri demiyorum.
650 demek he gerçi bnm kiramda öyle şmdi yeterki anneme yakın olsam bide azcık temiz ev olsa..

,nşallahn canım artık kendimi toparlamak istiyorum sıkıldım bu bunalım durumdan , tekmelere daha var sanırım bir ay daha bekleyeceğim

en az 2 lt içiyorum canım evde de içiyorum iç babam iç bakteri mi yapıyor acaba anlamadım ki

canım ya bende bakteri var yine kültür vereceğim antibiyotik geçirmedi ama sende de akıntı var demek ki normal bi ara duruyor adet dönemi de bi azıyor geldikçe geliyor

deryacım suan varmı bılmıyorum orda kıralıkarkadasım gecen yıl evlenırken o evlere baktıda 150 bazen 200 tl aıdatı oluyormus evın anlamadımkı o kadarlık ne var benım yıne aklımda bulunsun bakınırım
bende temız olsun ıstıyorum cnm yenı gelınım dıyorum yenı esyalar dıyorum ama her ıstedıgı aynı anda olmuyor demek ınsanın senın ıcınde benım ıcınde hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…